Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Barcelona

Billeje i Barcelona

Barcelona ligger på Spaniens østkyst ud til Middelhavet, og her er det ikke kun de skønne strande, der tiltrækker turisterne. Det er nemt at booke et hotel i Barcelona. Byen byder også på mange kulinariske og kulturelle oplevelser, fra gazpacho-suppe til Gaudi-værker, så hvis du skal nå at se det hele, er det en god idé at finde en biludlejning i Barcelona.

Hvis du vælger at leje en bil i Barcelona, får du mulighed for at se nogle af byens mere afsides attraktioner uden at skulle tænke på metrostationer eller busplaner. Besøg et af områdets mange skønne vinslotte, eller kør en tur til en af de karismatiske små kystbyer syd for Barcelona, hvor alt ånder fred og idyl.

Lej en bil i lufthavnen

Du kan vælge mellem to lufthavne, når du ankommer med fly til Barcelona. Den største lufthavn er Aeropuerto de Barcelona-El Prat, der ligger ca. 13 km fra centrum, men flere lavprisselskaber flyver til den mindre lufthavn Aeropuerto de Girona-Costa Brava, der er ca. 1½ times kørsel fra Barcelona. Der er flere biludlejningsfirmaer i begge lufthavne; i Aeropuerto de Barcelona-El Prat skal du gå til terminal 1, hvis du vil finde en billig biludlejning i Barcelona, mens udlejningskontorerne i Aeropuerto de Girona-Costa Brava ligger i ankomsthallen, så du kan gå direkte hen og hente nøglen, når du har fået din bagage.

Hvis du ankommer til Aeropuerto de Girona-Costa Brava, er der et godt stykke til Barcelona, så det kan være en fordel at leje en bil i Barcelona online inden rejsen til afhentning i lufthavnen, så du slipper for at skulle transportere hele familiens bagage med bus eller bruge en anseelig bid af feriebudgettet på at tage en taxa til byen.

Billeje i Barcelona

Der er et stort udvalg af biludlejningskontorer i Barcelona centrum, og hvis du vælger at leje en bil, kan du hurtigt komme frem til de mange spændende seværdigheder i området omkring Barcelona. Kør på en heldagstur til et af egnens mange vinslotte, hvor du kan få en guidet rundvisning, prøvesmage den lokale vin og eventuelt få nogle lækre tapas som tilbehør. Rejser du med børn, kan I køre en tur til Port Aventura, der er Spaniens største forlystelsespark. Der er ca. 1 times kørsel fra Barcelona, og her kan familien nemt tilbringe en hel dag med at prøve de mange sjove forlystelser.

Hvis du er kunstinteresseret, må du ikke gå glip af Gaudis mange bygningsværker i og omkring byen. Kør f.eks. en tur til den lille by Colonia Güell, der ligger godt 25 km sydvest for Barcelona. Her kan du komme helt tæt på Gaudis kirke med de skrå søjler og ved selvsyn konstatere, at denne arkitektoniske genistreg ikke ligner noget, du har set før. Har du lyst til en anderledes oplevelse, kan du køre ca. 60 km i nordvestlig retning og besøge det særprægede munkekloster Món sant Benet fra middelalderen. Når du har besøgt klosteret, er det nærliggende at lægge vejen forbi kokkeskolen Alícia Foundation, der drives af den berømte spanske kok Ferran Adrià; her kan du deltage i en workshop og lære mere om gastronomi og sunde spisevaner.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Barcelona

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Barcelona?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Barcelona.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Barcelona?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Barcelona er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Barcelona?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Barcelona?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Barcelona

Udforsk Barcelona med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!