Billige flybilletter til Orlando

Billigste flyrejser til Orlando

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.458 kr. for en enkeltbillet og 2.876 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair
Icelandair
American Airlines
Delta
Brussels Airlines

Om Orlando

Fly til Orlando

Når de fleste hører navnet Orlando, tænker de nok først og fremmest på de kæmpestore forlystelsesparker som Walt Disney World Resort og Universal Studios Florida. Orlando har da også 5 af de 10 største temaparker i verden. Men med en flyrejse til Orlando kan du også opleve nogle af de fantastiske museer, kunstudstillinger og naturoplevelser, som denne multikulturelle by har at byde på.

Fra Danmark bliver det stadigt lettere at finde direkte fly til amerikanske destinationer, men afhængig af sæsonen kan der være en enkelt mellemlanding på vejen, hvis du finder et billigt fly fra København. Orlando Internationale Lufthavn ligger knap 10 km sydøst for Orlando by.

Orlando har tilnavnet ”The Theme Park Capital of the World”, og her kan du tage familien med i en række forskellige temaparker, som de aldrig vil glemme. Du kan også vælge at nyde det lidt langsommere tempo i de kulturelle og kunstneriske områder i Orlando uden for temaparkerne.

Orlando Internationale Lufthavn

I Orlando Internationale Lufthavn venter der en lang række spisesteder og butikker i alle hjørner af lufthavnen, både i terminalområderne og ved gatene. Der tilbydes desuden gratis Wi-Fi på lufthavnens område.

Udover dette har du også flere forskellige transportmuligheder, når du er ankommet. Der går lokale busser fra lufthavnen og til flere destinationer, deriblandt Orlando centrum. Der går også flere shuttlebusser, eller du kan vælge at tage en taxa. Taxakøen findes uden for terminalbygningerne.

Vil du gerne selv kunne komme omkring i Orlando og omegn uden at skulle være afhængig af offentlig transport eller taxaer, kan du booke en lejebil på forhånd, inden du ankommer, og blot hente nøglen, når du er landet. Lufthavnen har desuden en helipad til de berømtheder, der vælger at tage deres private helikopter til og fra lufthavnen.

Billige flybilletter til spændende temaparker i Orlando

Siger man Orlando, må man også sige Walt Disney World Resort. Denne verdenskendte attraktion består faktisk af flere forskellige områder, såsom Magic Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Typhoon Lagoon, Downtown Disney og Disney’s Animal Kingdom.

Universal Orlando Resort indeholder ligeledes flere områder; Universal Studios Florida, CityWalk og Universal’s Islands of Adventure. Besøger du SeaWorld Orlando, kan du opleve dyrelivet både til lands og til vands, samt forlystelserne i de tilhørende forlystelses- og vandparker, Discovery Cove og Aquatica. Holder du af vandaktiviteter, kan du også vælge at besøge vandparken Wet’n Wild Orlando.

Uanset hvilken eller hvilke temaparker du vælger at besøge, er du sikret dig mange timers underholdning. Orlandos mange temaparker er ikke blot god underholdning for børn; også de voksne vil have minder for livet med en flyrejse til Orlando.

Billig rejse til spændende aktiviteter i Orlando

Orlando har et tropisk klima grænsende til et subtropisk klima med høj luftfugtighed. Fra maj til september er der derfor meget varmt, og der kan falde en del regn. Resten af året er der tørt, og stadig lunt selvom temperaturen er køligere end om sommeren.

Har du tid til overs, når du har set de temaparker, du ønsker at opleve, kan du derfor nyde de varme temperaturer, mens du går på opdagelse blandt Orlandos andre aktiviteter. Orlando har en aktiv kunst- og musikscene, så du bør undersøge hvilke udstillinger og arrangementer, der er på programmet under dit besøg. Af museer kan blandt andet anbefales Orlando Museum of Art, Orlando Science Center, Dinosaur World og ikke mindst Kennedy Space Center.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Orlando?
De fleste rejsende flyver til Orlando, FL (MCO-Orlando Intl.), når de skal forbi Orlando. Der er dog flere lufthavne end denne i området, så vær opmærksom på det, når du booker din flyrejse.
Hvor langt ligger MCO fra Orlando?
Hvis du regner med at overnatte i centrum af Orlando, er det en god idé at undersøge på forhånd, hvordan du kan komme ind til byen. Midtbyen befinder sig 14 km fra Orlando, FL (MCO-Orlando Intl.).
Kan jeg flyve til Orlando i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Orlando er så ukompliceret som muligt ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig opdateret om eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Orlando?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Orlando, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Orlando med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Orlando, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Orlando?
De to største lufthavne i Orlando er Orlando, FL (MCO-Orlando Intl.) og SFB. Den første, Orlando, FL (MCO-Orlando Intl.), ligger omkring 14 km fra midtbyen, mens den anden, SFB, befinder sig cirka 30 km væk. Lige så snart du går i gang med at tjekke priser og finder ud af, hvor du skal overnatte, vil du have en bedre idé om, hvilken lufthavn du skal vælge.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Orlando?
32 flyselskaber flyver til Orlando fra 164 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Orlando?
De fleste fly til Orlando er med flyselskaberne United Airlines, JetBlue Airways og Spirit Airlines. Blandt disse tre er United Airlines det mest populære valg, og New York er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Orlando?
Med cirka 3.368 direkte fly ugentligt vil du være fremme i Orlando, før du kan nå at spørge: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Orlando fra?
Rejsende flyver oftest fra Monroe, Middletown og Midtown, hvis de skal til Orlando.
Hvor lang tid tager det at flyve til Orlando Lufthavn?
Hvis det er Monroe, du rejser fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 2 timer og 8 minutter, inden du ankommer til Orlando. Fra lufthavnsterminalen i Middletown tager det typisk 2 timer og 33 minutter, og fra Midtown er flyvetiden 2 timer og 1 minut.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Orlando?
Undgå at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, rutinerede rejsende bruger til at finde gode priser. Når du reserverer i god tid, har du flere valgmuligheder, og flyene er knap så dyre. En anden måde, du kan få den bedste pris på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har op til flere lufthavne, skal du huske også at tjekke, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du ser en god bris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Orlando?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du sørger for at forberede dig. Følg disse nyttige tips, så din rejse til Orlando kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At rejse med fly kan sagtens være en bekvem oplevelse, hvis du medtager de rigtige ting. Først og fremmest kan det være godt at have basale toiletartikler, såsom tandpasta, tandbørste og deodorant, lidt skiftetøj og en god roman. Desuden bør du næsten skaffe plads i din taske til elektronisk udstyr, oplader, eventuelle lægemidler og muligvis ligeledes en oppustelig nakkepude. Som det sidste skal du huske at medbringe dit pas, rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er skarpe genstande, der gemmer sig i et af rummene på din håndbagage. Andre ting, du ikke må medbringe, er eksplosiver og brandfarlige genstande som brændstof og fyrværkeri samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Ifør dig løse naturfibre, som huden kan ånde i, og glem ikke at medbringe en jakke, hvis det skulle blive lidt koldt i kabinen. Udvælg dig et par rummelige, flade sko, da dine fødder godt kan hæve lidt op under rejsen. Lad de højhælede sko og vandrestøvlerne blive i den indregistrerede bagage.
  • Du er muligvis bekendt med dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af længerevarende stillesiddende perioder. Men der heldigvis en masse, du kan gøre for at minimere risikoen. Ifør dig støttestrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold dine fødder og ben i gang. Gå en tur ad midtergangen, eller lav nogle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Orlando?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har sammensat nogle nyttige råd til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Orlando kan godt gøre sig klar:

  • Det vigtigste først: Du skal fremvise boardingkort og pas til sikkerhedspersonalet. Så hav dem lige ved hånden for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Efterfølgende skal du og din håndbagage igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele som frakke, bælte og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien nogle minutter. Din bærbare computer, telefon og alt andet elektronisk udstyr må også en tur igennem scanneren.
  • Kan du ikke rejse uden din håndcreme? Intet problem. Så længe den er i en beholder på under 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, kan du godt tage den med i håndbagagen.
  • Det kan også godt være, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være smart at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt i den indskrevne bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Orlando
Destinationslufthavn
Orlando Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
MCO
Destinationsby
Orlando
Pris for flyrejse tur-retur
821 kr.

Populære flyrejser til Orlando

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.458 kr. for en enkeltbillet og 2.876 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Icelandair