Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Palma de Mallorca

I aften 26. maj - 27. maj
Denne weekend 31. maj - 2. jun.
Næste weekend 7. jun. - 9. jun.

Mest populære hoteller i nærheden af Palma de Mallorca, Playa de Palma

Se alle 6.988 overnatningssteder i Palma de Mallorca

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Hotel Las Arenas
Hotel Las Arenas
3.5 ud af 5.0 C/ Tit Livi, 14, Playa de Palma, Mallorca
Gratis afbestilling
3,7/5 (176 anmeldelser)
DKK 520/ nat for 2 gæster

Blev godt modtaget og var opgraderet til +aftensmad uden ekstra beregning. Og selv om bufeen var stor benyttede jeg kun tilbuddet en aften. Der er så mange rigtig gode og spændende restauranter i nærheden som måtte prøves og som var meget bedre. Morgenbuffet var stort og varieret. Ok værelse med ...

Anmeldelse fra 20. maj 2018
Aparthotel Fontanellas Playa
Aparthotel Fontanellas Playa
4.0 ud af 5.0 Calle Caravel la, S/N, Playa de Palma, Mallorca
4,2/5 (554 anmeldelser)
DKK 1.195/ nat for 2 gæster

Skønt hotel med perfekt beliggenhed, vi havde lejet en penthouse og der var lidt problemer med vandtrykket og afløbet i køkkenet som var utæt, derudover var vandet koldt i spa badet. Morgenmad og service upåklagelig.

Anmeldelse fra 20. feb. 2019
Helios Mallorca Hotel & Apartments
Helios Mallorca Hotel & Apartments
3.0 ud af 5.0 Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma, Mallorca
Gratis afbestilling
4,1/5 (899 anmeldelser)
DKK 523/ nat for 2 gæster

Fin morgenmad og utrolig billig vin.

Anmeldelse fra 11. nov. 2018
Nautic Hotel & Spa
Nautic Hotel & Spa
4.0 ud af 5.0 C/ Virgilio, 24, Ca'n Pastilla, Playa de Palma, Mallorca
3,9/5 (388 anmeldelser)
DKK 828/ nat for 2 gæster

Det var vores første ophold på hotel, det er ikke fam. venlig hotel, men til aduls er det en super hotel med flot udsigt fra tagterrasse med meget lækker cocktails bar. Fantastisk shopping muligheder - 30 min. med bus til Palma for 1,50Euro. Strand ligger kun 100m fra hotel. Kun 5 min. fra ...

Anmeldelse fra 22. okt. 2018
AluaSoul Palma
AluaSoul Palma
4.0 ud af 5.0 Maestro Ekitai Ahn, 40, s/n, Can Pastilla, Playa de Palma, Mallorca
4,2/5 (524 anmeldelser)

Dejligt hotel og fantastisk udsigt, små værelser og små senge men dejlige altaner hvor vi brugte det meste af tiden Dejlig mad morgen og aften

Anmeldelse fra 8. dec. 2018
Hotel Roc Leo
Hotel Roc Leo
4.0 ud af 5.0 C/ Manuela de los Herreros nº12, Can Pastilla, Playa de Palma, Mallorca
4,0/5 (272 anmeldelser)
DKK 507/ nat for 2 gæster

Smukke værelser og super lækker morgen buffet😊 glæder mig til at komme igen

Anmeldelse fra 4. feb. 2019
Iberostar Selection Playa de Palma
Iberostar Selection Playa de Palma
5.0 ud af 5.0 Calle Marbella, 36, Playa de Palma, Mallorca
4,7/5 (264 anmeldelser)
DKK 2.495/ nat for 2 gæster

Maden var rigtig god og personale var venlig og klar til hjælp

Anmeldelse fra 30. mar. 2019
Iberostar Cristina
Iberostar Cristina
4.5 ud af 5.0 Calle Bartomeu Xamena, s/n, Playa de Palma, Mallorca
Gratis afbestilling
4,3/5 (708 anmeldelser)
DKK 1.172/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel og dejligt stort værelse med god seng

Anmeldelse fra 8. apr. 2019
Hotel Foners - Adults Only
Hotel Foners - Adults Only
3.0 ud af 5.0 Carrer de la Missió de Santa Bàrbara, 8, Playa de Palma, Mallorca
3,7/5 (94 anmeldelser)
DKK 914/ nat for 2 gæster

Alt på hotellet fungerede rigtig godt. Havde 1/2 pension og vil klart anbefale det, deres buffet (både morgen og aften) har et rigtig godt udvalg og personalet er super søde (% drikkevarer til aftensbuffet). Hotellet er rent, lidt slidt, men det er ok, hjælpsom, smilende og venlig personale. poolområdet ...

Anmeldelse fra 25. aug. 2018
Kort

Hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn: Palma de Mallorca Lufthavn er placeret blot 8 kilometer fra centrum af Palma de Mallorca by, og når du leder efter en overnatning nær Palma de Mallorca Lufthavn, kommer du tæt på både byen og stranden. Du kan vælge at overnatte et par kilometer fra lufthavnen eller på et hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn i omkring 8-10 kilometers afstand og dermed overnatte helt tæt på stranden og havet.

Hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn med pool og altan

Find et hotel med pool og værelser med altan i nærheden af lufthavnen. Du kan vælge et billigt hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn, der måske ikke ligger i første række ved strandkanten, men derimod i gåafstand fra strandpromenaden, tæt på restauranter og i nærheden af hyggelige barer og natklubber, hvis du er rejst til Mallorca for at slå dig løs i nattelivet.

På Mallorca kan du finde hoteller med gode faciliteter som uden- og indendørs pool, børnepool og store, rummelige værelser til børnefamilier. Vil du gerne have en børnefri ferie, når du rejser til Palma de Mallorca Lufthavn, kan du reservere en overnatning på et hotel, hvor børn ikke har adgang, og hvor alt ånder fred og idyl ved poolen.

Pakkerejse med hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn

På Mallorca kan det være dejligt at have en bil til rådighed, så du kan køre ud til isolerede strande og Mallorcas seværdigheder. Reservér derfor en udlejningsbil i Palma de Mallorca Lufthavn samtidig med din rejse. Du kan vælge at få bilen udleveret i lufthavnen ved ankomst. Din billeje kan desuden indgå som en del af en pakkerejse, hvis du vælger at inkludere både hotel, bil og flybilletter til Palma de Mallorca Lufthavn, når du foretager din reservation.

Vælg et hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn med dine foretrukne faciliteter

Du kan reservere hoteller på Mallorca med alverdens faciliteter. Måske vil du helst overnatte på et resort, hvor der er flere swimmingpools, børnepool, tennisbaner og restaurant samt gåafstand til havet, og så er dette bestemt en mulighed. Foretrækker du et mindre og mere intimt hotel med få faciliteter, er det også muligt. Du kan som nævnt finde hoteller beregnet til familier eller hoteller kun for voksne med spaafdeling og et udbud af mange forskellige behandlinger. Find billige hoteller nær Palma de Mallorca Lufthavn med morgenmad, og spis et solidt måltid mad, inden dagen begynder.

Mange af hotellerne beliggende tæt ved lufthavnen findes i området Can Pastilla, der ligger lidt øst for Palma de Mallorca by, men tæt ved stranden og Middelhavet og 8-10 kilometer fra lufthavnen. Foretrækker du at overnatte langt fra Palma de Mallorca, har du måske blot brug for en enkelt overnatning tæt på Palma de Mallorca Lufthavn, når du ankommer eller inden din hjemrejse. Hvad enten du skal bruge en enkelt overnatning eller flere, finder du nemt et hotel nær lufthavnen, der passer til dine behov.