COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Los Angeles 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Los Angeles med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Los Angeles. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Los Angeles

Søg efter de bedste steder og områder i Los Angeles, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Los Angeles

Mest populære hoteller i Los Angeles

The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles
The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles
4 out of 5
404 S Figueroa St, Los Angeles, CA
Prisen er DKK 771 pr. nat fra 1. mar. til 2. mar.
4.1/5Very Good! (1,359 anmeldelser)
Great stay

"Great stay, great hotel. Enjoyed the view and the fitness center is great too (5 machines, Cardio equipment and dumbbells to 50 lbs). Only minus about the hotel is the 49$/night parking."…"

Anmeldelse fra 4. sep. 2018

The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles
Hilton Los Angeles Airport
Hilton Los Angeles Airport
4 out of 5
5711 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Prisen er DKK 684 pr. nat fra 1. mar. til 2. mar.
3.8/5Good! (4,021 anmeldelser)
“Ind og ud” hotel

"Rammer plet hvis du har brug for at komme ordentligt til lufthavnen og ikke helt stoler på trafikken i LA. Men det bærer præg af at det er et “ind og ud” hotel - gæster er på gennemrejse og typisk bare for en enkelt nat. Det fordrer ikke ligefrem den hjemlige hygge ej heller udbuddet af restauranter ..."…"

Anmeldelse fra 27. okt. 2019

Hilton Los Angeles Airport
Omni Los Angeles Hotel at California Plaza
Omni Los Angeles Hotel at California Plaza
4.5 out of 5
251 S Olive St, Los Angeles, CA
Prisen er DKK 772 pr. nat fra 1. mar. til 2. mar.
4.4/5Wonderful! (1,389 anmeldelser)
Very nice hotel in downtown LA

"Very Nice hotel, great staff, but parring a car for a week is really expen"…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2019

Omni Los Angeles Hotel at California Plaza
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Los Angeles

Strandferie i Los Angeles (og omegn)

Slap helt af ved kysten, mens du beundrer solens stråler, der glimter i vandoverfladen under din ferie i Los Angeles (og omegn). Hvis du vil have den perfekte strandferie, vil en rejse til Los Angeles (og omegn) være det oplagte valg. Du kender måske Venice Beach (20 km væk). Det kan være en fordel at booke indkvartering i nærheden. Der er dog også masser af rejsende, der går efter pakkerejser i Los Angeles (og omegn) tættere på Santa Monica Beach eller Zuma Beach, som er to andre populære muligheder.

Godt at vide om Los Angeles (og omegn)

  • Lad dig lulle i søvn til den blide lyd af bølgerne på et af vores strandhoteller i Los Angeles (og omegn). Der er ikke noget bedre end at overnatte tæt ved vandet.
  • Uanset din stil og dit budget kan du finde et perfekt sted at overnatte under din ferie i Los Angeles (og omegn). Hvorfor ikke tage et kig på nogle private ferieboliger såsom Sunset Plaza Chateau og 29855 Vista Del Arroyo Home 4 Bedrooms 3 Bathrooms Home? De er populære blandt alle typer rejsende.
  • Ca. 3.971.900 mennesker lever i Los Angeles (og omegn). Hvis du leder efter anbefalinger til, hvad der er at se og opleve i området, kan du falde i snak med nogle af de lokale. Vores side med oplevelser i Los Angeles (og omegn) er også en god ressource.
  • Tilbud på rejser til Los Angeles (og omegn) er en nem måde at spare penge på til sjove oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Long Beach-krydstogtsterminal, Santa Monica Beach og Melrose Avenue bør være øverst på din ønskeliste.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal jeg overnatte i Los Angeles (og omegn)?
Downtown Los Angeles er et område i Los Angeles (og omegn), som rejsende ikke bør gå glip af. Hvis det er vigtigt for dig at se Staples Center og Dodger Stadium, så er det en oplagt idé at booke et overnatningssted i denne bydel. En anden mulighed er Hollywood. Herfra er det nemt for dig at komme til Hollywood Walk of Fame og Kodak Theater.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Los Angeles (og omegn)?
Millennium Biltmore Hotel Los Angeles og Hilton Checkers er nogle gode bud i kvarteret Downtown Los Angeles. Hvis du hellere vil overnatte i området Hollywood, så overvej at finde et værelse hos City Lights @ Hollywood-stylish apt on Sunset Blvd eller Hollywood Vintage Charm Meets Modern Comfort in the Heart of it all.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Los Angeles (og omegn) på?
Alle årstider er skønne, når det angår en tur til Los Angeles (og omegn), men du kan som regel få nogle gode tilbud i december måned. Priserne plejer som regel at ligge i den dyre ende i Oktober, hvor du kan forvente at skulle betale mere for hotel og fly. Er du vild med sightseeing, men ikke så begejstret for at stå i kø? Planlæg din rejse til Los Angeles (og omegn) i Oktober, december, November. Typisk er det meget mere fredeligt end Juli, Juni, Maj.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Los Angeles (og omegn)?
Du bliver belønnet med det bredeste udvalg og de laveste priser, når du booker din tur til Los Angeles (og omegn) i god tid. Luftfartsselskaber markedsfører typisk deres flybilletter op til et år i forvejen, så gå i gang med planlægningen så tidligt som muligt. Når det er sagt, arbejder Expedia hele tiden på at give dig de bedste tilbud, så der er altid et godt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Los Angeles (og omegn)?
Skræddersy tilbud, der passer til dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Flybilletter, hoteller og billeje – hos os finder du alt, hvad du skal bruge. Du kan spare en masse blot ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på vinterferie eller slappe af på en solbeskinnet strand, er din perfekte ferie blot et par klik væk.