Orlando

Rejseguide
Orlando som omfatter interiør
Find dit indre barn frem i Walt Disney World®Resort, svøm med delfiner i SeaWorld®Orlando og udforsk universet på Kennedy Space Center, alt sammen på ét sted!

Orlando er en travl, kompakt by med en masse at opleve. Det tropiske klima gør byen til den perfekte destination for familieaktiviteter året rundt. Byen er kendt for sine forlystelsesparker i verdensklasse, velholdte golfbaner og spændende centre om rummet og videnskaben.

Orlando har ry for at være verdens hovedstad for forlystelsesparker. Walt Disney World®Resort er en af de mest populære feriedestinationer i USA. Det strækker sig over 10.000 hektar og indeholder fire forlystelsesparker, to vandlande og mere end 20 hoteller. Inde i resortet har Magic Kingdom® en kopi af slottet fra Askepot-filmen i fuld størrelse. Et andet højdepunkt er Epcot®, som udforsker morgendagens teknologi med udstillinger og spil, der er tilegnet de nyeste opfindelser i verden.

Kør 20 minutter øst på til SeaWorld® Orlando and Aquatica. Brug dagen på at observere havdyr og på at køle ned, mens du prøver de spændende vandforlystelser. Gå ikke glip af Gatorland®, som ligger i nærheden. Her kan du blive klogere på Floridas lokale krybdyr, der holder til i sumpen.

Orlando er centrum for ingeniørvidenskab og teknologi, delvis på grund af den korte afstand til Kennedy Space Center. Tag på en rundtur i det område, hvor de første månelandingsmissioner i USA begyndte. Ved Space Shuttle Launch Experience kan du klatre ind i en kabine, og få en tur, der kommer så tæt på en egentlig opsendelse til det ydre rum som muligt.

Orlando Science Center ligger i nærheden af centrum ogtilbyder fascinerende familieaktiviteter. Udstillingerne her dækker alt fra dinosaurer til Floridas plante- og dyreliv, og videnskaben bag lys og elektricitet.

I løbet af den lange, fugtige sommer kan du udvælge dig et skyggefuldt sted i Harry P. Leu Gardens, en 20 hektar stor græsplane med gamle egetræer. Herfra kan du beundre en af Orlandos store naturlige seværdigheder, eftermiddagstordenvejret. Når tordenvejret bryder ud, skal du forberede dig på et dramatisk lyn-show og et hurtigt regnskyl.

The Grove Resort & Water Park Orlando
The Grove Resort & Water Park Orlando
4 out of 5