Billige flybilletter til Spanien

Populære byer at besøge i Spanien

Billigste flyrejser til Spanien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 259 kr. for en enkeltbillet og 564 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
Iberia
Vueling Airlines
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Austrian Airlines
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa

Fly til Spanien

Du finder billige flyrejser til Spanien fra alle Danmarks større lufthavne, uanset om du vil have traditionel spansk charme i Catalonien, på storbyferie i Barcelona eller Madrid eller på badeferie ved Costa del Sol. Med flybilletter til Spanien kan du opleve alt, hvad landet har at byde på af kunst- og kulturseværdigheder, fantastiske madoplevelser og et fremragende klima. Du kan for eksempel rejse med fly til hovedstaden Madrid, der er en fantastisk by, hvor det er nærmest umuligt at kede sig. Her finder du nogle af verdens største og mest kendte kunstværker af blandt andre Dalí, Goya, Velázquez og ikke mindst Pablo Picasso. Find dig et billigt hotel i Spanien, og brug tiden på kunst og arkitektur. Hvis du er mere til det sydlige Spaniens sol og badestrande, så tag i stedet flyet til Málaga på Spaniens sydkyst. Her finder du moderne luksushoteller og gyldne sandstrande så langt øjet rækker i de mange feriebyer, der ligger som perler på en snor langs kysten. Brug lidt tid på at finde biludlejning i Spanien, så du har frihed til at komme omkring. Der er rigtig mange flyselskaber, der tilbyder billige flybilletter til Spanien fra Danmark, for eksempel SAS, Ryanair, Norwegian, Iberia, British Airways og Lufthansa. Det er nemt at finde lige præcis den rejse, du ønsker dig, og til den rigtige pris. Med direkte flyforbindelse fra Danmark til Spanien tager flyrejsen mellem tre og fire timer, afhængigt af hvor langt sydpå du skal.

Tag på storbyferie med billige fly til Spanien

Madrid er en oplagt destination til en storbyferie i det spanske. Madrid er ikke bare et spændende rejsemål på grund af de mange kendte spanske malere. Byen er også et sandt overflødighedshorn af interessante bygninger. Det kongelige palads her er for eksempel et af de største i Vesteuropa, og det er et must, hvis du er i Madrid. Der er selvfølgelig også byens berømte tyrefægterarena Las Ventas. Lufthavnen i Madrid ligger 12 kilometer fra byens centrum, så hvis du rejser med fly til Spanien og lander her, er du ikke langt fra spændende oplevelser. Lufthavnens navn er Adolfo Suárez Madrid-Barajas, og der er både metro- og togforbindelse til centrum af Madrid. Toget tager dig direkte ind til byens centrum, og turen tager bare 12 minutter.

Hold badeferie i Spanien

Drømmer du om sol og strand på din ferie i Spanien, har du flere muligheder. Málaga Lufthavn på Spaniens sydkyst er en mindre lufthavn, men ikke mindre travl eller forbundet til sit opland. Fra lufthavnen kan du tage toget til centrum af Málaga på kun 12 minutter eller til en af de mange badebyer langs Solkysten som f.eks. Fuengirola eller Torremolinos. Du finder også lækre sandstrande i den anden ende af Spanien, hvor du kan kombinere storby og badeferie i Barcelona eller besøge turistparadiset Lloret de Mar. Endelig finder du også den charmerende kystby Alicante midt på Spaniens østkyst, og det er også muligt at flyve direkte hertil fra både Billund og København.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Spanien på grund af COVID-19?
Læs vilkårene og betingelserne for det flyselskab, du overvejer, hvis du stadig ikke har booket dine billetter. Besøg vores kundeservice, hvis du allerede har købt din flybillet til Spanien. Her vil du finde oplysninger, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke COVID-19-politikker der gør sig gældende for din reservation, og rådgive dig om de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Spanien?
Hos Expedia har vi fundet vores indre yogaudøver frem for at kunne levere de mest fleksible flybilletter, der findes. Du skal bare vælge “Intet ændringsgebyr” nedenfor “Fleksible ændringspolitikker” for at finde den perfekte flyrejse til Spanien.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Spanien under COVID-19?
COVID-19-udbruddet har ændret verden på uendeligt mange måder, herunder hvordan vi rejser. Disse tips vil hjælpe dig med at håndtere alle de nye udfordringer og gøre dig klar til din ferie i Spanien:

 • Tjek, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker noget. Tjek også, om der er nogen regler, du skal følge ved ankomst, såsom sundhedsundersøgelser.
 • Ifølge kravene skal du have et mundbind på under din rejse, herunder i sikkerhedskontrollen. Du skal være forberedt på at trække dit mundbind ned, når du bliver bedt om det, så det er muligt at verificere din identitet.
 • I stedet for at give dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv placere det direkte foran scanneren. Når du har gjort det, skal du holde det op til kontrol.
 • Det er nu tilladt for passagerer at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den vil dog blive fjernet fra din taske eller kuffert for at blive undersøgt.
 • Tøm dine lommer for dine personlige ejendele såsom din pung og telefon, og placer dem i din håndbagage i stedet for bakkerne. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Hvis du skal have mad med på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en af bakkerne. Dette reducerer sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre ved din håndbagage eller fødevarebeholder for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Spanien?
Et bredt udvalg af flyselskaber flyver til destinationer i eller tæt på Spanien. Dit næste store eventyr er kun et par klik væk med disse populære luftfartsselskaber:

 • Norwegian Air International - 91 flyrejser til eller i nærheden af Spanien hver måned, herunder 47 flyrejser til Palma de Mallorca (PMI) og 43 flyrejser til Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) per måned.
 • Vueling - 82 flyrejser til eller i nærheden af Spanien hver måned, herunder 65 flyrejser til Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) og 17 flyrejser til Palma de Mallorca (PMI) per måned.
 • Ryanair - 82 flyrejser til eller i nærheden af Spanien hver måned, herunder 39 flyrejser til Palma de Mallorca (PMI) og 30 flyrejser til Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Spanien?
En effektiv strategi for at finde billige flybilletter er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Start med at søge efter din flyrejse til Spanien, og klik derefter på knappen “Fleksible datoer” for at få vist priser for nærliggende datoer. Et andet råd? Book i god tid i forvejen. For at give dig en idé om priserne var 564 kr. den laveste pris for en flyrejse til Spanien i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Spanien?
Prisen for en returbillet med fly til Spanien i løbet af de sidste syv dage var mellem 564 kr. og 885 kr.. Hvis du skulle have booket en enkeltbillet fra København (CPH), kunne du have fundet et billigt sæde fra kun 259 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Spanien?
Afrejsebyen og det valgte flyselskab er med til at bestemme, hvilke af disse væsentlige lufthavne i Spanien du lander i:

 • Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) - 10837 fly per måned.
 • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) - 10359 fly per måned.
 • Palma de Mallorca (PMI) - 8906 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Spanien?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Spanien mellem 564 kr. og 885 kr.. Priserne afhænger generelt af flere ting, herunder afrejsedato- og tidspunkt, flyselskab, kabineklasse, og hvor tidligt billetten bookes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Spanien?
Det bedste tidspunkt at finde en ferie til Spanien på er November, hvorimod priserne stiger markant i sommermånederne og under højtider som jul og påske. Gå uden om disse perioder, hvis du vil spare.
Hvor lang er en flyrejse til Spanien?
Det kommer hovedsageligt an på din afrejselufthavn og vejrforholdene. For at give dig en idé om hvad du kan forvente, har vi samlet en liste over den gennemsnitlige rejsetid for tre af de mest populære indenrigsruter til Spanien:

 • Palma de Mallorca (PMI) til Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) - 53 minutter
 • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) til Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) - 1 time og 19 minutter
 • Ibiza (IBZ) til Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) - 58 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Spanien?

 • Begynd din rejse til Spanien i den hektiske by Madrid. Der er rigtig meget at opleve her, fra berømte seværdigheder som Prado Museum til glimrende mad, kunst, shopping med mere.
 • Når det er tid til at vælge aktiviteter til din tur, bør du være opmærksom på, at Madrid byder på middelhavsklima. Tag et kig på vejrudsigten, inden du pakker kufferten, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
 • Du kan med fordel vælge Collado Villalba som næste destination. Denne by ligger 35 km nordvest for Madrid og rummer blandt andet Centro Comercial Los Valles, der er en af byens mest besøgte seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Spanien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Spanien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Spanien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Spanien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Spanien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Spanien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Spanien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Spanien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Spanien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd