Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Mallorca

Billeje på Mallorca

Solskinsøen Mallorca har i mange år været en populær destination for solhungrende turister. Det er ikke svært ved at finde biludlejning på Mallorca, da der ligger adskillige biludlejningskontorer i Palma de Mallorca. Det er også muligt at leje en bil i byen Alcudia på Mallorcas nordkyst, der har øens fineste strand.

Mallorca er dog mere end sol og strand; det er en god idé at leje en bil, hvis du vil tage på tur i bjergkæden Serra de Tramuntana, der strækker sig over ca. 100 kilometer langs øens nordkyst. Nyd turen op ad de smalle bjergveje, og når du ikke har lyst til at køre længere, kan du sætte bilen og tage vandrestøvlerne på.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen på Mallorca ligger ca. 8 km i sydøstlig retning fra centrum af Palma de Mallorca, og her er der mange biludlejningskontorer, så når flyet lander på øen, kan du let finde billig biludlejning på Mallorca. Hvis du har booket et hotelværelse i Alcudia eller Palma, er det hurtigt og nemt at læsse bagagen fra flyet over i bilen og starte ferien i en fart. Vær opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer har prisdifferentiering, afhængigt af hvor længe og på hvilken årstid du rejser, så det kan være en god idé at snakke med flere kontorer.

Tager du til Mallorca med henblik på at besøge de mange smukke golfbaner, kan det være en fordel at leje en lidt større bil, så du har plads til golfkøllerne. Der ligger flere gode golfbaner med smuk udsigt over Palmabugten, og længere mod nord er der også adskillige baner at vælge imellem. Hvis du skal bo i Alcudia, er det nemt at leje en bil i lufthavnen, så du kan fragte alt dit habengut direkte fra lufthavnen til byen og det valgte hotel.

Billeje i Alcudia

Mange turister vælger at bo i feriebyen Alcudia, der ligger i Pollencabugten på Mallorcas nordkyst. Her finder du de bedste strande og et stort udvalg af forlystelser og spisesteder. Hvis du er på jagt efter billig billeje på Mallorca, når hele familien skal en tur på stranden, er det økonomisk fordelagtigt at leje en større bil, hvor der er plads til både snorkeludstyr og luftmadrasser. Flere biludlejningsfirmaer tilbyder også leje af autostole, barnesæder og GPS, og sidstnævnte kan være en god investering, hvis turen går op i bjergene ad de små, snoede veje.

Bestil en lejebil på Mallorca, hvis du gerne vil opleve andet end sand og strand og er mættet af at være kulturel i byen. Børnene vil elske en køretur til en af de store forlystelsesparker, f.eks. Aqualand El Arenal, der ligger syd for Palma og er Mallorcas største vandland med de sjoveste vandrutsjebaner. Blot 3 km fra Palmas centrum ligger det 700 år gamle imponerende slot Castell de Bellver, der bestemt også er et besøg værd; du kan køre helt op til slottet og parkere bilen, mens du nyder den fantastiske udsigt over Palma.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Mallorca

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Mallorca?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Mallorca.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Mallorca?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Mallorca er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Mallorca?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Mallorca?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Mallorca

Udforsk Mallorca med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!