Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Barcelona

Barcelona er et skønt sted at besøge, som både egner sig til en kort tur væk eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Barcelona

Du kan opnå besparelser, når du booker en pakkerejse hos Expedia. At booke din flyrejse og dit hotel er det vigtigste udgangspunkt for en god ferie. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en bekvem pakkerejse, har du en sikker opskrift på succes, så du undgår stress og samtidig sparer penge. På din tur til Barcelona, kan du meget passende forkæle dig selv lidt med de ekstra penge.

Reservér et pakketilbud gennem Expedia, så du kan opnå besparelser.

Kig igennem vores internationale søgedatabase med 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

Du kan sagtens reservere din rejse med nogle af de billigste priser og tilbud på Expedia.

Næsten alle hotelreservationer kan afbestilles uden yderligere gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Barcelona

Det er et område af Catalonien, som er hjemsted for ca. 1.600.000 indbyggere.

Denne destination ligger ca. 510 km øst for hovedstaden Madrid. Den befinder sig også 15 km syd for Badia del Vallès.

Tibidabo Forlystelsespark og Illa Fantasia er skønne steder at bruge noget tid sammen med børnene. Cataloniens filmarkiv og Barcelona Voksmuseum er ligeledes gode steder at besøge, hvis de små stadig har energi.

Barcelona Akvarium er en udflugt under havets overflade for alle i familien. Tag nogle gode billeder, og køb en lille souvenir som minde om besøget og de flotte dyr.

I indelukkerne langs med parkens stier i Barcelona Zoo og Cim d'Àligues, findes et væld af dyr, der vil holde hele familien underholdt i timevis. Disse to steder garanterer underholdning for børn i alle aldre.

Der er få ting i livet, der er bedre end en god og velsmagende vin. Prøv nogle af de bedste vine fra denne region på Freixenet eller Bodegas Codorniu. Hvis disse vingårde har givet dig smag for mere, så vil du helt sikkert også synes om Cava Blancher og Albert I Noya. Uanset om du tager til Freixenet, Bodegas Codorniu, Cava Blancher eller Albert I Noya, er alle fire gode forslag til steder, hvor du kan lære om fremstillingen af vin.

Hvis du godt kan lide at kaste med terninger, så må du ikke misse et besøg til Casino Barcelona.

Med et nydeligt og vedligeholdt botanisk sortiment af en lang række forskellige plantearter er Barcelonas Botaniske Have og Umbracle et must-see for rejsende. Bliv imponeret af det beundringsværdige udvalg af planter og blomster i Barcelonas Botaniske Have og Umbracle, mens du går rundt på de mange smalle, snørklede havestier.

Få lidt frisk luft, pak lidt frokost, og besøg nogle af områdets naturskønne byparker, som for eksempel Park Guell eller Parc de la Ciutadella. Hvad med at gæste Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Her kan du finde et sted at lægge dig ned og kigge op på skyerne. Falder valget på Park Guell, Parc de la Ciutadella, Joan Miro Park eller Parc de la Creueta del Coll? Det valg lader vi fuldstændig op til dig.

Besøgende, som leder efter et afslappende sted til at være ude nogle timer, kan glæde sig over de mange af kyststrækninger. Barceloneta Strand og Mar Bella Strand bør stå øverst på listen. Bogatell Strand og Nova Icaria Strand er også yndede udflugtsmål. Den største udfordring bliver at beslutte hvilken strand, du vil tage til.

Oplev moder natur hele året i Montjuïc og Turó de la Rovira. Måske vil du også gerne tilbringe en hyggelig eftermiddag i Coves del Salnitre.

Tag en ven under armen, og besøg nogle af de populære udstillingsområder i området. Barcelona Pavillion og Poble Espanyol huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Du kan også overveje at lægge vejen forbi Chokolademuseet eller Joan Brossa-stiftelsen.

Du kan studere historiske fartøjer og nautiske genstande, når du spadserer igennem samlingerne i Søfartsmuseet.

De videnskabelige museer her er oplagte destinationer for både videnskabsnørder og de besøgende, der bare har lyst til noget lidt mere stimulerende. Start din dag i CosmoCaixa, og fortsæt turen til Fabra-observatoriet eller Museet for videnskab og teknologi i Catalonien.

Fra det øjeblik du træder ind, står det klart at samlingerne hos Museu Blau og Naturvidenskabeligt Museum er en passioneret entusiasts værk. De fascinerende dyrearter, der stirrer på dig bag beskyttelsesglasset, vil helt sikkert få gang i nysgerrigheden. Cataloniens Arkæologiske Museum og Catalanske Etnografiske Museum er også et visit værd.

Området her er et paradis for kunstkendere. Her finder du en lang række gallerier, hvor både både professionelle og hobbykunstnere med jævne mellemrum udstiller deres værker. Lad dig opsluge af den kreative stemning på Cataloniens Nationalkunsthistoriske Museum og Picasso Museum. Joan Miró-stiftelsen og Barcelonas Museum for Moderne Kunst er også et besøg værd, hvis du kan få plads i programmet.

Historien bliver levendegjort på Barcelonas Historiske Museum og Det egyptiske museum i Barcelona, takket være det vide udbud af lærerige fremvisninger. Lyder det som noget for dig? Så bliv endnu klogere på Cataloniens Historiske Museum eller L'Enrajolada - Santacana House Museum.

Besøg et af områdets mindesmærker, hvis du vil blive klogere på den spændende fortid, der har præget Barcelona. Begynd turen tilbage i tiden ved Casa Batlló og Arc de Triomf. Måske får du også lyst til at tage nogle billeder med mobilen ved Barcelona Universitet og Casa Vicens.

Når det drejede sig om planlægningen af Palau de la Generalitat de Catalunya og Konstablens Hus, så vil du straks indse, at det ikke kneb med pengene. Virreina Palads og Baro de Quadras Palads er et par andre fantastiske hjem, som har deres andel af historier skjult i det indre.

Efter en dag ved Montjuïc-slottet eller Castelldefels Slot har du det, som var du rejst tilbage til dengang, hofnarrene dansede rundt. Er du interesseret i endnu flere interessante seværdigheder og indsigt i historien, så læg vejen forbi Corbera de Llobregat Slot og De Tre Dragers Slot.

Den religiøse side af regionen kan bevidnes i Sagrada Familia og Barcelona Katedral. Hvis du har lyst til at besøge et par andre helligdomme, så se efter en udflugt til Pedralbes-klostret og Montserrat kloster.

Områdets mest anerkendte turistattraktioner overskygger til tider de knap så kendte, men stadigvæk fascinerende aktiviteter. Mercat de les Flors og Centre de Cultura Contemporània de Barcelona er de perfekte ingredienser til en oplevelsesrig dag. Hvis du kan presse det ind, bør du slå et smut forbi Fran Daurel-stiftelsen for moderne kunst eller Barcelona Bosc Urbà.

Overnatningssteder i Barcelona

Med en spændende destination som Barcelona er det naturligt, at der findes en lang række overnatningssteder at vælge imellem. Du finder nemlig 854 overnatningsmuligheder i Barcelona.

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, bør du kaste et blik på servicen på Hotel Arts Barcelona, der ligger på Marina 19–21, og på Ciutadella Park Apartments, på Carrer de Joan d'Austria, 51. Hvis du leder efter noget lidt mere budgetvenligt, bør du overveje et ophold på Mercer Hotel Barcelona, som ligger på Carrer del Lledo 7, eller Apartamento Abrevadero, beliggende på Calle Calabria 10-12.

Sagrada Familia er en af de attraktioner, det ville være en skam at misse, på et besøg til Barcelona. Hvis du foretrækker at overnatte i gåafstand fra denne hovedattraktion, er castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia såvel som Arago312 Apartments en overvejelse værd.


Guide til at udforske Barcelona


Bedste hoteltilbud i Barcelona

Se alle 3.155 overnatningssteder i Barcelona
Barcelona Airport Hotel DKK 822
Anmeldelse fra 9. aug. 2018
Se oplysninger
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  It is located qute far from anything in the middle of an industrial district, Close to the Airport though but Taxi's still charge yo 15euro. 20 euro and you are in the center of town. The restaurant was good, not great and fair priced. We stayed as a part of a stopover before going onwards, and for ...

  Hotel Barcelona Princess DKK 974
  Anmeldelse fra 13. mar. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel Barcelona Princess

  Hotel Barcelona Princess

  Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
    
   4,3 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dårligt træning center med dårlige løbebånd.

   Eurostars Grand Marina DKK 1.205
   Anmeldelse fra 21. maj 2019
   Se oplysninger
    
   Eurostars Grand Marina

   Eurostars Grand Marina

   Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
     
    4,3 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    God beliggenhed. Dejlig udendørs terrasse med liggestole og servering. Ok fitnesscenter, dog ikke ret mange maskiner. Utrolig lille pool. Der er en del larm fra havnen. Interiør og værelser er af ældre stil.

    The Gates Diagonal Barcelona DKK 896
    Anmeldelse fra 10. okt. 2018
    Se oplysninger
     
    The Gates Diagonal Barcelona

    The Gates Diagonal Barcelona

    Avinguda Diagonal 205, Barcelona, Barcelona
      
     4,4 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Great hotel, just could not sleep because I could hear the other guests having sex, and talk ingen, and laughing. They were not having a loud party so I did not complain.

     W Barcelona DKK 2.357
     Anmeldelse fra 4. sep. 2018
     Se oplysninger
      
     W Barcelona

     W Barcelona

     Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
       
      4,4 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Super

      Hotel Barcelona Universal DKK 823
      Anmeldelse fra 21. jan. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Barcelona Universal

      Hotel Barcelona Universal

      Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
        
       4,4 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Det var tiptop. Morgenmaden perfekt. Der er lidt lydt - nok pga. tynde vægge.

       Barceló Raval DKK 1.243
       Anmeldelse fra 9. apr. 2019
       Se oplysninger
        
       Barceló Raval

       Barceló Raval

       Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
         
        4,3 ud af 5
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        hotellet er fint overnatning også men svømmebasin er ikke en svømmebasin?den er ca. 1 1/2 m2, og det er meget skuffende!også personale,der arbejde i baren på taget. Bliver ikke rigtig gjort ren,de 6dage vi var der!

        Hotel SB Plaza Europa DKK 796
        Anmeldelse fra 11. jun. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel SB Plaza Europa

        Hotel SB Plaza Europa

        Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Super hotel venlig og hjælpsom personale Brød til morgen buffeten kunne være bedre

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.