Billige flybilletter til Fort Lauderdale

Billigste flyrejser til Fort Lauderdale

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.494, kr for en enkeltbillet og 2.669, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
TAP Portugal
Lufthansa
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
TAP Portugal
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en populær turistdestination i Florida. Det er en skøn by, som har fået kælenavnet "USA's Venedig" på grund af det labyrintagtige kanalsystem. Engang var Fort Lauderdale primært kendt for sine vilde ungdomsfester, men nu om dage tiltrækker byen er mere eksklusivt klientel. De fleste aktiviteter i Fort Lauderdale er knyttet til havet. De besøgende kommer for at nyde livet på en yacht, svømme og slappe af på stranden. Fort Lauderdale har også mange fremragende restauranter, fantastiske butikker, fine museer og en smuk arkitektur. Bestil din billige flyrejse til Fort Lauderdale på Expedia i dag, og oplev selv, hvor dejlig byen er.

Lufthavne i Fort Lauderdale

De fleste fly til Fort Lauderdale lander i Fort Lauderdale Hollywood Internationale Lufthavn (FLL). FLL er en af de hurtigst voksende lufthavne i USA og den 21. travleste målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i FLL omfatter Allegiant Air, JetBlue Airways, Caribbean Airlines, Spirit Airlines, Silver Airways og Lynx Air International. En af de gode ting ved FLL er, at der er gratis wi-fi i hele lufthavnen. Nogle fly til Fort Lauderdale lander i den nærliggende Miami Internationale Lufthavn (MIA), der også kaldes Wilcox Field. MIA er den 12. travleste lufthavn i USA og den 25. travleste målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i MIA omfatter American Airlines, Executive Airlines, LAN Airlines og Miami Air. En tredje lufthavn i Fort Lauderdale-området er Palm Beach Internationale Lufthavn (PBI).

Hvornår skal du bestille din flybillet til Fort Lauderdale?

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Flybilletter til Fort Lauderdale er populære året rundt, fordi vejret næsten altid er fantastisk. Højsæsonen starter midt i december og varer til midt i maj, midtersæsonen ligger fra oktober til midten af december, og lavsæsonen er fra midten af maj til september. Vinterens højsæson tiltrækker masser af solelskere, mens der primært kommer internationale turister og familier i sommerens lavsæson.

Vil du gerne kombinere en badeferie med en flyrejse til USA, hvor du også har mulighed for at opleve kunst og kultur, shopping og et natteliv, som folk rejser fra hele landet for at opleve. Så er smukke og solrige Fort Lauderdale en rigtig god mulighed. Med en gennemsnitlig årstemperatur på hele 24 grader, dens charmerende kanaler og et hyggeligt historisk område er du garanteret en oplevelsesrig ferie i Fort Lauderdale, der også er kendt under navnet ”USA's Venedig”.

Gå på opdagelse i Fort Lauderdales historiske distrikt, hvor du blandt andet kan se det antikke Stranahan House fra 1900-tallet. Kast dig ud i spændende shopping på Las Olas Boulevard, og få fyldt kufferten op inden hjemturen. Find et teaterstykke i kunst- og underholdningsdistriktet. Besøg det hyggelige havneområde Port Everglades, hvor du kan se de mange fantastiske lystbåde. Tag på tur i det skønne naturområde Everglades. Eller tilbring dagen i solen på stranden. Uanset hvad din perfekte flyrejse skal byde på, vil du kunne finde det i Fort Lauderdale. Der findes desuden mere end 120 natklubber og over 4000 barer i Fort Lauderdale, som er et populært sted for studerende på Spring Break.

Billigt fly til Fort Lauderdale Internationale Lufthavn

Fort Lauderdale er blevet et populært feriested for danskerne de seneste år, så du kan nu finde billige flybilletter til et direkte fly til Fort Lauderdale-Hollywood Internationale Lufthavn fra Kastrup. Lufthavnen ligger kun omkring 5 kilometer fra byen, og der er flere valgmuligheder for nem transport mellem lufthavnen og Fort Lauderdale by.

I Fort Lauderdale kan de rejsende finde en række forretninger, restauranter, caféer og souvenirbutikker, så der er masser at få tiden til at gå med, hvis du skulle have god tid, inden flyrejsen hjem til Danmark. De fleste spisesteder og butikker findes efter sikkerhedskontrollen, men du kan også finde et mindre udvalg, inden du går derigennem.

Når du er kommet vel frem til Fort Lauderdale Lufthavn, har du flere muligheder for din videre transport ind til byen. En populær løsning er at dele turen med andre rejsende. Der går minibusser til Port Everglades, hvor du blot skal vente til bussen er fyldt op. Det er en billigere løsning end en taxa, men foretrækker du at blive kørt helt frem til hotellet, så findes der også en taxakø uden for lufthavnen.

Fort Lauderdale er en stor by, og der er også mange gode grunde til at tage på dagsture uden for byen, så hvis du gerne vil undersøge mulighederne for billeje i Fort Lauderdale, kan du gøre dette i lufthavnen eller online, når du booker dine flybilletter.

Der findes hundredevis af hoteller i Fort Lauderdale i alle størrelser, typer og prisklasser, så du vil sagtens kunne finde et hotel, der passer til dine behov. Når først du har besluttet dig for, om du helst vil bo i nærheden af butikkerne, havnen eller stranden, er det blot at beslutte dig for, hvilken type hotel, du foretrækker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Fort Lauderdale?
Fort Lauderdale, FL (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood Intl.) er den eneste lufthavn ved Fort Lauderdale.
Hvor langt er der til Fort Lauderdale, FL (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood Intl.) fra Fort Lauderdale?
Fort Lauderdale, FL (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood Intl.) er blot en kort køretur fra alle attraktionerne i Fort Lauderdale midtby. Lufthavnen ligger 7 km fra hjertet af byen.
Kan jeg flyve til Fort Lauderdale i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om eventuelle rejserestriktioner for Fort Lauderdale, inden du flyver. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Fort Lauderdale?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Fort Lauderdale, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Fort Lauderdale med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Fort Lauderdale, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Fort Lauderdale?
Med en masse lufthavne at vælge blandt er Fort Lauderdale en by, du nemt kan finde flybilletter til med kort varsel. De lufthavnsterminaler, der kommer flest passagerer igennem, er Miami, FL (MIA-Miami Intl.) (40 km from downtown), FLL (7 km from downtown) og PBI (65 km from downtown).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Fort Lauderdale?
48 luftfartsselskaber flyver til Fort Lauderdale fra 186 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Fort Lauderdale?
American Airlines, JetBlue Airways og Delta Air Lines er nogle af de flyselskaber, der oftest flyver til Fort Lauderdale. Langt de fleste fly kommer fra New York, eftersom American Airlines har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Fort Lauderdale?
Det er altid nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du rejser til Fort Lauderdale, vil det glæde dig at høre, at der er 5.984 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Fort Lauderdale fra?
Fly til Fort Lauderdale med afgang fra Monroe, Riverdale og Milford er altid i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til Fort Lauderdale Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Fort Lauderdale fra Monroe, kan du se frem til en rejsetid på 2 timer og 27 minutter. Hvis rejsen afgår fra Riverdale, kan du regne med at skulle flyve i 2 timer og 42 minutter. Fra Milford tager det omkring 2 timer og 56 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Fort Lauderdale?
De fleste erfarne rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil typisk være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde et billigere fly til en mindre travl lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste godt råd: En anden nem måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du finder en uimodståelig pris. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Fort Lauderdale?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyvetur være udfordrende. Men der er ingen grund til at bekymre sig. Følg disse råd til at få en nem begyndelse på din ferie til Fort Lauderdale.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det første skal du pakke pas, rejsepapirer, betalingskort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du huske noget underholdning til at få tiden til at gå. En god bog og en telefon fyldt med dine yndlingsserier er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du regner med at få en lille en på øjet, kan en nakkepude og et par ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig frisk og klar, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men en generel tommelfingerregel er at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, lommeknive, spraydåser og blegemiddel. Sportsudstyr som skistave og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom skydevåben og ammunition, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet er at gøre sig det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af løse naturfibre, og medbring en cardigan, hvis det skulle blive køligt. Sørg for at vælge et par rummelige, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og vandrestøvlerne blive i kufferten.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i de dybe vener i benet, der kan forekomme på grund af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet, som det for eksempel kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men det gode er, at der findes en række måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Drik masser af vand, gå en tur rundt i kabinen, så ofte som det er muligt, og ifør dig flystrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Fort Lauderdale?
Det hele handler om at være velorganiseret. Vi har udarbejdet nogle praktiske råd til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Fort Lauderdale kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal sikre sig, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor lige ved hånden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom hovedtelefoner, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Du må undvære teknologien nogle minutter. Din telefon, bærbare computer og alt andet elektronisk udstyr skal også igennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være på maks. 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere kostbare minutter. Støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Fort Lauderdale
Destinationslufthavn
Fort Lauderdale - Hollywood Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
FLL
Destinationsby
Fort Lauderdale
Pris for flyrejse tur-retur
821, kr

Populære flyrejser til Fort Lauderdale

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.494, kr for en enkeltbillet og 2.669, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
TAP Portugal