COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Biludlejning i Californien

Jeg har en rabatkode

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Lej en bil i Californien, og oplev solskinsstaten

Californien giver de ideelle betingelser for en dejlig bilferie med sin betagende natur, dejlige klima og flotte storbyer såsom Los Angeles, Sacramento og San Francisco. Med biludlejning i Californien kan I blandt andet opleve store nationalparker og en helt fantastisk kyststrækning langs State Route 1 med adskillige fine strande undervejs.

Derudover er der et væld af attraktioner for både børn og voksne som f.eks. Universal Studios i Hollywood og Fisherman's Wharf i San Francisco, så hvis I påtænker en rejse til Californien er det et oplagt valg at leje en bil, så I på denne måde kan tage på rundtur til de mange spændende seværdigheder og udforske det fantastiske Californien på egen hånd.

Biludlejning i Californien

Uanset hvilken type ferie, I planlægger, har I mulighed for at finde lige præcis den bil, der passer til jeres behov og budget. USA er bilernes land, og biludlejning i Californien er derfor generelt enkelt og lige til. Udbyderne har en rimelig brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I får en gratis tank benzin ved afhentning og efterfølgende ved aflevering skal aflevere bilen med en fuld tank igen.

Der findes mange forskellige typer udlejningsbil i Californien, uanset om I ønsker en økonomibil, der kører langt på literen, en luksusløsning, en stor familiebil eller en helt anden type bil. I har på denne måde gode muligheder for at finde en udlejningsbil til konkurrencedygtige priser, uanset hvad I måtte have af præferencer.

Biludlejning i lufthavnen

For at I på bedste vis kan nyde jeres tur til Californien, er det langt at foretrække at reservere udlejningsbil hjemmefra, så I blot skal hente nøglerne til bilen i lufthavnen og derefter kan tage direkte ud på jeres californiske eventyr. Dette vil spare jer for en masse tid og besvær, da det offentlige transportsystem i USA ofte lader meget tilbage at ønske.

Der findes et væld af biludlejningsfirmaer i og i nærheden af de mange lufthavne, som tilbyder budget-billeje i Californien. Når I rejser med fly til Californien, lander i højst sandsynligt i Los Angeles eller San Francisco, og begge steder er der et hav af biludlejningsudbydere, så I har derfor rigtig god mulighed for nemt at finde udlejningsbil i en fart og derved undgå ventetid, så I hurtigt kan komme frem til jeres hotel.

Lej en bil i Californien på et af de mange hoteller

Hvis I ønsker at leje bil, kan I muligvis gøre dette på jeres hotel i Californien eller lige i nærheden. Mange af de hoteller, I finder i Californien, tilbyder desuden også gratis parkering, og ellers er der også gode muligheder for billig parkering i storbyerne. Med en lejebil i Californien kan I også tage på roadtrip til de nærliggende stater Nevada og Arizona. Så har I både adgang til farvestrålende Las Vegas, helikopterture over det spektakulære Grand Canyon og den berømte Hoover Dam, der ligger lige på grænsen mellem de to stater.