Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Mallorca

Se alle 13 aktiviteter i Mallorca

Dejlige oplevelser på Mallorca

Mallorca er og har i rigtig mange år været et af de mest populære feriesteder i Europa og turismen er da også øens vigtigste indtægtskilde. Du kan som turist være sikker på at servicen er i top på Mallorca. Mallorca appellerer til alle samfundslag og alle aldersgrupper. Her kommer unge mennesker og charterturister der ønsker sol og sandstrande og liv og glade dage i barerne langs strandpromenaden

og Mallorca er også stedet hvor mange berømtheder fra hele verden har deres sommerresidens.

Nyd Mallorcas attraktioner

Den spanske kongefamilies sommerresidens Mariventpaladset som er beliggende tæt på Mallorcas hovedstad Palma har været med til at gøre øen til et attraktivt feriested for kendisser fra hele verden. En anden af de store attraktioner på Mallorca er er den prægtige katedral La Seu. Besøg katedralen som ligger ved havnefronten i Palma og læg især mærke til spillet i de farverige vinduer når lyset falder ind. I Palma de Mallorca finder du et museum for moderne kunst Es Baluard som også huser biller af nogle af Spaniens store malere Picasso og Miró. Museet er bygget ind i Palmas gamle bymur hvorfra der er en storslået udsigt ud over bugten. Tag også op til byens gamle borg Castel de Bellver som også lokalbefolkningen ynder at besøge. Maleren Miró boede i en årrække på Mallorca og har derfor fået sit eget museum Fundacio Pilar i Joan Miró som bestemt er et besøg værd.

Når du trænger til et hvil kan du slå dig ned på den prægtige Placa Major i Palma og iagttage det sprudlende folkeliv og forskellige former for underholdning mens du nyder en kop kaffe eller et køligt glas hvidvin. Kig indenfor i en af de mange tapasbarer når sulten melder sig.

Masser af muligheder for udflugter og aktiviteter på Mallorca

Ud over de mange skønne strande hvor du kan dyrke forskellige former for vandsportsaktiviteter er der også drypstensgrotter naturparker og vandlande på Mallorca. Besøg Dragegrotterne og se de mange drypsten i forskellige farver. Du sejler igennem grotterne mens du lytter til skøn klassisk musik. Tag også børnene med i Marineland Mallorca med en marinezoo hvor I ud over at overvære delfinshows med de intelligente delfiner kan se hajer skildpadder og andre fantastiske havdyr. Udforsk øens smukke frodige natur med bjerge klipper frugtplantager olivenlunde og vilde blomster. Du kan også begive dig ud på en vandretur ad de mange vandrestier og hvorfor ikke besøge en af de mange vingårde i smukke omgivelser hvor du naturligvis bliver budt på smagsprøver af vinen?

Gå på jagt efter tøj tasker og sko

Afsæt mindst en halv dag til at på opdagelse i butikker der fører det kendte og farvestrålende spanske modebrand Desigual. Det får uden tvivl dit feriehumør til at stige adskillige grader selv om du får svært ved at bestemme dig for hvad du skal købe. Nyd under alle omstændigheder de sjove asymmetriske og ikke mindst positive designs.

Kort