Rejser til Spanien

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Spanien

De bedste tilbud på fly + hotel i Spanien

Hotel SOFIA Barcelona, in The Unbound Collection by Hyatt
Factory Suites Barcelona
Melia Madrid Princesa
K+K Hotel Picasso El Born
Relais & Châteaux Hotel Orfila

Mest populære hoteller i Spanien

Hotel Regina
Hotel Regina
3 out of 5
Alcala 19, Madrid, Madrid, 28014
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.369, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
1.369, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
4,8/5 Exceptional! (1.489 anmeldelser)
Alt var perfekt
"Dejligt værelse. Blev opgraderet ved ankomst. Alt var top. God service, dejlig morgenmad og super placering ift alt. Kan varmt anbefale dette sted hvis turen hår til Madrid."

Anmeldelse fra 13. jan. 2023

Hotel Regina
Hotel Riu Plaza España
Hotel Riu Plaza España
4 out of 5
C/ Gran Via, 84, Madrid, 28013
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.480, kr pr. nat fra 12. feb. til 13. feb.
1.480, kr
pr. nat
12. feb. – 13. feb.
4,6/5 Exceptional! (2.259 anmeldelser)
Hotel som klart kan anbefales, også til familier
"Det er et rigtig fint hotel, men en god beliggenhed i Madrid. Der er dog larm, da det er en storby. Vi boede på 15. Etage. Morgenmaden er over niveau. Poolen på 21. etage er meget lille men de har dog også en terrasse som om dagen kan bruges til at sole sig på, og som om aftenen er en bar. På 27. ..."

Anmeldelse fra 3. aug. 2022

Hotel Riu Plaza España
Rialto
Rialto
3 out of 5
Carrer de Ferran, 40-42, Barcelona, Barcelona, 8002
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 684, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
684, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
4,3/5 Excellent! (307 anmeldelser)
Glimrende hotel
"Et perfekt beliggende hotel og meget kvalitet for prisen."

Anmeldelse fra 15. jan. 2023

Rialto
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Spanien?
Vælg mellem alle slags kombinationer af hoteller, flyrejser og udlejningsbiler, så du kan komme på ferie til Spanien fra bare 3,429. kr. Jo flere komponenter, du samler sammen, jo flere penge sparer du. Din drømmeferie har aldrig være mere prismæssigt overkommelig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Spanien?
Hvis du kombinerer dine reservationer gennem Expedia, kan du sikre dig besparelser. Med 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder i hele verden kan din pakkerejse til Spanien sammensættes præcist, så den passer til dit budget. Med de penge, du har sparet, kan du overveje at tilføje nogle fede oplevelser eller udflugter. Det er den nemmeste måde at opnå endnu flere besparelser. Din ønskeferie til Spanien er endnu tættere på, end du tror!
Hvor skal jeg overnatte i Spanien?
Hvis du vil se kendte turistattraktioner som Sagrada Familia og La Rambla, så er Barcelona det helt rette sted. En lang række rejsende er også glade for at tilbringe tid i Madrid, der tæller Prado Museum og Plaza Mayor. Hvis du er i Spanien i længere tid, kan du måske besøge begge byer?
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Spanien?
Hvis vi snakker overnatning i Barcelona med god service, er det svært at overgå Hotel Derby Barcelona og Nouvel. Hvis du også har planer om at udforske Madrid, kan du glæde dig til en dejlig nats søvn hos Hotel Principe Pio eller Dear Hotel Madrid.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Spanien på?
Det afhænger helt af, hvad du vægter højest. Hvis du gerne vil opnå et godt tilbud, så skal du rejse i måned. Hotel- og flypriser er generelt mere rimelige der, end de kan være i . Hvis du gerne vil opleve atmosfæren i Spanien i den mest travle sæson, så arranger din rejse i . I er der som regel mere fredeligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Spanien?
Skønt ikke alle flyselskaber annoncerer deres billetpriser tidligt, kan du generelt begynde at sammenligne international flights on Expedia op til 12 måneder frem. På dette tidspunkt kan du få fingrene i nogle virkelig gode tilbud. Hvis du planlægger i sidste øjeblik, skal du dog ikke give op på forhånd. Sommer tider dukker lave priser op få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Spanien på Expedia?
Hoteller, flyrejser og en pålidelig bil til dit eventyrlige roadtrip. Det er nemt at kombinere din ideelle pakkerejse og få adgang til fantastiske tilbud. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje et par oplevelser og udflugter og få endnu flere besparelser. Når det handler om at tilrettelægge din tur til Spanien, er det helt op til dig!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Spanien?
En pakkerejse kan tilpasses dine behov og er en enkel måde at få dine hårdt tjente penge til at række længere på. Hvad du inkluderer, er helt op til dig. Billeje, hoteller og flyrejser – find den kombination, der passer ind i dine planer.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Spanien hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du fuldstændigt selv bestemme. Uanset om du går efter at flyve til Spanien på første klasse eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden.
Kan jeg rejse til Spanien i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til Spanien kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du få adgang til info om rejserestriktioner, krav til karantæne m.m.

Populære steder at besøge