Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til Barcelona

Barcelona er et skønt sted at besøge, som både egner sig til en kort tur væk eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Barcelona

Du kan opnå besparelser, når du booker en pakkerejse hos Expedia. At booke din flyrejse og dit hotel er det vigtigste udgangspunkt for en god ferie. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en bekvem pakkerejse, har du en sikker opskrift på succes, så du undgår stress og samtidig sparer penge. På din tur til Barcelona, kan du meget passende forkæle dig selv lidt med de ekstra penge.

Reservér et pakketilbud gennem Expedia, så du kan opnå besparelser.

Kig igennem vores internationale søgedatabase med 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

Du kan sagtens reservere din rejse med nogle af de billigste priser og tilbud på Expedia.

Næsten alle hotelreservationer kan afbestilles uden yderligere gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Barcelona

Det er et område af Catalonien, som er hjemsted for ca. 1.600.000 indbyggere.

Denne destination ligger ca. 510 km øst for hovedstaden Madrid. Den befinder sig også 15 km syd for Badia del Vallès.

Tibidabo Forlystelsespark og Illa Fantasia er skønne steder at bruge noget tid sammen med børnene. Cataloniens filmarkiv og Barcelona Voksmuseum er ligeledes gode steder at besøge, hvis de små stadig har energi.

Barcelona Akvarium er en udflugt under havets overflade for alle i familien. Tag nogle gode billeder, og køb en lille souvenir som minde om besøget og de flotte dyr.

I indelukkerne langs med parkens stier i Barcelona Zoo og Cim d'Àligues, findes et væld af dyr, der vil holde hele familien underholdt i timevis. Disse to steder garanterer underholdning for børn i alle aldre.

Der er få ting i livet, der er bedre end en god og velsmagende vin. Prøv nogle af de bedste vine fra denne region på Freixenet eller Bodegas Codorniu. Hvis disse vingårde har givet dig smag for mere, så vil du helt sikkert også synes om Cava Blancher og Albert I Noya. Uanset om du tager til Freixenet, Bodegas Codorniu, Cava Blancher eller Albert I Noya, er alle fire gode forslag til steder, hvor du kan lære om fremstillingen af vin.

Hvis du godt kan lide at kaste med terninger, så må du ikke misse et besøg til Casino Barcelona.

Med et nydeligt og vedligeholdt botanisk sortiment af en lang række forskellige plantearter er Barcelonas Botaniske Have og Umbracle et must-see for rejsende. Bliv imponeret af det beundringsværdige udvalg af planter og blomster i Barcelonas Botaniske Have og Umbracle, mens du går rundt på de mange smalle, snørklede havestier.

Få lidt frisk luft, pak lidt frokost, og besøg nogle af områdets naturskønne byparker, som for eksempel Park Guell eller Parc de la Ciutadella. Hvad med at gæste Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Her kan du finde et sted at lægge dig ned og kigge op på skyerne. Falder valget på Park Guell, Parc de la Ciutadella, Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Det valg lader vi fuldstændig op til dig.

Besøgende, som leder efter et afslappende sted til at være ude nogle timer, kan glæde sig over de mange af kyststrækninger. Barceloneta Strand og Mar Bella Strand bør stå øverst på listen. Bogatell Strand og Nova Icaria Strand er også yndede udflugtsmål. Den største udfordring bliver at beslutte hvilken strand, du vil tage til.

Oplev moder natur hele året i Montjuïc og Turó de la Rovira. Måske vil du også gerne tilbringe en hyggelig eftermiddag i Coves del Salnitre.

Tag en ven under armen, og besøg nogle af de populære udstillingsområder i området. Barcelona Pavillion og Poble Espanyol huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Du kan også overveje at lægge vejen forbi Chokolademuseet eller Joan Brossa-stiftelsen.

Du kan studere historiske fartøjer og nautiske genstande, når du spadserer igennem samlingerne i Søfartsmuseet.

De videnskabelige museer her er oplagte destinationer for både videnskabsnørder og de besøgende, der bare har lyst til noget lidt mere stimulerende. Start din dag i CosmoCaixa, og fortsæt turen til Fabra-observatoriet eller Museet for videnskab og teknologi i Catalonien.

Fra det øjeblik du træder ind, står det klart at samlingerne hos Museu Blau og Naturvidenskabeligt Museum er en passioneret entusiasts værk. De fascinerende dyrearter, der stirrer på dig bag beskyttelsesglasset, vil helt sikkert få gang i nysgerrigheden. Cataloniens Arkæologiske Museum og Catalanske Etnografiske Museum er også et visit værd.

Området her er et paradis for kunstkendere. Her finder du en lang række gallerier, hvor både både professionelle og hobbykunstnere med jævne mellemrum udstiller deres værker. Lad dig opsluge af den kreative stemning på Cataloniens Nationalkunsthistoriske Museum og Picasso Museum. Joan Miró-stiftelsen og Barcelonas Museum for Moderne Kunst er også et besøg værd, hvis du kan få plads i programmet.

Historien bliver levendegjort på Barcelonas Historiske Museum og Det egyptiske museum i Barcelona, takket være det vide udbud af lærerige fremvisninger. Lyder det som noget for dig? Så bliv endnu klogere på Cataloniens Historiske Museum eller L'Enrajolada - Santacana House Museum.

Besøg et af områdets mindesmærker, hvis du vil blive klogere på den spændende fortid, der har præget Barcelona. Begynd turen tilbage i tiden ved Casa Batlló og Arc de Triomf. Måske får du også lyst til at tage nogle billeder med mobilen ved Barcelona Universitet og Casa Vicens.

Når det drejede sig om planlægningen af Palau de la Generalitat de Catalunya og Konstablens Hus, så vil du straks indse, at det ikke kneb med pengene. Virreina Palads og Baro de Quadras Palads er et par andre fantastiske hjem, som har deres andel af historier skjult i det indre.

Efter en dag ved Montjuïc-slottet eller Castelldefels Slot har du det, som var du rejst tilbage til dengang, hofnarrene dansede rundt. Er du interesseret i endnu flere interessante seværdigheder og indsigt i historien, så læg vejen forbi Corbera de Llobregat Slot og De Tre Dragers Slot.

Den religiøse side af regionen kan bevidnes i Sagrada Familia og Barcelona Katedral. Hvis du har lyst til at besøge et par andre helligdomme, så se efter en udflugt til Pedralbes-klostret og Montserrat kloster.

Områdets mest anerkendte turistattraktioner overskygger til tider de knap så kendte, men stadigvæk fascinerende aktiviteter. Mercat de les Flors og Centre de Cultura Contemporània de Barcelona er de perfekte ingredienser til en oplevelsesrig dag. Hvis du kan presse det ind, bør du slå et smut forbi Fran Daurel-stiftelsen for moderne kunst eller Barcelona Bosc Urbà.

Overnatningssteder i Barcelona

Med en spændende destination som Barcelona er det naturligt, at der findes en lang række overnatningssteder at vælge imellem. Du finder nemlig 854 overnatningsmuligheder i Barcelona.

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, bør du kaste et blik på servicen på Hotel Arts Barcelona, der ligger på Marina 19–21, og på Ciutadella Park Apartments, på Carrer de Joan d'Austria, 51. Hvis du leder efter noget lidt mere budgetvenligt, bør du overveje et ophold på Mercer Hotel Barcelona, som ligger på Carrer del Lledo 7, eller Apartamento Abrevadero, beliggende på Calle Calabria 10-12.

Sagrada Familia er en af de attraktioner, det ville være en skam at misse, på et besøg til Barcelona. Hvis du foretrækker at overnatte i gåafstand fra denne hovedattraktion, er castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia såvel som Arago312 Apartments en overvejelse værd.


Guide til at udforske Barcelona


Bedste hoteltilbud i Barcelona

Se alle 3.321 overnatningssteder i Barcelona
Barcelona Airport Hotel DKK 597
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 5.286 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra RCDE-stadionet, Fira Barcelona og Gran Via 2. Derudover ligger Plaza de España og Poble Espanyol ca. 15 km derfra.

  Hotel Rec Barcelona - Adults only DKK 596
  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 540 anmeldelser)
   3.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun 10 km fra Chokolademuseet, Barcelona Zoo og Picasso Museum. Derudover ligger Barcelona Katedral og Port Vell ca. 10 km derfra.

   H10 Madison DKK 977
   H10 Madison

   H10 Madison

   C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona
     
    4,8
    ud af 5 (baseret på 423 anmeldelser)
    4.5 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Barcelona Katedral og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger Port Vell og Barcelona Akvarium ca. 10 km derfra.

    W Barcelona DKK 1.843
    W Barcelona

    W Barcelona

    Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 1.202 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Reserver et ophold lige ud til stranden på W Barcelona i Barceloneta. dette hotel ligger i det historiske kvarter, mindre end 10 km fra Barceloneta Strand, Port Vell og Montjuïc. Derudover ligger Park Guell og Port Olimpic ca. 10 km derfra.

     Arc la Rambla DKK 451
     Arc la Rambla

     Arc la Rambla

     La Rambla 19, Barcelona
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 2.262 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Columbus Monument og Barcelona Voksmuseum ca. 10 km derfra.

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto DKK 485
      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Zona Franca Calle K, Barcelona
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 1.604 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette kridhvide hotel ved indgangen til Zona Franca ligger 2 kilometer fra El Prat Lufthavn og inden for fire kilometer af Barcelonas Fira-messecenter, Barcelonas olympiske havn og Galería Olímpica.

       Barceló Raval DKK 610
       Barceló Raval

       Barceló Raval

       Rambla del Raval, 17-21, Barcelona
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 3.622 anmeldelser)
        4.5 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Ciutat Vella, kun få skridt fra Rambla del Raval og Raval Cat. Derudover ligger La Rambla og Boqueria Marked 10 minutter derfra. Du kan gå til Liceu Metrostation på 7 minutter og Parc de Montjuic Metrostation på 7 minutter.

        Hotel Barcelona Princess DKK 488
        Hotel Barcelona Princess

        Hotel Barcelona Princess

        Avinguda Diagonal 1, Barcelona
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 2.339 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, mindre end 10 km fra Barcelonas Internationale Kongrescenter, Sagrada Familia og Casa Batlló. Derudover ligger La Rambla og Park Guell ca. 10 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel