Starten af hovedsektionen

Palma de Mallorca

Kendt for Strande, Katedraler og Øer

På en rejse til Palma de Mallorca, der er en malerisk by på middelhavsøen Mallorca, kan du besøge smukke strande, historiske slotte, museer og et akvarium.

Sådan kommer du til Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er den maleriske hovedstad i de Baleariske Øer og den perfekte destination for en storbyferie. Mange turister rejser til Palma de Mallorca på grund af områdets dejlige strande og den historiske bymidte, der er fuld af gamle kirker, slotte og museer. Besøg nationalparken, akvariet og andre vigtige seværdigheder.

Lig i solen på Cala Mondrago-stranden, og svøm en forfriskende tur i havet. Nyd den billedskønne udsigt og de rolige omgivelser langs kysten. Lige øst for dette område ligger der mange resorter i distriktet omkring Palma-stranden.

Besøg Basilica de Sant Francesc i centrum, og giv dig god tid til at beundre bygningens barokke facade og de elegante vinduer. Udforsk hvælvinger, gravkamre og søjler inde i bygningen. Fra den enorme gotiske struktur Catedral-Basílica de Santa María de Palma de Mallorca kan du nyde udsigten over havet og over Parc de la Mar. Den permanente samling og udstillingerne på Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma omfatter over 500 kunstværker fra nutidens kunstnere. Tag børnene for at se farvestrålende fisk i Palma Aquarium, hvor du kan dykke med hajer og lære mere om livet i havet.

Vest for byen ligger borgen Castell de Bellver, der er bygget i gotisk stil. Bygningen er usædvanlig pga. den runde form, der sjældent ses med europæiske borge.

I øens nordvestlige område kan du besøge klosteret Santuari de Lluc. Gå en tur rundt i bygningen, og læg mærke til den usædvanlige arkitektur, og slut besøget af med at høre det berømte drengekor. Når du alligevel er på denne del af øen, kan du besøge det charmerende fyrtårn i Puerto de Soller.

Tag en tur til Cabrera-nationalpark, der er en øgruppe syd for Mallorca. Her kan du vælge at hoppe på en guidet bådtur i det fredede område, hvor du kan se forskellige eksotiske dyr, f.eks. murfirben.

Du kan rejse til Palma de Mallorca med fly fra de fleste større europæiske byer. Det er nemt at komme fra lufthavnen til centrum med bus, taxa eller i udlejningsbil, og turen er på ca. 8 kilometer. Du kan også rejse til byen med færge fra flere spanske byer, f.eks. Barcelona.

Palma de Mallorca er den ideelle feriedestination, uanset om du vil slappe af på stranden, se nærmere på det sjældne og eksotiske dyreliv eller have mere at vide om lokal kunst og stedets historie.

Oplevelser i Palma de Mallorca

Besøg Mallorca Katedral, som er et af Mallorcas mest berømte vartegn, og oplev smuk gotisk arkitektur og værker af nogle af Spaniens største kunstnere. 

Der er en fantastisk udsigt over byen fra det utroligt velbevarede Bellver Slot fra det 14. århundrede, som giver dig et indblik i Mallorcas omfattende historie. 

Nyd havområdet i Palma de Mallorca med et besøg til Palma de Mallorca Havn. Stedet er populært for sine strande og sin kunst, som du nemt kan opleve på din tur.

Bliv klogere på historien i Paseo Maritime, som er et af de mest populære monumenter i Palma de Mallorca. Dette familievenlige sted er vellidt og populært for sin havnefront samt sit udvalg af udsøgte spisesteder.

Få mere at vide om nogle af Mallorcas vigtigste religiøse figurer i den storslåede Saint-François Basilika fra det 13. århundrede. 

Udsigt over Palmas fascinerende arkitektur, en stor saltvandssø og flot udendørskunst gør Parc de La Mar (Parken ved havet) til et dejligt sted at tilbringe eftermiddagen.

Epicenteret i Mallorcas hovedstad, Plaza Mayor de Palma Plads, byder på fremragende mad og drikke og en fantastisk arkitektur fra det 14. århundrede.

De bedste kvarterer i Palma de Mallorca