Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Orlando

Se alle udlejningsbiler i Orlando

Biludlejning gennem Expedia i Orlando

Billeje i Orlando

Nyd det gode vejr, spændende oplevelser og hyggeligt samvær under en ferie i Orlando, der ligger i Florida. Der kan være et stykke vej mellem seværdighederne, så du kan med fordel leje en bil i Orlando, så du nemt kommer rundt.

Orlando er en rigtig familiedestination, som byder på mange seværdigheder og oplevelser. Hvis du benytter dig af billeje i Orlando, kan hele familien nemt komme fra sted til sted uden at skulle bruge dyrebar tid på offentlige transportmidler. Når I har lejet en bil, kan I også køre fra byen og ud til kysten, hvor I kan tilbringe dagen med at dase på stranden og bade i havet.

Leje af bil i Orlando

Der ligger flere biludlejningsfirmaer spredt over hele byen, så selvom du ikke har bestilt en udlejningsbil på forhånd, kan du gå direkte fra dit hotel i Orlando og hen til et firma, hvor du kan vælge den bil, der passer til dine behov. Så er du hurtigt klar til at tage på eventyr i og omkring Orlando!

Oplevelser i Orlando

Vejret i Orlando indbyder til udendørsaktiviteter, og der er et hav af muligheder. Der ligger særligt mange forlystelsesparker, blandt andre SeaWorld® Orlando og The Wizarding World of Harry Potter™, som helt sikkert vil begejstre både store og små. Hvis der skal mere fart over feltet, finder du også adskillige rutsjebaner, der giver et sus i maven.

Der ligger flere interessante museer i byen, blandt andre kunstmuseet OMA og Orlando Science Center. Få en særlig oplevelse ved at se nogle af genstandene fra skibet Titanic på museet Titanic: The artifact exhibition. Næsten alle seværdigheder har tilknyttet en parkeringsplads, så du kan nemt leje en bil i Orlando, når du skal på sightseeing.

På tur i naturen

Efter et par begivenhedsrige dage i byen trænger hele familien måske til at komme ud i naturen. Så er det bare at pakke bilen med håndklæder og picnickurv og sætte kursen mod en af kysterne. Orlando ligger cirka midt på Florida-halvøen, og det tager kun knap 2 timer at køre til vestkysten ved Clearwater og kun ca. 1 time at køre til østkysten ved Daytona Beach. Undervejs kan I nyde den særlige natur i Florida med mangroveskove. Gør holdt i et område, og gå en tur – men hold øje med krokodillerne!

Biludlejning i Orlando lufthavn

Dit fly til Orlando lander i Orlando Internationale Lufthavn, som kun ligger ca. 17 km fra centrum. Byen er et af de største markeder for biludlejning i verden, og du finder derfor masser af biludlejningsfirmaer både i og uden for selve lufthavnen. Det er derfor nemt at finde billig biludlejning i Orlando, og du kan finde næsten hvilken som helst biltype, du kan ønske dig. I lufthavnen finder du biludlejningsfirmaerne i terminal A og B på niveau 1. De firmaer, der ligger uden for lufthavnen, tilbyder en gratis shuttletransport fra lufthavnen, så det bliver dejligt nemt og bekvemt for dig at leje en bil i Orlando.

Udforsk Orlando

Udforsk Orlando med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!