Billige flybilletter til Miami

Billigste flyrejser til Miami

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.045, kr for en enkeltbillet og 3.244, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
TAP Portugal
Lufthansa
American Airlines
LOT-Polish Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Scandinavian Airlines

Om Miami

Expedia-flyrejser til Miami

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Miami fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Miami ligger skønt ved kysten i det sydlige Florida, og her er dejligt varmt året rundt. Besøg Miami Beach med det kridhvide sand og turkisblå vand, eller mød nogle af havets strømlinede svømmere i Miami Seaquarium, hvor delfiner og spækhuggere opfører et spektakulært show. Byen er en smeltedigel af nationaliteter, hvilket afspejles i de mange restauranter. Besøg området Little Havana, der er som en bid af Cuba midt i Miami, eller tag på shoppetur i de eksklusive butikker i området omkring South Beach. Hvis du vil opleve naturen på tæt hold, kan du tage til sumpområdet Everglades – det tager kun en time at køre dertil.

Flyrejser til Miami fra danske lufthavne

Der findes en enkelt international lufthavn i Miami: Miami International Airport. Det er ikke muligt at flyve direkte til Miami fra en dansk lufthavn, men fra Københavns Lufthavn er der flere muligheder for at finde en flyrejse med mellemlanding i Europa, f.eks. London, Düsseldorf, Frankfurt, Amsterdam, Paris eller Zürich, eller i USA, f.eks. Newark, Chicago eller Atlanta, og der er ofte billige flybilletter. Så hvorfor ikke kombinere en rejse til Miami med et kortere ophold i en af de europæiske eller amerikanske storbyer? Hvis du vil rejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus Lufthavn kan du nemt bestille en rejse med indenrigsfly til København.

Flyrejser til Miami International Airport

Lufthavnen er delt op i tre terminaler, den nordlige, den sydlige og den centrale terminal, og her er masser af faciliteter. I de mange butikker kan du shoppe alt fra luksusvarer til bøger, og der er masser af caféer, restauranter og andre spisesteder, hvor du kan få et måltid mad efter ankomsten eller inden afgangen. Lufthavnen ligger i selve Miami, så det tager kun ca. et kvarter at køre til centrum. Hvis du ikke vil leje en bil, er der flere andre gode transportmuligheder: På niveau 3 kan du vælge at tage Metrobus eller Metrorail, der kører til Miami centrum. På niveau 2 finder du de specielle SuperShuttles, hvor du for billige penge kan blive transporteret til og fra lufthavnen sammen med andre, der skal samme vej. På niveua 1 findes taxaholdepladserne, og da afstanden til centrum er så kort, er taxa et populært valg, når de rejsende skal videre fra lufthavnen.

Rejsetips til Miami

Tag det rullende fortov på 3. niveau til MIA Mover, der gratis transporterer over 3000 passagerer i timen, og kom hurtigt fra Miami International Airport til biludlejningscenteret ved Le jeune Road.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Miami og samtidig bestiller et hotel eller lejer en bil, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde denne fantastiske og solrige storby i det sydlige Florida. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Miami
DestinationslufthavnMiami Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnMIA
DestinationMiami
Flyrejsens pris2.055, kr

Populære flyrejser til Miami

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.045, kr for en enkeltbillet og 3.244, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
Lufthansa