Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller i Calvià

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære steder
Inkluderede måltider
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype

Hotel i Calvià

Søg efter hoteller i Calvià på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Calvià ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Calvià
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Calvià område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Calvià, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Calvià
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Calviàhoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Calvià?
Iberostar Grand Portals Nous er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 5 stjerner tilbyder 3 barer og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Bon Sol og Tomir Portals Suites også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Calvià?
Ja. Størstedelen af værelserne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “Gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Calvià.
Hvad er det bedste overnatningssted til et budgetvenligt ophold i Calvià?
Hotel Cala Fornells er et hotel til rejsende, der søger et budgetvenligt alternativt, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og en udendørs pool ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre gode valgmuligheder til et ophold, som ikke vælter budgettet, omfatter Fergus Pax og Universal Hotel Florida - Only Adults.
Hvilket overnatningssted er bedst til en rejse med ungerne til Calvià?
HSM Hotel Linda Playa er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en udendørs pool og en restaurant. Andre gode valgmuligheder til et ophold med ungerne omfatter Portals Hills Boutique Hotel og Bella Colina I Vintage Hotel est. 1953. Seværdigheder som Katmandu Park og Marineland Mallorca byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en romantisk ferie i Calvià?
Msh Mallorca Senses Hotel, Santa Ponsa - Adults Only er et hotel med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder brusehoveder med spredningseffekt og premium-sengetøj. Andre gode valgmuligheder til et ophold med din bedre halvdel omfatter Hotel Son Caliu Spa Oasis Superior og Castell Son Claret - The Leading Hotels of the World.
Hvilket hotel med alt inklusive er det bedste i Calvià?
BH Mallorca - Adults Only er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder 2 restauranter og 3 udendørs swimmingpools, som hitter blandt Expedias rejsende. Andre gode valgmuligheder til din ferie finder du Hotel de Mar Gran Meliá - The Leading Hotels of the World og Hotel Samos.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Calvià?
Hotel de Mar Gran Meliá - The Leading Hotels of the World er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også 4 restauranter og 2 udendørs pools til dyrenes ejere. Andre gode muligheder til din og dit kæledyrs rejse omfatter Hotel OD Port Portals og Hotel Playas del Rey.
Hvilket overnatningssted er bedst til en strandferie i Calvià?
Hotel Son Matias Beach - Adults Only er et hotel med 4 stjerner med strandudsigt. Det populære overnatningssted tilbyder en udendørs pool og en bar ved poolen og ligger på Playa Son Matias. Andre gode valgmuligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Hotel Beverly Playa og Hotel Cala Fornells.
Hvilket luksusovernatningssted er bedst i Calvià?
Portals Hills Boutique Hotel er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder en restaurant og 2 barer/lounger, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære. Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa- Adults Only (+18) og Hotel de Mar Gran Meliá - The Leading Hotels of the World er to andre eksklusive muligheder til dit ophold.
Hvad er det bedste boutique-hotel i Calvià?
Portals Hills Boutique Hotel er et hotel med 5 stjerner, som hitter blandt rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes 29 værelser, 2 barer/lounger og en restaurant. Iberostar Grand Portals Nous og Plaza Santa Ponsa Boutique Hotel - Adults Only er to andre muligheder til boutique-ophold.
Hvilket golfhotel er bedst i Calvià?
Portals Hills Boutique Hotel er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Andre gode muligheder nær en golfbane tæller H10 Punta Negra Boutique Hotel og Hotel RD Costa Portals - Adults Only. Du kan spille et slag golf på Bendinat Golfklub eller Poniente Golfklub under dit ophold.
Hvilke overnatningssteder har pool i Calvià?
HSM Hotel Linda Playa er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, en udendørs pool og gratis morgenmadsbuffet. Et par andre muligheder med en pool på stedet tæller Hotel Teix og Hostel Floridita.