Billige flybilletter til Miami

Billigste flyrejser til Miami

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.050 kr. for en enkeltbillet og 2.803 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
Air Canada
Lufthansa
Finnair
American Airlines

Om Miami

Expedia-flyrejser til Miami

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Miami fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Miami ligger skønt ved kysten i det sydlige Florida, og her er dejligt varmt året rundt. Besøg Miami Beach med det kridhvide sand og turkisblå vand, eller mød nogle af havets strømlinede svømmere i Miami Seaquarium, hvor delfiner og spækhuggere opfører et spektakulært show. Byen er en smeltedigel af nationaliteter, hvilket afspejles i de mange restauranter. Besøg området Little Havana, der er som en bid af Cuba midt i Miami, eller tag på shoppetur i de eksklusive butikker i området omkring South Beach. Hvis du vil opleve naturen på tæt hold, kan du tage til sumpområdet Everglades – det tager kun en time at køre dertil.

Flyrejser til Miami fra danske lufthavne

Der findes en enkelt international lufthavn i Miami: Miami International Airport. Det er ikke muligt at flyve direkte til Miami fra en dansk lufthavn, men fra Københavns Lufthavn er der flere muligheder for at finde en flyrejse med mellemlanding i Europa, f.eks. London, Düsseldorf, Frankfurt, Amsterdam, Paris eller Zürich, eller i USA, f.eks. Newark, Chicago eller Atlanta, og der er ofte billige flybilletter. Så hvorfor ikke kombinere en rejse til Miami med et kortere ophold i en af de europæiske eller amerikanske storbyer? Hvis du vil rejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus Lufthavn kan du nemt bestille en rejse med indenrigsfly til København.

Flyrejser til Miami International Airport

Lufthavnen er delt op i tre terminaler, den nordlige, den sydlige og den centrale terminal, og her er masser af faciliteter. I de mange butikker kan du shoppe alt fra luksusvarer til bøger, og der er masser af caféer, restauranter og andre spisesteder, hvor du kan få et måltid mad efter ankomsten eller inden afgangen. Lufthavnen ligger i selve Miami, så det tager kun ca. et kvarter at køre til centrum. Hvis du ikke vil leje en bil, er der flere andre gode transportmuligheder: På niveau 3 kan du vælge at tage Metrobus eller Metrorail, der kører til Miami centrum. På niveau 2 finder du de specielle SuperShuttles, hvor du for billige penge kan blive transporteret til og fra lufthavnen sammen med andre, der skal samme vej. På niveau 1 findes taxaholdepladserne, og da afstanden til centrum er så kort, er taxa et populært valg, når de rejsende skal videre fra lufthavnen.

Rejsetips til Miami

Tag det rullende fortov på 3. niveau til MIA Mover, der gratis transporterer over 3.000 passagerer i timen, og kom hurtigt fra Miami International Airport til biludlejningscenteret ved Le jeune Road.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Miami og samtidig bestiller et hotel eller lejer en bil, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde denne fantastiske og solrige storby i det sydlige Florida. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Miami?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke tænke over, hvilken lufthavn du skal gå efter. Miami har nemlig kun en af slagsen – Miami, FL (MIA-Miami Intl.).
Hvor langt er der til Miami, FL (MIA-Miami Intl.) fra Miami?
Miami, FL (MIA-Miami Intl.) er kun en kort tur med taxa fra alle lysene i Miami midtby. Lufthavnen ligger 9 km fra bykernen.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Miami?
Med et fly til Miami ankommer du enten til Miami, FL (MIA-Miami Intl.) eller FLL. Førstnævnte ligger 9 km fra midtbyen, mens sidstnævnte ligger 35 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Miami?
47 luftfartsselskaber flyver til Miami fra 185 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Miami?
American Airlines, JetBlue Airways og Delta Air Lines er nogle af de flyselskaber, der oftest flyver til Miami. De fleste fly kommer fra New York, eftersom American Airlines har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Miami?
Er du ved at planlægge en spændende rejse til Miami? Med 5.536 direkte fly hver uge er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Miami fra?
Mange af flyene til Miami letter fra lufthavne i Monroe, Fairfield og Milford.
Hvor lang tid tager det at flyve til Miami Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Monroe til Miami er flyvetiden i gennemsnit på 2 timer og 31 minutter. Fra Fairfield tager det omkring 3 timer og 18 minutter, og fra Milford er der 3 timer og 1 minut.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Miami?
Enhver erfaren rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil ofte være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre populær lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til hurtigt at købe dine billetter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Miami?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en ukompliceret oplevelse, hvis du er godt forberedt. Kig på disse rejsetips, så din tur til Miami kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en behagelig rejseoplevelse er at være forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, boardingkort, betalingskort og medicin, hvis du har behov for det. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som du kan fordrive tiden med, såsom diverse elektronisk udstyr eller en spændende bog. Det er også en god idé at sørge for at pakke oplader, en rejsepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Naturligvis skal du ikke glemme at få plads til lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og noget skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet værktøj, bestik af metal, spraydåser og blegemiddel. Sportsudstyr som hockeystave og genstande, der kan skade andre passagerer, såsom våben og sværd, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være allerhøjeste prioritet, når du beslutter, hvad du skal være iklædt om bord. Tænk endelig også godt over valget af fodtøj, da det er meget almindeligt med opsvulmede fødder. Rummelige, lukkede sko er et godt bud.
  • En sygdom kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en mulig risiko på lange flyrejser. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En god måde at forhindre dette på er at lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder i dit sæde. At iføre sig et par støttestrømper kan også hjælpe med at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Miami?
Tricket er, at være velforberedt, inden du ankommer til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Miami på ingen tid. Følg disse råd, så din rejse kommer rigtig godt fra start:

  • Sikkerhedspersonalet skal som det første tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor lige ved hånden.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan udløse alarmen. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt store jakker eller frakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien nogle minutter. Din telefon, tablet og anden elektronik må også en tur igennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom shampoo eller hårspray, som du vil medbringe ombord, skal være på maks. 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være klogt at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe genstande i din kabinebagage. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de pakkes i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Miami
Destinationslufthavn
Miami Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
MIA
Destinationsby
Miami
Pris for flyrejse tur-retur
963 kr.

Populære flyrejser til Miami

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.050 kr. for en enkeltbillet og 2.803 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal