Billige flybilletter til Spanien

Populære byer at besøge i Spanien

Billigste flyrejser til Spanien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 266, kr for en enkeltbillet og 564, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Eurowings
easyJet
easyJet
Norwegian Air Shuttle
SAS
Air France
TAP Portugal
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd

Fly til Spanien

Du finder billige flyrejser til Spanien fra alle Danmarks større lufthavne, uanset om du vil have traditionel spansk charme i Catalonien, på storbyferie i Barcelona eller Madrid eller på badeferie ved Costa del Sol. Med flybilletter til Spanien kan du opleve alt, hvad landet har at byde på af kunst- og kulturseværdigheder, fantastiske madoplevelser og et fremragende klima. Du kan for eksempel rejse med fly til hovedstaden Madrid, der er en fantastisk by, hvor det er nærmest umuligt at kede sig. Her finder du nogle af verdens største og mest kendte kunstværker af blandt andre Dalí, Goya, Velázquez og ikke mindst Pablo Picasso. Find dig et billigt hotel i Spanien, og brug tiden på kunst og arkitektur. Hvis du er mere til det sydlige Spaniens sol og badestrande, så tag i stedet flyet til Málaga på Spaniens sydkyst. Her finder du moderne luksushoteller og gyldne sandstrande så langt øjet rækker i de mange feriebyer, der ligger som perler på en snor langs kysten. Brug lidt tid på at finde biludlejning i Spanien, så du har frihed til at komme omkring. Der er rigtig mange flyselskaber, der tilbyder billige flybilletter til Spanien fra Danmark, for eksempel SAS, Ryanair, Norwegian, Iberia, British Airways og Lufthansa. Det er nemt at finde lige præcis den rejse, du ønsker dig, og til den rigtige pris. Med direkte flyforbindelse fra Danmark til Spanien tager flyrejsen mellem tre og fire timer, afhængigt af hvor langt sydpå du skal.

Tag på storbyferie med billige fly til Spanien

Madrid er en oplagt destination til en storbyferie i det spanske. Madrid er ikke bare et spændende rejsemål på grund af de mange kendte spanske malere. Byen er også et sandt overflødighedshorn af interessante bygninger. Det kongelige palads her er for eksempel et af de største i Vesteuropa, og det er et must, hvis du er i Madrid. Der er selvfølgelig også byens berømte tyrefægterarena Las Ventas. Lufthavnen i Madrid ligger 12 kilometer fra byens centrum, så hvis du rejser med fly til Spanien og lander her, er du ikke langt fra spændende oplevelser. Lufthavnens navn er Adolfo Suárez Madrid-Barajas, og der er både metro- og togforbindelse til centrum af Madrid. Toget tager dig direkte ind til byens centrum, og turen tager bare 12 minutter.

Hold badeferie i Spanien

Drømmer du om sol og strand på din ferie i Spanien, har du flere muligheder. Málaga Lufthavn på Spaniens sydkyst er en mindre lufthavn, men ikke mindre travl eller forbundet til sit opland. Fra lufthavnen kan du tage toget til centrum af Málaga på kun 12 minutter eller til en af de mange badebyer langs Solkysten som f.eks. Fuengirola eller Torremolinos. Du finder også lækre sandstrande i den anden ende af Spanien, hvor du kan kombinere storby og badeferie i Barcelona eller besøge turistparadiset Lloret de Mar. Endelig finder du også den charmerende kystby Alicante midt på Spaniens østkyst, og det er også muligt at flyve direkte hertil fra både Billund og København.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Spanien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Spanien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Spanien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Spanien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Spanien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Spanien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Spanien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Spanien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.