Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Orlando

Se alle 17 aktiviteter i Orlando

Sjove oplevelser i Orlando for store og små

Orlando i Florida adskiller sig fra mange andre byer ved ikke at have en bykerne og en gammel bydel. Til gengæld er Orlando et rigtig oplevelsessted for både børn og voksne. Det er nødvendigt nøje at planlægge hvad du skal se og opleve i Orlando for byen er et overflødighedshorn af oplevelser og indtryk. Faktisk står Orlando øverst på listen over de mest besøgte feriedestinationer i verden hvilket skyldes de mange forlystelsesparker

heriblandt Walt Disneys navnkundige Walt Disney World Resort. Orlando er det helt ideelle feriemål når du har børnene med og så er det sommervejr hele året rundt.

Forlystelsesparker i verdensklasse blandt Orlandos attraktioner

Nyd Orlandos aktiviteter for hele familien. Afsæt en hel dag til hver af de største forlystelsesparker: Walt Disney World Resort Universal Studios og Sea World. Få hilst på alle dine tegneseriehelte i Disney World kom bag kulisserne eller bliv direkte involveret i 3D-filmene i Universal Studios og boltr dig på vandrutsjebanerne i SeaWorld eller overvær et spektakulært show med hvaler og delfiner.

Øvrige interessante attraktioner i Orlando

Der er utallige andre forlystelsesmuligheder i Orlando og omegn også nogle der appellerer til det lidt ældre publikum. Se det flotte show med Blue Man Group som er en kombination af teater musik dans og lyseffekter. Et show du ikke må gå glip af og som har gået sin sejrsgang verden over.

Besøg også udstillings- og besøgscentret i forbindelse med Kennedy Space Center og bliv klogere på USA’s rumfartshistorie og kom på en virtuel flyvetur til månen og tilbage til jorden igen. Du får en enestående mulighed for at komme helt ud og se de affyringsramper hvorfra der er steget rumfærger til vejrs. Ønsker du selv at stige lidt til vejrs og nyde udsigten ud over Orlando og omegn under dit ophold i Orlando kan du tage en tur i det 122 m høje pariserhjul I-Drive 360 Orlando Eye. Pariserhjulet finder du midt på forlystelsesgaden International Drive som er et sandt eldorado for byens oplevelseshungrende gæster. Bliv ikke forbavset hvis du passerer forbi et kæmpe stort palæ Wonderworks der vender på hovedet som om det var ramt af et jordskælv. Det er blot et af de seneste påfund i Orlandos forunderlige forlystelsesverden men palæet er også et sted med en snært af alvor – en slags ekperimentarium hvor du bl.a. kan opleve hvordan et jordskælv føles.

Museer og indkøb i Orlando

Er du kunstinteresseret så kig indenfor på Manello Museum of American Art som er et forholdsvis nyt museum hvor du kan se moderne amerikansk kunst. Museet ligger i Loch Haven Cultural Park hvor du også finder Orlando Museum of ArtOrlando Shakespeare Theater og Orlando Science Center.

Tag en ekstra taske med eller sørg for god plads i kufferten for der er fabriksoutlets overalt i Orlando. Gå i Orlando Premium Outlets hvor du kan finde mærkevarer til rimelige priser. Du finder også flere butikscentre i Orlando. f.eks. The Mall of Millenia.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Orlando

Lake Buena Vista

Lake Buena Vista er hjemsted for det største rekreative resort i verden, og inkluderer Disneys forlystelsesparker og golfbaner i verdensklasse.

ForlystelsesparkFamilievenligtShopping

Orlando Centrum

Mange rejsende tager til Orlando Centrum på grund af de mange spisemuligheder, den gode livemusik og den fantastiske udsigt til søen. Du kan også overveje at besøge seværdigheder som Amway Center eller Camping World Stadium, mens du udforsker området.

LivemusikTeater

West Kissimmee

Rejsende, der besøger West Kissimmee, taler varmt om de sjove vandlande. Hvis du har tid tilovers til at gå på opdagelse, bør du næsten lægge vejen forbi Lake Davenport og Island H2O Live!.

FamilievenligtVenlige menneskerFritidsfaciliteter

Bay Lake

Bay Lake er kendt for sine sjove forlystelsesparker, og du kan se seværdigheder i området som Epcot® og Disney's Boardwalk.

ForlystelsesparkFamilievenligtVildt dyreliv

Lake Nona

Lake Nona er populær på grund af sine restauranter, og du kan besøge seværdigheder som Eagle Creek Golf Course og North Shore golfklub, hvis du har tid til at udforske området.

FamilievenligtFisk og skaldyr

Kissimmee Historiske Centrum

Forlystelsesparkerne og shoppingmulighederne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Kissimmee Historiske Centrum unik. Læg vejen forbi Kissimmee Lakefront Park eller Lake Tohopekaliga, når du udforsker området.

FestivalSolrigtForlystelsespark