Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Mallorca

Se alle udlejningsbiler i Mallorca

Biludlejning gennem Expedia i Mallorca

Billeje på Mallorca

Solskinsøen Mallorca har i mange år været en populær destination for solhungrende turister. Det er ikke svært ved at finde biludlejning på Mallorca, da der ligger adskillige biludlejningskontorer i Palma de Mallorca. Det er også muligt at leje en bil i byen Alcudia på Mallorcas nordkyst, der har øens fineste strand.

Mallorca er dog mere end sol og strand; det er en god idé at leje en bil, hvis du vil tage på tur i bjergkæden Serra de Tramuntana, der strækker sig over ca. 100 kilometer langs øens nordkyst. Nyd turen op ad de smalle bjergveje, og når du ikke har lyst til at køre længere, kan du sætte bilen og tage vandrestøvlerne på.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen på Mallorca ligger ca. 8 km i sydøstlig retning fra centrum af Palma de Mallorca, og her er der mange biludlejningskontorer, så når flyet lander på øen, kan du let finde billig biludlejning på Mallorca. Hvis du har booket et hotelværelse i Alcudia eller Palma, er det hurtigt og nemt at læsse bagagen fra flyet over i bilen og starte ferien i en fart. Vær opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer har prisdifferentiering, afhængigt af hvor længe og på hvilken årstid du rejser, så det kan være en god idé at snakke med flere kontorer.

Tager du til Mallorca med henblik på at besøge de mange smukke golfbaner, kan det være en fordel at leje en lidt større bil, så du har plads til golfkøllerne. Der ligger flere gode golfbaner med smuk udsigt over Palmabugten, og længere mod nord er der også adskillige baner at vælge imellem. Hvis du skal bo i Alcudia, er det nemt at leje en bil i lufthavnen, så du kan fragte alt dit habengut direkte fra lufthavnen til byen og det valgte hotel.

Billeje i Alcudia

Mange turister vælger at bo i feriebyen Alcudia, der ligger i Pollencabugten på Mallorcas nordkyst. Her finder du de bedste strande og et stort udvalg af forlystelser og spisesteder. Hvis du er på jagt efter billig billeje på Mallorca, når hele familien skal en tur på stranden, er det økonomisk fordelagtigt at leje en større bil, hvor der er plads til både snorkeludstyr og luftmadrasser. Flere biludlejningsfirmaer tilbyder også leje af autostole, barnesæder og GPS, og sidstnævnte kan være en god investering, hvis turen går op i bjergene ad de små, snoede veje.

Bestil en lejebil på Mallorca, hvis du gerne vil opleve andet end sand og strand og er mættet af at være kulturel i byen. Børnene vil elske en køretur til en af de store forlystelsesparker, f.eks. Aqualand El Arenal, der ligger syd for Palma og er Mallorcas største vandland med de sjoveste vandrutsjebaner. Blot 3 km fra Palmas centrum ligger det 700 år gamle imponerende slot Castell de Bellver, der bestemt også er et besøg værd; du kan køre helt op til slottet og parkere bilen, mens du nyder den fantastiske udsigt over Palma.

Udforsk Mallorca

Udforsk Mallorca med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!