Biludlejning Barcelona

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Barcelona

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Barcelona

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Barcelona
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Barcelona?
I denne uge i Barcelona kunne du have kørt fra biludlejningskontoret i en udlejningsbil til en pris på kun 805. kr pr. Dag.
Kan jeg leje en bil i Barcelona (BCN-Barcelona Intl.)?
Det kan du i hvert fald. Når du har hentet din bagage i Barcelona (BCN-Barcelona Intl.), kan du finde biludlejningsfirmaerne i Terminal 1 og Terminal 2. Book bilen hos Avis, Europcar eller Hertz. Goldcar Rental og Firefly er også værd at overveje.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Barcelona?
Du kan tage det helt roligt. Hvis du har mulighed for at afbestille din reservation mindst seks timer inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan du være kvalificeret til at få alle pengene tilbage. Du kan med fordel læse bilens afbestillingspolitik, da der findes nogle undtagelser. Besøg vores kundeservice, hvis du vil have mere at vide.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Barcelona?
Book en minibil i Barcelona, og udforsk seværdighederne i den mest bookede bilklasse her. Disse biler byder på god benzinøkonomi og en byvenlig størrelse, hvilket gør dem egnede til byrejsende. Kør rundt i de travle gader uden hurlumhej. Du behøver dog ikke vælge noget småt. Du kan gå en eller flere størrelser op i en bil af typen mellemstor eller endda luksus.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Barcelona?
Barcelona er fuld af overraskelser, men du behøver ikke begrænse dig til bare et sted. Find en bil, og kør afsted for at opleve det omkringliggende område. Her er et par idéer:

  • Du finder Girona Katedral og mange flere interessante seværdigheder i Girona. Fra Barcelona er der cirka 85 km.
  • Næste sted? Det kunne være Figueres, som ligger 120 km væk. Dali-museet er en lokal hovedattraktion, som du næsten bør opleve.
  • Monte Toro ligger rundt regnet 230 km fra Barcelona og er en af områdets betagende naturoplevelser. Pak en madkurv, og nyd den friske luft her.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Barcelona hos Expedia?
Med vores eksklusive tilbud, medlemsrabatter og fantastiske udvalg af biludlejningsfirmaer er det en leg at finde den bedste bil til den ideelle pris hos Expedia. Sammenlign køretøjer fra helt op til biludlejningsfirmaer i Barcelona. Når du samler din reservation af billeje med hotel og flyrejser, sparer du også endnu mere med vores pakkerejser.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Barcelona hos Expedia?
At finde en god pris på billeje i Barcelona er hurtigt og nemt med Expedia. Vælg din foretrukne bil, tilføj nogle detaljer, og sammenlign priser fra de førende biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje overnatning og flyrejser til din reservation? Du kan få adgang til endnu flere besparelser, når du samler dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Barcelona?
Reglerne for billeje i Barcelona kræver, at førere skal være mindst 21 år. Er du en ung fører? Så pålægges der muligvis tillægsgebyrer og restriktioner. Selskaber opkræver et ekstra gebyr for unge bilister, som lægges oven i prisen for udlejningsbilen. Derudover er der normalt også restriktioner for, hvilke bilklasser unge førere kan leje. Aldersgrænser kan være forskellige alt efter selskabet, så tjek, inden du booker.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Barcelona?
Inden du kan køre afsted i Barcelona, skal du bruge et kørekort og et kreditkort i dit navn. Hvis du ikke ønsker at tilkøbe udbyderens billejeforsikring, kan du også skulle fremvise dokumentation for en anden forsikring. Reglerne kan variere, så sørg for, at du forstår aftalens vilkår og betingelser, inden du booker.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Barcelona?
Der har været tilfredse kunder i Barcelona for nylig, for dagspriserne i løbet af de sidste syv dage var helt nede på 805. kr og 838. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Barcelona?
Ja. Vi samarbejder med pålidelige udbydere, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af en lang række biltyper. Se nærmere på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hvert et hjørne af Barcelona og meget mere.
Hvor finder jeg billeje i Barcelona, hvis jeg er under 25 år?
Dette afhænger af de leverandører, der findes i Barcelona. De har ofte forskellige alderspolitikker. Hvis du har fundet en virksomhed, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis pålægger yderligere tillægsgebyrer. Undersøg reglerne grundigt, inden du tager afsted.