Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Barcelona

Barcelona er et skønt sted at besøge, som både egner sig til en kort tur væk eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Barcelona

Du kan opnå besparelser, når du booker en pakkerejse hos Expedia. At booke din flyrejse og dit hotel er det vigtigste udgangspunkt for en god ferie. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en bekvem pakkerejse, har du en sikker opskrift på succes, så du undgår stress og samtidig sparer penge. På din tur til Barcelona, kan du meget passende forkæle dig selv lidt med de ekstra penge.

Reservér et pakketilbud gennem Expedia, så du kan opnå besparelser.

Kig igennem vores internationale søgedatabase med 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

Du kan sagtens reservere din rejse med nogle af de billigste priser og tilbud på Expedia.

Næsten alle hotelreservationer kan afbestilles uden yderligere gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Barcelona

Det er et område af Catalonien, som er hjemsted for ca. 1.600.000 indbyggere.

Denne destination ligger ca. 510 km øst for hovedstaden Madrid. Den befinder sig også 15 km syd for Badia del Vallès.

Tibidabo Forlystelsespark og Illa Fantasia er skønne steder at bruge noget tid sammen med børnene. Cataloniens filmarkiv og Barcelona Voksmuseum er ligeledes gode steder at besøge, hvis de små stadig har energi.

Barcelona Akvarium er en udflugt under havets overflade for alle i familien. Tag nogle gode billeder, og køb en lille souvenir som minde om besøget og de flotte dyr.

I indelukkerne langs med parkens stier i Barcelona Zoo og Cim d'Àligues, findes et væld af dyr, der vil holde hele familien underholdt i timevis. Disse to steder garanterer underholdning for børn i alle aldre.

Der er få ting i livet, der er bedre end en god og velsmagende vin. Prøv nogle af de bedste vine fra denne region på Freixenet eller Bodegas Codorniu. Hvis disse vingårde har givet dig smag for mere, så vil du helt sikkert også synes om Cava Blancher og Albert I Noya. Uanset om du tager til Freixenet, Bodegas Codorniu, Cava Blancher eller Albert I Noya, er alle fire gode forslag til steder, hvor du kan lære om fremstillingen af vin.

Hvis du godt kan lide at kaste med terninger, så må du ikke misse et besøg til Casino Barcelona.

Med et nydeligt og vedligeholdt botanisk sortiment af en lang række forskellige plantearter er Barcelonas Botaniske Have og Umbracle et must-see for rejsende. Bliv imponeret af det beundringsværdige udvalg af planter og blomster i Barcelonas Botaniske Have og Umbracle, mens du går rundt på de mange smalle, snørklede havestier.

Få lidt frisk luft, pak lidt frokost, og besøg nogle af områdets naturskønne byparker, som for eksempel Park Guell eller Parc de la Ciutadella. Hvad med at gæste Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Her kan du finde et sted at lægge dig ned og kigge op på skyerne. Falder valget på Park Guell, Parc de la Ciutadella, Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Det valg lader vi fuldstændig op til dig.

Besøgende, som leder efter et afslappende sted til at være ude nogle timer, kan glæde sig over de mange af kyststrækninger. Barceloneta Strand og Mar Bella Strand bør stå øverst på listen. Bogatell Strand og Nova Icaria Strand er også yndede udflugtsmål. Den største udfordring bliver at beslutte hvilken strand, du vil tage til.

Oplev moder natur hele året i Montjuïc og Turó de la Rovira. Måske vil du også gerne tilbringe en hyggelig eftermiddag i Coves del Salnitre.

Tag en ven under armen, og besøg nogle af de populære udstillingsområder i området. Barcelona Pavillion og Poble Espanyol huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Du kan også overveje at lægge vejen forbi Chokolademuseet eller Joan Brossa-stiftelsen.

Du kan studere historiske fartøjer og nautiske genstande, når du spadserer igennem samlingerne i Søfartsmuseet.

De videnskabelige museer her er oplagte destinationer for både videnskabsnørder og de besøgende, der bare har lyst til noget lidt mere stimulerende. Start din dag i CosmoCaixa, og fortsæt turen til Fabra-observatoriet eller Museet for videnskab og teknologi i Catalonien.

Fra det øjeblik du træder ind, står det klart at samlingerne hos Museu Blau og Naturvidenskabeligt Museum er en passioneret entusiasts værk. De fascinerende dyrearter, der stirrer på dig bag beskyttelsesglasset, vil helt sikkert få gang i nysgerrigheden. Cataloniens Arkæologiske Museum og Catalanske Etnografiske Museum er også et visit værd.

Området her er et paradis for kunstkendere. Her finder du en lang række gallerier, hvor både både professionelle og hobbykunstnere med jævne mellemrum udstiller deres værker. Lad dig opsluge af den kreative stemning på Cataloniens Nationalkunsthistoriske Museum og Picasso Museum. Joan Miró-stiftelsen og Barcelonas Museum for Moderne Kunst er også et besøg værd, hvis du kan få plads i programmet.

Historien bliver levendegjort på Barcelonas Historiske Museum og Det egyptiske museum i Barcelona, takket være det vide udbud af lærerige fremvisninger. Lyder det som noget for dig? Så bliv endnu klogere på Cataloniens Historiske Museum eller L'Enrajolada - Santacana House Museum.

Besøg et af områdets mindesmærker, hvis du vil blive klogere på den spændende fortid, der har præget Barcelona. Begynd turen tilbage i tiden ved Casa Batlló og Arc de Triomf. Måske får du også lyst til at tage nogle billeder med mobilen ved Barcelona Universitet og Casa Vicens.

Når det drejede sig om planlægningen af Palau de la Generalitat de Catalunya og Konstablens Hus, så vil du straks indse, at det ikke kneb med pengene. Virreina Palads og Baro de Quadras Palads er et par andre fantastiske hjem, som har deres andel af historier skjult i det indre.

Efter en dag ved Montjuïc-slottet eller Castelldefels Slot har du det, som var du rejst tilbage til dengang, hofnarrene dansede rundt. Er du interesseret i endnu flere interessante seværdigheder og indsigt i historien, så læg vejen forbi Corbera de Llobregat Slot og De Tre Dragers Slot.

Den religiøse side af regionen kan bevidnes i Sagrada Familia og Barcelona Katedral. Hvis du har lyst til at besøge et par andre helligdomme, så se efter en udflugt til Pedralbes-klostret og Montserrat kloster.

Områdets mest anerkendte turistattraktioner overskygger til tider de knap så kendte, men stadigvæk fascinerende aktiviteter. Mercat de les Flors og Centre de Cultura Contemporània de Barcelona er de perfekte ingredienser til en oplevelsesrig dag. Hvis du kan presse det ind, bør du slå et smut forbi Fran Daurel-stiftelsen for moderne kunst eller Barcelona Bosc Urbà.

Med en populær destination som Barcelona er det ingen overraskelse, at der findes et stort udvalg af overnatningsmuligheder at vælge imellem. Du finder nemlig 782 overnatningssteder i Barcelona.

Hvorfor ikke kickstarte din jagt efter det perfekte værelse i Barcelona ved at se nærmere på services og faciliteter på Mandarin Oriental, Barcelona, som ligger på Passeig De Gracia, De 38-40, samt Hotel Arts Barcelona, på Marina 19–21. Alternativt i den mere budgetvenlige kategori finder du også W Barcelona og Mercer Hotel Barcelona. W Barcelona er beliggende på Plaça Rosa dels Vents, 1, mens Mercer Hotel Barcelona er at finde på Carrer del Lledo 7.

Sagrada Familia er en af de seværdigheder, det ville være ærgerligt at gå glip af, på en ferie til Barcelona. Foretrækker du at overnatte i nærheden af denne berømte attraktion, er Central Apartments Barcelona såvel som castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia gode overnatningssteder.


Guide til at udforske Barcelona


Bedste hoteltilbud i Barcelona

Se alle 4.488 overnatningssteder i Barcelona
Barcelona Airport Hotel DKK 613
Anmeldelse fra 23. apr. 2019
Se oplysninger
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Fint hotel

  Hotel Barcelona Universal DKK 608
  Anmeldelse fra 17. okt. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
    
   4,4 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Helt perfekt beliggenhed med metro lige uden for døren. Facaden ser lidt trist ud, men indenfor er der pænt og hyggeligt. God plads på værelset med masser af skabsplads! Skøn morgenbuffet - om søndagen var der livemusik i morgenmadsrestauranten. Det var meget meget hyggeligt. Venligt og hjælpsomt ...

   Hotel Colón Barcelona DKK 1.233
   Anmeldelse fra 9. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Colón Barcelona

   Hotel Colón Barcelona

   Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
     
    4,5 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Just wonderful hotel. Kind and helpful staff. Super location right in the center. The bar on the rooftop has a great view and very good sangrias!

    H10 Madison DKK 1.076
    Anmeldelse fra 22. apr. 2019
    Se oplysninger
     
    H10 Madison

    H10 Madison

    C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
      
     4,8 ud af 5
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Sødt imødekommende personale og på stort set alle punkter ydede de en lidt større insats end normalt.

     Barceló Raval DKK 841
     Anmeldelse fra 16. maj 2019
     Se oplysninger
      
     Barceló Raval

     Barceló Raval

     Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
       
      4,2 ud af 5
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Very nice hotel and close to Rambla. However the local area is a bit dodgy in the evening

      Camping 3 Estrellas DKK 224
      Anmeldelse fra 5. aug. 2019
      Se oplysninger
       
      Camping 3 Estrellas

      Camping 3 Estrellas

      C-31, km 186, Gava
        
       3,8 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Pladsen var overskuelig Men desvære åbnede supermarkedet for sent

       Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto DKK 502
       Anmeldelse fra 19. jun. 2016
       Se oplysninger
        
       Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

       Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

       Zona Franca Calle K, Barcelona, Barcelona
         
        3,9 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        The Hotel is great for a late arrival early departure in my opinion. Everything else i will look for another hot next time. The staff is very nice and helpfull but the location and noise around good be better. VM, CPH

        W Barcelona DKK 1.883
        Anmeldelse fra 4. sep. 2018
        Se oplysninger
         
        W Barcelona

        W Barcelona

        Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
          
         4,4 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Super

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

         De mest populære aktiviteter i Barcelona

         Se alle 142 aktiviteter i Barcelona