Billige flybilletter til Barcelona

Billigste flyrejser til Barcelona

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 173 kr. for en enkeltbillet og 353 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines

Om Barcelona

Expedia-flyrejser til Barcelona

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Barcelona fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Barcelona er en uforglemmelig storby, der både egner sig til kulturel ferie, badeferie eller en kombination af begge. Byen ligger skønt ud til Middelhavet, hvor det rene blå vand og de hvide sandstrande indbyder til en tur i bølgen. Gå ikke glip af de mange kulturelle tilbud i Barcelona, hvor den berømte catalanske arkitekt Antoni Gaudí blev født; du kan se hans arkitektoniske mesterværker overalt i byen. Fodboldfans vil elske en tur til FC Barcelonas hjemmebane, det legendariske Camp Nou-stadion, og når mørket falder på, kan du nyde en iskold forfriskning med lidt tapas. Hvis den store sult melder sig, findes der mange dejlige restauranter, hvor du kan få en traditionel paella eller andre spanske lækkerier.

Flyrejser til Barcelona fra danske lufthavne

Der findes to internationale lufthavne i nærheden af Barcelona: Aeropuerto del Prat og Aeropuerto de Barcelona Girona. Du kan flyve direkte til Barcelonas største lufthavn Aeropuerto del Prat fra Københavns Lufthavn eller Ålborg, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Hvis du vil med fly til Aeropuerto de Barcelona Girona er det muligt at flyve direkte fra Billund eller Aarhus Lufthavn. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til de to spanske lufthavne.

Flyrejser til Aeropuerto del Prat

Lufthavnen ligger ca. 13 km sydvest for centrum, og er den mest besøgte lufthavn i Barcelona. Lufthavnen består af to terminaler, og terminal 2 har tre separate bygninger. Det kan derfor være nødvendigt at tage en shuttlebus, hvis du skal fra den ene terminal til den anden; busturen tager 10-15 minutter. Der er masser af butikker i lufthavnen og gode muligheder for at shoppe alt fra mode og elektronik til souvenirs. Der er gode transportmuligheder mellem lufthavnen og centrum, hvor du kan vælge mellem bus, tog eller taxa.

Flyrejser til Aeropuerto de Barcelona Girona

Lufthavnen ligger ca. 92 km fra centrum af Barcelona, så du skal påregne lidt transporttid for at komme ind til byen. Hvis du har lejet en bil, kan du køre fra lufthavnen til Barcelona på ca. 1 time og 20 minutter ved at tage motorvej AP7. Vær opmærksom på, at AP7 er en betalingsvej. Du kan også tage bussen fra lufthavnen til Barcelonas centrale busstation – turen tager ca. 1 time og 10 minutter, og fra busstationen er der ca. 5 minutters gang til metrostationen Arc de Triomf.

Rejsetips til Barcelona

Det er nemt og billigt at komme omkring i Barcelona med metroens fem underjordiske linjer, der er koblet sammen med det lokale togsystem, FGC. Hvis du vil besøge kirken La Sagrada Familia og undgå kilometerlang kø, kan det være en stor fordel at bestille billet hjemmefra.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Barcelona og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Cataloniens fantastiske og spændende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Barcelona?
Hvis du flyver dertil, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal gå efter. Barcelona har nemlig kun en af slagsen – Barcelona (BCN-Barcelona Intl.).
Hvor langt ligger BCN fra Barcelona?
BCN ligger 11 km fra Barcelona midtby, så gør dig klar til at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til den centrale del af byen.
Kan jeg flyve til Barcelona i øjeblikket?
For at finde de seneste oplysninger om at flyve til Barcelona kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og om der er krav til karantæne, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Barcelona?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Barcelona, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Barcelona med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Barcelona, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Barcelona?
63 flyselskaber flyver til Barcelona fra 174 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Barcelona?
De fleste fly fra Vueling og easyJet går til Barcelona. En af de mest foretrukne måder at tage dertil på er med Vueling med afgang fra London.
Hvor mange direkte fly er der til Barcelona?
Det er altid nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til Barcelona, kan du glæde dig over, at der findes 2.848 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Barcelona fra?
Passagerer flyver typisk fra El Arenal, Meco og London, når de skal til Barcelona.
Hvor lang tid tager det at flyve til Barcelona Lufthavn?
Hvis det er El Arenal, du rejser fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 1 time og 15 minutter, inden du lander i Barcelona. Fra startbanen i Meco tager det typisk 1 time og 35 minutter, og fra London er flyvetiden i gennemsnit 2 timer og 10 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Barcelona?
De fleste erfarne rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil typisk være dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde et billigere fly til en mindre lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på med det samme at købe dine billetter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par tricks i ærmet og lidt held er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Barcelona?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en flyrejse være hård. Men der er ingen grund til bekymring. Følg disse praktiske råd til en afslappet begyndelse på din tur til Barcelona.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en behagelig flyveoplevelse er at være godt forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, boardingkort, kontanter og medikamenter. Derudover kan du medbringe noget, som du kan fordrive tiden med, såsom diverse elektronisk udstyr eller en god roman. Det er også meget smart at sørge for at pakke oplader, en rejsepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Selvfølgelig skal du ikke glemme at lægge lidt toiletartikler som tandbørste, deodorant og en ren T-shirt i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos de forskellige flyselskaber, men helt generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, barberblade, brændstof og blegemiddel. Sportsudstyr som skistave og objekter, der kan skade andre passagerer, såsom våben og sværd, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør altid være højeste prioritet, når du beslutter, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk også rigtig godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur i mange tilfælde kan give hævede fødder. Flade og rummelige sko er altid en god valgmulighed.
  • Lidelsen kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på lange flyrejser. Det er det samme som en tilstopning af blodårerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at lave øvelser for ben og fødder, mens du sidder i dit sæde. At iføre sig et par støttestrømper kan også være en god idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Barcelona?
Tricket er, at være velorganiseret, inden du ankommer til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Barcelona på et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer godt fra start:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan gå videre. Hold dem derfor klar.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien nogle minutter. Din telefon, bærbare computer og anden elektronik må også gennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom læbepomade eller eau de cologne, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en smart idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Flyselskaberne accepterer ikke lommeknive eller andre skarpe genstande i håndbagagen. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal det være i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Barcelona
Destinationslufthavn
Barcelona Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
BCN
Destinationsby
Barcelona
Pris for flyrejse tur-retur
438 kr.

Populære flyrejser til Barcelona

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 173 kr. for en enkeltbillet og 353 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines