Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Ferie i Spanien

Spanien er et land med meget forskelligartede landskaber fra Pyrenæernes tinder til solbeskinnede strande og områder, der minder om en ørken. Nyd naturen, se eklektisk arkitektur, smag på regionale retter, eller lad dig rive med af stemningen under en af landets mange festivaler.

Spaniens 17 regioner byder på et varierende udvalg af flot natur, spændende friluftsaktiviteter og lækre strande med en hyggelig stemning. Dertil kommer masser af spændende byer, så du kan nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold i det fri. Når du rejser gennem landet, kan du opleve maleriske landsbyer med hvidkalkede huse på toppen af en bakke, besøge mauriske fæstninger og romanske kirker og beundre en af verdens fineste kunstsamlinger.

En rundtur til en række spanske byer vil svare til en rejse gennem arkitekturens historie. Når du spadserer gennem Barcelonas gotiske kvarter, kan du f.eks. beundre Gaudis karakteristiske bygninger. En af dem er den spektakulære Sagrada Familia. Det er en ufærdig kirke med en yderside, der ser ud, som om den er dryppet af stearin. I Granada kan du se det mauriske fæstningspalads Alhambra og tage en afslappende tur gennem Generalifes velduftende haver. Og hvis du er i Sevilla, kan du udforske Plaza de España. Mens du er i byen, kan du benytte dig af lejligheden til at se et flamencoshow i kvarteret Triana, som er et af de steder, hvor denne særegne type folkemusik og dans siges at være opstået.

Hvis du holder af kultur, vil du have det som et barn i en slikbutik over de mange museer og kunstgallerier, som landet har at byde på. Perlen i Bilbaos kunstverden er Guggenheim-museet, der er opført i futuristisk arkitektur med titaniumtag. Du kan beundre værker af Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internationalt anerkendte samlinger på Prado Museum, der ligger i landets hovedstad, Madrid. Picasso Museum i Barcelona er dedikeret til Spaniens nok mest berømte kunstner, og de udstillede værker illustrerer udviklingen i hans kunstneriske virke livet igennem. 

Mens du er i landet, er det også oplagt at prøve at leve dig ind i spaniernes passion for at tilbringe så stor en del af tilværelsen som muligt udendørs. Du kan f.eks. deltage i en bakkevandring gennem Picos de Europa Nationalpark. En anden mulighed er at stå på ski i Pyrenæerne eller i bjergkæden Sierra Nevada, der knejser over Granada. Vil du hellere have to hjul under dig end to brædder på fødderne, kan du cykle en tur gennem landskabet langs de mere end 1600 kilometer tidligere jernbaneruter, der er kendt som Via Verde

Jo længere sydpå, du kommer i Spanien, jo varmere er der. Mange resorter på Spaniens sydlige kyster tager derfor imod solhungrende feriegæster året rundt. Bedst kendt er nok Costa Blanca og Costa del Sol med deres indbydende strande. Selv om det er tilladt at være nøgen på spanske strande, mener mange, der foretrækker adams- og evakostumet, at det frie liv nydes bedst på stranden Vera Playa, hvor landets første naturisthotel ligger. 

Hvis du foretrækker at nyde naturen ved at dyrke vandsportsaktiviteter, skal du søge mod Tarifa på Atlanterhavskysten. Den kraftige vind året rundt gør stedet perfekt til wind- og kitesurfing. Tarifa er samtidig det sted i Spanien, der er tættest på Afrika. Så mens du er her, bør du udnytte muligheden for at sejle en tur med færgen til Tanger i Marokko – det tager kun 35 minutter. 

Spaniernes kalender er fyldt med festivaler og højtider, så der skulle være gode muligheder for at få dine rejseplaner til at falde sammen med en af disse begivenheder. I ugen før påske kan du opleve, hvordan den ugelange religiøse højtid Semana Santa (den hellige uge) fejres i Sevilla, i juni har du mulighed for at overvære festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i en by langs kysten, og hvis du er i Barcelona i september, kan du deltage i byens største gadefest, La Mercè.


Guide til at udforske Spanien


Bedste hoteltilbud i Spanien

Se alle 134.360 overnatningssteder i Spanien
Hotel Riu Plaza España DKK 1.261
Anmeldelse fra 6. jan. 2020
Se oplysninger
 
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4,6 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Ja. Det eneste jeg kan huske der var lidt kaos ved elevatorerne omkring morgenmaden

  Barcelona Airport Hotel
  Anmeldelse fra 22. okt. 2019
  Se oplysninger
   
  Barcelona Airport Hotel

  Barcelona Airport Hotel

  Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
    
   4,1 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Vi oplevede en super god kundeservice, en god service med shuttle bus til Barcelona centrum og bus til lufthavnen. Vi blev desværre ramt af ekstremt højlydte gæster på en af værelserne ved siden af og kunne høre andre gæste smække med dørene i løbet af natten. Desværre var der meget lydt. Alt i alt ...

   Hotel Colón Barcelona DKK 1.343
   Anmeldelse fra 27. dec. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Colón Barcelona

   Hotel Colón Barcelona

   Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
     
    4,5 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Venligt personale. Super service i wellness afdelingen. God morgenmad.

    Hotel Barcelona Universal
    Anmeldelse fra 21. jan. 2020
    Se oplysninger
     
    Hotel Barcelona Universal

    Hotel Barcelona Universal

    Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
      
     4,4 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Good hotel near the city center. Easyjet accesible by metro. Good and helpful staff.

     Eurostars Grand Marina DKK 977
     Anmeldelse fra 23. aug. 2019
     Se oplysninger
      
     Eurostars Grand Marina

     Eurostars Grand Marina

     Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
       
      4,2 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Sæt aldrig halve ruller toiletpapir op på et privat værelse, bruge istedet disse på fælles toiletter som f. eks. ved restaurant eller pool. Sørg for alt som loves også er tilstede.

      H10 Costa Adeje Palace
      Anmeldelse fra 22. jul. 2019
      Se oplysninger
       
      H10 Costa Adeje Palace

      H10 Costa Adeje Palace

      Playa La Enramada, La Caleta, Adeje, Tenerife
        
       4,0 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fantastisk poolområde. Ok morgenmad med mange valgmuligheder

       Hotel SB Plaza Europa DKK 634
       Anmeldelse fra 12. sep. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel SB Plaza Europa

       Hotel SB Plaza Europa

       Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
         
        4,3 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Flot, rent hotel, der ligger meget tæt på metro samt bus, og et stenkast væk fra et indkøbscenter. Rigtig sødt personale over all, rengøring rigtig fint, intet at sætte fingeren på. Lækker morgenmads buffet.

        Hotel SB Glow DKK 672
        Anmeldelse fra 24. jul. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel SB Glow

        Hotel SB Glow

        Carrer de Badajoz 148-154, Barcelona
          
         4,3 ud af 5
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Rent og fint hotel. Service dog lidt mangelfuld..

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.