Aktiviteter i Orlando

Oplevelser, seværdigheder og ture
Orlando som omfatter interiør

Sjove oplevelser i Orlando for store og små

Orlando i Florida adskiller sig fra mange andre byer ved ikke at have en bykerne og en gammel bydel. Til gengæld er Orlando et rigtig oplevelsessted for både børn og voksne. Det er nødvendigt nøje at planlægge, hvad du skal se og opleve i Orlando, for byen er et overflødighedshorn af oplevelser og indtryk. Faktisk står Orlando øverst på listen over de mest besøgte feriedestinationer i verden, hvilket skyldes de mange forlystelsesparker, heriblandt Walt Disneys navnkundige Walt Disney World Resort. Orlando er det helt ideelle feriemål, når du har børnene med, og så er det sommervejr hele året rundt.

Forlystelsesparker i verdensklasse blandt Orlandos attraktioner

Nyd Orlandos aktiviteter for hele familien. Afsæt en hel dag til hver af de største forlystelsesparker: Walt Disney World Resort, Universal Studios og Sea World. Få hilst på alle dine tegneseriehelte i Disney World, kom bag kulisserne, eller bliv direkte involveret i 3D-filmene i Universal Studios, og boltr dig på vandrutsjebanerne i SeaWorld, eller overvær et spektakulært show med hvaler og delfiner.

Øvrige interessante attraktioner i Orlando

Der er utallige andre forlystelsesmuligheder i Orlando og omegn, også nogle, der appellerer til det lidt ældre publikum. Se det flotte show med Blue Man Group, som er en kombination af teater, musik, dans og lyseffekter. Et show, du ikke må gå glip af, og som har gået sin sejrsgang verden over.

Besøg også udstillings- og besøgscentret i forbindelse med Kennedy Space Center, og bliv klogere på USA’s rumfartshistorie, og kom på en virtuel flyvetur til månen og tilbage til jorden igen. Du får en enestående mulighed for at komme helt ud og se de affyringsramper, hvorfra der er steget rumfærger til vejrs. Ønsker du selv at stige lidt til vejrs og nyde udsigten ud over Orlando og omegn under dit ophold i Orlando, kan du tage en tur i det 122 m høje pariserhjul I-Drive 360 Orlando Eye. Pariserhjulet finder du midt på forlystelsesgaden International Drive, som er et sandt eldorado for byens oplevelseshungrende gæster. Bliv ikke forbavset, hvis du passerer forbi et kæmpe stort palæ, Wonderworks, der vender på hovedet, som om det var ramt af et jordskælv. Det er blot et af de seneste påfund i Orlandos forunderlige forlystelsesverden, men palæet er også et sted med en snært af alvor – en slags ekperimentarium, hvor du bl.a. kan opleve, hvordan et jordskælv føles.

Museer og indkøb i Orlando

Er du kunstinteresseret, så kig indenfor på Manello Museum of American Art, som er et forholdsvis nyt museum, hvor du kan se moderne amerikansk kunst. Museet ligger i Loch Haven Cultural Park, hvor du også finder Orlando Museum of Art, Orlando Shakespeare Theater og Orlando Science Center.

Tag en ekstra taske med, eller sørg for god plads i kufferten, for der er fabriksoutlets overalt i Orlando. Gå i Orlando Premium Outlets, hvor du kan finde mærkevarer til rimelige priser. Du finder også flere butikscentre i Orlando. f.eks. The Mall of Millenia.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din