Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Søg efter billige hoteller nær Palma de Mallorca lufthavn

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller i nærheden af Palma de Mallorca lufthavn

Aparthotel Fontanellas Playa
4 out of 5
1.7 km fra Playa de Palma
Hent priser
4.2/5Very Good! (747 anmeldelser)
Dejligt hotel, skøn udsigt.

"Dejligt hotel. Vi havde en juniorsuite med havudsigt. Vil klart anbefale at man betaler for havudsigten, da man ellers kigger ud på en meget kedelig vej. Vores suite var stor og der var en sofa og en lænestol og en dejlig altan. Morgenmaden har alt hvad man overhovedet kan ønske sig. Satte stor pris ..."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Aparthotel Fontanellas Playa
Hotel Caballero
4 out of 5
2.3 km fra Playa de Palma
Prisen er DKK 1.011 pr. nat
4.2/5Very Good! (1,016 anmeldelser)

"Rigtig dejligt hotel og god beliggenhed, men lidt hektisk til morgen- og aftenbuffet pga mange gæster."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Hotel Caballero
BQ Amfora Beach Hotel - Adults Only
4 out of 5
1.3 km fra Playa de Palma
Hent priser
4.3/5Excellent! (473 anmeldelser)
Super hotel

"Vi brugte dette som en enkelt overnatning inden returrejse til DK. Men alt fungerede perfekt. Værelser og omgivelser var i top."…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2019

BQ Amfora Beach Hotel - Adults Only
Iberostar Selection Llaut Palma
5 out of 5
3.9 km fra Playa de Palma
Prisen er DKK 1.642 pr. nat
4.5/5Wonderful! (465 anmeldelser)
De bedste anbefalinger til dette hotel.

"Virkelig fantastisk hotel, som lever op til standarden med fem stjerner. Meget venligt og nærværende personale og fin og god service. Fantastiske værelse. Stor flot altan. Alle møbler pæne og flot indrettet - og også komfortable at sidde i. Der var virkelig meget til prisen på dette hotel. Super ..."…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2019

Iberostar Selection Llaut Palma
Pure Salt Garonda - Adults Only
5 out of 5
3.1 km fra Playa de Palma
Hent priser
4.4/5Wonderful! (634 anmeldelser)

"Vi var afsted i 3 dage på ren afslapning, og hotellet var helt perfekt med både indendørs og udendørs badefaciliteter - samt stranden indenfor nogle meter. Hotellet ligger samtidigt centralt, det tager 10 min til lufthavnen og ca. 15 min til Palma - kunne ikke have været mere perfekt."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

Pure Salt Garonda - Adults Only
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Playa de Palma
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn: Palma de Mallorca Lufthavn er placeret blot 8 kilometer fra centrum af Palma de Mallorca by, og når du leder efter en overnatning nær Palma de Mallorca Lufthavn, kommer du tæt på både byen og stranden. Du kan vælge at overnatte et par kilometer fra lufthavnen eller på et hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn i omkring 8-10 kilometers afstand og dermed overnatte helt tæt på stranden og havet.

Hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn med pool og altan

Find et hotel med pool og værelser med altan i nærheden af lufthavnen. Du kan vælge et billigt hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn, der måske ikke ligger i første række ved strandkanten, men derimod i gåafstand fra strandpromenaden, tæt på restauranter og i nærheden af hyggelige barer og natklubber, hvis du er rejst til Mallorca for at slå dig løs i nattelivet.

På Mallorca kan du finde hoteller med gode faciliteter som uden- og indendørs pool, børnepool og store, rummelige værelser til børnefamilier. Vil du gerne have en børnefri ferie, når du rejser til Palma de Mallorca Lufthavn, kan du reservere en overnatning på et hotel, hvor børn ikke har adgang, og hvor alt ånder fred og idyl ved poolen.

Pakkerejse med hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn

På Mallorca kan det være dejligt at have en bil til rådighed, så du kan køre ud til isolerede strande og Mallorcas seværdigheder. Reservér derfor en udlejningsbil i Palma de Mallorca Lufthavn samtidig med din rejse. Du kan vælge at få bilen udleveret i lufthavnen ved ankomst. Din billeje kan desuden indgå som en del af en pakkerejse, hvis du vælger at inkludere både hotel, bil og flybilletter til Palma de Mallorca Lufthavn, når du foretager din reservation.

Vælg et hotel nær Palma de Mallorca Lufthavn med dine foretrukne faciliteter

Du kan reservere hoteller på Mallorca med alverdens faciliteter. Måske vil du helst overnatte på et resort, hvor der er flere swimmingpools, børnepool, tennisbaner og restaurant samt gåafstand til havet, og så er dette bestemt en mulighed. Foretrækker du et mindre og mere intimt hotel med få faciliteter, er det også muligt. Du kan som nævnt finde hoteller beregnet til familier eller hoteller kun for voksne med spaafdeling og et udbud af mange forskellige behandlinger. Find billige hoteller nær Palma de Mallorca Lufthavn med morgenmad, og spis et solidt måltid mad, inden dagen begynder.

Mange af hotellerne beliggende tæt ved lufthavnen findes i området Can Pastilla, der ligger lidt øst for Palma de Mallorca by, men tæt ved stranden og Middelhavet og 8-10 kilometer fra lufthavnen. Foretrækker du at overnatte langt fra Palma de Mallorca, har du måske blot brug for en enkelt overnatning tæt på Palma de Mallorca Lufthavn, når du ankommer eller inden din hjemrejse. Hvad enten du skal bruge en enkelt overnatning eller flere, finder du nemt et hotel nær lufthavnen, der passer til dine behov.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området i nærheden af Palma de Mallorca (PMI)?
Palma de Mallorca (PMI) ligger i et området af Playa de Palma, som er kendt for strande, sit udvalg af barer samt sin imponerende katedral. Du finder 671 hoteller og andre overnatningssteder i nærheden af lufthavnen, hvor du kan have en praktisk base.
Hvilket hotel er det bedste tæt på Palma de Mallorca (PMI)?
Pure Salt Garonda - Adults Only dette hotel med 5 stjerner tilbyder lufthavnstransport tur-retur og en spa med fuld service. Overnatningsstedet ligger blot 3,2 km fra Palma de Mallorca (PMI). Andre gode muligheder ikke langt fra lufthavnen omfatter Helios Mallorca Hotel & Apartments og Iberostar Selection Playa de Palma.
Hvad kan jeg se og opleve nær lufthavnen i Playa de Palma?
Brug eventuelt lidt tid på at kigge på samlingerne på Mallorca-museet, Casa Museo J. Torrents Lladó eller Juan Miró-stiftelsen igennem. Santa María de Palma Katedral, Saint-François Basilika og Parc de La Mar er blot nogle af de velkendte seværdigheder, som du kan besøge i området.Se liveforestillinger i Ses Voltes og Teatre Principal.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Palma de Mallorca