COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Palma de Mallorca
Rejseguide

Palma de Mallorca og byder på en sandstrand såvel som en stor gruppe mennesker

På en rejse til Palma de Mallorca, der er en malerisk by på middelhavsøen Mallorca, kan du besøge smukke strande, historiske slotte, museer og et akvarium.

Palma de Mallorca er den maleriske hovedstad i de Baleariske Øer og den perfekte destination for en storbyferie. Mange turister rejser til Palma de Mallorca på grund af områdets dejlige strande og den historiske bymidte, der er fuld af gamle kirker, slotte og museer. Besøg nationalparken, akvariet og andre vigtige seværdigheder.

Lig i solen på Cala Mondrago-stranden, og svøm en forfriskende tur i havet. Nyd den billedskønne udsigt og de rolige omgivelser langs kysten. Lige øst for dette område ligger der mange resorter i distriktet omkring Palma-stranden.

Besøg Basilica de Sant Francesc i centrum, og giv dig god tid til at beundre bygningens barokke facade og de elegante vinduer. Udforsk hvælvinger, gravkamre og søjler inde i bygningen. Fra den enorme gotiske struktur Catedral-Basílica de Santa María de Palma de Mallorca kan du nyde udsigten over havet og over Parc de la Mar. Den permanente samling og udstillingerne på Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma omfatter over 500 kunstværker fra nutidens kunstnere. Tag børnene for at se farvestrålende fisk i Palma Aquarium, hvor du kan dykke med hajer og lære mere om livet i havet.

Vest for byen ligger borgen Castell de Bellver, der er bygget i gotisk stil. Bygningen er usædvanlig pga. den runde form, der sjældent ses med europæiske borge.

I øens nordvestlige område kan du besøge klosteret Santuari de Lluc. Gå en tur rundt i bygningen, og læg mærke til den usædvanlige arkitektur, og slut besøget af med at høre det berømte drengekor. Når du alligevel er på denne del af øen, kan du besøge det charmerende fyrtårn i Puerto de Soller.

Tag en tur til Cabrera-nationalpark, der er en øgruppe syd for Mallorca. Her kan du vælge at hoppe på en guidet bådtur i det fredede område, hvor du kan se forskellige eksotiske dyr, f.eks. murfirben.

Du kan rejse til Palma de Mallorca med fly fra de fleste større europæiske byer. Det er nemt at komme fra lufthavnen til centrum med bus, taxa eller i udlejningsbil, og turen er på ca. 8 kilometer. Du kan også rejse til byen med færge fra flere spanske byer, f.eks. Barcelona.

Palma de Mallorca er den ideelle feriedestination, uanset om du vil slappe af på stranden, se nærmere på det sjældne og eksotiske dyreliv eller have mere at vide om lokal kunst og stedets historie.

Hvor kan jeg overnatte i Palma de Mallorca

Hipotels Gran Playa de Palma
Hipotels Gran Playa de Palma
4 out of 5
Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Palma de Mallorca
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.130 pr. nat fra 24. maj til 24. maj
Dette hotel med spa ligger tæt på stranden, kun 2 km fra La Porciúncula-kirken, El Arenal-stranden og Playa de Palma. Derudover ligger El Arenal-havnen og El ...
4.7/5Exceptional! (971 anmeldelser)
Lækkert hotel
"Lækkert hotel med god service og en fantastisk skybar. Der er styr på renligheden fx tager man ikke selv i buffeten, hver “madstation” har en tjener stående som giver dig det du ønsker. Om aftenen den bedste kødbuffet og fiskebuffet. Der er installeret håndsprit beholdere overalt selv inde i elevator. ..."

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Hipotels Gran Playa de Palma
Hotel THB El Cid - Adults Only
Hotel THB El Cid - Adults Only
4 out of 5
Calle Vaixell 2, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca
Prisen er DKK 773 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette hotel ved stranden ligger i Can Pastilla kun få skridt fra Platja de Can Pastilla og Playa de Palma. Derudover ligger El Arenal-stranden 4,4 km ...
4.3/5Excellent! (652 anmeldelser)
Perfekt
"Dejligt hotel, med perfekt beliggenhed direkte på stranden. lækker buffet både morgen og aften. Venligt personale"

Anmeldelse fra 13. aug. 2020

Hotel THB El Cid - Adults Only
Hipotels Playa de Palma Palace
Hipotels Playa de Palma Palace
5 out of 5
Avd. Fra Joan Llabrés S/N, Palma de Mallorca
Prisen er DKK 1.269 pr. nat fra 23. maj til 23. maj
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger tæt på stranden, mindre end 15 km fra FAN Mallorca Shopping, Paseo Maritime og Santa María de Palma Katedral. Derudover ...
4.7/5Exceptional! (717 anmeldelser)
Ingen 5 stjernet oplevelse
"Flot Hotel - men langt fra 5 stjernet service. Det var ikke fordi de ikke var venlige - men der manglede bare generelt st højne servicen, som man bør forvente at et 5 stjernet hotel 1) morgenmaden var god, men kø efter kø på mad stationerne, manglede simpelthen mennesker til at servicere 2) pool ..."

Anmeldelse fra 11. jul. 2020

Hipotels Playa de Palma Palace
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
The Hype Beach House
The Hype Beach House
3.5 out of 5
Carrer de la Grua 2, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca
Prisen er DKK 2.045 pr. nat fra 11. maj til 11. maj
Dette lejlighedshotel ved stranden ligger i Palma de Mallorca, kun 2 km fra Platja de Can Pastilla og Playa de Palma. Derudover ligger El Arenal-stranden og ...
The Hype Beach House
Aparthotel Houm Plaza Son Rigo
Aparthotel Houm Plaza Son Rigo
4 out of 5
Villagarcía de Arosa, 8, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca
Prisen er DKK 715 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Palma de Mallorca, kun 2 km fra La Porciúncula-kirken og Playa de Palma. Derudover ...
4.2/5Very Good! (223 anmeldelser)
Familieferie
"Dejligt hotel med gode faciliteter. Desværre fik vi en lejlighed med en virkelig dårlig lugt af affald og dårlig afløb, hvilket var ret generende. Rolig beliggenhed, ingen støj."

Anmeldelse fra 3. aug. 2020

Aparthotel Houm Plaza Son Rigo
Palma Old Town - Turismo de Interior
Palma Old Town - Turismo de Interior
3.5 out of 5
Carrer de Sant Agustí, 7 bis, Palma de Mallorca
Prisen er DKK 706 pr. nat fra 23. maj til 23. maj
Dette lejlighedskompleks ligger i Den gamle by, kun 10 minutters gang fra Saint-François Basilika, Santa María de Palma Katedral og Plaza Mayor de Palma Plads. ...
4.8/5Exceptional! (16 anmeldelser)
Estancia muy recomendable
"Nos hemos alojado dos noches en los apartamentos, impoluto, fácil de llegar desde el aeropuerto, menaje de todo tipo para cocinar, baño muy amplio, céntrico teniendo a mano muchos monumentos, callejuelas historias preciosas y tiendas de todo tipo. Un sitio de 10."

Anmeldelse fra 30. nov. 2020

Palma Old Town - Turismo de Interior
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Palma de Mallorca

De mest populære oplevelser i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
12
5 - Fremragende 48%
4 - God
13
4 - God 52%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

15. apr. 2019

Tag en tur derned. Det er den mest interessant af de byer, jeg har besøgt. En gammel by med sjæl og stemning. Jeg bliver aldrig træt af at gå rundt i de små gaden eller ned ad strøget med de mange små butikker

Byer i nærheden af Palma de Mallorca