Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til Barcelona

Barcelona er et skønt sted at besøge, som både egner sig til en kort tur væk eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Barcelona

Du kan opnå besparelser, når du booker en pakkerejse hos Expedia. At booke din flyrejse og dit hotel er det vigtigste udgangspunkt for en god ferie. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en bekvem pakkerejse, har du en sikker opskrift på succes, så du undgår stress og samtidig sparer penge. På din tur til Barcelona, kan du meget passende forkæle dig selv lidt med de ekstra penge.

Reservér et pakketilbud gennem Expedia, så du kan opnå besparelser.

Kig igennem vores internationale søgedatabase med 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

Du kan sagtens reservere din rejse med nogle af de billigste priser og tilbud på Expedia.

Næsten alle hotelreservationer kan afbestilles uden yderligere gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Barcelona

Det er et område af Catalonien, som er hjemsted for ca. 1.600.000 indbyggere.

Denne destination ligger ca. 510 km øst for hovedstaden Madrid. Den befinder sig også 15 km syd for Badia del Vallès.

Tibidabo Forlystelsespark og Illa Fantasia er skønne steder at bruge noget tid sammen med børnene. Cataloniens filmarkiv og Barcelona Voksmuseum er ligeledes gode steder at besøge, hvis de små stadig har energi.

Barcelona Akvarium er en udflugt under havets overflade for alle i familien. Tag nogle gode billeder, og køb en lille souvenir som minde om besøget og de flotte dyr.

I indelukkerne langs med parkens stier i Barcelona Zoo og Cim d'Àligues, findes et væld af dyr, der vil holde hele familien underholdt i timevis. Disse to steder garanterer underholdning for børn i alle aldre.

Der er få ting i livet, der er bedre end en god og velsmagende vin. Prøv nogle af de bedste vine fra denne region på Freixenet eller Bodegas Codorniu. Hvis disse vingårde har givet dig smag for mere, så vil du helt sikkert også synes om Cava Blancher og Albert I Noya. Uanset om du tager til Freixenet, Bodegas Codorniu, Cava Blancher eller Albert I Noya, er alle fire gode forslag til steder, hvor du kan lære om fremstillingen af vin.

Hvis du godt kan lide at kaste med terninger, så må du ikke misse et besøg til Casino Barcelona.

Med et nydeligt og vedligeholdt botanisk sortiment af en lang række forskellige plantearter er Barcelonas Botaniske Have og Umbracle et must-see for rejsende. Bliv imponeret af det beundringsværdige udvalg af planter og blomster i Barcelonas Botaniske Have og Umbracle, mens du går rundt på de mange smalle, snørklede havestier.

Få lidt frisk luft, pak lidt frokost, og besøg nogle af områdets naturskønne byparker, som for eksempel Park Guell eller Parc de la Ciutadella. Hvad med at gæste Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Her kan du finde et sted at lægge dig ned og kigge op på skyerne. Falder valget på Park Guell, Parc de la Ciutadella, Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Det valg lader vi fuldstændig op til dig.

Besøgende, som leder efter et afslappende sted til at være ude nogle timer, kan glæde sig over de mange af kyststrækninger. Barceloneta Strand og Mar Bella Strand bør stå øverst på listen. Bogatell Strand og Nova Icaria Strand er også yndede udflugtsmål. Den største udfordring bliver at beslutte hvilken strand, du vil tage til.

Oplev moder natur hele året i Montjuïc og Turó de la Rovira. Måske vil du også gerne tilbringe en hyggelig eftermiddag i Coves del Salnitre.

Tag en ven under armen, og besøg nogle af de populære udstillingsområder i området. Barcelona Pavillion og Poble Espanyol huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Du kan også overveje at lægge vejen forbi Chokolademuseet eller Joan Brossa-stiftelsen.

Du kan studere historiske fartøjer og nautiske genstande, når du spadserer igennem samlingerne i Søfartsmuseet.

De videnskabelige museer her er oplagte destinationer for både videnskabsnørder og de besøgende, der bare har lyst til noget lidt mere stimulerende. Start din dag i CosmoCaixa, og fortsæt turen til Fabra-observatoriet eller Museet for videnskab og teknologi i Catalonien.

Fra det øjeblik du træder ind, står det klart at samlingerne hos Museu Blau og Naturvidenskabeligt Museum er en passioneret entusiasts værk. De fascinerende dyrearter, der stirrer på dig bag beskyttelsesglasset, vil helt sikkert få gang i nysgerrigheden. Cataloniens Arkæologiske Museum og Catalanske Etnografiske Museum er også et visit værd.

Området her er et paradis for kunstkendere. Her finder du en lang række gallerier, hvor både både professionelle og hobbykunstnere med jævne mellemrum udstiller deres værker. Lad dig opsluge af den kreative stemning på Cataloniens Nationalkunsthistoriske Museum og Picasso Museum. Joan Miró-stiftelsen og Barcelonas Museum for Moderne Kunst er også et besøg værd, hvis du kan få plads i programmet.

Historien bliver levendegjort på Barcelonas Historiske Museum og Det egyptiske museum i Barcelona, takket være det vide udbud af lærerige fremvisninger. Lyder det som noget for dig? Så bliv endnu klogere på Cataloniens Historiske Museum eller L'Enrajolada - Santacana House Museum.

Besøg et af områdets mindesmærker, hvis du vil blive klogere på den spændende fortid, der har præget Barcelona. Begynd turen tilbage i tiden ved Casa Batlló og Arc de Triomf. Måske får du også lyst til at tage nogle billeder med mobilen ved Barcelona Universitet og Casa Vicens.

Når det drejede sig om planlægningen af Palau de la Generalitat de Catalunya og Konstablens Hus, så vil du straks indse, at det ikke kneb med pengene. Virreina Palads og Baro de Quadras Palads er et par andre fantastiske hjem, som har deres andel af historier skjult i det indre.

Efter en dag ved Montjuïc-slottet eller Castelldefels Slot har du det, som var du rejst tilbage til dengang, hofnarrene dansede rundt. Er du interesseret i endnu flere interessante seværdigheder og indsigt i historien, så læg vejen forbi Corbera de Llobregat Slot og De Tre Dragers Slot.

Den religiøse side af regionen kan bevidnes i Sagrada Familia og Barcelona Katedral. Hvis du har lyst til at besøge et par andre helligdomme, så se efter en udflugt til Pedralbes-klostret og Montserrat kloster.

Områdets mest anerkendte turistattraktioner overskygger til tider de knap så kendte, men stadigvæk fascinerende aktiviteter. Mercat de les Flors og Centre de Cultura Contemporània de Barcelona er de perfekte ingredienser til en oplevelsesrig dag. Hvis du kan presse det ind, bør du slå et smut forbi Fran Daurel-stiftelsen for moderne kunst eller Barcelona Bosc Urbà.

Med en populær destination som Barcelona er det ingen overraskelse, at der findes et stort udvalg af overnatningsmuligheder at vælge imellem. Du finder nemlig 782 overnatningssteder i Barcelona.

Hvorfor ikke kickstarte din jagt efter det perfekte værelse i Barcelona ved at se nærmere på services og faciliteter på Mandarin Oriental, Barcelona, som ligger på Passeig De Gracia, De 38-40, samt Hotel Arts Barcelona, på Marina 19–21.

Alternativt i den mere budgetvenlige kategori finder du også W Barcelona og Mercer Hotel Barcelona. W Barcelona er beliggende på Plaça Rosa dels Vents, 1, mens Mercer Hotel Barcelona er at finde på Carrer del Lledo 7.

Sagrada Familia er en af de seværdigheder, det ville være ærgerligt at gå glip af, på en ferie til Barcelona. Foretrækker du at overnatte i nærheden af denne berømte attraktion, er Central Apartments Barcelona såvel som castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia gode overnatningssteder.


Guide til at udforske Barcelona


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Barcelona

Se alle 4.905 overnatningssteder i Barcelona
Barcelona Airport Hotel DKK 739
Anmeldelse fra 2. jan. 2020
Se oplysninger
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Alt klappede undtagen de manglende kaffeposer til morgenkaffen. Der var kun the.

  Hotel Barcelona Universal DKK 2.090
  Anmeldelse fra 21. jan. 2020
  Se oplysninger
   
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
    
   4,4 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Good hotel near the city center. Easyjet accesible by metro. Good and helpful staff.

   Eurostars Grand Marina DKK 1.035
   Anmeldelse fra 23. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Eurostars Grand Marina

   Eurostars Grand Marina

   Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
     
    4,3 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Sæt aldrig halve ruller toiletpapir op på et privat værelse, bruge istedet disse på fælles toiletter som f. eks. ved restaurant eller pool. Sørg for alt som loves også er tilstede.

    Expo Hotel Barcelona
    Anmeldelse fra 25. aug. 2019
    Se oplysninger
     
    Expo Hotel Barcelona

    Expo Hotel Barcelona

    Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
      
     3,8 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Hotellet er fint at bo på og ligger ved den centrale banegård i Barcelona, så det er let at tage metro rundt i byen og tog ud af byen. Kan man lide gåturen er der ca. 2 km. til ramblaen og det samme til Montjuic

     Hotel SB Glow DKK 672
     Anmeldelse fra 24. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel SB Glow

     Hotel SB Glow

     Carrer de Badajoz 148-154, Barcelona
       
      4,3 ud af 5
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Rent og fint hotel. Service dog lidt mangelfuld..

      Hotel Colón Barcelona DKK 1.344
      Anmeldelse fra 27. dec. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Colón Barcelona

      Hotel Colón Barcelona

      Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
        
       4,5 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Venligt personale. Super service i wellness afdelingen. God morgenmad.

       Hotel SB Plaza Europa DKK 635
       Anmeldelse fra 12. sep. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel SB Plaza Europa

       Hotel SB Plaza Europa

       Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
         
        4,3 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Flot, rent hotel, der ligger meget tæt på metro samt bus, og et stenkast væk fra et indkøbscenter. Rigtig sødt personale over all, rengøring rigtig fint, intet at sætte fingeren på. Lækker morgenmads buffet.

        Mercure Barcelona Condor DKK 590
        Anmeldelse fra 14. apr. 2017
        Se oplysninger
         
        Mercure Barcelona Condor

        Mercure Barcelona Condor

        Via Augusta, 127, Barcelona, Barcelona
          
         4,0 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Rengøringen på hotellet var fantastisk.God service i receptionen. Men sengene var noget billigt bras, ligesom møblerne på værelset var købt i den meget billige ende.

         De mest populære aktiviteter i Barcelona

         Se alle 61 aktiviteter i Barcelona