Rejser til Barcelona 2023

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Barcelona

Hostal Bcn Ramblas
Hostal Radio
Hostal Fernando
Masd Mediterráneo
Hotel ILUNION Barcelona

Strandferie i Barcelona (og omegn)

En ferie i Barcelona (og omegn) er den helt perfekte anledning til at slappe helt af. Uanset om du elsker tanken om at slænge dig ved vandkanten, eller du gerne vil ud at gå langs kysten og finde flotte muslinger, vil en rejse til Barcelona (og omegn) lade dine batterier helt op. Hvis du foretrækker at være tættere på byens centrum, kan du overnatte i nærheden af Barceloneta Strand. Denne velkendte kyststrækning ligger kun 2 km væk. Vi tilbyder også pakkerejser til Barcelona (og omegn) med kort afstand til Mar Bella Strand og Bogatell Strand, der er to andre flotte strande i nærheden.

Godt at vide om Barcelona (og omegn)

  • Hvis du går og drømmer om en ferie ved havet, kan du tage et kig på vores strandhoteller i Barcelona (og omegn). En smuk udsigt over vandet og en frisk brise – kan du forestille dig noget bedre?
  • Lejligheder er også populære overnatningssteder blandt dem, der planlægger et ophold i Barcelona (og omegn). Et par gode eksempler er Petit Luxe The Dúplex og Unique Rentals - Placa Catalunya.
  • Godt og vel 1.621.500 mennesker bor i Barcelona (og omegn). Hvis du er ude efter forslag til, hvad der er at se og opleve i området, kan du spørge nogle af de lokale indbyggere. Vores side med oplevelser i Barcelona (og omegn) er også en god kilde til oplysninger.
  • Du må ikke vende hjem, før du har set Barceloneta Strand, Barcelona Akvarium og Picasso Museum. Med det du sparer gennem vores tilbud på rejser til Barcelona (og omegn), kan du se flere imponerende attraktioner som disse.

Besøg Barcelona

Søg efter de bedste steder og områder i Barcelona, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Barcelona

Mest populære hoteller i Barcelona

Hotel Colón Barcelona
Hotel Colón Barcelona
4 out of 5
Avenida Catedral, 7, Barcelona, 08002
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.339, kr pr. nat fra 12. dec. til 13. dec.
1.339, kr
pr. nat
12. dec. – 13. dec.
4,7/5 Exceptional! (1.004 anmeldelser)
Barcelona starting point…
"Is very Well situated. Very Nice Rooms."

Anmeldelse fra 5. sep. 2022

Hotel Colón Barcelona
Rialto
Rialto
3 out of 5
Carrer de Ferran, 40-42, Barcelona, Barcelona, 8002
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 535, kr pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
535, kr
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
4,3/5 Excellent! (231 anmeldelser)
Kedelig oplevelse, men god placering
"Personalet var søde at lade os checke ind før tid, men det var desværre også et af de eneste lyspunkter ved hotellet udover dets gode placering. En af morgenerne blev vi vækket tidligt om morgenen af at hotellet reparerede rør uden for vores værelse kl. 7 om morgenen. Desuden var der høj støj fra ..."

Anmeldelse fra 29. nov. 2022

Rialto
Barcelona Airport Hotel
Barcelona Airport Hotel
4 out of 5
Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, 08820
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 821, kr pr. nat fra 10. dec. til 11. dec.
821, kr
pr. nat
10. dec. – 11. dec.
4,2/5 Excellent! (1.481 anmeldelser)
"Hotellet for fint og moderne. Men det ligger langt fra lufthavnen. Der er en gratis bus som kører til lufthavnen. Meget lille så man kan ikke være sikker på at der er plads på den afgang som man gerne vil med. Det tager også mindst 20 min. hvis man skal til terminal 2. Så det skal man lige tage hensyn ..."

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Barcelona Airport Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Barcelona?
Den billigste af pakkerejserne til Barcelona kan fås til 1,770. kr, så din drømmeferie kan blive til virkelighed, uden at det koster en herregård. Du kan kombinere flyrejse, hotel og biludlejning for at udforme pakkerejsen, så den passer lige til dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Barcelona?
Når du samler hotel og fly gennem Expedia, er det ikke bare tid, du sparer – du kan også spare penge. Det kan faktisk være en hel del! En pakkerejse til Barcelona gør det til en let opgave at sammensætte din perfekte tur. Med 500+ flyselskaber fra hele kloden at vælge imellem bliver der intet bøvl med at finde en flyrejse, der passer ind i programmet. Derudover tilbyder vi 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over, som du kan booke. Det er da lidt af et udvalg, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer verden tættere på, uanset dit budget.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Barcelona?
easyHotel Barcelona Fira er et godt udgangspunkt for dine eventyr i L’Hospitalet de Llobregat. B&B Ines er et andet godt bud på et overnatningssted, der befinder sig i bydelen Valldoreix.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Barcelona på?
Det er populært at være i Barcelona i . Hvis du ikke er til mange mennesker samlet på et sted og bedre kan lide et roligere tempo, så er det måske bedre at booke ferien til . Vil du gerne passe lidt på pengebeholdningen? Benyt dig af et tilbud i måned. I måned er som oftest det tidspunkt, hvor priserne stiger, og hotelpriserne ligger på sit højeste.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Barcelona?
Det kan være vanskeligt at vide, præcis hvonår det er mest fordelagtigt at booke din ferie i Barcelona. Typisk finder du de billigste priser, jo tidligere du booker. I nogle tilfælde kan du sammenligne flyrejser og hoteller næsten 12 måneder inden afrejsedatoen. Hvis du derimod skal afsted på en ferie i sidste øjeblik, er der ingen grund til panik. Et væld af gode tilbud kommer op på Expedia hver dag.
Hvad inkluderer pakkerejser til Barcelona på Expedia?
Det kommer an på, hvilken slags rejse du har i tankerne. Pakkerejsetilbud til Barcelona kan inkludere hoteller, billeje og flyrejser. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at finde en pakkerejse, der fungerer for dig. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har booket, for at score endnu større rabat.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Barcelona?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Barcelona, er det nemt at planlægge din drømmeferie. Og ikke nok med det – du får gode rabatter, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en udflugt eller en oplevelse.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Barcelona hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber i hele verden. Pakkerejser giver dig friheden til at vælge blandt hoteller, flyrejser og oplevelser, som du vil.
Kan jeg rejse til Barcelona i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det perfekte sted at få de nyeste oplysninger om karantænekrav og rejserestriktioner for Barcelona.