Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Barcelona

Se alle 90 aktiviteter i Barcelona

Særprægede og kreative oplevelser i Barcelona

Barcelona er det helt ideelle sted hvis du både vil have storbyliv og mulighed for at slappe af eller dyrke forskellige vandsportsaktiviteter ved en dejlig strand blot en halv times gang fra byens hovedstrøg. Næsten overalt i byen bliver du mindet om at her engang har levet en arkitekt som ikke var bange for at stikke ud fra mængden. Hans nulevende landsmænd holder sig heller ikke tilbage. Læg mærke til den enorme kreativitet

der lægges i f.eks. tøj tasker og sågar kager.

Arkitekturen der topper blandt Barcelonas attraktioner

Overalt i Barcelona støder du på den berømte arkitekt Antoni Gaudis særprægede bygninger og udsmykninger. Hans største værk er kirken Sagrada Familia. Her står folk i kø dagen lang året rundt for at komme ind i kirken så sørg for at bestille din billet i forvejen så du ikke går glip af at se kirkens indre selv om dens ydre også er et imponerende syn. Gå en tur i Parc Güell som ud over at være designet af Gaudi byder på en storslået udsigt ud over Barcelona. Også her skal du væbne dig med tålmodighed da du skal stå i kø til de største arkitektoniske perler i parken hvis du ikke allerede har sikret dig en billet i forvejen.

Tilbring en dag på FC Barcelonas Camp Nou

En anden ting du måske har købt billet til kunne være en fodboldkamp på Camp Nou hvor byens berømte fodboldhold FC Barcelona har hjemmebane. Besøg under alle omstændigheder Camp Nou og FC Barcelona-museet hvis du er fan. Tag eventuelt med på en guidet tur rundt på Camp Nou.

Verdenskunst i Barcelona

Museu Picasso i Barcelona kan du se over 4.000 værker af den berømte spanske maler Pablo Picasso som havde et ganske særligt forhold til Barcelona hvor han allerede som 14-årig kom på kunstakademiet. Hvis du er kunstinteresseret finder du desuden museer med værker af to andre af Spaniens stolte sønner i museerne Fundació Joan Miró og Teatre-Museu Dali i Figures lidt nord for Barcelona.

Strøgtur på Las Ramblas

Barcelonas berømte hovedstrøg slipper du ikke udenom. En spadseretur på Las Ramblas hører med til de obligatoriske aktiviteter i Barcelona. Her er liv og glade dage og bliver du træt af larmen og synes der er lidt for meget gøgl er der mange sidegader du kan smutte ned ad. Her finder du masser af sjove små butikker hvor du kan lade dig betage af catalanernes imponerende kreativitet. Der er også mange udstillinger i de forskellige gallerier på Las Ramblas og glem aldrig at lægge mærke til arkitekturen på din færd rundt i Barcelona.

Husk at tanke op i en af de mange barer og caféer og når sulten melder sig finder du nemt en god tapasrestaurant. Hvis du trænger til at komme lidt væk fra mylderet og storbyens larm kommer du hurtigt til stranden eller til en af byens mange smukke parker. Her er parker med en storslået udsigt over de kendte attraktioner i Barcelona og andre parker med en lige så fantastisk udsigt ud over det skønne Middelhav.

Kort