Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Los Angeles

Biludlejning i Los Angeles – et væld af muligheder!

Der er uendeligt mange muligheder for leje af bil i Los Angeles. Så hop i en bil, og oplev USA’s andenstørste by på dine præmisser. I lufthavnen er der mere end 40 biludlejningsfirmaer, så der er rig mulighed for både nem og billig billeje i Los Angeles.

På grund af byens størrelse og de mange ting, som man bare ikke må gå glip af, er det bedst at leje en bil. På den måde har man frihed til at komme rundt til alle de steder, man vil, og en del af oplevelsen i Los Angeles er også bare at cruise op og ned af de palmeklædte veje med vinden susende gennem bilen.

Leje af bil i Los Angeles-lufthavn

Når du ankommer med fly til Los Angeles, lander du i Los Angeles International Airport – også bedre kendt som LAX. Alle biludlejningsfirmaer er her placeret uden for lufthavnsområdet, men de tilbyder transport fra ankomstterminalen til deres faciliteter. Nogle firmaer har lov til at have shuttlebusser direkte fra ankomstterminalen, som kunderne automatisk kan hoppe på, mens andre har shuttletransport fra en terminal uden for lufthavnen. Ud til denne terminal tilbydes gratis busser til de rejsende. Der er information og telefoner, som passagerer kan ringe til deres biludlejningsfirmaer fra, ved bagageudleveringen i lufthavnen.

Hvordan med parkering?

Når man vil leje en bil til ferien, er det vigtigt at finde et hotel i Los Angeles, som tilbyder parkering til deres gæster. Så når man søger efter et hotel her på siden, skal man sørge for at vælge Gratis Parkering under Hotelpræferencer i venstre side for at se de hoteller, som har parkeringsfaciliteter.

Amerikanerne elsker at køre i bil! Derfor er der også gode parkeringsmuligheder rundt omkring i hele byen – i alle byer. Parker, attraktioner og museer har deres egne parkeringsfaciliteter, som kan være både gratis og med betaling. Hvis man derimod skal se noget andet, som f.eks. Hollywood Blvd, kan det være en god idé at benytte sig af parkeringspladserne ved supermarkeder eller shoppingcentre. Inden man kører derfra igen, kan man købe en lille ting der, og så får man godtgjort sin parkeringsbillet.

Sightseeing for alle

Hvad skal I se i Los Angeles, når nu I har lejet en bil og har frihed til at køre rundt? Universal Studios er helt klart en af topattraktionerne i byen, og der er betalingsparkering lige ved parken. I kan købe billetter til Universal Studios gennem Expedia, og på grund af de mange besøgende kan det anbefales at købe den slags, hvor man får mulighed for at springe køen over. I kan også nemt komme til en af de mange flotte sandstrande, som Los Angeles kan byde på. Santa Monica Bay og Venice Beach er nogle af de mest kendte, bl.a. på grund af TV-serien Baywatch, og på vejen kan I køre en tur gennem Beverly Hills. Eller måske er en tur op i naturen og til den flotte udsigt ved enten Griffith-observatoriet eller Runyon Canyon Park en mulighed? Det er hvert fald nemt med en bil.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Los Angeles

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Los Angeles?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Los Angeles.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Los Angeles?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Los Angeles er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Los Angeles?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Los Angeles?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Los Angeles

Udforsk Los Angeles med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!