Rejser til Orlando 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Besøg Orlando

Søg efter de bedste steder og områder i Orlando, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Orlando

Mest populære hoteller i Orlando

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites
Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites
3 out of 5
7125 Universal Boulevard, Orlando, FL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.440 kr. pr. nat fra 6. jun. til 7. jun.
1.440 kr.
pr. nat
6. jun. – 7. jun.
9/10 Wonderful! (3.705 anmeldelser)
"Staff excellent."

Anmeldelse fra 5. jun. 2023

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
4 out of 5
5780 Major Blvd, Orlando, FL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 691 kr. pr. nat fra 7. jun. til 8. jun.
691 kr.
pr. nat
7. jun. – 8. jun.
8,4/10 Very Good! (6.378 anmeldelser)
"Min oplevelse var at stedet var ok, dog ikke Hilton standart. Og alligevel grundet deres hjælpsomhed blev opholdet ok, og virkelig positivt. Men mangel på vegetariske måltider blev min mad indtaget udenfor hotellet."

Anmeldelse fra 25. okt. 2022

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
Universal's Cabana Bay Beach Resort
Universal's Cabana Bay Beach Resort
3.5 out of 5
6550 Adventure Way, Orlando, FL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.792 kr. pr. nat fra 6. jun. til 7. jun.
1.792 kr.
pr. nat
6. jun. – 7. jun.
8,4/10 Very Good! (4.065 anmeldelser)
Super godt
"Vi havde en fantastisk ferie på 5 nætter. Stedet var rent og pænt og ligger forholdsvis tæt på Disney World, som vi besøgte to dage. Super hotel for familier."

Anmeldelse fra 22. maj 2023

Universal's Cabana Bay Beach Resort
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Orlando?
Fra så lave priser som kan du skabe din egen pakkerejse til Orlando. Du skal bare samle hotel, flyrejse og udlejningsbil, så giver vi rabatten.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Orlando?
Hvis dine rejseplaner til Orlando har ændret sig, er det godt at vide, at der er mulighed for at afbestille eller ændre i din reservation. Hvis reservationen blev foretaget inden for de sidste 24 timer, kan du muligvis få udbetalt refusion. Hvis reservationen blev foretaget for mere end 24 timer, kan flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet pålægge et gebyr. Tjek vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Orlando?
Kig efter en flyrejse, der passer til dine planer, føj overnatning til din reservation, og find ud af, hvor stor en besparelse, du kan opnå. Så bliver det ikke nemmere. Med en pakkerejse til Orlando kan du spare en god del på din kommende ferie. Lige fra hoteller og flyrejser til udlejningsbiler og oplevelser gør Expedia det enkelt at rejse på budget. Med 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder at vælge mellem på verdensplan kommer du aldrig til at mangle valgmuligheder.
Hvor skal jeg overnatte i Orlando?
Hvis Universal Studios Florida™ står højt på prioriteringslisten, så er det et smart valg at overnatte i Florida Center.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Orlando?
Mange rejsende, der lægger vejen forbi Orlando, overnatter ofte i West Kissimmee. Luksushjem - 5 minutter fra Disney - Star Wars teater! og Så tæt på Disney kan du se fyrværkeriet! Privat 4 Br Pool Hjem er foretrukne muligheder i denne bydel. Men der er også andre spændende steder her i byen. Windsor Hills er også et godt område, hvor du finder Beautiful 5 Bedroom 5 Bath Pool Home In Windsor Hills Resort og Fantastisk villa - saltvandspool, spillerum, w / gratis poolvarme, grill og babyudstyr.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Orlando?
Det hele afhænger af flyselskabet, men du kan generelt søge efter flybilletter til internationale rejser på Expedia op til et år frem. Selvom det kan være en god idé at booke i god tid, kan heldige rejsende nogle gange finde en billigere flyrejse kun et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Orlando på Expedia?
Det kommer helt an på dig. Du kan vælge imellem et udvalg af pakkerejser til Orlando med for eksempel hotel, fly og udlejningsbil. Du kan også booke en flyrejse med et hotel eller en flyrejse og en udlejningsbil. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som oplevelser og aktiviteter. Uanset hvilken ferie i Orlando du drømmer om, kan du glæde dig til besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Orlando?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Orlando, er det nemt at planlægge din ferie. Og ikke nok med det – du sparer en del, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en udflugt.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Orlando hos Expedia?
Ja – og det er noget af det bedste ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan selv bestemme hotel, fly med mere. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere på verdensplan, så du har valgmuligheder i massevis, når du arrangerer din ferie til Orlando.

Populære steder at besøge

Oplevelser