Rejser til Barcelona 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Barcelona

Ona Hotels Mosaic
Hotel SOFIA Barcelona, in The Unbound Collection by Hyatt
Casa Lit Barcelona by Ona Hotels
Hostal Fernando
Factory Suites Barcelona

Strandferie i Barcelona (og omegn)

En ferie i Barcelona (og omegn) er den helt perfekte anledning til at slappe helt af. Uanset om du elsker tanken om at slænge dig ved vandkanten, eller du gerne vil ud at gå langs kysten og finde flotte muslinger, vil en rejse til Barcelona (og omegn) lade dine batterier helt op. Hvis du foretrækker at være tættere på byens centrum, kan du overnatte i nærheden af Barceloneta Strand. Denne velkendte kyststrækning ligger kun 2 km væk. Vi tilbyder også pakkerejser til Barcelona (og omegn) med kort afstand til Mar Bella Strand og Bogatell Strand, der er to andre flotte strande i nærheden.

Godt at vide om Barcelona (og omegn)

  • Hvis du går og drømmer om en ferie ved havet, kan du tage et kig på vores strandhoteller i Barcelona (og omegn). En smuk udsigt over vandet og en frisk brise – kan du forestille dig noget bedre?
  • Lejligheder er også populære overnatningssteder blandt dem, der planlægger et ophold i Barcelona (og omegn). Et par gode eksempler er Petit Luxe The Dúplex og Unique Rentals - Placa Catalunya.
  • Godt og vel 1.621.500 mennesker bor i Barcelona (og omegn). Hvis du er ude efter forslag til, hvad der er at se og opleve i området, kan du spørge nogle af de lokale indbyggere. Vores side med oplevelser i Barcelona (og omegn) er også en god kilde til oplysninger.
  • Du må ikke vende hjem, før du har set Barceloneta Strand, Barcelona Akvarium og Picasso Museum. Med det du sparer gennem vores tilbud på rejser til Barcelona (og omegn), kan du se flere imponerende attraktioner som disse.

Besøg Barcelona

Søg efter de bedste steder og områder i Barcelona, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Barcelona

Mest populære hoteller i Barcelona

Rialto
Rialto
3 out of 5
Carrer de Ferran, 40-42, Barcelona, Barcelona, 8002
Prisen er 1.053, kr pr. nat fra 10. apr. til 11. apr.
1.053, kr
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
8,6/10 Excellent! (367 anmeldelser)
Glimrende hotel
"Et perfekt beliggende hotel og meget kvalitet for prisen."

Anmeldelse fra 15. jan. 2023

Rialto
Barcelona Airport Hotel
Barcelona Airport Hotel
4 out of 5
Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, 08820
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.056, kr pr. nat fra 31. mar. til 1. apr.
1.056, kr
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
8,6/10 Excellent! (1.459 anmeldelser)
"Hotellet for fint og moderne. Men det ligger langt fra lufthavnen. Der er en gratis bus som kører til lufthavnen. Meget lille så man kan ikke være sikker på at der er plads på den afgang som man gerne vil med. Det tager også mindst 20 min. hvis man skal til terminal 2. Så det skal man lige tage hensyn ..."

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Barcelona Airport Hotel
Hotel Sagrada Familia
Hotel Sagrada Familia
3 out of 5
Carrer de Corsega 541, Barcelona, 08025
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 872, kr pr. nat fra 10. apr. til 11. apr.
872, kr
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
8,4/10 Very Good! (1.001 anmeldelser)
"Jeg var glad for receptionistenerne der var smilene og hjælpsomme, og rengøringen var perfekt. Der stod at man kunne lave te, men der var ingen kande og køleskabet virkede kun delvis. morgenmaden var trist. Der var et sørgeligt udvalg, af mad, tørt brød og der blev ikke fyldt op. Så hvis man kom ..."

Anmeldelse fra 6. aug. 2021

Hotel Sagrada Familia
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Barcelona?
Helt ned til 2,368. kr. Ja, du læste rigtigt. Pakkerejserne til Barcelona er en nem måde at få mere smæk for skillingen på. Sammensæt udlejningsbiler, hoteller og flyrejser, og drag mod denne skønne destination.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Barcelona?
Det er svært at forudse, hvad morgendagen bringer, så derfor er det godt at vide, at du kan ændre i eller afbestille din pakkerejse til Barcelona. Hvis du har foretaget reservationen inden for de seneste 24 timer, kan du være berettiget til refusion. Hvis reservationen er fra før da, opkræver flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet måske et gebyr. Besøg vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Barcelona?
Få fingre i en flyrejse, der passer til dine planer, føj et overnatningssted til din reservation, og se, hvor stor en besparelse, du kan opnå. Det er ganske nemt. Med en pakkerejse til Barcelona kan du spare en god del på din kommende ferie. Lige fra hoteller og flyrejser til udlejningsbiler og oplevelser gør Expedia det enkelt at rejse på budget. Med 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge mellem over hele verden kommer du ikke til at mangle valgmuligheder.
Hvor skal jeg overnatte i Barcelona?
Lige hvor det hele sker. Mange besøgende vælger et overnatningssted i nærheden af populære seværdigheder, som Sagrada Familia, Casa Batlló og Palau de la Musica Catalana.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Barcelona?
Boutique Fira Barcelona og B. O.D LEJLIGHEDER COLLBLANC ZONA CAMP NOU er blandt de gode bud i bydelen LHospitalet de Llobregat. Hvis du foretrækker området Valldoreix, så overvej et værelse hos Hotel Boutique Torre Barcelona eller B&B Ines.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Barcelona?
Selvom priserne ofte ændrer sig, anbefaler vi normalt, at du booker dit fly så hurtigt som muligt. De fleste internationale flybilletter kan sammenlignes på Expedia op til et år i forvejen. Hvis du er nødt til at booke i sidste øjeblik, kan du stadig have heldet med dig. Rabatpriser til Barcelona dukker af og til op et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Barcelona på Expedia?
Vælg blandt en kombination af flyrejser, hoteller og billeje. Når du har foretaget reservationen, kan du også tilføje aktiviteter og oplevelser. Vil du gerne vælge en bestemt kabineklasse? Det kan sagtens lade sig gøre. Du vælger helt selv, når du skal sammensætte din drømmerejse til Barcelona.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Barcelona?
Du kan se frem til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller, og få adgang til gode rabatter. Hoteller er dog langt fra din eneste mulighed. Book hos os, og vælg blandt villaer ved stranden, hytter på landet og endda slotte og husbåde!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Barcelona hos Expedia?
Det kan du i hvert fald. Hos Expedia tilbyder vi 500+ flyselskaber, som vi samarbejder med verden over, så du kan tage det flyselskab, som er mest passende i forhold til dig og dine behov.