Aktiviteter i Barcelona

Oplevelser, seværdigheder og ture
Barcelona

Særprægede og kreative oplevelser i Barcelona

Barcelona er det helt ideelle sted, hvis du både vil have storbyliv og mulighed for at slappe af eller dyrke forskellige vandsportsaktiviteter ved en dejlig strand blot en halv times gang fra byens hovedstrøg. Næsten overalt i byen bliver du mindet om, at her engang har levet en arkitekt, som ikke var bange for at stikke ud fra mængden. Hans nulevende landsmænd holder sig heller ikke tilbage. Læg mærke til den enorme kreativitet, der lægges i f.eks. tøj, tasker og sågar kager.

Arkitekturen, der topper blandt Barcelonas attraktioner

Overalt i Barcelona støder du på den berømte arkitekt Antoni Gaudis særprægede bygninger og udsmykninger. Hans største værk er kirken Sagrada Familia. Her står folk i kø dagen lang året rundt for at komme ind i kirken, så sørg for at bestille din billet i forvejen, så du ikke går glip af at se kirkens indre, selv om dens ydre også er et imponerende syn. Gå en tur i Parc Güell, som ud over at være designet af Gaudi byder på en storslået udsigt ud over Barcelona. Også her skal du væbne dig med tålmodighed, da du skal stå i kø til de største arkitektoniske perler i parken, hvis du ikke allerede har sikret dig en billet i forvejen.

Tilbring en dag på FC Barcelonas Camp Nou

En anden ting, du måske har købt billet til, kunne være en fodboldkamp på Camp Nou, hvor byens berømte fodboldhold FC Barcelona har hjemmebane. Besøg under alle omstændigheder Camp Nou og FC Barcelona-museet, hvis du er fan. Tag eventuelt med på en guidet tur rundt på Camp Nou.

Verdenskunst i Barcelona

Museu Picasso i Barcelona kan du se over 4.000 værker af den berømte spanske maler Pablo Picasso, som havde et ganske særligt forhold til Barcelona, hvor han allerede som 14-årig kom på kunstakademiet. Hvis du er kunstinteresseret, finder du desuden museer med værker af to andre af Spaniens stolte sønner i museerne Fundació Joan Miró og Teatre-Museu Dali i Figures lidt nord for Barcelona.

Strøgtur på Las Ramblas

Barcelonas berømte hovedstrøg slipper du ikke udenom. En spadseretur på Las Ramblas hører med til de obligatoriske aktiviteter i Barcelona. Her er liv og glade dage, og bliver du træt af larmen og synes, der er lidt for meget gøgl, er der mange sidegader, du kan smutte ned ad. Her finder du masser af sjove små butikker, hvor du kan lade dig betage af catalanernes imponerende kreativitet. Der er også mange udstillinger i de forskellige gallerier på Las Ramblas, og glem aldrig at lægge mærke til arkitekturen på din færd rundt i Barcelona.

Husk at tanke op i en af de mange barer og caféer, og når sulten melder sig, finder du nemt en god tapasrestaurant. Hvis du trænger til at komme lidt væk fra mylderet og storbyens larm, kommer du hurtigt til stranden eller til en af byens mange smukke parker. Her er parker med en storslået udsigt over de kendte attraktioner i Barcelona og andre parker med en lige så fantastisk udsigt ud over det skønne Middelhav.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.