COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

De Baleariske ØerSpanien

Ibiza som omfatter performance-kunst, interiør og natteliv

Tag på øhop, når du holder ferie på De Baleariske Øer i den vestlige del af Middelhavet, og oplev verdensberømte strande, afvekslende landskaber og historiske perler.

De Baleariske Øer byder på travle strande og små, uberørte vige, fester til den lyse morgen og stille landsbyer samt historiske bygninger i moderne byer. Når du rejser til De Baleariske Øer, får du mulighed for at nyde blandingen af det enkle liv og luksus i byerne, som er blevet mange europæeres yndlingsdestinationer, når der skal festes under solen. Du kan svømme i det azurblå vand, se gotiske monumenter og stendysser samt danse til nogle af verdens bedste dj's midt i Middelhavet.

Øgruppen består af de fire hovedøer Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera og en klynge småøer. Øerne har typisk tempereret middelhavsklima med over 300 solskinsdage om året. Selvom strandene nok er områdets største trækplaster, har du også mulighed for at opleve kultur, gastronomi og historie på din tur til De Baleariske Øer.

Den største ø i øgruppen er Mallorca. Tag ind til hovedstaden, Palma, som byder på shopping, tapasbarer, restauranter og historiske seværdigheder. Her kan du besøge den enorme gotiske katedral La Seu og borgen Bellver fra det 14. århundrede, som kun ligger tre kilometer fra bymidten. Du kan også tage på vandreture på den vestlige del af øen i bjergegnen Serra de Tramuntana.

Ibiza har ry som party-ø med mængder af unge mennesker, der hver sommer flittigt frekventerer de områder på øen, hvor natklubberne er koncentreret. Du finder det bedste natteliv på Playa d'en Bossa på østkysten og San Antonio på vestkysten. Her kan du danse til den lyse morgen og ellers gå på opdagelse blandt øens smukke seværdigheder. Bl.a. kan du tage på byvandring i de brostensbelagte gader i Dalt Vila, som er den gamle bydel i Ibiza by. Eller hvad med en tur ned under jorden i Can Marça-grotterne eller en tur på hesteryg i det nordlige Ibiza hos El Valle de los Caballos?

Når du rejser til Menorca, kan du bl.a. opleve stendysserne Navetes og Taules. Blandt Formenteras seværdigheder bør du ikke gå glip af naturparken Ses Salines og fyrtårnet La Mola, som står på øens højeste punkt.

Du kan flyve til lufthavnene på Mallorca, Ibiza og Menorca, når du vil rejse til De Baleariske Øer for at nyde øernes smukke natur. Det er også muligt at rejse til De Baleariske Øer fra flere forskellige destinationer på Den Iberiske Halvø. Du kommer let fra ø til ø med fly eller færge.

Populære byer i De Baleariske Øer

Palma de Mallorca og byder på en sandstrand såvel som en stor gruppe mennesker
Palma de Mallorca
Kendt for Fisk og skaldyr, Beach View og Katedral
På en rejse til Palma de Mallorca, der er en malerisk by på middelhavsøen Mallorca, kan du besøge smukke strande, historiske slotte, museer og et akvarium.

Gode grunde til at tage afsted

 • Paseo Maritime
 • Paseo Marítimo
 • La Rambla
Cala d\'Hort-stranden som omfatter svømning, en sandstrand og bådsejlads
Sant Josep de sa Talaia
Kendt for Middag, Beach View og Poolside Bars
Udforsk romantiske Sant Josep de sa Talaia, der byder på strande, barer, sport og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Las Salinas-stranden
 • Bossa Strand
 • Es Vedrà
Formentera
Formentera
Kendt for Øen, Afslapning og Svømning
Tag på en rejse til Formentera, og gå på opdagelse på dette lille Middelhavsparadis. Nyd smukke sandstrande og krystalklart hav på denne Baleariske ø.

Gode grunde til at tage afsted

 • Ses Illetes Strand
 • Es Pujols Strand
 • Cala en Baster
Benirras Strand og byder på udsigt over landskaber, en strand og tropiske områder
Ibiza By
Kendt for Beach View, Poolside Bars og Marina
Besøg hovedstaden på Ibiza, og udforsk den gamle bydel, slap af på lækre sandstrande, og dans til den lyse morgen på natklubberne.

Gode grunde til at tage afsted

 • Ibiza Havn
 • Playa de Talamanca
 • Dalt Vila
Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Kendt for Afslapning, Marina og Havn
Planlæg en ferie i romantiske Ciutadella de Menorca, og glæd dig til at opleve monumenterne, marinaen og de landlige omgivelser.

Gode grunde til at tage afsted

 • Macarelleta Strand
 • Naveta d'Es Tudons
Calvià
Calvià
Kendt for Fisk og skaldyr, Beach View og Familievenligt
Romantiske Calvià venter på dig! Glæd dig til at opleve strandene, sportsbegivenhederne, forlystelsesparken og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Palma Nova Strand