Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Spanien

Spanien er et land med meget forskelligartede landskaber fra Pyrenæernes tinder til solbeskinnede strande og områder, der minder om en ørken. Nyd naturen, se eklektisk arkitektur, smag på regionale retter, eller lad dig rive med af stemningen under en af landets mange festivaler.

Spaniens 17 regioner byder på et varierende udvalg af flot natur, spændende friluftsaktiviteter og lækre strande med en hyggelig stemning. Dertil kommer masser af spændende byer, så du kan nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold i det fri. Når du rejser gennem landet, kan du opleve maleriske landsbyer med hvidkalkede huse på toppen af en bakke, besøge mauriske fæstninger og romanske kirker og beundre en af verdens fineste kunstsamlinger.

En rundtur til en række spanske byer vil svare til en rejse gennem arkitekturens historie. Når du spadserer gennem Barcelonas gotiske kvarter, kan du f.eks. beundre Gaudis karakteristiske bygninger. En af dem er den spektakulære Sagrada Familia. Det er en ufærdig kirke med en yderside, der ser ud, som om den er dryppet af stearin. I Granada kan du se det mauriske fæstningspalads Alhambra og tage en afslappende tur gennem Generalifes velduftende haver. Og hvis du er i Sevilla, kan du udforske Plaza de España. Mens du er i byen, kan du benytte dig af lejligheden til at se et flamencoshow i kvarteret Triana, som er et af de steder, hvor denne særegne type folkemusik og dans siges at være opstået.

Hvis du holder af kultur, vil du have det som et barn i en slikbutik over de mange museer og kunstgallerier, som landet har at byde på. Perlen i Bilbaos kunstverden er Guggenheim-museet, der er opført i futuristisk arkitektur med titaniumtag. Du kan beundre værker af Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internationalt anerkendte samlinger på Prado Museum, der ligger i landets hovedstad, Madrid. Picasso Museum i Barcelona er dedikeret til Spaniens nok mest berømte kunstner, og de udstillede værker illustrerer udviklingen i hans kunstneriske virke livet igennem. 

Mens du er i landet, er det også oplagt at prøve at leve dig ind i spaniernes passion for at tilbringe så stor en del af tilværelsen som muligt udendørs. Du kan f.eks. deltage i en bakkevandring gennem Picos de Europa Nationalpark. En anden mulighed er at stå på ski i Pyrenæerne eller i bjergkæden Sierra Nevada, der knejser over Granada. Vil du hellere have to hjul under dig end to brædder på fødderne, kan du cykle en tur gennem landskabet langs de mere end 1600 kilometer tidligere jernbaneruter, der er kendt som Via Verde

Jo længere sydpå, du kommer i Spanien, jo varmere er der. Mange resorter på Spaniens sydlige kyster tager derfor imod solhungrende feriegæster året rundt. Bedst kendt er nok Costa Blanca og Costa del Sol med deres indbydende strande. Selv om det er tilladt at være nøgen på spanske strande, mener mange, der foretrækker adams- og evakostumet, at det frie liv nydes bedst på stranden Vera Playa, hvor landets første naturisthotel ligger. 

Hvis du foretrækker at nyde naturen ved at dyrke vandsportsaktiviteter, skal du søge mod Tarifa på Atlanterhavskysten. Den kraftige vind året rundt gør stedet perfekt til wind- og kitesurfing. Tarifa er samtidig det sted i Spanien, der er tættest på Afrika. Så mens du er her, bør du udnytte muligheden for at sejle en tur med færgen til Tanger i Marokko – det tager kun 35 minutter. 

Spaniernes kalender er fyldt med festivaler og højtider, så der skulle være gode muligheder for at få dine rejseplaner til at falde sammen med en af disse begivenheder. I ugen før påske kan du opleve, hvordan den ugelange religiøse højtid Semana Santa (den hellige uge) fejres i Sevilla, i juni har du mulighed for at overvære festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i en by langs kysten, og hvis du er i Barcelona i september, kan du deltage i byens største gadefest, La Mercè.


Guide til at udforske Spanien


Bedste hoteltilbud i Spanien

Se alle 85.489 overnatningssteder i Spanien
Barcelona Airport Hotel DKK 747
Anmeldelse fra 23. apr. 2019
Se oplysninger
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Fint hotel

  Hotel Torremolinos Centro DKK 289
  Anmeldelse fra 14. sep. 2018
  Se oplysninger
   
  Hotel Torremolinos Centro

  Hotel Torremolinos Centro

  Plaza de la Independencia, 12, Torremolinos, Málaga
    
   3,2 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Vi overnattede 1 dag her. Simplet og billigt værelse, med en perfekt beliggenhed. Hotellet er fint, hvis du skal opholde dig ude meget af dagen og skal rejse på lav budget.

   Hotel Barcelona Universal DKK 1.101
   Anmeldelse fra 30. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Barcelona Universal

   Hotel Barcelona Universal

   Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
     
    4,4 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Rent og pænt hotel, med en god placering. Lidt for lille og misligeholdt pool.

    Barceló Raval DKK 1.027
    Anmeldelse fra 16. maj 2019
    Se oplysninger
     
    Barceló Raval

    Barceló Raval

    Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
      
     4,3 ud af 5
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Very nice hotel and close to Rambla. However the local area is a bit dodgy in the evening

     W Barcelona DKK 2.436
     Anmeldelse fra 4. sep. 2018
     Se oplysninger
      
     W Barcelona

     W Barcelona

     Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
       
      4,4 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Super

      Hotel Colón Barcelona DKK 1.641
      Anmeldelse fra 8. apr. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Colón Barcelona

      Hotel Colón Barcelona

      Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
        
       4,5 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fantastisk beliggenhed og super hotel

       PortBlue Club Pollentia Resort
       Anmeldelse fra 11. maj 2019
       Se oplysninger
        
       PortBlue Club Pollentia Resort

       PortBlue Club Pollentia Resort

       Carretera Alcudia - Pto Pollensa Km 2, Puerto de Pollensa, Alcúdia, Mallorca
         
        4,3 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        8 dage med Cykling. Alcudia og PortBlue er perfekt - du kan nå bjergene og du kan køre i det flade. PortBlue ligger i Pollenca bugten, smukt og uforstyrret. Ingen kæmpehoteller i nærheden. Alt på hotellet fungerer. Desuden cykel udlejning på hotellet - bestil hjemmefra hos Max Hurtzler.

        Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4* DKK 406
        Anmeldelse fra 11. aug. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*

        Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*

        Constanti Ribalaigua 7, Lloret de Mar, Girona
          
         3,1 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         De bed was heel fijn als je erop ligt is he lekker koel zwemmen is heel leuk de glijbanen ook maar het is jammer dat de overdek zwembad is een beetje vies is maar het is wel leuk dat er professional shows zijn. Maar meestal heeft een viersterrenhotel een koelkast.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.