Billigste flyrejser til De Baleariske Øer

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 179 for en enkeltbillet og DKK 304 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Rejse til De Baleariske Øer

Expedia tilbyder flyrejser til De Baleariske Øer, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til De Baleariske Øer eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til De Baleariske Øer på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til De Baleariske Øer.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til De Baleariske Øer med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til De Baleariske Øer. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til De Baleariske Øer!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til De Baleariske Øer under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i De Baleariske Øer tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til De Baleariske Øer, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.