Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller nær La Rambla

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær La Rambla

Hostel Sun & Moon
2 out of 5
0.1 km fra La Rambla
Hent priser
3.5/5Good! (44 anmeldelser)

"Had no idea we were staying, gave us the wrong room with the wrong beds (only 1 bed instead of 2) and never apologised or rectified these mistakes."…"

Anmeldelse fra 26. apr. 2019

Hostel Sun & Moon
Oriente Atiram
3 out of 5
0.036 km fra La Rambla
DKK 714
pr. nat
27. apr. – 28. apr.
3.7/5Good! (2,109 anmeldelser)
Beliggenhed super, morgenmaden god og pris ok

"Beliggenheden lige op af Ramplaen, den gamle bydel og nær havnen er super. Prisen er ok. Morgenmaden fin. Kommer gerne igen."…"

Anmeldelse fra 19. jun. 2019

Oriente Atiram
Catalonia Avinyó
3 out of 5
0.2 km fra La Rambla
DKK 1.120
pr. nat
3. maj – 4. maj
4.2/5Excellent! (758 anmeldelser)
God beliggenhed

"Udmærket hotel med rigtig god beliggenhed. Der er rimelig lydt, hvilket var generende i weekenden. Men ellers fine værelser. Okay tagterrasse med lille pool. Ikke plads til mange mennesker, men fint til et lille dtp."…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2019

Catalonia Avinyó
Hotel DO Plaça Reial
5 out of 5
0.072 km fra La Rambla
DKK 1.545
pr. nat
4. maj – 5. maj
4.8/5Exceptional! (789 anmeldelser)
Perfekt beliggenhed - fantastisk stemning !!

"Havde desværre kun en enkelt overnatning, men vil helt sikkert komme tilbage. Virkelig hyggeligt hotel med fantastisk service og perfekt beliggenhed. Næste gang vil jeg tilbage når tagterrassen er åben i sæsonen."…"

Anmeldelse fra 16. mar. 2019

Hotel DO Plaça Reial
Hotel Internacional Ramblas Atiram
3 out of 5
0.1 km fra La Rambla
DKK 598
pr. nat
5. maj – 6. maj
3.7/5Good! (1,793 anmeldelser)

"Perfekt beliggenhed på Ramblaen. Metro lige udenfor døren. Vores toilet var uden dør!!!"…"

Anmeldelse fra 17. maj 2019

Hotel Internacional Ramblas Atiram
Ramblas Barcelona
3 out of 5
0.1 km fra La Rambla
DKK 866
pr. nat
3. maj – 4. maj
3.6/5Good! (777 anmeldelser)

"Det ligger perfekt med adgang direkte ud til Rambla, godt sted at sove men heller ikke mere, vi var uden for sæsonen."…"

Anmeldelse fra 20. feb. 2020

Ramblas Barcelona
Petit Palace Boquería Garden
4 out of 5
0.1 km fra La Rambla
DKK 868
pr. nat
1. maj – 2. maj
4.2/5Very Good! (1,658 anmeldelser)

"Skønt hotel, særdeles central beliggenhed i det gotiske kvarter."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Petit Palace Boquería Garden
Catalonia Port
4 out of 5
0.5 km fra La Rambla
DKK 1.493
pr. nat
3. maj – 4. maj
4.4/5Wonderful! (723 anmeldelser)
En perle i det gotiske kvarter

"Fantastisk beliggenhed i det gotiske kvarter. Restauranter, strand og Rambla indenfor 10 min."…"

Anmeldelse fra 31. aug. 2019

Catalonia Port
Catalonia Catedral Hotel
4 out of 5
0.5 km fra La Rambla
DKK 1.493
pr. nat
3. maj – 4. maj
4.7/5Exceptional! (688 anmeldelser)

"Dejligt centralt i gå-afstand til mange skønne steder, eks La Rambla, havne området, lufthavnsbussen mm"…"

Anmeldelse fra 15. apr. 2019

Catalonia Catedral Hotel
Arc la Rambla
3 out of 5
0.2 km fra La Rambla
Hent priser
4.2/5Very Good! (2,713 anmeldelser)

"Beliggenhed i top. Særdeles venligt og serviceminded personale"…"

Anmeldelse fra 15. nov. 2019

Arc la Rambla
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i La Rambla
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i La Rambla: Overnatter du nær Las Ramblas, befinder du dig lige i hjertet af Barcelona. Der er hoteller i næsten alle prisklasser i området, og hvad enten du foretrækker et 4-stjernet luksushotel eller et billigt hotel, findes det i nærheden af den berømte gade. Her er både gode familiehoteller samt overnatningsmuligheder til jer, der foretrækker et hotel kun for voksne.

Du er i centrum på et hotel nær Las Ramblas

Las Ramblas, der også kaldes La Rambla, er en 1,2 kilometer lang gågade midt i Barcelona. Gaden går hele vejen fra den centrale Plaça de Catalunya ned til Columbus monumentet på Plaça Portal de la Pau ved den gamle havn Port Vell, og der er mange hoteller blot få hundrede meter fra den berømte gade.

Vælg et hotel nær Las Ramblas, hvis du vil opleve gadens liv på alle tidspunkter af døgnet, for der sker stort set altid noget på ramblaen. Men er du ikke til store turistmængder og de måske lidt for turistvenlige caféer og restauranter, er det en god idé at smutte ned ad sidegaderne og finde gode spisesteder og butikker dér.

Find et hotel nær Las Ramblas tæt på byens attraktioner

Der ligger flere seværdigheder og smukke bygninger på Las Ramblas. Blandt andet Virreina-paladset fra slutningen af 1700-tallet, som huser Barcelonas kulturinstitut, ligesom du kan høre smuk musik og eventuelt en opera i Liceu-teatret. Pladsen Plaça de Catalunya ligger i begyndelsen af Las Ramblas og er centrum for både trafik, festivaler og indkøbscentre. Der er en metro- og togstation og mange busstoppesteder på pladsen, der ofte er centrum for festlige begivenheder, koncerter og byfester. Desuden ligger flere af Barcelonas stormagasiner rundt om pladsen. Lige meget hvor du vælger et hotel i Barcelona, kan du næsten ikke undgå at komme forbi Plaça de Catalunya på ture rundt i byen.

Der er mange gode hoteller i centrum af Barcelona, og du kan ofte finde et godt hoteltilbud nær Las Ramblas. Hvad enten du ønsker at overnatte på et 4-stjernet luksushotel eller på et billigt hotel nær Las Ramblas, er der mange muligheder indenfor en radius af to kilometer derfra. Led efter hoteller med tagterrasser, fitnesscenter, gratis morgenmad og swimmingpool, der har værelser med plads til flere eller gode, store enkeltværelser.

Reservér en rejse med hotel nær Las Ramblas

Find et lækkert luksushotel nær Las Ramblas, hvis du vil have lidt ekstra forkælelse på turen. Når du planlægger din tur til Las Ramblas skal du overveje, om du vil overnatte centralt ved Las Ramblas eller hellere vil kombinere byferie i Barcelona med en dejlig badeferie og et hotel ved vandet. Men du kan sagtens finde et godt hotel nær Las Ramblas og stadig tage en tur på stranden, for afstanden til havet er ikke stor fra Barcelonas centrum. Du kan eventuelt inkludere billeje nær Las Ramblas, når du reserverer rejsen, så er det nemt og hurtigt at komme en tur til stranden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring La Rambla?
La Rambla ligger i et historisk område af Barcelona, som er kendt for sin imponerende arkitektur og sin kunstscene. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 1472 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket overnatningssted er det bedste i nærheden af La Rambla?
I nærheden af La Rambla er Arc la Rambla et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis Wi-Fi og dybe badekar. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter Hotel Barcelona Universal og Hotel Colón Barcelona.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af La Rambla?
Nærstudér samlingerne på Picasso Museum, Poble Espanyol eller Sagrada Familia. Barcelona Katedral, Placa de Catalunya og Casa Batlló er blot nogle af de velkendte seværdigheder, som du kan besøge i området.Hvis du er interesseret i teaterforestillinger, kan du tage i Palau de la Musica Catalana, Gran Teatre del Liceu og Teatre Tívoli.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i La Rambla