Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Ferier i Nordamerika

Reserver en storbyferie i Nordamerika, udforsk kontinentets små hyggelige byer eller tag på eventyr i de mange smukke nationalparker. 

På en ferie i Canada eller USA kan du bl.a. udforske fascinerende metropoler, venlige små byer, vilde skovområder og store søer. Du kan også se frem til at slappe af på de indbydende strande ud til Atlanterhavet, Stillehavet eller den Mexicanske Golf, stå på ski i de østlige eller vestlige bjerge eller besøge den snedækkede tundra nordpå. 

New York, Chicago, Los Angeles og Washington D.C. er blandt USA's største byer og er derfor perfekte rejsemål, hvis du ønsker at lære mere om den amerikanske kunst og kultur. Du kan f.eks. besøge tårnhøje skyskrabere, imponerende museer og kunstgallerier, verdenskendte underholdningscentre, varierede etniske restauranter og professionelle fodbold-, basketball- og baseballhold.

Toronto, Montreal, Vancouver, Ottawa og Québec byder på lignende canadiske seværdigheder, der er karakteriseret af spændende franske islæt. De fleste større byer i Canada har desuden nogle spændende Chinatowns, der bestemt også er besøget værd. Storbyernes sportsarenaer byder på ishockey i verdensklasse, men du kan også sætte kursen mod landets frosne søer og damme. Under dit besøg kan du med fordel lære mere om First Nations-folket, der beboede kontinentets nordlige dele længe før europæernes ankomst.

Du kan også tage på en roadtrip på tværs af kontinentet og besøge nogle af de mindre byer. I begge lande vil du blive mødt af beboere, der er stolte af deres lokale seværdigheder, hvad end du besøger den store skulptur Mac the Moose i byen Moose Jaw i Saskatchewan, Canadas berømte slangebo Narcisse Snake Dens eller New Mexicos Pie Town, der er passioneret omkring lækre desserter. De berømte seværdigheder er kun reklame for byernes sande vartegn: de venlige beboere. Går du en tur i en hvilken som helst nordamerikansk by, er det nemlig yderst sandsynligt, at du får en ny ven.

Ønsker du at undslippe de urbane områder, kan du sætte kursen mod kontinentets fantastiske naturområder, som byder på fredede skove og naturparker med bjerge, gletsjere, vandfald, vulkaner, huler, kløfter, søer og smukke kystlinjer. Blandt USA's imponerende og ikoniske nationalparker er den nordvestlige Yellowstone National Park, som byder på både gejsere og et mangeartet dyreliv, den sydvestlige Grand Canyon National Park, den sydøstlige Everglades National Park, som bl.a. huser mangrover og krokodiller, samt Acadia National Park og dens forblæste øer i det nordøstlige USA. 

I Canada kan du besøge den vestlige Banff National Park, gletsjersøen Lake Louise, Prairies, som ligger i midten af landet, samt den frosne tundra i Ivavik National Park. Du kan nemt tilbringe flere måneder på rundrejse i Canadas 40 nationalparker eller USA's næsten 60 forskellige nationalparker.

De to lande deler desuden det store område Great Lakes, som er et yderst populært område for bådture. Ønsker du at stå på ski, kan du sætte kursen mod Appalacherne og Laurentian Mountains, som ligger østpå, eller Rocky Mountains, der ligger mod vest.

Ønsker du at opleve landenes autentiske kultur, kan du time din ferie i Nordamerika med nationaldagene Canada Day og Independence Day i starten af juli måned eller med Thanksgiving og høstfesterne i oktober og november måned.


Bedste hoteltilbud i Nordamerika

Se alle 517.156 overnatningssteder i Nordamerika
Hotel Pennsylvania DKK 931
Anmeldelse fra 3. jan. 2020
Se oplysninger
 
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
   
  2,7 ud af 5
  2.5 ud af 5.0 Stjerner

  Ældre slidt hotel, noget af værelset var renoveret, der er extrem lang tjek ind/ud tid

  Millennium Times Square New York DKK 755
  Anmeldelse fra 7. jul. 2019
  Se oplysninger
   
  Millennium Times Square New York

  Millennium Times Square New York

  145 W 44th St, New York, NY
    
   3,8 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Super god beliggenhed til en New Yorker ferie.

   Row NYC
   Anmeldelse fra 7. feb. 2020
   Se oplysninger
    
   Row NYC

   Row NYC

   700 8th Avenue, New York, NY
     
    3,5 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Perfekt placering på Manhatten. Du får et værelse, fine senge, alt virkede, men hotellet har nogle år på bagen og det kan ses. Wifi rigtig stabilt og hurtigt. Rengøring hver dag. Fin morgenmads udvalg. Ville klart komme igen, for prisen er tilsvarende god. Så du får hvad du betaler for og det matcher. ...

    New York Hilton Midtown
    Anmeldelse fra 25. mar. 2019
    Se oplysninger
     
    New York Hilton Midtown

    New York Hilton Midtown

    1335 Avenue Of The Americas, New York, NY
      
     4,0 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Lettere slidte faciliteter. Lækker morgenmad. Dyrt.

     The Roosevelt Hotel, New York City DKK 957
     Anmeldelse fra 24. nov. 2019
     Se oplysninger
      
     The Roosevelt Hotel, New York City

     The Roosevelt Hotel, New York City

     45 E 45th Street, New York, NY
       
      3,6 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Venligt personale, nem ind og udtjekning. God hjælp til køb af tur God housekeeping.

      Hotel Edison
      Anmeldelse fra 21. okt. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Edison

      Hotel Edison

      228 W 47th St, New York, NY
        
       3,9 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fantastisk central beliggenhed. Et godt hotel i forhold til pris. Absolut anbefalingsværdig.

       Sheraton New York Times Square Hotel DKK 1.105
       Anmeldelse fra 7. dec. 2019
       Se oplysninger
        
       Sheraton New York Times Square Hotel

       Sheraton New York Times Square Hotel

       811 7th Ave, New York, NY
         
        4,0 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Udmærket men lever ikke op til prisen.

        New York Marriott Marquis DKK 1.319
        Anmeldelse fra 7. dec. 2019
        Se oplysninger
         
        New York Marriott Marquis

        New York Marriott Marquis

        1535 Broadway, New York, NY
          
         4,4 ud af 5
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dejligt hotel med en central beliggenhed. Hurtig check-in og check-ud trods hotellets størrelse. Rummelige værelser og roomservice til en rimelig pris. 10 meters afstand til Times Square og flere Broadway teatre.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.