Billige flybilletter til Orlando

Billigste flyrejser til Orlando

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.573, kr for en enkeltbillet og 2.221, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta
Delta
American Airlines
British Airways
Iberia
Icelandair
TAP Portugal
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Delta

Om Orlando

Fly til Orlando

Når de fleste hører navnet Orlando, tænker de nok først og fremmest på de kæmpestore forlystelsesparker som Walt Disney World Resort og Universal Studios Florida. Orlando har da også 5 af de 10 største temaparker i verden. Men med en flyrejse til Orlando kan du også opleve nogle af de fantastiske museer, kunstudstillinger og naturoplevelser, som denne multikulturelle by har at byde på.

Fra Danmark bliver det stadigt lettere at finde direkte fly til amerikanske destinationer, men afhængig af sæsonen kan der være en enkelt mellemlanding på vejen, hvis du finder et billigt fly fra København. Orlando Internationale Lufthavn ligger knap 10 km sydøst for Orlando by.

Orlando har tilnavnet ”The Theme Park Capital of the World”, og her kan du tage familien med i en række forskellige temaparker, som de aldrig vil glemme. Du kan også vælge at nyde det lidt langsommere tempo i de kulturelle og kunstneriske områder i Orlando uden for temaparkerne.

Orlando Internationale Lufthavn

I Orlando Internationale Lufthavn venter der en lang række spisesteder og butikker i alle hjørner af lufthavnen, både i terminalområderne og ved gatene. Der tilbydes desuden gratis Wi-Fi på lufthavnens område.

Udover dette har du også flere forskellige transportmuligheder, når du er ankommet. Der går lokale busser fra lufthavnen og til flere destinationer, deriblandt Orlando centrum. Der går også flere shuttlebusser, eller du kan vælge at tage en taxa. Taxakøen findes uden for terminalbygningerne.

Vil du gerne selv kunne komme omkring i Orlando og omegn uden at skulle være afhængig af offentlig transport eller taxaer, kan du booke en lejebil på forhånd, inden du ankommer, og blot hente nøglen, når du er landet. Lufthavnen har desuden en helipad til de berømtheder, der vælger at tage deres private helikopter til og fra lufthavnen.

Billige flybilletter til spændende temaparker i Orlando

Siger man Orlando, må man også sige Walt Disney World Resort. Denne verdenskendte attraktion består faktisk af flere forskellige områder, såsom Magic Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Typhoon Lagoon, Downtown Disney og Disney’s Animal Kingdom.

Universal Orlando Resort indeholder ligeledes flere områder; Universal Studios Florida, CityWalk og Universal’s Islands of Adventure. Besøger du SeaWorld Orlando, kan du opleve dyrelivet både til lands og til vands, samt forlystelserne i de tilhørende forlystelses- og vandparker, Discovery Cove og Aquatica. Holder du af vandaktiviteter, kan du også vælge at besøge vandparken Wet’n Wild Orlando.

Uanset hvilken eller hvilke temaparker du vælger at besøge, er du sikret dig mange timers underholdning. Orlandos mange temaparker er ikke blot god underholdning for børn; også de voksne vil have minder for livet med en flyrejse til Orlando.

Billig rejse til spændende aktiviteter i Orlando

Orlando har et tropisk klima grænsende til et subtropisk klima med høj luftfugtighed. Fra maj til september er der derfor meget varmt, og der kan falde en del regn. Resten af året er der tørt, og stadig lunt selvom temperaturen er køligere end om sommeren.

Har du tid til overs, når du har set de temaparker, du ønsker at opleve, kan du derfor nyde de varme temperaturer, mens du går på opdagelse blandt Orlandos andre aktiviteter. Orlando har en aktiv kunst- og musikscene, så du bør undersøge hvilke udstillinger og arrangementer, der er på programmet under dit besøg. Af museer kan blandt andet anbefales Orlando Museum of Art, Orlando Science Center, Dinosaur World og ikke mindst Kennedy Space Center.

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Orlando
DestinationslufthavnOrlando Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnMCO
DestinationOrlando
Flyrejsens pris1.596, kr

Populære flyrejser til Orlando

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.573, kr for en enkeltbillet og 2.221, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

American Airlines
Icelandair