Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til Mallorca

Mange rejser til Mallorca på weekendophold, en storbyferie eller en længerevarende ferie for at nyde de lækre strande, men du bør ikke overse de lige så fantastiske klostre, middelalderbyer og traditionelle markeder.

Det er meget populært at rejse til Mallorca, der er en ø i det vestlige Middelhav med små byer på bakketoppe, sandstrande og frodige olivenlunde. Selvom øens idylliske strande med rette er populære, er det også værd at tage længere ind i landet for at udforske de forskelligartede landskaber. 

Øens hovedstad Palma har en omfattende kulturarv, og du bør besøge byen for at se den iøjnefaldende gotiske Mallorca Katedral. Kig efter den surrealistiske baldakin, der er lavet af Antoni Gaudí, og det fascinerende malede keramikværk, der er skabt af skulptøren Miquel Barceló. Fra katedralen udgår der flere alléer med historiske bygninger og fremragende restauranter.

Nord for Palma ligger den smukke by Valldemossa, der er bedst kendt for Real Cartuja-klosteret fra det 14. århundrede. Dette spændende kloster har i årenes løb både været hjem for konger og munke, komponisten Frédéric Chopin og forfatteren George Sand.

Besøg også den dejlige by Sóller, hvor du finder mange storslåede bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Læg mærke til de interessante modernistiske bygninger, der er tegnet af arkitekter, som levede på samme tid som Antoni Gaudí. Om lørdagen kan du udforske det traditionelle marked. 

Gå en tur i de hyggelige gader i Alcudia, som er kendetegnet af smukke stenhuse og yndefulde kirker. Du kan også besøge ruinerne af den gamle romerske by Pollentia, der kan dateres tilbage til 70 f.Kr.

Et besøg på Mallorcas vidunderlige strande er ikke til at komme udenom. En af øens mest populære strande er El Arenal , der er kendt for sit gyldne sand og fester, som varer hele natten. Tag til Cala Mesquida på nordøstkysten, hvor der er fremragende surfingmuligheder, eller til den familievenlige Cala Comtessa på vestkysten, hvor vandet er mere roligt.

Mallorca ligger 210 kilometer fra Barcelona. Du kan sejle eller flyve dertil. Der går bus fra hovedstaden Palma til de fleste steder på øen. Hvis du vil undgå de store menneskemængder, kan du planlæggen uden om højsæsonen i juli og august. Badevandstemperaturen er normalt god helt til starten af oktober. Det er også dejligt at besøge øen om foråret, når de duftende blomster på mandeltræerne springer ud.


Guide til at udforske Mallorca


Bedste hoteltilbud i Mallorca

Se alle 6.749 overnatningssteder i Mallorca
Hotel Riu Concordia DKK 564
Hotel Riu Concordia

Hotel Riu Concordia

Camino de las Maravillas, s/n, Playa de Palma
   
  3,8
  ud af 5 (baseret på 457 anmeldelser)
  3.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra El Arenal-stranden, Palma Akvarium og La Porciúncula-kirken. Derudover ligger El Arenal Vandland og El Arenal-havnen ca. 10 km derfra.

  Hipotels Gran Playa de Palma DKK 592
  Hipotels Gran Playa de Palma

  Hipotels Gran Playa de Palma

  Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
    
   4,7
   ud af 5 (baseret på 433 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger tæt på stranden, kun 10 km fra La Porciúncula-kirken, El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Derudover ligger El Arenal-havnen og El Arenal Vandland ca. 10 km derfra.

   Aparthotel Fontanellas Playa DKK 326
   Aparthotel Fontanellas Playa

   Aparthotel Fontanellas Playa

   Calle Caravel la, S/N, Playa de Palma
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 454 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette lejlighedshotel i Can Pastilla ligger på stranden, mindre end 15 Palma Akvarium, El Arenal Vandland og Palma de Mallorcas auditorium. Derudover ligger La Rambla og Santa María de Palma Katedral ca. 15 km derfra.

    PortBlue Club Pollentia Resort DKK 574
    PortBlue Club Pollentia Resort

    PortBlue Club Pollentia Resort

    Carretera Alcudia - Pto Pollensa Km 2, Alcudia
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 1.710 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette resort med familievenlig profil ligger ved vandet, kun 10 km fra S'Albufereta, Hidropark og Alcúdia Strand. Derudover ligger Playa de Sant Joan og Plaça Major ca. 10 km derfra.

     INNSIDE by Meliá Palma Bosque DKK 692
     INNSIDE by Meliá Palma Bosque

     INNSIDE by Meliá Palma Bosque

     Camilo Jose Cela 5, Palma de Mallorca
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 205 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Paseo Maritime, Cala Mayor Strand og Ferrocarril de Soller Togstation (Palma de Mallorca). Derudover ligger Marineland Mallorca og Can Pere Antoni strand ca. 10 km derfra.

      Brondo Architect Hotel DKK 744
      Brondo Architect Hotel

      Brondo Architect Hotel

      Carrer Can Brondo, 4, Palma de Mallorca
        
       4,0
       ud af 5 (baseret på 313 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Palma de Mallorca, kun få skridt fra Església de Sant Nicolau, Casal Solleric og Galería Pelaires. Derudover ligger Cala Mayor Strand og Ferrocarril de Soller Togstation (Palma de Mallorca) ca. 10 km derfra.

       Protur Naisa Palma Hotel DKK 869
       Protur Naisa Palma Hotel

       Protur Naisa Palma Hotel

       Carrer de Simó Ballester 6, Palma de Mallorca
         
        5,0
        ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i hjertet af Palma de Mallorca, kun 10 km fra La Rambla, Santa María de Palma Katedral og Palma de Mallorca Havn. Derudover ligger Cala Mayor Strand og Paseo Maritime ca. 10 km derfra.

        Nautic Hotel & Spa
        Nautic Hotel & Spa

        Nautic Hotel & Spa

        C/ Virgilio, 24, Playa de Palma
          
         3,9
         ud af 5 (baseret på 360 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med spa ligger i Can Pastilla, kun 10 km fra Cala Estància, El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Derudover ligger Paseo Maritime og Saint-François Basilika ca. 10 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel