Billigste flyrejser til Palma de Mallorca

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 341 for en enkeltbillet og DKK 598 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Palma de Mallorca

Fly til Palma de Mallorca

Drømmer du om kridhvide sandstrande, fortryllende laguner, lækkert middelhavskøkken og azurblå bugter? Er du samtidig til aktiv ferie med masser af spændende udflugtsmål og aktiviteter for hele familien? Så kan du roligt booke en flybillet til Palma Mallorca!

Den spanske ø Mallorca er et utroligt populært rejsemål, så det er nemt at finde billige flybilletter til Palma Mallorca fra Danmark, der er den største by på øen. Du kan både flyve direkte fra Kastrup, Aalborg og Billund, men vil du udvide søgefeltet og dermed prisudvalget, så overvej at flyve fra Hamborg, Berlin eller Malmø. Airberlin har f.eks. ofte meget billige flybilletter til Palma Mallorca, men så må du mellemlande i Düsseldorf på vejen sydpå.

Velankommet på Mallorca, kan det anbefales straks at leje en bil i Palma de Mallorcas lufthavn. Den frodige ferieø er meget mangfoldig, og med egen bil er det en smal sag at opleve øens mange forskellige ansigter. Fra de perfekte drømmestrande, til de bjergrige regioner i nord og mange hyggelige landsbyer undervejs.

Flyv til Palma de Mallorca og dyk bogstavlig talt ned i en anden verden!

Mallorca er kendt som et varmt og afslappet badeparadis, men er du vild med det våde element, venter dig der mange flere muligheder end bare at bade og slikke sol. Mallorca byder på et bredt udvalg af klassiske vandsportarter og vilde vandaktiviteter, herunder paragliding over havet, jetski, kitesurfing, stand up paddle, havkajak, den vanvittige nyopfindelse flyboard, dykning og den magiske adventure-oplevelse, sea caving. Så skynd dig at få booket din billige flyrejse til Palma de Mallorca – det varme havvand og de vilde vandaktiviteter venter!

Køb billige flybilletter til Palma de Mallorca og rejs med hele familien

Mallorca er kendt for at være et ungdomsparadis med larmende discoklubber og barer, men det er kun en lille del af øens underholdningstilbud. Familier vil ligeledes have en fantastisk ferie på middelhavsøen, og takket være de mange billige flybilletter til Palma de Mallorca, kan man tage hele familien med uden at sprænge budgettet på rejseomkostninger.

Når først I er velankommet til øen, er leveomkostningerne ganske rimelige, og der står dermed intet i vejen for en rigtig familieferie på første klasse - med alt hvad dertil sig hører af is i lange baner, spændende attraktioner og hyggelige restaurantbesøg. Du kan selvfølgelig også overveje en pakkerejse til Palma de Mallorca, hvis du ikke har lyst til at bruge tid på at bestille fly og hotel i Palma de Mallorca selv. Der er ellers mange skønne områder at vælge imellem, så det er nu ikke ligefrem nogen sur pligt at kigge de mange idylliske muligheder igennem.

Mallorca har også mange gratis børneglæder på tapetet. Får ungerne kortvarigt nok af at bygge sandslotte og soppe, vil de sikkert glæde sig over de mange fine legepladser på øen. Besøg f.eks. Mallorcas største legeplads, Sa Riera der ligger i den nordlige del af Palma de Mallorca. Legepladsen er udformet som en kæmpe middelalderborg (nærmere bestemt den kendte Castillo Bellver), og ungerne kan klatre og rutsje på det store anlæg timevis. Det er derfor oplagt at pakke madkurven og lave en hyggelig picnic. Begejstret? Så book dine flybilletter til Palma Mallorca nu!

Populære flyrejser til Palma de Mallorca

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 341 for en enkeltbillet og DKK 598 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.