Rejser til Barcelona 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Barcelona samlet, og spar penge

De bedste tilbud på fly + hotel i Barcelona

Room Mate Anna
Occidental Atenea Mar- Adults Only
Ohla Eixample
Hotel Barcelona Condal Mar Affiliated by Meliá
Hotel España Ramblas

Besøg Barcelona

Søg efter de bedste steder og områder i Barcelona, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Barcelona

Mest populære hoteller i Barcelona

Barceló Raval
Barceló Raval
4.5 out of 5
Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, 08001
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.042, kr pr. nat fra 2. sep. til 3. sep.
4,3/5 Excellent! (1.003 anmeldelser)
Relax in modern designer hotel
"Centrally located, close to sights & museeums, the Rambla, the market, restaurants and the metro. I have been to the hotel several times and keep coming back for more."

Anmeldelse fra 29. mar. 2022

Barceló Raval
Barcelona Airport Hotel
Barcelona Airport Hotel
4 out of 5
Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, 08820
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.232, kr pr. nat fra 8. aug. til 9. aug.
4,2/5 Very Good! (1.631 anmeldelser)
"Hotellet for fint og moderne. Men det ligger langt fra lufthavnen. Der er en gratis bus som kører til lufthavnen. Meget lille så man kan ikke være sikker på at der er plads på den afgang som man gerne vil med. Det tager også mindst 20 min. hvis man skal til terminal 2. Så det skal man lige tage hensyn ..."

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Barcelona Airport Hotel
Hotel Colón Barcelona
Hotel Colón Barcelona
4 out of 5
Avenida Catedral, 7, Barcelona, 08002
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.089, kr pr. nat fra 8. aug. til 9. aug.
4,7/5 Exceptional! (1.002 anmeldelser)
"Utrolig serviceminded personale. Meget pænt og renligt. Pool område en anelse for småt og for tæt på gæsterne i barområdet, men alt i alt et dejligt hotel tæt på by, strand, shopping og skønne madsteder."

Anmeldelse fra 13. jun. 2022

Hotel Colón Barcelona
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Barcelona (og omegn)

En ferie i Barcelona (og omegn) er den helt perfekte anledning til at slappe helt af. Uanset om du elsker tanken om at slænge dig ved vandkanten, eller du gerne vil ud at gå langs kysten og finde flotte muslinger, vil en rejse til Barcelona (og omegn) lade dine batterier helt op. Hvis du foretrækker at være tættere på byens centrum, kan du overnatte i nærheden af Barceloneta Strand. Denne velkendte kyststrækning ligger kun 2 km væk. Vi tilbyder også pakkerejser til Barcelona (og omegn) med kort afstand til Mar Bella Strand og Bogatell Strand, der er to andre flotte strande i nærheden.

Godt at vide om Barcelona (og omegn)

  • Hvis du går og drømmer om en ferie ved havet, kan du tage et kig på vores strandhoteller i Barcelona (og omegn). En smuk udsigt over vandet og en frisk brise – kan du forestille dig noget bedre?
  • Lejligheder er også populære overnatningssteder blandt dem, der planlægger et ophold i Barcelona (og omegn). Et par gode eksempler er Petit Luxe The Dúplex og Unique Rentals - Placa Catalunya.
  • Godt og vel 1.621.500 mennesker bor i Barcelona (og omegn). Hvis du er ude efter forslag til, hvad der er at se og opleve i området, kan du spørge nogle af de lokale indbyggere. Vores side med oplevelser i Barcelona (og omegn) er også en god kilde til oplysninger.
  • Du må ikke vende hjem, før du har set Barceloneta Strand, Barcelona Akvarium og Picasso Museum. Med det du sparer gennem vores tilbud på rejser til Barcelona (og omegn), kan du se flere imponerende attraktioner som disse.

Ofte stillede spørgsmål