Billige flybilletter til USA

Populære byer at besøge i USA

Rejse til USA

Expedia tilbyder flyrejser til USA, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til USA eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til USA?
Det er så let som ingenting med Expedia. Angiv dine rejsedatoer, og klik på “Søg”-knappen. Klik derefter på “Intet ændringsgebyr” under filteret “Fleksible ændringspolitikker” i venstre side af din skærm. Sidste trin: Book din fleksible og billige billet til USA.
Hvilke flyselskaber flyver til USA?
Find et sæde hos SAS, og gå i gang med at sammensætte din rejseplan til USA. Dette populære luftfartsselskab tilbyder 30 flyrejser om måneden til den centrale destination Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.).
Hvor finder jeg billige billetter til USA?
En af de nemmeste måder at score billige billetter til USA på er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her får du vist de laveste priser for lignende datoer. Den laveste pris for en flyrejse til USA i løbet af de sidste syv dage var . Når du booker i god tid, kan du som regel finde et endnu større tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til USA?
Enkeltbilletter fra () kunne fås for kun i løbet af de sidste syv dage. I denne periode lå prisen for en returbillet med fly til USA mellem og . Hvis du ser et godt tilbud, er det bare med at skynde dig – sådanne priser forsvinder hurtigt.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i USA?
Den lufthavn, du ankommer til i USA, er afhængigt af udgangspunktet og din endelige destination. Herunder er en liste over nogle af de vigtigste lufthavne i området:

  • Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.) - 32045 fly per måned.
  • Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta Intl.) - 30013 fly per måned.
  • Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worth Intl.) - 27169 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til USA?
I løbet af de sidste syv dage kostede en billet til USA mellem og . Priserne afhænger generelt af flere ting, herunder afrejsetidspunkt, kabineklasse, flyselskab, og hvornår billetten købes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til USA?
Du kan ofte købe prisvenlige flybilletter til USA i . Vær opmærksom på, at det i Danmark er dyrest at købe billetter om sommeren eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til USA?
Det afhænger af, hvor i Danmark du rejser fra. Disse efterspurgte indenrigsruter og deres gennemsnitlige varighed giver dig et bedre indtryk af, hvor lang tid det vil tage at rejse til USA:

  • Denver, CO (DEN-Denver Intl.) til Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.) - 2 timer og 29 minutter
  • Los Angeles, CA (LAX-Los Angeles International) til Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.) - 3 timer og 55 minutter
  • New York, NY (LGA-LaGuardia) til Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.) - 2 timer og 38 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i USA?

  • Tag hul på dit eventyr i USA i den livlige by New York. Der er masser at tage dig til her, fra spændende seværdigheder som Times Square til fremragende mad, underholdning, shopping med mere.
  • Når du skal organisere din ferie, bør du huske på, at New York har fugtigt subtropisk klima. Det er en fordel at tjekke de lokale temperaturer, inden du drager afsted, så du har en bedre forestilling om, hvad du kan forvente.
  • Vælg Buffalo som næste stop. Denne by ligger omtrent 470 km nordvest for New York og rummer Southgate Plaza, der er en af byens topseværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til USA på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til USA.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til USA med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til USA. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til USA!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til USA under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i USA tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til USA, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.