Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Rejser til Mallorca

Mange rejser til Mallorca på weekendophold, en storbyferie eller en længerevarende ferie for at nyde de lækre strande, men du bør ikke overse de lige så fantastiske klostre, middelalderbyer og traditionelle markeder.

Det er meget populært at rejse til Mallorca, der er en ø i det vestlige Middelhav med små byer på bakketoppe, sandstrande og frodige olivenlunde. Selvom øens idylliske strande med rette er populære, er det også værd at tage længere ind i landet for at udforske de forskelligartede landskaber. 

Øens hovedstad Palma har en omfattende kulturarv, og du bør besøge byen for at se den iøjnefaldende gotiske Mallorca Katedral. Kig efter den surrealistiske baldakin, der er lavet af Antoni Gaudí, og det fascinerende malede keramikværk, der er skabt af skulptøren Miquel Barceló. Fra katedralen udgår der flere alléer med historiske bygninger og fremragende restauranter.

Nord for Palma ligger den smukke by Valldemossa, der er bedst kendt for Real Cartuja-klosteret fra det 14. århundrede. Dette spændende kloster har i årenes løb både været hjem for konger og munke, komponisten Frédéric Chopin og forfatteren George Sand.

Besøg også den dejlige by Sóller, hvor du finder mange storslåede bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Læg mærke til de interessante modernistiske bygninger, der er tegnet af arkitekter, som levede på samme tid som Antoni Gaudí. Om lørdagen kan du udforske det traditionelle marked. 

Gå en tur i de hyggelige gader i Alcudia, som er kendetegnet af smukke stenhuse og yndefulde kirker. Du kan også besøge ruinerne af den gamle romerske by Pollentia, der kan dateres tilbage til 70 f.Kr.

Et besøg på Mallorcas vidunderlige strande er ikke til at komme udenom. En af øens mest populære strande er El Arenal , der er kendt for sit gyldne sand og fester, som varer hele natten. Tag til Cala Mesquida på nordøstkysten, hvor der er fremragende surfingmuligheder, eller til den familievenlige Cala Comtessa på vestkysten, hvor vandet er mere roligt.

Mallorca ligger 210 kilometer fra Barcelona. Du kan sejle eller flyve dertil. Der går bus fra hovedstaden Palma til de fleste steder på øen. Hvis du vil undgå de store menneskemængder, kan du planlæggen uden om højsæsonen i juli og august. Badevandstemperaturen er normalt god helt til starten af oktober. Det er også dejligt at besøge øen om foråret, når de duftende blomster på mandeltræerne springer ud.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Mallorca

Se alle 14.883 overnatningssteder i Mallorca
Helios Mallorca Hotel & Apartments DKK 447
Anmeldelse fra 12. feb. 2020
Se oplysninger
 
Helios Mallorca Hotel & Apartments

Helios Mallorca Hotel & Apartments

Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma, Mallorca
   
  4,4 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Mit ophold på Hotel Helios var højest tilfredsstillende, og beroligende. Et gentagende ophold på det førnævnte hotel ville ikke være umuligt, og ville kunne overvejes heftigt.

  INNSiDE by Melia Palma Bosque DKK 1.013
  Anmeldelse fra 30. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  INNSiDE by Melia Palma Bosque

  INNSiDE by Melia Palma Bosque

  Camilo Jose Cela 5, Palma de Mallorca, Mallorca
    
   4,4 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Nice hotel in Lounge style. The booking stated free mini bar but it was only 2 x 500 ml water, 2 x 200 ml cola and 2x juice and nothing else which was disappointing. The lounge bar overlooking the pool was not open at night.

   INNSiDE by Melia Calviá Beach DKK 923
   Anmeldelse fra 20. okt. 2019
   Se oplysninger
    
   INNSiDE by Melia Calviá Beach

   INNSiDE by Melia Calviá Beach

   Avinguda S'olivera, 4, Calvià, Mallorca
     
    4,0 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Restauranten lukkede tidligt og baren var kun åben den første dag vi var der. Man havde ikke mulighed for at se solopgang på rooftop, da de først åbnede kl. 10 om formiddagen. Vi fik et “sea view” hotelværelse, som vi havde betalt ekstra for, men vi ville ikke mene der var ret meget strand udsigt. ...

    Melia South Beach DKK 1.042
    Anmeldelse fra 3. jun. 2019
    Se oplysninger
     
    Melia South Beach

    Melia South Beach

    Avinguda Notari Alemany, 1, Magalluf, Calvià, Mallorca
      
     4,2 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Fantastisk hotel med perfekt lokation. Poolen var lækker, stranden var i top og nærområdet var hyggeligt. Der er rig mulighed for at gå hen til det vilde natteliv hvis man ønsker, men der er altså også mulighed for en slapper hvis det er det man er til. På stranden er strandstolene en smule dyre, ...

     Pure Salt Garonda - Adults Only DKK 1.519
     Anmeldelse fra 20. okt. 2019
     Se oplysninger
      
     Pure Salt Garonda - Adults Only

     Pure Salt Garonda - Adults Only

     Calle Mar Negra 2, Playa de Palma, Mallorca
       
      4,4 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Vi var afsted i 3 dage på ren afslapning, og hotellet var helt perfekt med både indendørs og udendørs badefaciliteter - samt stranden indenfor nogle meter. Hotellet ligger samtidigt centralt, det tager 10 min til lufthavnen og ca. 15 min til Palma - kunne ikke have været mere perfekt.

      Melia Palma Bay DKK 1.072
      Anmeldelse fra 30. jun. 2019
      Se oplysninger
       
      Melia Palma Bay

      Melia Palma Bay

      Calle Felicia Fuster 4, Palma de Mallorca, De Baleariske Øer
        
       4,4 ud af 5
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dejligt ophold i tilpas gåafstand til centrum og den gamle bydel. Lækker tagterrasse hvor man kan nyde en drink efter en varm dag i byen.

       Hipotels Playa de Palma Palace DKK 1.472
       Anmeldelse fra 20. feb. 2020
       Se oplysninger
        
       Hipotels Playa de Palma Palace

       Hipotels Playa de Palma Palace

       Avd. Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
         
        4,7 ud af 5
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Fremragende service, personale og hotel... kan kun anbefales...

        Melia Palma Marina DKK 1.042
        Anmeldelse fra 26. jun. 2019
        Se oplysninger
         
        Melia Palma Marina

        Melia Palma Marina

        Avinguda Gabriel Roca, 29, Palma de Mallorca, Mallorca
          
         4,2 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Super dejligt hotel, lige ved marinaen, i gå afstand til Palma centrum. Værelserne er pæne og meget rene. Morgenmaden er rigtig fin og med et kæmpe udvalg. Poolen er ikke så stor, men har en virkelig dejlig udsigt over marinaen og der er en fin poolbar. Der går en stor vej lige op ad hotellet, som ...

         De mest populære aktiviteter i Mallorca

         Se alle 4 aktiviteter i Mallorca