Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Ferie i Spanien

Spanien er et land med meget forskelligartede landskaber fra Pyrenæernes tinder til solbeskinnede strande og områder, der minder om en ørken. Nyd naturen, se eklektisk arkitektur, smag på regionale retter, eller lad dig rive med af stemningen under en af landets mange festivaler.

Spaniens 17 regioner byder på et varierende udvalg af flot natur, spændende friluftsaktiviteter og lækre strande med en hyggelig stemning. Dertil kommer masser af spændende byer, så du kan nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold i det fri. Når du rejser gennem landet, kan du opleve maleriske landsbyer med hvidkalkede huse på toppen af en bakke, besøge mauriske fæstninger og romanske kirker og beundre en af verdens fineste kunstsamlinger.

En rundtur til en række spanske byer vil svare til en rejse gennem arkitekturens historie. Når du spadserer gennem Barcelonas gotiske kvarter, kan du f.eks. beundre Gaudis karakteristiske bygninger. En af dem er den spektakulære Sagrada Familia. Det er en ufærdig kirke med en yderside, der ser ud, som om den er dryppet af stearin. I Granada kan du se det mauriske fæstningspalads Alhambra og tage en afslappende tur gennem Generalifes velduftende haver. Og hvis du er i Sevilla, kan du udforske Plaza de España. Mens du er i byen, kan du benytte dig af lejligheden til at se et flamencoshow i kvarteret Triana, som er et af de steder, hvor denne særegne type folkemusik og dans siges at være opstået.

Hvis du holder af kultur, vil du have det som et barn i en slikbutik over de mange museer og kunstgallerier, som landet har at byde på. Perlen i Bilbaos kunstverden er Guggenheim-museet, der er opført i futuristisk arkitektur med titaniumtag. Du kan beundre værker af Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internationalt anerkendte samlinger på Prado Museum, der ligger i landets hovedstad, Madrid. Picasso Museum i Barcelona er dedikeret til Spaniens nok mest berømte kunstner, og de udstillede værker illustrerer udviklingen i hans kunstneriske virke livet igennem. 

Mens du er i landet, er det også oplagt at prøve at leve dig ind i spaniernes passion for at tilbringe så stor en del af tilværelsen som muligt udendørs. Du kan f.eks. deltage i en bakkevandring gennem Picos de Europa Nationalpark. En anden mulighed er at stå på ski i Pyrenæerne eller i bjergkæden Sierra Nevada, der knejser over Granada. Vil du hellere have to hjul under dig end to brædder på fødderne, kan du cykle en tur gennem landskabet langs de mere end 1600 kilometer tidligere jernbaneruter, der er kendt som Via Verde

Jo længere sydpå, du kommer i Spanien, jo varmere er der. Mange resorter på Spaniens sydlige kyster tager derfor imod solhungrende feriegæster året rundt. Bedst kendt er nok Costa Blanca og Costa del Sol med deres indbydende strande. Selv om det er tilladt at være nøgen på spanske strande, mener mange, der foretrækker adams- og evakostumet, at det frie liv nydes bedst på stranden Vera Playa, hvor landets første naturisthotel ligger. 

Hvis du foretrækker at nyde naturen ved at dyrke vandsportsaktiviteter, skal du søge mod Tarifa på Atlanterhavskysten. Den kraftige vind året rundt gør stedet perfekt til wind- og kitesurfing. Tarifa er samtidig det sted i Spanien, der er tættest på Afrika. Så mens du er her, bør du udnytte muligheden for at sejle en tur med færgen til Tanger i Marokko – det tager kun 35 minutter. 

Spaniernes kalender er fyldt med festivaler og højtider, så der skulle være gode muligheder for at få dine rejseplaner til at falde sammen med en af disse begivenheder. I ugen før påske kan du opleve, hvordan den ugelange religiøse højtid Semana Santa (den hellige uge) fejres i Sevilla, i juni har du mulighed for at overvære festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i en by langs kysten, og hvis du er i Barcelona i september, kan du deltage i byens største gadefest, La Mercè.


Guide til at udforske Spanien


De bedste tilbud på fly + hotel i Spanien

Bedste hoteltilbud i Spanien

Se alle 154.973 overnatningssteder i Spanien
Hotel Riu Plaza España DKK 707
Anmeldelse fra 6. jan. 2020
Se oplysninger
 
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4,6 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Ja. Det eneste jeg kan huske der var lidt kaos ved elevatorerne omkring morgenmaden

  Hotel SB Plaza Europa
  Anmeldelse fra 12. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel SB Plaza Europa

  Hotel SB Plaza Europa

  Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
    
   4,2 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Flot, rent hotel, der ligger meget tæt på metro samt bus, og et stenkast væk fra et indkøbscenter. Rigtig sødt personale over all, rengøring rigtig fint, intet at sætte fingeren på. Lækker morgenmads buffet.

   Helios Mallorca Hotel & Apartments DKK 402
   Anmeldelse fra 12. feb. 2020
   Se oplysninger
    
   Helios Mallorca Hotel & Apartments

   Helios Mallorca Hotel & Apartments

   Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma, Mallorca
     
    4,4 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Mit ophold på Hotel Helios var højest tilfredsstillende, og beroligende. Et gentagende ophold på det førnævnte hotel ville ikke være umuligt, og ville kunne overvejes heftigt.

    Hotel Helios Benidorm DKK 454
    Anmeldelse fra 3. aug. 2020
    Se oplysninger
     
    Hotel Helios Benidorm

    Hotel Helios Benidorm

      
     4,6 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Excelente...muy bonito y pudimos cenar sin problemas desde luego que lo repetire

     Sol Pelícanos Ocas DKK 615
     Anmeldelse fra 14. aug. 2016
     Se oplysninger
      
     Sol Pelícanos Ocas

     Sol Pelícanos Ocas

       
      4,2 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Lækkert hotel og perfekt placering. Byen har alt det man har brug for. Dejlige strande, tusindvis spisesteder og diskoteker. Mange udflugter og attraktioner i nærheden

      Maritim Hotel Galatzó DKK 1.281
      Anmeldelse fra 27. jul. 2016
      Se oplysninger
       
      Maritim Hotel Galatzó

      Maritim Hotel Galatzó

      Carretera Palma-Andratx, Km 20, Paguera, Calvià, Mallorca
        
       4,2 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Tag selv mobil data med deres wifi er er meget lavt.

       Hotel Los Rosales DKK 804
       Anmeldelse fra 6. aug. 2020
       Se oplysninger
        
       Hotel Los Rosales

       Hotel Los Rosales

       Av. Miramar 55, Es Pujols, Formentera
         
        4,4 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Excellent stay here. Even better than the photos. Staff were lovely and helpful, from check in to breakfast time. Would stay here again without a doubt. Location great for everything.

        H10 Andalucia Plaza - Adults Only DKK 1.039
        Anmeldelse fra 10. mar. 2020
        Se oplysninger
         
        H10 Andalucia Plaza - Adults Only

        H10 Andalucia Plaza - Adults Only

        Urb Nueva Andalucia, Marbella, Malaga
          
         4,1 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         De er ikke særlige hjælpsomme - da mit værelse var blevet aflyst ved deres fejl skulle jeg stadig vente i flere timer uden at de overhovedet var særlige hjælpsomme eller søde

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.