Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Orlando

Billeje i Orlando

Nyd det gode vejr, spændende oplevelser og hyggeligt samvær under en ferie i Orlando, der ligger i Florida. Der kan være et stykke vej mellem seværdighederne, så du kan med fordel leje en bil i Orlando, så du nemt kommer rundt.

Orlando er en rigtig familiedestination, som byder på mange seværdigheder og oplevelser. Hvis du benytter dig af billeje i Orlando, kan hele familien nemt komme fra sted til sted uden at skulle bruge dyrebar tid på offentlige transportmidler. Når I har lejet en bil, kan I også køre fra byen og ud til kysten, hvor I kan tilbringe dagen med at dase på stranden og bade i havet.

Leje af bil i Orlando

Der ligger flere biludlejningsfirmaer spredt over hele byen, så selvom du ikke har bestilt en udlejningsbil på forhånd, kan du gå direkte fra dit hotel i Orlando og hen til et firma, hvor du kan vælge den bil, der passer til dine behov. Så er du hurtigt klar til at tage på eventyr i og omkring Orlando!

Oplevelser i Orlando

Vejret i Orlando indbyder til udendørsaktiviteter, og der er et hav af muligheder. Der ligger særligt mange forlystelsesparker, blandt andre SeaWorld® Orlando og The Wizarding World of Harry Potter™, som helt sikkert vil begejstre både store og små. Hvis der skal mere fart over feltet, finder du også adskillige rutsjebaner, der giver et sus i maven.

Der ligger flere interessante museer i byen, blandt andre kunstmuseet OMA og Orlando Science Center. Få en særlig oplevelse ved at se nogle af genstandene fra skibet Titanic på museet Titanic: The artifact exhibition. Næsten alle seværdigheder har tilknyttet en parkeringsplads, så du kan nemt leje en bil i Orlando, når du skal på sightseeing.

På tur i naturen

Efter et par begivenhedsrige dage i byen trænger hele familien måske til at komme ud i naturen. Så er det bare at pakke bilen med håndklæder og picnickurv og sætte kursen mod en af kysterne. Orlando ligger cirka midt på Florida-halvøen, og det tager kun knap 2 timer at køre til vestkysten ved Clearwater og kun ca. 1 time at køre til østkysten ved Daytona Beach. Undervejs kan I nyde den særlige natur i Florida med mangroveskove. Gør holdt i et område, og gå en tur – men hold øje med krokodillerne!

Biludlejning i Orlando lufthavn

Dit fly til Orlando lander i Orlando Internationale Lufthavn, som kun ligger ca. 17 km fra centrum. Byen er et af de største markeder for biludlejning i verden, og du finder derfor masser af biludlejningsfirmaer både i og uden for selve lufthavnen. Det er derfor nemt at finde billig biludlejning i Orlando, og du kan finde næsten hvilken som helst biltype, du kan ønske dig. I lufthavnen finder du biludlejningsfirmaerne i terminal A og B på niveau 1. De firmaer, der ligger uden for lufthavnen, tilbyder en gratis shuttletransport fra lufthavnen, så det bliver dejligt nemt og bekvemt for dig at leje en bil i Orlando.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Orlando

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Orlando?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Orlando.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Orlando?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Orlando er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Orlando?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Orlando?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Orlando

Udforsk Orlando med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!