Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Spanien

Spanien er et land med meget forskelligartede landskaber fra Pyrenæernes tinder til solbeskinnede strande og områder, der minder om en ørken. Nyd naturen, se eklektisk arkitektur, smag på regionale retter, eller lad dig rive med af stemningen under en af landets mange festivaler.

Spaniens 17 regioner byder på et varierende udvalg af flot natur, spændende friluftsaktiviteter og lækre strande med en hyggelig stemning. Dertil kommer masser af spændende byer, så du kan nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold i det fri. Når du rejser gennem landet, kan du opleve maleriske landsbyer med hvidkalkede huse på toppen af en bakke, besøge mauriske fæstninger og romanske kirker og beundre en af verdens fineste kunstsamlinger.

En rundtur til en række spanske byer vil svare til en rejse gennem arkitekturens historie. Når du spadserer gennem Barcelonas gotiske kvarter, kan du f.eks. beundre Gaudis karakteristiske bygninger. En af dem er den spektakulære Sagrada Familia. Det er en ufærdig kirke med en yderside, der ser ud, som om den er dryppet af stearin. I Granada kan du se det mauriske fæstningspalads Alhambra og tage en afslappende tur gennem Generalifes velduftende haver. Og hvis du er i Sevilla, kan du udforske Plaza de España. Mens du er i byen, kan du benytte dig af lejligheden til at se et flamencoshow i kvarteret Triana, som er et af de steder, hvor denne særegne type folkemusik og dans siges at være opstået.

Hvis du holder af kultur, vil du have det som et barn i en slikbutik over de mange museer og kunstgallerier, som landet har at byde på. Perlen i Bilbaos kunstverden er Guggenheim-museet, der er opført i futuristisk arkitektur med titaniumtag. Du kan beundre værker af Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internationalt anerkendte samlinger på Prado Museum, der ligger i landets hovedstad, Madrid. Picasso Museum i Barcelona er dedikeret til Spaniens nok mest berømte kunstner, og de udstillede værker illustrerer udviklingen i hans kunstneriske virke livet igennem. 

Mens du er i landet, er det også oplagt at prøve at leve dig ind i spaniernes passion for at tilbringe så stor en del af tilværelsen som muligt udendørs. Du kan f.eks. deltage i en bakkevandring gennem Picos de Europa Nationalpark. En anden mulighed er at stå på ski i Pyrenæerne eller i bjergkæden Sierra Nevada, der knejser over Granada. Vil du hellere have to hjul under dig end to brædder på fødderne, kan du cykle en tur gennem landskabet langs de mere end 1600 kilometer tidligere jernbaneruter, der er kendt som Via Verde

Jo længere sydpå, du kommer i Spanien, jo varmere er der. Mange resorter på Spaniens sydlige kyster tager derfor imod solhungrende feriegæster året rundt. Bedst kendt er nok Costa Blanca og Costa del Sol med deres indbydende strande. Selv om det er tilladt at være nøgen på spanske strande, mener mange, der foretrækker adams- og evakostumet, at det frie liv nydes bedst på stranden Vera Playa, hvor landets første naturisthotel ligger. 

Hvis du foretrækker at nyde naturen ved at dyrke vandsportsaktiviteter, skal du søge mod Tarifa på Atlanterhavskysten. Den kraftige vind året rundt gør stedet perfekt til wind- og kitesurfing. Tarifa er samtidig det sted i Spanien, der er tættest på Afrika. Så mens du er her, bør du udnytte muligheden for at sejle en tur med færgen til Tanger i Marokko – det tager kun 35 minutter. 

Spaniernes kalender er fyldt med festivaler og højtider, så der skulle være gode muligheder for at få dine rejseplaner til at falde sammen med en af disse begivenheder. I ugen før påske kan du opleve, hvordan den ugelange religiøse højtid Semana Santa (den hellige uge) fejres i Sevilla, i juni har du mulighed for at overvære festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i en by langs kysten, og hvis du er i Barcelona i september, kan du deltage i byens største gadefest, La Mercè.


Guide til at udforske Spanien


Bedste hoteltilbud i Spanien

Se alle 70.390 overnatningssteder i Spanien
Barcelona Airport Hotel DKK 597
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 5.286 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra RCDE-stadionet, Fira Barcelona og Gran Via 2. Derudover ligger Plaza de España og Poble Espanyol ca. 15 km derfra.

  Hotel Rec Barcelona - Adults only DKK 596
  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 540 anmeldelser)
   3.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun 10 km fra Chokolademuseet, Barcelona Zoo og Picasso Museum. Derudover ligger Barcelona Katedral og Port Vell ca. 10 km derfra.

   H10 Madison DKK 977
   H10 Madison

   H10 Madison

   C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona
     
    4,8
    ud af 5 (baseret på 423 anmeldelser)
    4.5 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Barcelona Katedral og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger Port Vell og Barcelona Akvarium ca. 10 km derfra.

    W Barcelona DKK 1.843
    W Barcelona

    W Barcelona

    Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 1.202 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Reserver et ophold lige ud til stranden på W Barcelona i Barceloneta. dette hotel ligger i det historiske kvarter, mindre end 10 km fra Barceloneta Strand, Port Vell og Montjuïc. Derudover ligger Park Guell og Port Olimpic ca. 10 km derfra.

     Arc la Rambla DKK 451
     Arc la Rambla

     Arc la Rambla

     La Rambla 19, Barcelona
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 2.262 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Columbus Monument og Barcelona Voksmuseum ca. 10 km derfra.

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto DKK 485
      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Zona Franca Calle K, Barcelona
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 1.604 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette kridhvide hotel ved indgangen til Zona Franca ligger 2 kilometer fra El Prat Lufthavn og inden for fire kilometer af Barcelonas Fira-messecenter, Barcelonas olympiske havn og Galería Olímpica.

       Barceló Raval DKK 610
       Barceló Raval

       Barceló Raval

       Rambla del Raval, 17-21, Barcelona
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 3.622 anmeldelser)
        4.5 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Ciutat Vella, kun få skridt fra Rambla del Raval og Raval Cat. Derudover ligger La Rambla og Boqueria Marked 10 minutter derfra. Du kan gå til Liceu Metrostation på 7 minutter og Parc de Montjuic Metrostation på 7 minutter.

        Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan DKK 1.604
        Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

        Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

        Avenida Los Marrero 35, Mogan
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 524 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger ved havet, kun 10 km fra Plaza Las Gañanias, Angry Birds-aktivitetsparken og Puerto Rico-indkøbscentret. Derudover ligger Amadores Strand og Puerto Rico-stranden ca. 15 derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel