Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Se alle udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Biludlejning gennem Expedia i Fort Lauderdale

Der er penge at spare, hvis du, samtidig med at du booker din pakkerejse til Fort Lauderdale i Florida, USA, også bestiller billig billeje i Fort Lauderdale.

Du tilbydes flere afhentnings- og afleveringsmuligheder, og hvis du ankommer med fly til Fort Lauderdale, kan vi sørge for, at der står en bil klar i Fort Lauderdale-Hollywood Lufthavn, så du hurtigt og nemt kan være fremme ved dit hotel i Fort Lauderdale. Når du benytter dig af billig biludlejning i Fort Lauderdale, kan du få lige præcis den type bil, der passer til dine behov. Hvad med f.eks. at benytte lejligheden til at prøvekøre lige netop det dollargrin, du altid har drømt om at sætte dig bag rattet i?

Velkommen til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en turistby med afslappet feriestemning, som ligger nord for delstaten Floridas største by Miami på USA’s østkyst. I Fort Lauderdale er der noget for enhver smag. Byen kaldes USA’s Venedig på grund af de mange kanaler, hvor du kan tage på sejltur i en båd eller en gondol. Stedet er især ideelt, hvis du er på en tiltrængt afslapningsferie. Der er sol, strand, palmer og dejlige caféer og spisesteder, hvor du kan lade batterierne op, inden du igen skal hjem og tage fat på arbejdet og de andre daglige gøremål. Der er naturligvis rig mulighed for at dyrke sejlsportsaktiviteter, men byen byder også på mange seværdigheder, et rigt kulturliv og et festligt natteliv. Hvis du er kunstinteresseret, må du ikke gå glip af et besøg på NSU Art Museum, som har en af de største og fineste malerisamlinger i USA. Her kan du tilmed finde værker af Cobramalerne, heriblandt Asger Jorn og Carl-Henning Pedersen. Du finder mange andre interessante museer i byen, f.eks. Fort Lauderdale Antique Car Museum, som har en samling af 25 gamle amerikanske biler, hvoraf nogle er over 100 år gamle. Fort Lauderdales hovedstrøg hedder La Olas Boulevard, hvor du finder utallige butikker, caféer og restauranter.

Billeje i Fort Lauderdale til udflugter

Når du har lejet en bil i Fort Lauderdale, hvorfor så ikke køre den korte tur langs den naturskønne kyststrækning til Miami, som er hovedstaden i staten Florida? Er du afsted med vennerne, kan I rigtig få vind i håret, hvis I lejer en åben sportsvogn. Miami ligger blot en times kørsel fra Fort Lauderdale og er en mere livlig by, hvor også de rige og berømte Hollywood-stjerner holder ferie. I Miami Seaquarium kan du komme tæt på dyrene, svømme med delfiner og klappe kæmpe rokker. Fra både Fort Lauderdale og Miami er der mulighed for at tage på krydstogt til en række destinationer. På dine udflugter i bil bliver du måske også fristet af nogle af de gigantiske indkøbscentre, f.eks. det fashionable Galleria Mall. Så sørg for at leje en bil med rigelig plads til dine indkøb. Samtidig er der rig mulighed for at dyrke forskellige fritidsaktiviteter i området omkring Fort Lauderdale, så der skal selvfølgelig også være plads til eventuelt udstyr, såsom surfbræt, snorkeludstyr, fiskegrej osv.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Fort Lauderdale

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Fort Lauderdale?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 256 i Fort Lauderdale.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Fort Lauderdale?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Fort Lauderdale er DKK 264.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Fort Lauderdale?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Fort Lauderdale

Udforsk Fort Lauderdale med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!