Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Barcelona

Se alle udlejningsbiler i Barcelona

Biludlejning gennem Expedia i Barcelona

Billeje i Barcelona

Barcelona ligger på Spaniens østkyst ud til Middelhavet, og her er det ikke kun de skønne strande, der tiltrækker turisterne. Det er nemt at booke et hotel i Barcelona. Byen byder også på mange kulinariske og kulturelle oplevelser, fra gazpacho-suppe til Gaudi-værker, så hvis du skal nå at se det hele, er det en god idé at finde en biludlejning i Barcelona.

Hvis du vælger at leje en bil i Barcelona, får du mulighed for at se nogle af byens mere afsides attraktioner uden at skulle tænke på metrostationer eller busplaner. Besøg et af områdets mange skønne vinslotte, eller kør en tur til en af de karismatiske små kystbyer syd for Barcelona, hvor alt ånder fred og idyl.

Lej en bil i lufthavnen

Du kan vælge mellem to lufthavne, når du ankommer med fly til Barcelona. Den største lufthavn er Aeropuerto de Barcelona-El Prat, der ligger ca. 13 km fra centrum, men flere lavprisselskaber flyver til den mindre lufthavn Aeropuerto de Girona-Costa Brava, der er ca. 1½ times kørsel fra Barcelona. Der er flere biludlejningsfirmaer i begge lufthavne; i Aeropuerto de Barcelona-El Prat skal du gå til terminal 1, hvis du vil finde en billig biludlejning i Barcelona, mens udlejningskontorerne i Aeropuerto de Girona-Costa Brava ligger i ankomsthallen, så du kan gå direkte hen og hente nøglen, når du har fået din bagage.

Hvis du ankommer til Aeropuerto de Girona-Costa Brava, er der et godt stykke til Barcelona, så det kan være en fordel at leje en bil i Barcelona online inden rejsen til afhentning i lufthavnen, så du slipper for at skulle transportere hele familiens bagage med bus eller bruge en anseelig bid af feriebudgettet på at tage en taxa til byen.

Billeje i Barcelona

Der er et stort udvalg af biludlejningskontorer i Barcelona centrum, og hvis du vælger at leje en bil, kan du hurtigt komme frem til de mange spændende seværdigheder i området omkring Barcelona. Kør på en heldagstur til et af egnens mange vinslotte, hvor du kan få en guidet rundvisning, prøvesmage den lokale vin og eventuelt få nogle lækre tapas som tilbehør. Rejser du med børn, kan I køre en tur til Port Aventura, der er Spaniens største forlystelsespark. Der er ca. 1 times kørsel fra Barcelona, og her kan familien nemt tilbringe en hel dag med at prøve de mange sjove forlystelser.

Hvis du er kunstinteresseret, må du ikke gå glip af Gaudis mange bygningsværker i og omkring byen. Kør f.eks. en tur til den lille by Colonia Güell, der ligger godt 25 km sydvest for Barcelona. Her kan du komme helt tæt på Gaudis kirke med de skrå søjler og ved selvsyn konstatere, at denne arkitektoniske genistreg ikke ligner noget, du har set før. Har du lyst til en anderledes oplevelse, kan du køre ca. 60 km i nordvestlig retning og besøge det særprægede munkekloster Món sant Benet fra middelalderen. Når du har besøgt klosteret, er det nærliggende at lægge vejen forbi kokkeskolen Alícia Foundation, der drives af den berømte spanske kok Ferran Adrià; her kan du deltage i en workshop og lære mere om gastronomi og sunde spisevaner.

Udforsk Barcelona

Udforsk Barcelona med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!