Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Spanien

Spanien er et land med meget forskelligartede landskaber fra Pyrenæernes tinder til solbeskinnede strande og områder, der minder om en ørken. Nyd naturen, se eklektisk arkitektur, smag på regionale retter, eller lad dig rive med af stemningen under en af landets mange festivaler.

Spaniens 17 regioner byder på et varierende udvalg af flot natur, spændende friluftsaktiviteter og lækre strande med en hyggelig stemning. Dertil kommer masser af spændende byer, så du kan nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold i det fri. Når du rejser gennem landet, kan du opleve maleriske landsbyer med hvidkalkede huse på toppen af en bakke, besøge mauriske fæstninger og romanske kirker og beundre en af verdens fineste kunstsamlinger.

En rundtur til en række spanske byer vil svare til en rejse gennem arkitekturens historie. Når du spadserer gennem Barcelonas gotiske kvarter, kan du f.eks. beundre Gaudis karakteristiske bygninger. En af dem er den spektakulære Sagrada Familia. Det er en ufærdig kirke med en yderside, der ser ud, som om den er dryppet af stearin. I Granada kan du se det mauriske fæstningspalads Alhambra og tage en afslappende tur gennem Generalifes velduftende haver. Og hvis du er i Sevilla, kan du udforske Plaza de España. Mens du er i byen, kan du benytte dig af lejligheden til at se et flamencoshow i kvarteret Triana, som er et af de steder, hvor denne særegne type folkemusik og dans siges at være opstået.

Hvis du holder af kultur, vil du have det som et barn i en slikbutik over de mange museer og kunstgallerier, som landet har at byde på. Perlen i Bilbaos kunstverden er Guggenheim-museet, der er opført i futuristisk arkitektur med titaniumtag. Du kan beundre værker af Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internationalt anerkendte samlinger på Prado Museum, der ligger i landets hovedstad, Madrid. Picasso Museum i Barcelona er dedikeret til Spaniens nok mest berømte kunstner, og de udstillede værker illustrerer udviklingen i hans kunstneriske virke livet igennem. 

Mens du er i landet, er det også oplagt at prøve at leve dig ind i spaniernes passion for at tilbringe så stor en del af tilværelsen som muligt udendørs. Du kan f.eks. deltage i en bakkevandring gennem Picos de Europa Nationalpark. En anden mulighed er at stå på ski i Pyrenæerne eller i bjergkæden Sierra Nevada, der knejser over Granada. Vil du hellere have to hjul under dig end to brædder på fødderne, kan du cykle en tur gennem landskabet langs de mere end 1600 kilometer tidligere jernbaneruter, der er kendt som Via Verde

Jo længere sydpå, du kommer i Spanien, jo varmere er der. Mange resorter på Spaniens sydlige kyster tager derfor imod solhungrende feriegæster året rundt. Bedst kendt er nok Costa Blanca og Costa del Sol med deres indbydende strande. Selv om det er tilladt at være nøgen på spanske strande, mener mange, der foretrækker adams- og evakostumet, at det frie liv nydes bedst på stranden Vera Playa, hvor landets første naturisthotel ligger. 

Hvis du foretrækker at nyde naturen ved at dyrke vandsportsaktiviteter, skal du søge mod Tarifa på Atlanterhavskysten. Den kraftige vind året rundt gør stedet perfekt til wind- og kitesurfing. Tarifa er samtidig det sted i Spanien, der er tættest på Afrika. Så mens du er her, bør du udnytte muligheden for at sejle en tur med færgen til Tanger i Marokko – det tager kun 35 minutter. 

Spaniernes kalender er fyldt med festivaler og højtider, så der skulle være gode muligheder for at få dine rejseplaner til at falde sammen med en af disse begivenheder. I ugen før påske kan du opleve, hvordan den ugelange religiøse højtid Semana Santa (den hellige uge) fejres i Sevilla, i juni har du mulighed for at overvære festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i en by langs kysten, og hvis du er i Barcelona i september, kan du deltage i byens største gadefest, La Mercè.


Guide til at udforske Spanien


Bedste hoteltilbud i Spanien

Se alle 64.660 overnatningssteder i Spanien
Barcelona Airport Hotel DKK 540
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 5.016 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra RCDE-stadionet, Fira Barcelona og Gran Via 2. Derudover ligger Casa Batlló og Palau de la Musica Catalana ca. 15 km derfra.

  Hotel Barcelona Princess DKK 548
  Hotel Barcelona Princess

  Hotel Barcelona Princess

  Avinguda Diagonal 1, Barcelona
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 2.196 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, kun 0,2 km fra Barcelonas Internationale Kongrescenter samt mindre end 5 km fra Sagrada Familia og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger Casa Batlló og La Rambla ca. 10 km derfra. El Maresme-Fòrum Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Besòs Mar Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

   W Barcelona DKK 1.895
   W Barcelona

   W Barcelona

   Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 1.139 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Reserver et ophold lige ud til stranden på W Barcelona i Barceloneta. dette hotel ligger i det historiske kvarter, kun få skridt fra San Sebastian Strand og Barceloneta Strand. Derudover ligger Palau de la Musica Catalana og Basilica de Santa Maria del Mar ca. 3 km derfra. Du kan gå til Barceloneta Metrostation på 21 minutter og Jaume I Metrostation på 29 minutter.

    easyHotel Barcelona DKK 250
    easyHotel Barcelona

    easyHotel Barcelona

    Avinguda de la Granvia 22, L'Hospitalet de Llobregat
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 111 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i L'Hospitalet de Llobregat, kun 15 minutters gang fra Gran Via 2 og Fira Barcelona. Derudover ligger Plaza de España og Barcelona ca. 3 km derfra. Der er to minutters gang til Ildefons Cerdà Metrostation, mens Europa - Fira Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas DKK 360
     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

     8 10 12 Calle Junta De Comerc, Barcelona
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 1.072 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun 5 minutters gang fra La Rambla og Gran Teatre del Liceu. Derudover ligger Palau Güell og Barcelona Katedral 10 minutter derfra. Liceu Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Parc de Montjuic Metrostation ligger inden for 10 minutters gang.

      Hotel Escuela Madrid DKK 306
      Hotel Escuela Madrid

      Hotel Escuela Madrid

      Crta de Colmenar Viejo salidas 14 y 15, Madrid
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 24 anmeldelser)
       2.5 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Fuencarral-El Pardo, kun 4,3 km fra Madrids Selvstændige Universitet og ca. 10 km fra Ruber Internationale Hospital og Den Britiske Ambassade. Derudover ligger IFEMA – Feria de Madrid og Santiago Bernabeu Stadion ca. 15 km derfra.

       Expo Hotel Barcelona DKK 502
       Expo Hotel Barcelona

       Expo Hotel Barcelona

       Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona
         
        3,8
        ud af 5 (baseret på 2.259 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Hotel Expo Barcelona ligger ved siden af Sants Station, ét stop fra centrum og 500 meter fra Fira Udstillingscenter i Barcelonas forretningskvarter.

        Vasanta Hotel Boutique DKK 475
        Vasanta Hotel Boutique

        Vasanta Hotel Boutique

        Carrer de Casp, 31, Barcelona
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 752 anmeldelser)
         3.5 ud af 5.0

         Dette pensionat i boutique-stil ligger i Eixample, kun 10 minutters gang fra Casa Calvet, Palau de la Musica Catalana og Placa de Catalunya. Derudover ligger Casa Batlló og La Rambla 15 minutter derfra. Urquinaona Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Passeig de Gràcia Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

         De bedste tilbud på fly + hotel