Billige flybilletter til Nashville

Billigste flyrejser til Nashville

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.265 kr. for en enkeltbillet og 1.049 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta
Delta
Delta
Delta
British Airways

Om Nashville

Besøg sydstaternes Athen

Nashville er hovedstaden i Tennessee og centrum for countrymusikken. I mange årtier har folk flokkedes til denne musikkens by for at nyde godt af byens mange rockende tilbud. Turisterne elsker også Nashville for de historiske områder, museerne, det livlige natteliv, det lokale køkken, teatrene og de tilbagevendende årlige begivenheder. Hvis dette også giver dig lyst til at besøge byen, kan du bestille billige flybilletter til Nashville på Expedia i dag.

Lufthavnen i Nashville

Fly til Nashville lander i Nashville Internationale Lufthavn (BNA), som er en kombineret civil og militær lufthavn. Den ligger i det sydøstlige Nashville. Grunden til, at lufthavnskoden er BNA, er, at lufthavnen frem til 1988 hed Berry Field Nashville Lufthavn. Nashville er en af de vigtigste byer for flyselskabet Southwest Airlines, og BNA er den 34. travleste lufthavn i USA målt på passagertrafik. Følgende er nogle af de flyselskaber, der flyver til BNA: Air Canada, American Airlines, Delta Air Lines, Delta Connection, Frontier Airlines, SeaPort Airlines, Sunwing Airlines, US Airways og Vision Airlines.

Bestil din flyrejse hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip til bestilling af flybilletter til Nashville

Nashville er en by med fire forskellige årstider. Flyrejser til Nashville er mest populære om sommeren på grund at det gode vejr og sommerens mange arrangementer, men der er også masser af gode grunde til at besøge Nashville resten af året. Om foråret og efteråret er vejret mildt og behageligt, og naturen viser sig fra sin allersmukkeste side. Flyrejser til Nashville er dyrest i højsæsonen fra april til midten af august og igen fra oktober til december. Lavsæsonen er fra januar til marts og fra midten af august til september. Der er ikke rigtigt nogen midtersæson i Nashville. Hvis du vil besøge Nashville, når der ikke er så mange mennesker, og alting er lidt billigere, skal du bestille flybilletter til årets tre første måneder. En anden måde at spare penge på er at bestille flybilletter til en hverdag i stedet for til weekenden.

Fly til Nashville

Når du har ladet countrymusikken gå lige til hjertet, kan du nyde et måltid, der går lige til maven, på en af Nashvilles mange grillrestauranter med tilhørende bryggerier. Hvis du holder af farvestrålende udstillinger og underholdningsscener, skal du holde dig i området omkring Broadway og 2nd Avenue. Er du bekymret for, om du har råd til en tur til musikkens by, Nashville? Du behøver ikke at have en guitar for at kunne høre den søde musik om gode tilbud på flyrejser til Nashville i Tennessee i USA. Du kan altid finde billige flybilletter til Nashville i Tennessee på Expedia.dk.

Lige nu er det bedste tidspunkt at bestille billige flyrejser til Nashville

Hvis du bestiller dine flybilletter til Nashville i dag, kan du undgå at skulle synge en sørgelig sang om høje priser på et senere tidspunkt. Expedias priser på fly til Nashville rammer alle de rigtige toner. Du kan gennemse vores eksklusive tilbud på flybilletter på de rejsedatoer og fra den lufthavn, du vælger. Vi kan hjælpe dig med at opnå store besparelser, uanset om du skal købe flybilletter til selv, din familie eller et helt countryband.

Sådan kommer du nemmest til Nashville

Vi slår på tromme for vores fantastiske tilbud på flyrejser til Nashville. Det nemmeste er at vælge den praktiske direkte flyforbindelse til Nashville Internationale Lufthavn (BNA). Vil du gerne have mulighed for at skifte til cowboystøvler og ruskindsjakke, lige så snart du ankommer til byen? Med vores tilbud på hoteller i nærheden af Nashville Internationale Lufthavn kan du nemt og hurtigt skifte tøj, så du er helt klar til at feste. Når det bliver tid til at forlade alle de dejlige attraktioner i Nashville, kan du flyve fra BNA Lufthavn ved at benytte et af vores tilbud.

Reservér billige flyrejser til Nashville allerede i dag

Vores billige flyrejser til Nashville burde vises i neonlys. Vores helt elektriske pakkerejser dig mulighed for at overnatte på de bedste hoteller i Nashville til den lavest mulige pris. Har du lyst til en køretur med nedrullede ruder og din foretrukne countrymusik på anlægget? Hvis du benytter dig af vores tilbud på billeje i Nashville, får du friheden til at besøge lige så mange museer, historiske steder, skinnende palæer og frodige parker, som du har lyst til. Vores rejseeksperter sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig med at opdage spændende måde at opleve Nashvilles attraktioner på til en billig pris. Du vil elske den behagelige fornemmelse af at have fået din ferie i countrymusikkens hjemby til en rigtig god pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Nashville?
Nashville, TN (BNA-Nashville Int.) er den eneste lufthavn i nærheden af Nashville.
Hvor langt ligger Nashville, TN (BNA-Nashville Int.) fra Nashville?
Nashville, TN (BNA-Nashville Int.) er 11 km fra Nashville midtby, så forbered dig på at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til centrum af byen.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Nashville?
Lige så snart du forlader BNA, har du taget hul på dit eventyr i Nashville. Byens største lufthavn ligger 11 km væk fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Nashville?
21 luftfartsselskaber flyver til Nashville fra 96 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Nashville?
Langt de fleste fly til Nashville er med luftfartsselskaberne United Airlines, American Airlines og Southwest Airlines. Blandt disse tre er United Airlines det mest populære valg, og Chicago er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Nashville?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du skal rejse til Nashville, vil du blive glad for at høre, at der findes 1.834 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Nashville fra?
Fly til Nashville fra Edgewater, Riverdale og Midtown er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Nashville Lufthavn?
Hvis du skal til Nashville fra Edgewater, kan du se frem til en flyvetid på 2 timer og 11 minutter. Hvis rejsen går fra Riverdale, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 1 time og 44 minutter. Fra Midtown tager det omtrent 2 timer.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Nashville?
Enhver rutineret rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil typisk være dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Sørg for at sammenligne priser for forskellige flyselskaber. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du finder en fantastisk pris. Hvis du udsætter det, risikerer du at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Nashville?
Uanset hvor du ankommer fra, kan en flyvetur være en hyggelig oplevelse, hvis du har forberedt dig. Vi har lavet en liste med praktiske råd, så din tur til Nashville kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en let rejseoplevelse er at være forberedt. Start med det mest nødvendige: pas, rejsepapirer, betalingskort og medicin, hvis du har behov for det. Derudover kan du medbringe noget, som du kan fordrive tiden med, såsom diverse elektronisk udstyr eller et par blade. Det kan også være godt at pakke oplader, en rejsepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Sidst, men ikke mindst, skal du ikke glemme at smide lidt toiletsager som tandbørste, vådservietter og et rent sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos de forskellige flyselskaber, men helt generelt gælder det om at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, knive, sprøjtemaling og nytårsraketter. Sportsudstyr såsom baseballkøller og objekter, der kan skade andre passagerer, såsom våben og sværd, er heller ikke tilladt om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være allerhøjeste prioritet, når du afgør, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk også rigtig godt over valget af fodtøj, da det er meget almindeligt med opsvulmede fødder. Rummelige, flade sko er et godt bud.
  • Uheldigvis er en risiko ved langdistanceflyrejser muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at forhindre dette bør du udnytte muligheden for at strække benene og gå en tur i kabinen. Støttestrømper er også en enkel måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Nashville?
Tricket er, at være velforberedt, inden du ankommer til sikkerhedskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Nashville i løbet af et øjeblik. Følg disse råd, så din rejse kommer godt fra start:

  • Sikkerhedspersonalet skal sikre sig, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan fortsætte. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Efterfølgende skal både du og din håndbagage igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan udløse alarmen. Personlige ejendele såsom jakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Elektroniske enheder som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og scannes. Men bare rolig, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Fjern eventuelle væsker fra din håndbagage. Væsker skal som oftest sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være klogt at iføre dig nemme sko.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe eller spidse genstande i din kabinebagage. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de pakkes i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Nashville
Destinationslufthavn
Nashville Int.
Destinationslufthavnens IATA-kode
BNA
Destinationsby
Nashville
Pris for flyrejse tur-retur
1.049 kr.

Populære flyrejser til Nashville

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.265 kr. for en enkeltbillet og 1.049 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways