Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til Mallorca

Mange rejser til Mallorca på weekendophold, en storbyferie eller en længerevarende ferie for at nyde de lækre strande, men du bør ikke overse de lige så fantastiske klostre, middelalderbyer og traditionelle markeder.

Det er meget populært at rejse til Mallorca, der er en ø i det vestlige Middelhav med små byer på bakketoppe, sandstrande og frodige olivenlunde. Selvom øens idylliske strande med rette er populære, er det også værd at tage længere ind i landet for at udforske de forskelligartede landskaber. 

Øens hovedstad Palma har en omfattende kulturarv, og du bør besøge byen for at se den iøjnefaldende gotiske Mallorca Katedral. Kig efter den surrealistiske baldakin, der er lavet af Antoni Gaudí, og det fascinerende malede keramikværk, der er skabt af skulptøren Miquel Barceló. Fra katedralen udgår der flere alléer med historiske bygninger og fremragende restauranter.

Nord for Palma ligger den smukke by Valldemossa, der er bedst kendt for Real Cartuja-klosteret fra det 14. århundrede. Dette spændende kloster har i årenes løb både været hjem for konger og munke, komponisten Frédéric Chopin og forfatteren George Sand.

Besøg også den dejlige by Sóller, hvor du finder mange storslåede bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Læg mærke til de interessante modernistiske bygninger, der er tegnet af arkitekter, som levede på samme tid som Antoni Gaudí. Om lørdagen kan du udforske det traditionelle marked. 

Gå en tur i de hyggelige gader i Alcudia, som er kendetegnet af smukke stenhuse og yndefulde kirker. Du kan også besøge ruinerne af den gamle romerske by Pollentia, der kan dateres tilbage til 70 f.Kr.

Et besøg på Mallorcas vidunderlige strande er ikke til at komme udenom. En af øens mest populære strande er El Arenal , der er kendt for sit gyldne sand og fester, som varer hele natten. Tag til Cala Mesquida på nordøstkysten, hvor der er fremragende surfingmuligheder, eller til den familievenlige Cala Comtessa på vestkysten, hvor vandet er mere roligt.

Mallorca ligger 210 kilometer fra Barcelona. Du kan sejle eller flyve dertil. Der går bus fra hovedstaden Palma til de fleste steder på øen. Hvis du vil undgå de store menneskemængder, kan du planlæggen uden om højsæsonen i juli og august. Badevandstemperaturen er normalt god helt til starten af oktober. Det er også dejligt at besøge øen om foråret, når de duftende blomster på mandeltræerne springer ud.


Guide til at udforske Mallorca


Bedste hoteltilbud i Mallorca

Se alle 6.439 overnatningssteder i Mallorca
Hipotels Gran Playa de Palma
Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma

Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
   
  4,7
  ud af 5 (baseret på 414 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra La Porciúncula-kirken og Forestal park. Derudover ligger El Arenal-havnen og El Arenal Vandland ca. 3 km derfra.

  PortBlue Club Pollentia Resort
  PortBlue Club Pollentia Resort

  PortBlue Club Pollentia Resort

  Carretera Alcudia - Pto Pollensa Km 2, Alcudia
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 1.689 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette resort med familievenlig profil ligger ved vandet i Alcúdia, kun 3 km fra S'Albufereta, Auditori d'Alcúdia og Pollentias monografiske museum. Derudover ligger San Jaumes Kirke og Plaza de Toros ca. 3 km derfra.

   Hipotels Playa de Palma Palace
   Hipotels Playa de Palma Palace

   Hipotels Playa de Palma Palace

   Avd. Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 286 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra La Porciúncula-kirken og Forestal park. Derudover ligger El Arenal-havnen og El Arenal Vandland ca. 3 km derfra.

    whala!beach
    whala!beach

    whala!beach

    C/ Miramar 1, Playa de Palma
      
     3,0
     ud af 5 (baseret på 604 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel i Playa de Palma ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra El Arenal-stranden og El Arenal-havnen. Derudover ligger Cala Mosques og Caló de ses Lleonardes ca. 3 km derfra.

     Hotel Isla Mallorca & Spa DKK 431
     Hotel Isla Mallorca & Spa

     Hotel Isla Mallorca & Spa

     Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 1.630 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med spa ligger i hjertet af Palma de Mallorca, kun 2 km fra Paseo Maritime og Bellver Slot. Derudover ligger Santa María de Palma Katedral 2,1 km derfra.

      Helios Mallorca Hotel & Apartments
      Helios Mallorca Hotel & Apartments

      Helios Mallorca Hotel & Apartments

      Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma
        
       4,0
       ud af 5 (baseret på 752 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Can Pastilla, kun få skridt fra El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Derudover ligger Cala Estància og Caló de son Caios ca. 2 km derfra.

       Hotel Roc Leo DKK 316
       Hotel Roc Leo

       Hotel Roc Leo

       C/ Manuela de los Herreros nº12, Playa de Palma
         
        3,7
        ud af 5 (baseret på 754 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Playa de Palma, kun få skridt fra El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Derudover ligger Cala Estància og Caló de son Caios ca. 2 km derfra.

        BelleVue Club
        BelleVue Club

        BelleVue Club

        Av. Pedro Mas y Reus s/n, Alcudia
          
         2,9
         ud af 5 (baseret på 636 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette resort med familievenlig profil ligger ved en sø i Alcúdia, kun 2 km fra Port d'Alcudia, Hidropark og Alcúdia Strand. Derudover ligger Playa de Muro og Cova de Sant Martí ca. 2 km derfra.