Billige flybilletter til San Antonio

Om San Antonio

Følg solen på et fly til San Antonio

Hvis du vil have masser af solskin og grillfester, er San Antonio den perfekte destination. I denne store by med et stort hjerte kan du opleve Alamo, gå langs River Walk og besøge en populær saloon. Vil du besøge nogle af de populære seværdigheder? Expedia guider dig til alle de mest populære steder i San Antonio. Du kan blandt andet besøge Catedral de San Fernando, San Antonio Botaniske Have, SeaWorld San Antonio og San Antonio Zoo. Der er mange historiske bondegårde, museer, kunstgallerier og frodige parker, der bare venter på dig. Vi kan også varmt anbefale at opleve den mexicanske mad og mariachiorkestrene på byens kendte Market Square.

Fly til San Antonio

Er du klar til at planlægge din rejse? Sæt dig godt tilrette med en skål chips og salsa, og brug rejseværktøjerne på Expedia.dk til at finde fantastiske ferier i det vestlige USA.

Find billige flyrejser til San Antonio

Vores tilbud på flybilletter er virkelig gode. Men du skal ikke vente for længe, hvis du vil booke din ferie til en fantastisk pris. Brug vores rejseværktøjer til at finde de perfekte flybilletter så hurtigt som muligt. Du vil elske de muligheder, vores samarbejde med næsten alle de største lufthavne og flyselskaber giver. Du kan bestille billetter på de rejsedatoer, der passer i dine ferieplaner. Vores særtilbud er perfekte, både hvis du vil bestille billetter til en længere ferie og korte forretningsrejser.

Billige flybilletter til San Antonio

Har du tænkt over, hvor lækkert det ville være at sætte sig på et fly til San Antonio Internationale Lufthavn (SAT)? Takket være vores eksklusive tilbud kan du flyve til San Antonio i Texas hurtigt og billigt. Når det er tid til at vende næsen hjemad igen, kan du også finde billige flybilletter fra San Antonio Internationale Lufthavn.

Spar penge på pakkerejser og flybilletter til San Antonio i Texas

Vil du gerne have en god pris med alt inklusive på dine flybilletter og dit hotel i San Antonio? Vores rejseeksperter sidder klar til at hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse til det vilde vesten. Husk også at spørge dem til råds om, hvor det er billigst at leje en bil i San Antonio. De kan endda hjælpe dig med at spare penge på billetter til populære seværdigheder i Texas. Expedia er det helt rette sted at kigge, når du vil finde billige flybilletter til San Antonio. Find din billige rejse til det vilde vesten i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i San Antonio?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke bekymre dig om, hvilken lufthavn du skal gå efter. San Antonio har nemlig kun en af slagsen – San Antonio, TX (SAT-San Antonio Intl.).
Hvor langt er der til San Antonio, TX (SAT-San Antonio Intl.) fra San Antonio?
SAT er 12 km fra hjertet af San Antonio, så gør dig klar til at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til San Antonio i øjeblikket?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om flyrejser til San Antonio kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om de gældende rejserestriktioner, og hvorvidt karantæne er påkrævet, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til San Antonio?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til San Antonio, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til San Antonio med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til San Antonio, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i San Antonio?
Turister fra hele verden lander i SAT hver dag. Stå af flyet, find din bagage, og tag ind mod San Antonio centrum, som blot ligger 12 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til San Antonio?
Der findes samlet set 13 flyselskaber, der har flyforbindelser til San Antonio fra 37 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til San Antonio?
Flyafgange til San Antonio udbydes typisk af American Airlines. De fleste af disse fly letter fra Dallas.
Hvor mange direkte fly er der til San Antonio?
Med cirka 760 direkte fly om ugen vil du ankomme til San Antonio, før du kan nå at sige: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til San Antonio fra?
Fly til San Antonio med afgang fra Glendale, Aurora og Midtown er i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til San Antonio Lufthavn?
Hvis det er Glendale, du rejser fra, kommer du til at være om bord i omkring 2 timer og 28 minutter, inden du lander i San Antonio. Fra lufthavnen i Aurora tager det som regel 1 time og 59 minutter, og fra Midtown er flyvetiden i gennemsnit 2 timer og 14 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til San Antonio?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere valgmuligheder, og flyene er billigere. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre travl terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe billetterne. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du opdager en god pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til San Antonio?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen til en fornøjelig oplevelse. Følg vores råd og tips, så du kan stryge igennem lufthavnen og nyde San Antonio, før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en fornøjelse, hvis du sørger for at pakke det rette udstyr. Først og fremmest kan det være godt at have basale toiletsager, såsom tandbørste og deodorant, et rent sæt tøj og en god bog. Dernæst bør du næsten skaffe plads i tasken til dit elektroniske udstyr, oplader, medicin og muligvis også en nakkepude. Sidst, men absolut ikke mindst, må du ikke glemme at medbringe dit pas, rejsepapirer og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er skarpe genstande, der ligger skjult i et sted i din kabinetaske. Andre forbudte genstande tæller eksplosive og brændbare stoffer som brændstof og tændstikker samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Det afgørende for en behagelig flyrejse kan ofte være dit valg af tøj. Forbered dig på temperaturændringer ved at tage flere lag på. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis der bliver køligt i kabinen. Sandaler og højhælede sko har det bedre i kufferten. I stedet for bør du vælge flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være taknemmelige over.
  • DVT eller dyb venetrombose er veneblodpropper, der kan forekomme på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det for eksempel kan forekomme på flyrejser over lange distancer. Men den gode nyhed er, at der findes en række måder at reducere risikoen for at få det. Drik masser af vand, gå en tur ned ad midtergangen, når du har mulighed for det, og ifør dig rejsestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til San Antonio?
Svaret er enkelt – det handler om at være velorganiseret. Vi har udformet nogle nyttige råd til at komme let gennem lufthavnskontrollen. San Antonio kan godt gøre sig klar:

  • Det vigtigste først: Du skal fremvise dit boardingkort og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem ved hånden for ikke at forsinke køen.
  • Derefter skal både håndbagagen og dig scannes. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at gå. Ejendele såsom bælte, jakke og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Alle slags elektronisk udstyr, herunder bærbar computer og telefon, skal scannes enkeltvis.
  • Væsker, såsom shampoo eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være på under 100 ml. Beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan godt være, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være smart at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes sikkert ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til San Antonio
DestinationslufthavnSan Antonio Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnSAT
DestinationSan Antonio
Flyrejsens pris2.742, kr