Hoteller nær Palma de Mallorca Havn

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære steder
1
Inkluderede måltider
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Palma de Mallorca Havn?
Palma de Mallorca Havn ligger i et historisk område af Palma de Mallorca, som er kendt for øer og sin imponerende katedral. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 63 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvor ligger det bedste overnatningssted i nærheden af Palma de Mallorca Havn?
I nærheden af Palma de Mallorca Havn er Apartment in Paseo Maritimo. Well Located and Renovated et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og denne lejlighed tilbyder køkken på værelset og balkon. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter Melia Palma Marina og GPRO Valparaiso Palace & Spa.
Hvor mange hoteller er der i nærheden af Palma de Mallorca Havn?
Expedia har 63 hoteller og andre overnatningssteder inden for 2 kilometer fra Palma de Mallorca Havn.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Palma de Mallorca Havn?
Ja. Størstedelen af værelserne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “Gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i Palma de Mallorca Havn.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Palma de Mallorca Havn?
Pilar og Joan Miro-stiftelsen i Mallorca, Es Baluard Museum for Moderne Kunst og Palau March-museet fremviser spændende udstillinger. San Carlos Slot, La Almudainas kongelige palads og Plaza España er blot nogle af de lokale seværdigheder, du har mulighed for at udforske. Du kan se forestillinger i Palma de Mallorcas auditorium, Ses Voltes og Teatro Municipal Catalina Valls.