Billige flybilletter til Madrid

Billigste flyrejser til Madrid

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 293, kr for en enkeltbillet og 1.037, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Iberia
Iberia
Iberia
KLM
KLM
Air France
Lufthansa
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
KLM

Om Madrid

Om Madrid

Fly til Madrid

Madrid er en drømmedestination for besøgende, der er interesseret i historiske seværdigheder, små, hyggelige tapasbarer, et levende og varieret natteliv og gode shoppingmuligheder. Madrid sover aldrig, og byen summer af liv både dag og nat.

I Madrid bor der omkring 6 millioner mennesker, og i denne alsidige by med både traditioner og moderne tendenser, kan du finde et rigt udvalg af overnatningssteder, spændende oplevelser og udlejningsbiler, hvis du foretrækker selv at kunne komme omkring i byen.

Hvis du drømmer om at opleve dejlige Madrid, kan du nemt finde en billig flyrejse dertil fra Danmark. Fra Aalborg og Billund skal du muligvis have en mellemlanding på vejen, og bor du i nærheden af Kastrup Lufthavn, kan du være heldig at finde direkte, billige fly til Madrid. Madrid-Bajaras Lufthavn er en af de travleste i Europa og ligger kun 12 km fra Madrids Centrum.

Madrid-Bajaras Lufthavn

Lufthavnen i Madrid har både spanske delikatesser og internationale retter på menuen i de forskellige restauranter, caféer og barer. Der tilbydes desuden gratis Wi-Fi i 15 minutter, hvorefter du kan betale for at komme online. Alle 4 terminaler i lufthavnen tilbyder desuden butikker, hvis du har tid og lyst til at shoppe lidt. Især den nye terminal 4 har en lang række forretninger at vælge imellem.

Det er nemt og hurtigt at komme til og fra Madrid Lufthavn via metrosystemet. Der er to metrostationer i lufthavnen; ”Aeropuerto T1, T2 y T3”, der befinder sig i Terminal 2 samt ”Aeropuerto T4” i terminal 4.

Du kan også vælge at tage toget eller en taxa. Taxaer kan findes ved alle fire terminalbygninger. På grund af trafikken i centrum af byen er det dog ofte hurtigere at tage metroen.

Flyrejse til spændende seværdigheder i Madrid

Interessante seværdigheder i Madrid inkluderer det imponerende Kongeslot, hvor den kongelige familie bor. Det Kongelige Teater, Teatro Real, har plads til 1746 besøgende og anses for at være et af de førende teatre i Europa. Selve bygningen er et flot syn, og der tilbydes blandt andet guidede ture, hvis du også har lyst til at opleve teatret bag scenen.

Madrid er kendt for sine mange dejlige grønne områder. Du kan blandt andet finde El Retiro Park, der tidligere tilhørte kongefamilien, men som i dag er offentligt tilgængelig. Den ligger ikke langt fra Pradomuseet, og du vil kunne se flere skulpturer og monumenter samt regelmæssige udstillinger i den smukke bygning Palacio de Cristal. Tag frokosten med, og find dig et sted i parken, hvor du kan nyde en picnic. Madrid har et tempereret middelhavsklima, hvor der kan være under 0 °C om vinteren, og hvor aftenerne er forholdsvis kølige. Til gengæld kan temperaturen om dagen i løbet af sommeren komme op på over 35 °C.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Madrid

Er du interesseret i Madrids kunstneriske og kulturelle tilbud, kan du aflægge et besøg i nogle af byens mange spændende museer. Besøg for eksempel Pradomuseet, der er et af de største kunstmuseer i verden. I dag indeholder det et imponerende antal malerier, skulpturer og andre genstande. Her kan du se malerier fra nogle af de bedste spanske malere samt malerier af Caravaggio, Rembrandt og Botticelli for blot at nævne nogle få.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Madrid?
Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) er den eneste af sin slags ved Madrid.
Hvor langt ligger MAD fra Madrid?
Der er 13 km fra MAD ind til Madrid midtby. Gør din tur nemmere ved at finde den simpleste måde at komme fra terminalen og ind til centrum på, før du ankommer.
Kan jeg flyve til Madrid i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at få alt at vide om de gældende rejserestriktioner for Madrid, inden du ankommer. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Madrid?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Madrid, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Madrid med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Madrid, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Madrid?
Med kun én stor lufthavn i Madrid tager det dig ikke lang tid at finde det bedste fly. Du vil flyve til MAD, som befinder sig cirka 13 km fra området omkring centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Madrid?
I alt findes der 57 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Madrid fra 173 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Madrid?
Iberia og British Airways er blot nogle af de mest foretrukne flyselskaber, der flyver til Madrid. Størstedelen af de rejsende flyver fra London med Iberia.
Hvor mange direkte fly er der til Madrid?
Er du ved at planlægge en fantastisk tur til Madrid? Med omkring 3.211 direkte fly ugentligt er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Madrid fra?
Passagerer flyver oftest fra Oeste, Ashford og Viterbo, hvis de skal til Madrid.
Hvor lang tid tager det at flyve til Madrid Lufthavn?
Hvis det er Oeste, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 20 minutter, inden du lander i Madrid. Fra lufthavnsterminalen i Ashford tager det omkring 2 timer og 29 minutter, og fra Viterbo er flyvetiden i gennemsnit 2 timer og 38 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Madrid?
De fleste erfarne rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er tit højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. En anden god måde, du kan få det bedste tilbud på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har op til flere lufthavne, kan du undersøge, hvad det koster at flyve til en mindre travl terminal. Et sidste tip er altid at være klar på at købe din rejse. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du finder en god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Madrid?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen så komfortabel som mulig. Følg disse tips, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og udforske Madrid, før du overhovedet ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en afslappet flyveoplevelse er at være forberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, rejsepapirer, kreditkort og medicin. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan holde dig beskæftiget undervejs, såsom diverse elektronisk udstyr eller lidt læsestof. Det kan også være godt at sørge for at pakke oplader, en rejsepude og et par høretelefoner. Naturligvis skal du også huske at lægge lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er spidse genstande, der gemmer sig i bunden af din kabinetaske. Andre ting, du ikke må medbringe, er eksplosive og brændbare stoffer som brændstof og tændstikker samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyet er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Ifør dig behageligt lag på lag-tøj, og husk at pakke en trøje, da det kan blive køligt i kabinen. Rummelige, flade sko er også en oplagt idé.
  • En sygdom kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på lange flyrejser. Det er blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En god måde at forhindre netop dette på er at gå frem og tilbage i kabinen og lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder ned. At hoppe i et par rejsestrømper kan også hjælpe.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Madrid?
Det hele handler om at være velorganiseret. Vi har udformet nogle nyttige råd til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Madrid kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sørg for, at du har boardingpas og pas lige ved hånden. Det er nemlig det første, du vil blive spurgt til i sikkerhedskontrollen.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern eventuelle genstande, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet høretelefoner samt store jakker eller frakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien nogle minutter. Din bærbare computer, telefon og andet elektronisk udstyr må også gennem scanneren.
  • Kan du ikke rejse uden din eau de cologne? Det er ikke noget problem. Så længe den er i en beholder på under 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, er det tilladt at tage den med om bord.
  • Lette gummisko er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Sikkerhedssko og andre tunge sko skal som regel igennem ekstra screening.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt i den indleverede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Madrid
Destinationslufthavn
Adolfo Suarez Madrid-Barajas
Destinationslufthavnens IATA-kode
MAD
Destination
Madrid
Flyrejsens pris
1.003, kr

Populære flyrejser til Madrid

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 293, kr for en enkeltbillet og 1.037, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

KLM
Lufthansa