Billige flybilletter til Barcelona

Om Barcelona

Expedia-flyrejser til Barcelona

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Barcelona fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Barcelona er en uforglemmelig storby, der både egner sig til kulturel ferie, badeferie eller en kombination af begge. Byen ligger skønt ud til Middelhavet, hvor det rene blå vand og de hvide sandstrande indbyder til en tur i bølgen. Gå ikke glip af de mange kulturelle tilbud i Barcelona, hvor den berømte catalanske arkitekt Antoni Gaudí blev født; du kan se hans arkitektoniske mesterværker overalt i byen. Fodboldfans vil elske en tur til FC Barcelonas hjemmebane, det legendariske Camp Nou-stadion, og når mørket falder på, kan du nyde en iskold forfriskning med lidt tapas. Hvis den store sult melder sig, findes der mange dejlige restauranter, hvor du kan få en traditionel paella eller andre spanske lækkerier.

Flyrejser til Barcelona fra danske lufthavne

Der findes to internationale lufthavne i nærheden af Barcelona: Aeropuerto del Prat og Aeropuerto de Barcelona Girona. Du kan flyve direkte til Barcelonas største lufthavn Aeropuerto del Prat fra Københavns Lufthavn eller Ålborg, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Hvis du vil med fly til Aeropuerto de Barcelona Girona er det muligt at flyve direkte fra Billund eller Aarhus Lufthavn. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til de to spanske lufthavne.

Flyrejser til Aeropuerto del Prat

Lufthavnen ligger ca. 13 km sydvest for centrum, og er den mest besøgte lufthavn i Barcelona. Lufthavnen består af to terminaler, og terminal 2 har tre separate bygninger. Det kan derfor være nødvendigt at tage en shuttlebus, hvis du skal fra den ene terminal til den anden; busturen tager 10-15 minutter. Der er masser af butikker i lufthavnen og gode muligheder for at shoppe alt fra mode og elektronik til souvenirs. Der er gode transportmuligheder mellem lufthavnen og centrum, hvor du kan vælge mellem bus, tog eller taxa.

Flyrejser til Aeropuerto de Barcelona Girona

Lufthavnen ligger ca. 92 km fra centrum af Barcelona, så du skal påregne lidt transporttid for at komme ind til byen. Hvis du har lejet en bil, kan du køre fra lufthavnen til Barcelona på ca. 1 time og 20 minutter ved at tage motorvej AP7. Vær opmærksom på, at AP7 er en betalingsvej. Du kan også tage bussen fra lufthavnen til Barcelonas centrale busstation – turen tager ca. 1 time og 10 minutter, og fra busstationen er der ca. 5 minutters gang til metrostationen Arc de Triomf.

Rejsetips til Barcelona

Det er nemt og billigt at komme omkring i Barcelona med metroens fem underjordiske linjer, der er koblet sammen med det lokale togsystem, FGC. Hvis du vil besøge kirken La Sagrada Familia og undgå kilometerlang kø, kan det være en stor fordel at bestille billet hjemmefra.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Barcelona og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Cataloniens fantastiske og spændende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Barcelona
DestinationslufthavnBarcelona Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnBCN
DestinationBarcelona
Flyrejsens pris631, kr