Billigste flyrejser til Madrid

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 375 for en enkeltbillet og DKK 659 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Apr 22, 2019

Wifi virkede ikke

Nov 11, 2018

Meget lille benplads!

Aug 23, 2018

Der er ALT for lidt benplads på flyet!!!!

Om Madrid

Om Madrid

Fly til Madrid

Madrid er en drømmedestination for besøgende, der er interesseret i historiske seværdigheder, små, hyggelige tapasbarer, et levende og varieret natteliv og gode shoppingmuligheder. Madrid sover aldrig, og byen summer af liv både dag og nat.

I Madrid bor der omkring 6 millioner mennesker, og i denne alsidige by med både traditioner og moderne tendenser, kan du finde et rigt udvalg af overnatningssteder, spændende oplevelser og udlejningsbiler, hvis du foretrækker selv at kunne komme omkring i byen.

Hvis du drømmer om at opleve dejlige Madrid, kan du nemt finde en billig flyrejse dertil fra Danmark. Fra Aalborg og Billund skal du muligvis have en mellemlanding på vejen, og bor du i nærheden af Kastrup Lufthavn, kan du være heldig at finde direkte, billige fly til Madrid. Madrid-Bajaras Lufthavn er en af de travleste i Europa og ligger kun 12 km fra Madrids Centrum.

Madrid-Bajaras Lufthavn

Lufthavnen i Madrid har både spanske delikatesser og internationale retter på menuen i de forskellige restauranter, caféer og barer. Der tilbydes desuden gratis Wi-Fi i 15 minutter, hvorefter du kan betale for at komme online. Alle 4 terminaler i lufthavnen tilbyder desuden butikker, hvis du har tid og lyst til at shoppe lidt. Især den nye terminal 4 har en lang række forretninger at vælge imellem.

Det er nemt og hurtigt at komme til og fra Madrid Lufthavn via metrosystemet. Der er to metrostationer i lufthavnen; ”Aeropuerto T1, T2 y T3”, der befinder sig i Terminal 2 samt ”Aeropuerto T4” i terminal 4.

Du kan også vælge at tage toget eller en taxa. Taxaer kan findes ved alle fire terminalbygninger. På grund af trafikken i centrum af byen er det dog ofte hurtigere at tage metroen.

Flyrejse til spændende seværdigheder i Madrid

Interessante seværdigheder i Madrid inkluderer det imponerende Kongeslot, hvor den kongelige familie bor. Det Kongelige Teater, Teatro Real, har plads til 1746 besøgende og anses for at være et af de førende teatre i Europa. Selve bygningen er et flot syn, og der tilbydes blandt andet guidede ture, hvis du også har lyst til at opleve teatret bag scenen.

Madrid er kendt for sine mange dejlige grønne områder. Du kan blandt andet finde El Retiro Park, der tidligere tilhørte kongefamilien, men som i dag er offentligt tilgængelig. Den ligger ikke langt fra Pradomuseet, og du vil kunne se flere skulpturer og monumenter samt regelmæssige udstillinger i den smukke bygning Palacio de Cristal. Tag frokosten med, og find dig et sted i parken, hvor du kan nyde en picnic. Madrid har et tempereret middelhavsklima, hvor der kan være under 0 °C om vinteren, og hvor aftenerne er forholdsvis kølige. Til gengæld kan temperaturen om dagen i løbet af sommeren komme op på over 35 °C.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Madrid

Er du interesseret i Madrids kunstneriske og kulturelle tilbud, kan du aflægge et besøg i nogle af byens mange spændende museer. Besøg for eksempel Pradomuseet, der er et af de største kunstmuseer i verden. I dag indeholder det et imponerende antal malerier, skulpturer og andre genstande. Her kan du se malerier fra nogle af de bedste spanske malere samt malerier af Caravaggio, Rembrandt og Botticelli for blot at nævne nogle få.

Populære flyrejser til Madrid

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 375 for en enkeltbillet og DKK 659 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.