Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Billeje Alcúdia

Hvis du drømmer om en sublim badeferie kombineret med en masse spændende aktiviteter, er der ingen grund til at flyve halvvejs rundt om jorden. Blot tre timers flyvetid fra Danmark ligger den populære ferieø Mallorca, og her finder du den smukke og pulserende badeby Alcúdia. Feriebyen er det perfekte udgangspunkt at udforske Mallorca fra, så husk at booke biludlejning i Alcúdia, hvor alle slutpriser er uden skjulte omkostninger.

Når først billejen i Alcúdia er på plads, venter uendelige sandstrande, turkisblå laguner, hyggelige byer og diverse sports- og familieaktiviteter. Et livligt by- og natteliv sørger samtidig for stemningsfulde aftener, uanset om I er til hyggelige restaurantbesøg eller byture og gang i gaden.

Leje af bil i Alcúdia

Mallorca er en populær turistdestination, så der er god konkurrence mellem de forskellige rejseudbydere og udlejningsfirmaer. Derfor kan du sagtens finde billig billeje i Alcúdia, om end det også kan have sine fordele at leje bilen direkte i lufthavnen. Flybilletten til Alcúdia går nemlig via hovedstaden Palma, så hvorfor ikke starte ferien med at leje en udlejningsbil i Palma de Mallorca? Det kan selvfølgelig også være, at du har booket en pakkerejse til Alcudia, der omfatter bustransfer fra lufthavnen til dit hotel i Alcudia. Selvom hele rejsen dermed er klaret, kan I få ekstra oplevelser ved at booke biludlejning i Alcúdia, da I så kan udforske øen på egen hånd. Det kan anbefales at booke hjemmefra i god tid, da I så får det største udvalg og de bedste priser. Dette er især vigtigt, hvis I har særlige krav til bilens størrelse eller model.

Ferie for alle

Mallorca og Alcúdia er den perfekte feriedestination for både børnefamilier, ældre livsnydere og unge mennesker med hang til fart over feltet. Alcúdia tilbyder nemlig en vindende kombination af det hele og er derfor også et oplagt rejsemål for grupper eller familier med flere generationer. Her kan de små og ældre nyde de dejlige strande med det varme og rolige vand, mens de actionhungrende kan prøve kræfter med f.eks. FlyBoard, dykning eller vandski. Har I booket billig biludlejning i Alcúdia, kan I desuden tage på spændende udflugter om dagen. Om aftenen kan I så samles til en hyggelig middag, hvorefter selskabets natteravne kan kigge nærmere på Alcúdias fremragende natteliv.

Er der børn med på ferien, vil de ikke kun nyde de børnevenlige strande. Har I benyttet jer af biludlejning i Alcúdia, er I hurtigt fremme ved øens store aquaparker. Besøg f.eks. Hidropark, der lokker med masser af sjove vandrutsjebaner i alle afskygninger, eller prøv øens største vandland, Aqualand, i El Arenal. De dyreglade vil desuden nyde et besøg i Marineland eller Palma Akvarium. De voksne vil til gengæld nyde en dag i hovedstaden Palma, der er spækket med hyggelige restauranter og caféer, frodige parker og gode shoppingmuligheder. Et andet godt udflugtstip er Tramuntana-bjergene langs nordkysten med de stejle bjergskråninger og de mange appelsin- og citrontræer. Husk også at stoppe i en af de charmerende bjerglandsbyer på vejen, og nyd en god frokost og et par saftige oliven.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Alcúdia

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Alcúdia?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Alcúdia.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Alcúdia?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Alcúdia er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Alcúdia?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Alcúdia?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Alcúdia

Udforsk Alcúdia med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!