Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Billigste flyrejser til Spanien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly til Spanien

Du finder billige flyrejser til Spanien fra alle Danmarks større lufthavne, uanset om du vil have traditionel spansk charme i Catalonien, på storbyferie i Barcelona eller Madrid eller på badeferie ved Costa del Sol. Med flybilletter til Spanien kan du opleve alt, hvad landet har at byde på af kunst- og kulturseværdigheder, fantastiske madoplevelser og et fremragende klima. Du kan for eksempel rejse med fly til hovedstaden Madrid, der er en fantastisk by, hvor det er nærmest umuligt at kede sig. Her finder du nogle af verdens største og mest kendte kunstværker af blandt andre Dalí, Goya, Velázquez og ikke mindst Pablo Picasso. Find dig et billigt hotel i Spanien, og brug tiden på kunst og arkitektur. Hvis du er mere til det sydlige Spaniens sol og badestrande, så tag i stedet flyet til Málaga på Spaniens sydkyst. Her finder du moderne luksushoteller og gyldne sandstrande så langt øjet rækker i de mange feriebyer, der ligger som perler på en snor langs kysten. Brug lidt tid på at finde biludlejning i Spanien, så du har frihed til at komme omkring. Der er rigtig mange flyselskaber, der tilbyder billige flybilletter til Spanien fra Danmark, for eksempel SAS, Ryanair, Norwegian, Iberia, British Airways og Lufthansa. Det er nemt at finde lige præcis den rejse, du ønsker dig, og til den rigtige pris. Med direkte flyforbindelse fra Danmark til Spanien tager flyrejsen mellem tre og fire timer, afhængigt af hvor langt sydpå du skal.

Tag på storbyferie med billige fly til Spanien

Madrid er en oplagt destination til en storbyferie i det spanske. Madrid er ikke bare et spændende rejsemål på grund af de mange kendte spanske malere. Byen er også et sandt overflødighedshorn af interessante bygninger. Det kongelige palads her er for eksempel et af de største i Vesteuropa, og det er et must, hvis du er i Madrid. Der er selvfølgelig også byens berømte tyrefægterarena Las Ventas. Lufthavnen i Madrid ligger 12 kilometer fra byens centrum, så hvis du rejser med fly til Spanien og lander her, er du ikke langt fra spændende oplevelser. Lufthavnens navn er Adolfo Suárez Madrid-Barajas, og der er både metro- og togforbindelse til centrum af Madrid. Toget tager dig direkte ind til byens centrum, og turen tager bare 12 minutter.

Hold badeferie i Spanien

Drømmer du om sol og strand på din ferie i Spanien, har du flere muligheder. Málaga Lufthavn på Spaniens sydkyst er en mindre lufthavn, men ikke mindre travl eller forbundet til sit opland. Fra lufthavnen kan du tage toget til centrum af Málaga på kun 12 minutter eller til en af de mange badebyer langs Solkysten som f.eks. Fuengirola eller Torremolinos. Du finder også lækre sandstrande i den anden ende af Spanien, hvor du kan kombinere storby og badeferie i Barcelona eller besøge turistparadiset Lloret de Mar. Endelig finder du også den charmerende kystby Alicante midt på Spaniens østkyst, og det er også muligt at flyve direkte hertil fra både Billund og København.