Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejser til Palma de Mallorca

På en rejse til Palma de Mallorca, der er en malerisk by på middelhavsøen Mallorca, kan du besøge smukke strande, historiske slotte, museer og et akvarium.

Palma de Mallorca er den maleriske hovedstad i de Baleariske Øer og den perfekte destination for en storbyferie. Mange turister rejser til Palma de Mallorca på grund af områdets dejlige strande og den historiske bymidte, der er fuld af gamle kirker, slotte og museer. Besøg nationalparken, akvariet og andre vigtige seværdigheder.

Lig i solen på Cala Mondrago-stranden, og svøm en forfriskende tur i havet. Nyd den billedskønne udsigt og de rolige omgivelser langs kysten. Lige øst for dette område ligger der mange resorter i distriktet omkring Palma-stranden.

Besøg Basilica de Sant Francesc i centrum, og giv dig god tid til at beundre bygningens barokke facade og de elegante vinduer. Udforsk hvælvinger, gravkamre og søjler inde i bygningen. Fra den enorme gotiske struktur Catedral-Basílica de Santa María de Palma de Mallorca kan du nyde udsigten over havet og over Parc de la Mar. Den permanente samling og udstillingerne på Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma omfatter over 500 kunstværker fra nutidens kunstnere. Tag børnene for at se farvestrålende fisk i Palma Aquarium, hvor du kan dykke med hajer og lære mere om livet i havet.

Vest for byen ligger borgen Castell de Bellver, der er bygget i gotisk stil. Bygningen er usædvanlig pga. den runde form, der sjældent ses med europæiske borge.

I øens nordvestlige område kan du besøge klosteret Santuari de Lluc. Gå en tur rundt i bygningen, og læg mærke til den usædvanlige arkitektur, og slut besøget af med at høre det berømte drengekor. Når du alligevel er på denne del af øen, kan du besøge det charmerende fyrtårn i Puerto de Soller.

Tag en tur til Cabrera-nationalpark, der er en øgruppe syd for Mallorca. Her kan du vælge at hoppe på en guidet bådtur i det fredede område, hvor du kan se forskellige eksotiske dyr, f.eks. murfirben.

Du kan rejse til Palma de Mallorca med fly fra de fleste større europæiske byer. Det er nemt at komme fra lufthavnen til centrum med bus, taxa eller i udlejningsbil, og turen er på ca. 8 kilometer. Du kan også rejse til byen med færge fra flere spanske byer, f.eks. Barcelona.

Palma de Mallorca er den ideelle feriedestination, uanset om du vil slappe af på stranden, se nærmere på det sjældne og eksotiske dyreliv eller have mere at vide om lokal kunst og stedets historie.

Overnatningssteder i Palma de Mallorca

Hvis du overvejer, hvor du bør overnatte i Palma de Mallorca, kan du kigge på det store udvalg. Du kan vælge blandt 143 forskellige overnatningsmuligheder i denne populære destination.

Tjek værelser og priser ved Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel eller Hotel Hospes Maricel & Spa, som bare er et lille udpluk af de mange afslappende hoteller, som øen byder på. Hvis det derimod er et godt tilbud, du er ude efter, så kan du overveje Hotel Born eller Hotel Amic Horizonte, som er to af de mest populære og budgetvenlige overnatningsmuligheder, der ikke får dit feriebudget til at falde fra hinanden.


Guide til at udforske Palma de Mallorca


Bedste hoteltilbud i Palma de Mallorca

Se alle 259 hoteller i Palma de Mallorca
DKK 1,012
Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca
4,5
ud af 5 (baseret på 394 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Den gamle by, kun 10 minutters gang fra Plaza del Rey Juan Carlos I og Santa María de Palma Katedral. Derudover ligger Bellver Slot 2,8 km derfra.

DKK 701
Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca
4,3
ud af 5 (baseret på 1.434 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i hjertet af Palma de Mallorca, kun 2 km fra Pueblo Español Museum og Bellver Slot. Derudover ligger Santa María de Palma Katedral 2,1 km derfra.

DKK 1,199
Purohotel Palma

Purohotel Palma

Carrer de Montenegro, 12, Palma de Mallorca
4,2
ud af 5 (baseret på 406 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i hjertet af Den gamle by, kun 10 minutters gang fra Lonja de Palma de Mallorca og Santa María de Palma Katedral. Derudover ligger Bellver Slot 2,9 km derfra.

DKK 1,181
GPRO Valparaiso Palace & Spa

GPRO Valparaiso Palace & Spa

C/ Francisco Vidal Sureda, 23, Palma de Mallorca
4,4
ud af 5 (baseret på 226 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Palma de Mallorca, kun 2 km fra Mallorca Kasino og Bellver Slot. Derudover ligger Santa María de Palma Katedral 3,8 km derfra.

DKK 732
Hotel Costa Azul

Hotel Costa Azul

Avenida Gabriel Roca, 7, Palma de Mallorca
4,4
ud af 5 (baseret på 1.028 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Palma de Mallorca, kun 2 km fra Palma de Mallorcas auditorium, Bellver Slot og Santa María de Palma Katedral. Derudover ligger Feixina-parken og Pueblo Español Museum 15 minutter derfra.

DKK 694
UR Palacio Avenida - Adults Only

UR Palacio Avenida - Adults Only

Avenida de Alexandre Rosselló, 42, Palma de Mallorca
4,1
ud af 5 (baseret på 858 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Palma de Mallorca, kun 5 minutters gang fra Ferrocarril de Soller Togstation, Shopping Mall El Corte Ingles og Olivar-markedet. Derudover ligger Església de Santa Caterina de Siena og Claustre de Sant Antoniet 10 minutter derfra.

DKK 1,042
Hotel Saratoga

Hotel Saratoga

Paseo de Mallorca, 6, Palma de Mallorca
4,2
ud af 5 (baseret på 573 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i hjertet af Palma de Mallorca, kun 15 minutters gang fra Es Baluard Museum for Moderne Kunst og Santa María de Palma Katedral. Derudover ligger Bellver Slot 2,6 km derfra.

DKK 1,016
HM Jaime III Hotel

HM Jaime III Hotel

Paseo Mallorca 14b, Palma de Mallorca
4,2
ud af 5 (baseret på 837 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Palma de Mallorca, kun 15 minutters gang fra Es Baluard Museum for Moderne Kunst og Santa María de Palma Katedral. Derudover ligger Bellver Slot 2,6 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.