Billige flybilletter til Dallas

Billigste flyrejser til Dallas

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.089, kr for en enkeltbillet og 3.379, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta
Delta
Delta
Lufthansa
Brussels Airlines
American Airlines
United
TAP Portugal
Icelandair
Turkish Airlines

Fly til Dallas

Med billige flybilletter til Dallas er der garanti for en spændende ferie med masser af indhold for hele familien. Denne storby i staten Texas har alt, hvad du kan forvente af en moderne storby, så du kommer ikke til at kede dig. Allerede ved indflyvningen til Dallas kan du se storbyen med dens store skyskrabere, som dog vil føles noget større, når du står ved foden af dem. Midt i storbyen finder du også parker og rekreative områder, hvor du kan trække dig lidt tilbage og nyde din tur til Dallas.

Flyrejser til Dallas

Du kan lande i to lufthavne, når du skal til Dallas. Dallas Fort Worth Lufthavn ligger imellem Dallas og Fort Worth, og Dallas Love Field Lufthavn ligger mere centralt i Dallas. Lufthavnene har begge de faciliteter, der kan forventes af moderne internationale lufthavne. Udover restauranter og butikker kan du begge steder få pudset dine sko, mens du venter, og der er legeområder til børnene. Dallas Forth Worth Lufthavnen har dog endnu flere faciliteter. Du kan få dig en massage eller en pedicure, tage en tur i spa eller blive klippet, imens du lader din computer eller telefon op. Du har også mulighed for at tage et bad, hvis du lige trænger til det. Det kan du også gøre i en af lufthavnens Minut Suiter, med blandt andet en seng og et lille minikontor. Lufthavnen tilbyder gratis trådløst internet, og skal du bruge mere traditionelle former for kommunikation, finder du både FedEx-dropbokse, postkasser og telefoner i lufthavnen.

Flybilletter til Dallas fra Danmark

Det er muligt at komme til Dallas på lidt over et halvt døgns tid med kun én mellemlanding. Søger du billige fly til Dallas, kan du dog overveje en længere rejsetid og flere stop på vejen, da det giver dig flere valgmuligheder. Hvis du har tid til det, kan du også udnytte denne mulighed for at besøge andre byer i for eksempel USA, når du nu er på de kanter. Husk også, at der kan være penge at spare, hvis du bestiller dit hotel i Dallas sammen med dine flybilletter.

Der kører både tog og bus fra lufthavnene, så du kommer nemt ind til centrum af Dallas eller til andre destinationer. Vil du lidt hurtigere frem, kan du i stedet praje en taxa foran ankomstterminalen. Hvis du vil have mere frihed under dit besøg i byen, kan du også benytte dig af biludlejning i Dallas. Du finder flere biludlejningsfirmaer i lufthavnen, så du kan både hente og aflevere biler her igen. En udlejningsbil giver dig stor fleksibilitet under din tur, hvis du vil besøge steder uden for byen, men hvis du kun skal opholde dig i byen, er offentlig transport måske en bedre løsning.

Udforsk Dallas

I Dallas finder du så mange underholdningstilbud, at det er en god idé at researche dem godt hjemmefra, så du ikke går glip af det, der interesserer dig mest. Det anbefales at besøge Dallas World Aquarium, hvor du kan opleve flere kontinenter på ét sted.

Køb dine flybilletter til Dallas til den bedst mulige pris

Vi kan finde fantastiske flybilletter til Dallas til fantastiske priser, hvis du skal på ferie eller forretningsrejse. Du kan søge efter flyrejser til Dallas på basis af afrejseby og -lufthavn. Lad os finde din billige flyrejse, når du har angivet de grundlæggende oplysninger om afrejsebyen. Du kan endda indsnævre din søgning til de flyselskaber, du foretrækker.

På vores hjemmeside finder du lave priser på alt, hvad du behøver for at planlægge din ferie i Dallas. Du slipper for at gennemsøge flere hjemmesider efter gode tilbud på flybilletter, hoteller og seværdigheder. Lad Expedia hjælpe dig med at pakke dine tasker, så du kan tage hul på en uforglemmelig ferie. Din perfekte flyrejse til Dallas er kun et par klik væk. Du behøver ikke at kunne danse squaredance for at kvalificere dig til fantastiske tilbud på flyrejser til Texas. Indtast blot dine feriekriterier her på Expedia.dk i dag.

Gå ikke glip af de eksklusive rabatter

Billige fly til Dallas er blot ét af de fantastiske tilbud, vi kan tilbyde dig. Vi kan også hjælpe dig med at finde gode pakkerejser, så du kan spare penge på din rejse. Vores venlige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have inden, under og efter din rejse. Du må ikke gå glip af denne mulighed for at opleve en ikonisk by i hjertet af det sydvestlige USA. Billige flyrejser til Dallas er populære med vores fantastiske særtilbud. Reservér din indkvartering i dag, så du ikke går glip af de gode tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Dallas?
Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worth Intl.) er en af de vigtigste lufthavne i Dallas. Der er dog andre lufthavne i byen, så vær sikker på, at du vælger den, der ligger bedst i forhold til dine rejseplaner.
Hvor langt er der til DFW fra Dallas?
Turen fra Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worth Intl.) ind til Dallas centrum er rimelig lang, da lufthavnen befinder sig 25 km fra centrum. Der kan derfor godt gå noget tid, før du får mulighed for at tjekke ind på dit hotel i byen.
Kan jeg flyve til Dallas i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger om de gældende rejserestriktioner for Dallas, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Dallas?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Dallas, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Dallas med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Dallas, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Dallas?
Der er to primære lufthavne i Dallas: DFW og Dallas, TX (DAL-Love Field). Den første, DFW, ligger cirka 25 km fra midtbyen, mens den anden, Dallas, TX (DAL-Love Field), befinder sig omkring 8 km væk. Når du kaster dig over at tjekke billetpriser og finder ud af, hvor du ønsker at overnatte, vil du have et bedre overblik over, hvilken lufthavn du skal lande i.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Dallas?
29 luftfartsselskaber flyver til Dallas fra intet mindre end 252 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Dallas?
United Airlines og American Airlines har mange flyafgange til Dallas. Stig ombord på et fly fra United Airlines i Houston, hvorfra størstedelen af de rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Dallas?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du skal rejse til Dallas, kan du glæde dig over, at der er 7.633 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Dallas fra?
Fly til Dallas med afgang fra Clinton, Edgewater og Midtown er meget populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Dallas Lufthavn?
Hvis du skal til Dallas fra Clinton, kan du forvente en rejsetid på 2 timer og 37 minutter. Hvis rejsen afgår fra Edgewater, kan du forvente en rejsetid på 2 timer og 45 minutter. Fra Midtown tager det cirka 2 timer og 36 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Dallas?
De fleste erfarne rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er ofte højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden simpel måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du også finde ud af, hvad det vil koste at flyve til en mindre travl terminal. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe din rejse. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du finder en uimodståelig pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Dallas?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen så behagelig som mulig. Følg vores råd, så du kan stryge igennem lufthavnen og gå på opdagelse i Dallas, før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det første skal du pakke pas, vigtige papirer, kreditkort og medicin. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at få tiden til at gå. En god roman og en telefon fyldt med dine yndlingsserier er nogle oplagte bud. Hvis du regner med at få en lur, kan en rejsepude og et par ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, skal der næsten være plads til lidt toiletsager, så du kan være frisk som en havørn, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, barberblade, spraydåser og nytårsraketter. Sportsudstyr som hockeystave og genstande, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom peberspray og våben, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Ifør dig løse naturfibre, som huden kan ånde i, og glem ikke at medbringe en cardigan, hvis du skulle få det koldt. Sørg for at gå efter et par rummelige, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve lidt op under rejsen. Lad de højhælede sko og de tunge vandrestøvler blive i kufferten.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i de dybe vener i benet, der kan opstå på grund af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men det gode ved det er, at der findes en række måder at nedsætte risikoen for at få det. Sørg for at få nok væske, bevæg dig rundt i kabinen, når du har mulighed for det, og tag støttestrømper på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Dallas?
Lidt forberedelse, inden du når frem til lufthavnen, vil gøre rejsen til Dallas helt ukompliceret. Herunder finder du nogle brugbare tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Det vigtigste først: Du skal vise pas og boardingkort i sikkerhedskontrollen. Så hav dem ved hånden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og hvad du ellers har i lommen, såsom hovedtelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Du må undvære teknologien nogle minutter. Din telefon, tablet og alt andet elektronisk udstyr må også gennem scanneren.
  • Vil du gerne medbringe balsam? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og opbevares i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens have den med på flyet i håndbagagen.
  • Lette gummisko er en praktisk type fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Sikkerhedssko og andre kraftigere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Ellers bliver sådanne genstande konfiskeret, fordi de ikke må medbringes i kabinen.

Oplysninger om flyrejsen til Dallas
DestinationslufthavnDallas-Fort Worth Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kodeDFW
DestinationDallas
Flyrejsens pris1.226, kr

Populære flyrejser til Dallas

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.089, kr for en enkeltbillet og 3.379, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
TAP Portugal