Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Rejser til Lanzarote 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Lanzarote med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Lanzarote. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Lanzarote

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
5 out of 5
Avda Papagayo N 22, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Hent priser
4.7/5Exceptional! (466 anmeldelser)
Perfekt resort for en ferie med børn

"Servicen på resortet er helt i top. Der er så mange aktiviteter for børnene og børnene er vilde med det. Helt klart det bedste hotel jeg har været på med børn. Kan varmt anbefales"…"

Anmeldelse fra 25. nov. 2015

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
Hotel THe Volcán Lanzarote
Hotel THe Volcán Lanzarote
5 out of 5
Calle El Castillo, 1, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Hent priser
4.5/5Wonderful! (604 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejligt ophold i et par dage efter en aktiv uge på Club La Santa. Papagayo strandende er fabelagtige og havnen hyggelig. Hotellets restaurant var af lækker kvalitet, men der var alt for lang ventetid. De kunne slet ikke følge med."…"

Anmeldelse fra 23. jul. 2017

Hotel THe Volcán Lanzarote
Hotel Fariones
Hotel Fariones
5 out of 5
C/ Roque Del Este 1, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.504 pr. nat fra 8. dec. til 9. dec.
Hotel Fariones
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Lanzarote

Ferie på Lanzarote

Den spanske ø Lanzarote byder på sofistikerede badebyer, smukke vulkanske grotter og César Manriques spændende arkitektur.  På den smukke, spanske ø Lanzarote kan du opleve lige så meget naturrigdom som historie. Du kan opleve landsbylivet på øen, windsurfe, feste på en af de mange resorter og nyde store sletter af vulkanske klipper.

Ved foden af Guanapay-bjerget ligger Teguise, som er Lanzarotes tidligere hovedstad. Nyd synet af den traditionelle arkitektur, der kan dateres helt tilbage til det 16. århundrede. Gå en tur op til Santa Barbara Slot for at se en storslået udsigt og besøge et museum, der viser historiske genstande fra Lanzarotes pirathistorie.

Mange af Lanzarotes seværdigheder blev promoveret og designet af den berømte arkitekt César Manrique. Når du udforsker øen, vil du bemærke arkitektens typiske stil, hvor han integrerer bygninger med naturen. Få mere at vide om hans liv på Cesar Manrique-stiftelsen, der ligger i hans tidligere bolig. 

Se Manriques værk på Jameos del Agua, som er en række grotter, der er karakteriseret ved sorte vulkansten. Gå ned i lavahulerne ved Cuevea de Los Verdes, og nyd den smukke udsigt fra udsigtsposten Mirador del Rio. Manriques Jardin de Cactus fortryller besøgende med sin arkitektoniske skønhed. 

Se det storslåede naturlandskab, som er resultatet af vulkansk aktivitet, i Timanfaya Nationalpark. Disse forrevne sletter, som kaldes Malpais ("dårlig jord"), blev skabt af flydende lavestrømme. Mens du er her, kan du få en bid mad på restauranten El Diablo, som serverer lækre retter, der er dampet ved hjælp af gejsere. Hold øje med bølgerne, der slår mod de forrevne klipper ved Los Hervideros Caves.

Ved landsbyerne Yaiza og Tias finder du Lanzarotes primære strandresorter. Kig i butikkerne i den sofistikerede Playa Blanca, eller kast dig ud i det pulserende natteliv i den mere populære Puerto del Carmen. Begge steder finder du windsurfingskoler.

Du kan flyve til Lanzarotes internationale lufthavn tæt på Arrecife, som er Lanzarotes kultiverede hovedstad. Denne lufthavn er også et populært sted at shoppe, og her finder du butikker med kunstgenstande, fiskemarkeder og toldfri butikker. Nyd den livlige strand om dagen, og hyg dig om aftenen med lækker tapas ved byens lagune Charco de San Gines. 

Det er nemmest at komme rundt på Lanzarote i bil, så det kan anbefales at bestille en lejebil, som du kan hente i lufthavnen. Hvis du besøger øen i februar, kan du være med til den internationale paradefestival, som byder på masser af sjov og ballade.