Søg efter hoteller i nærheden af topattraktioner i Mallorca

Hvor skal du overnatte i Mallorca?

Hoteller i Mallorca

Se alle 2.007 hoteller i Mallorca
Grupotel Gran Vista & SPA

Grupotel Gran Vista & SPA

Ctra. Arta - Pto Alcudia, Santa Margalida 07458

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (18 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger på promenaden i Santa Margalida, kun 5 km fra Karting Can Picafort og Gravpladsen …

636 DKK
Niu D'Aus

Niu D'Aus

Carrer de s'Estel d'Argent, 13, Santanyi 07691

3.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (37 anmeldelser)

Denne lejlighed ligger i Portopetro, kun 1,1 km fra Cala d'Or Marina og ca. 5 km fra S'Amarador Strand og Cala …

414 DKK
Catalonia Majorica Hotel

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3, Palma de Mallorca 07015

4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (350 anmeldelser)

Dette hotel ligger tæt på promenaden, kun 2 km fra Mallorca Kasino og Bellver Slot. Derudover ligger Santa María de …

673 DKK
Hotel Samos

Hotel Samos

Avenida S'Olivera, 12, Calvia 07181

3.0 ud af 5.0
3,8 ud af 5 (151 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Calvià, kun 15 minutters gang fra Katmandu Park, Pirates Adventure Show og Globo …

384 DKK
Aparthotel Fontanellas Playa

Aparthotel Fontanellas Playa

Calle Caravel la, S/N, Playa de Palma 07610

4.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (215 anmeldelser)

Dette lejlighedshotel i Can Pastilla ligger på stranden, mindre end 2 km fra Palma Akvarium og Cala Estància. Derudover ligge …

723 DKK
Son Moll Sentits Hotel & Spa - Adults Only

Son Moll Sentits Hotel & Spa - Adults Only

Calle Nereidas, 1, Cala Ratjada 07590

4.5 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (8 anmeldelser)

Dette hotel i Cala Ratjada ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra Son Moll Strand og Cala Ratjada-havnen. Derudover …

Hent priser
Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma

Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma 07600

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (74 anmeldelser)

Dette hotel med spa ligger i Les Maravillas, kun 3 km fra La Porciúncula-kirken, El Arenal-havnen og Aqualand. Derudover …

766 DKK
whala!beach

whala!beach

C/ Miramar 1, Playa de Palma 07600

3.0 ud af 5.0
2,9 ud af 5 (440 anmeldelser)

Dette hotel i El Arenal ligger på stranden, mindre end 2 km fra El Arenal-havnen og Aqualand. Derudover ligger El …

330 DKK
Hotel Riu Palace Bonanza Playa

Hotel Riu Palace Bonanza Playa

Paseo de Illetas s/n, Calvia 07181

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (586 anmeldelser)

Reserver et ophold lige ud til stranden på Hotel Riu Palace Bonanza Playa i Illetas. Dette hotel ligger ved siden af en …

1.082 DKK
Hotel Son Xotano

Hotel Son Xotano

Ctra de Sencelles Num. 122, Sencelles 07140

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (33 anmeldelser)

Dette hotel ligger i landlige omgivelser, kun 10 km fra Mallorca-planetariet, Zoologico Natura Parc og Convent dels Mínims. …

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Mallorca

Afgræns din søgning

Hotel i Mallorca

Et par hundrede kilometer øst for Spaniens Middelhavskyst ligger den smukke ferieø Mallorca, som i gennem flere år har været et yndet feriemål for mange. Her, hvor vinden hvisler i mandeltræerne, og hvor smukke strande formes af det blå Middelhav, er der lagt op til ferieoplevelser for alle.

Masser af hoteller på Mallorca

De mange dejlige hoteller på Mallorca danner rammen om en skøn ferie i varmen, og på de mange luksushoteller kan du nyde det spanske ferieparadis i yderst behagelige omgivelser. Det er dog heller ingen sag at finde billige overnatningsmuligheder på Mallorca, hvor der ligger hoteller, som passer til de flestes budget.

En dejlig ferieø med masser af muligheder

Det er ikke så underligt, at Mallorca er så populær, og den tiltrækker specielt os danskere, som igennem årtier har valfartet til den smukke ø for at nyde ferien ved Middelhavet. Der er sket meget på øen igennem tiden. Her, hvor man tidligere boede i huler, ligger der nu mange smukke hoteller med alle de faciliteter, du kan ønske dig på din rejse til Mallorca.

Uanset om du er til fest natten lang på diskotekerne, solbadning på højniveau eller smuk natur og historieske bygningsværker, så kommer du ikke til at kede dig på øen, der med sit subtropiske klima og smukke landskab ligger op til en spædende og alsidig ferie . Lej en bil på Mallorca, og udforsk øens smukke landskab, eller slap af på stranden og ved poolen på hotellet. Du har mange muligheder, når bestiller et værelse her.

Sol og strand på Mallorca

Book en flybillet til Mallorca, og mor dig på øens smukke strande, som for eksempel den dejlige Playa De Muro. Hyg dig på den mere stille og rolige S’illiot. Se farvespillet på havet fra stranden Cala Sant Vicenc, eller nyd ferien på den meget populære strand Es Trenc lidt uden for Campos. Der er masser af strande på øen. Lige fra de typiske populære strande med liggestole og solskærme til de mere stille af slagsen, hvis skønhed sættes i relief af det smukke landskab, der omgiver dem. Bestil et værelse på et af strandhotellerne på Mallorca. Her kan du hygge dig med hele familien tæt på havet.

Dejlige oplevelser på Mallorca

Hvis du vil kombinere badeferien med aktiviteter og seværdigheder, så er Mallorca et perfekt feriemål. Histories vingesus kan mærkes i ruinbyen Pollentia, og du må ikke gå glip af et besøg i den smukke katedral La Seu i hovedbyen Palma. I denne gotiske katedral kan du blandt andet se smuk keramikkunst, og du kan også udforske museet ved siden af Palmas imponerende vartegn. Katedralen tog adskillige hundrede år at bygge, og den ligger i Palmas smukke, gamle bydel, som også er et spændende sted at udforske til fods.

Du kan opleve ægte markedsstemning på markedet i Sineu, og børnene vil elske en tur i vandlandet Aqualand i El Arenal, hvor selv familiens yngste medlemmer kan være med. Hvis du rigtig vil imponere familien, bør du besøge de betagende grotter Cuevas Del Drach eller Dragegrotterne. Her bliver du fascineret af de smukke drypsten, og du kan nyde synet af den underjordiske sø Llac Martel. Du kommer ikke til at kede dig, når du booker et hotel på Mallorca.

Hotelbooking: Mallorca

Søg efter dit perfekte hotel på Mallorca. Find et billigt hotel på Mallorca nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område på Mallorca, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller på Mallorca på dine foretrukne datoer.
false