Billige flybilletter til USA

Populære byer at besøge i USA

Billigste flyrejser til USA

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.335, kr for en enkeltbillet og 2.256, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
Finnair
Icelandair
Air Canada
Air Canada
Icelandair
Lufthansa
Lufthansa
Air Canada
TAP Portugal
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Rejse til USA

Expedia tilbyder flyrejser til USA, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til USA eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til USA på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til USA.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til USA med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til USA. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til USA!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til USA under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i USA tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til USA, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.