Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Los Angeles

Se alle udlejningsbiler i Los Angeles

Biludlejning gennem Expedia i Los Angeles

Biludlejning i Los Angeles – et væld af muligheder!

Der er uendeligt mange muligheder for leje af bil i Los Angeles. Så hop i en bil, og oplev USA’s andenstørste by på dine præmisser. I lufthavnen er der mere end 40 biludlejningsfirmaer, så der er rig mulighed for både nem og billig billeje i Los Angeles.

På grund af byens størrelse og de mange ting, som man bare ikke må gå glip af, er det bedst at leje en bil. På den måde har man frihed til at komme rundt til alle de steder, man vil, og en del af oplevelsen i Los Angeles er også bare at cruise op og ned af de palmeklædte veje med vinden susende gennem bilen.

Leje af bil i Los Angeles-lufthavn

Når du ankommer med fly til Los Angeles, lander du i Los Angeles International Airport – også bedre kendt som LAX. Alle biludlejningsfirmaer er her placeret uden for lufthavnsområdet, men de tilbyder transport fra ankomstterminalen til deres faciliteter. Nogle firmaer har lov til at have shuttlebusser direkte fra ankomstterminalen, som kunderne automatisk kan hoppe på, mens andre har shuttletransport fra en terminal uden for lufthavnen. Ud til denne terminal tilbydes gratis busser til de rejsende. Der er information og telefoner, som passagerer kan ringe til deres biludlejningsfirmaer fra, ved bagageudleveringen i lufthavnen.

Hvordan med parkering?

Når man vil leje en bil til ferien, er det vigtigt at finde et hotel i Los Angeles, som tilbyder parkering til deres gæster. Så når man søger efter et hotel her på siden, skal man sørge for at vælge Gratis Parkering under Hotelpræferencer i venstre side for at se de hoteller, som har parkeringsfaciliteter.

Amerikanerne elsker at køre i bil! Derfor er der også gode parkeringsmuligheder rundt omkring i hele byen – i alle byer. Parker, attraktioner og museer har deres egne parkeringsfaciliteter, som kan være både gratis og med betaling. Hvis man derimod skal se noget andet, som f.eks. Hollywood Blvd, kan det være en god idé at benytte sig af parkeringspladserne ved supermarkeder eller shoppingcentre. Inden man kører derfra igen, kan man købe en lille ting der, og så får man godtgjort sin parkeringsbillet.

Sightseeing for alle

Hvad skal I se i Los Angeles, når nu I har lejet en bil og har frihed til at køre rundt? Universal Studios er helt klart en af topattraktionerne i byen, og der er betalingsparkering lige ved parken. I kan købe billetter til Universal Studios gennem Expedia, og på grund af de mange besøgende kan det anbefales at købe den slags, hvor man får mulighed for at springe køen over. I kan også nemt komme til en af de mange flotte sandstrande, som Los Angeles kan byde på. Santa Monica Bay og Venice Beach er nogle af de mest kendte, bl.a. på grund af TV-serien Baywatch, og på vejen kan I køre en tur gennem Beverly Hills. Eller måske er en tur op i naturen og til den flotte udsigt ved enten Griffith-observatoriet eller Runyon Canyon Park en mulighed? Det er hvert fald nemt med en bil.

Udforsk Los Angeles

Udforsk Los Angeles med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!