Billige flybilletter til Fort Lauderdale

Billigste flyrejser til Fort Lauderdale

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.036, kr for en enkeltbillet og 3.275, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
LOT-Polish Airlines
TAP Portugal
British Airways
American Airlines
Finnair
LOT-Polish Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Icelandair

Om Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en populær turistdestination i Florida. Det er en skøn by, som har fået kælenavnet "USA's Venedig" på grund af det labyrintagtige kanalsystem. Engang var Fort Lauderdale primært kendt for sine vilde ungdomsfester, men nu om dage tiltrækker byen er mere eksklusivt klientel. De fleste aktiviteter i Fort Lauderdale er knyttet til havet. De besøgende kommer for at nyde livet på en yacht, svømme og slappe af på stranden. Fort Lauderdale har også mange fremragende restauranter, fantastiske butikker, fine museer og en smuk arkitektur. Bestil din billige flyrejse til Fort Lauderdale på Expedia i dag, og oplev selv, hvor dejlig byen er.

Lufthavne i Fort Lauderdale

De fleste fly til Fort Lauderdale lander i Fort Lauderdale Hollywood Internationale Lufthavn (FLL). FLL er en af de hurtigst voksende lufthavne i USA og den 21. travleste målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i FLL omfatter Allegiant Air, JetBlue Airways, Caribbean Airlines, Spirit Airlines, Silver Airways og Lynx Air International. En af de gode ting ved FLL er, at der er gratis wi-fi i hele lufthavnen. Nogle fly til Fort Lauderdale lander i den nærliggende Miami Internationale Lufthavn (MIA), der også kaldes Wilcox Field. MIA er den 12. travleste lufthavn i USA og den 25. travleste målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i MIA omfatter American Airlines, Executive Airlines, LAN Airlines og Miami Air. En tredje lufthavn i Fort Lauderdale-området er Palm Beach Internationale Lufthavn (PBI).

Hvornår skal du bestille din flybillet til Fort Lauderdale?

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Flybilletter til Fort Lauderdale er populære året rundt, fordi vejret næsten altid er fantastisk. Højsæsonen starter midt i december og varer til midt i maj, midtersæsonen ligger fra oktober til midten af december, og lavsæsonen er fra midten af maj til september. Vinterens højsæson tiltrækker masser af solelskere, mens der primært kommer internationale turister og familier i sommerens lavsæson.

Vil du gerne kombinere en badeferie med en flyrejse til USA, hvor du også har mulighed for at opleve kunst og kultur, shopping og et natteliv, som folk rejser fra hele landet for at opleve. Så er smukke og solrige Fort Lauderdale en rigtig god mulighed. Med en gennemsnitlig årstemperatur på hele 24 grader, dens charmerende kanaler og et hyggeligt historisk område er du garanteret en oplevelsesrig ferie i Fort Lauderdale, der også er kendt under navnet ”USA's Venedig”.

Gå på opdagelse i Fort Lauderdales historiske distrikt, hvor du blandt andet kan se det antikke Stranahan House fra 1900-tallet. Kast dig ud i spændende shopping på Las Olas Boulevard, og få fyldt kufferten op inden hjemturen. Find et teaterstykke i kunst- og underholdningsdistriktet. Besøg det hyggelige havneområde Port Everglades, hvor du kan se de mange fantastiske lystbåde. Tag på tur i det skønne naturområde Everglades. Eller tilbring dagen i solen på stranden. Uanset hvad din perfekte flyrejse skal byde på, vil du kunne finde det i Fort Lauderdale. Der findes desuden mere end 120 natklubber og over 4000 barer i Fort Lauderdale, som er et populært sted for studerende på Spring Break.

Billigt fly til Fort Lauderdale Internationale Lufthavn

Fort Lauderdale er blevet et populært feriested for danskerne de seneste år, så du kan nu finde billige flybilletter til et direkte fly til Fort Lauderdale-Hollywood Internationale Lufthavn fra Kastrup. Lufthavnen ligger kun omkring 5 kilometer fra byen, og der er flere valgmuligheder for nem transport mellem lufthavnen og Fort Lauderdale by.

I Fort Lauderdale kan de rejsende finde en række forretninger, restauranter, caféer og souvenirbutikker, så der er masser at få tiden til at gå med, hvis du skulle have god tid, inden flyrejsen hjem til Danmark. De fleste spisesteder og butikker findes efter sikkerhedskontrollen, men du kan også finde et mindre udvalg, inden du går derigennem.

Når du er kommet vel frem til Fort Lauderdale Lufthavn, har du flere muligheder for din videre transport ind til byen. En populær løsning er at dele turen med andre rejsende. Der går minibusser til Port Everglades, hvor du blot skal vente til bussen er fyldt op. Det er en billigere løsning end en taxa, men foretrækker du at blive kørt helt frem til hotellet, så findes der også en taxakø uden for lufthavnen.

Fort Lauderdale er en stor by, og der er også mange gode grunde til at tage på dagsture uden for byen, så hvis du gerne vil undersøge mulighederne for billeje i Fort Lauderdale, kan du gøre dette i lufthavnen eller online, når du booker dine flybilletter.

Der findes hundredevis af hoteller i Fort Lauderdale i alle størrelser, typer og prisklasser, så du vil sagtens kunne finde et hotel, der passer til dine behov. Når først du har besluttet dig for, om du helst vil bo i nærheden af butikkerne, havnen eller stranden, er det blot at beslutte dig for, hvilken type hotel, du foretrækker.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Fort Lauderdale

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.036, kr for en enkeltbillet og 3.275, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
LOT-Polish Airlines