Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Spanien

Spanien er et land med meget forskelligartede landskaber fra Pyrenæernes tinder til solbeskinnede strande og områder, der minder om en ørken. Nyd naturen, se eklektisk arkitektur, smag på regionale retter, eller lad dig rive med af stemningen under en af landets mange festivaler.

Spaniens 17 regioner byder på et varierende udvalg af flot natur, spændende friluftsaktiviteter og lækre strande med en hyggelig stemning. Dertil kommer masser af spændende byer, så du kan nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold i det fri. Når du rejser gennem landet, kan du opleve maleriske landsbyer med hvidkalkede huse på toppen af en bakke, besøge mauriske fæstninger og romanske kirker og beundre en af verdens fineste kunstsamlinger.

En rundtur til en række spanske byer vil svare til en rejse gennem arkitekturens historie. Når du spadserer gennem Barcelonas gotiske kvarter, kan du f.eks. beundre Gaudis karakteristiske bygninger. En af dem er den spektakulære Sagrada Familia. Det er en ufærdig kirke med en yderside, der ser ud, som om den er dryppet af stearin. I Granada kan du se det mauriske fæstningspalads Alhambra og tage en afslappende tur gennem Generalifes velduftende haver. Og hvis du er i Sevilla, kan du udforske Plaza de España. Mens du er i byen, kan du benytte dig af lejligheden til at se et flamencoshow i kvarteret Triana, som er et af de steder, hvor denne særegne type folkemusik og dans siges at være opstået.

Hvis du holder af kultur, vil du have det som et barn i en slikbutik over de mange museer og kunstgallerier, som landet har at byde på. Perlen i Bilbaos kunstverden er Guggenheim-museet, der er opført i futuristisk arkitektur med titaniumtag. Du kan beundre værker af Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internationalt anerkendte samlinger på Prado Museum, der ligger i landets hovedstad, Madrid. Picasso Museum i Barcelona er dedikeret til Spaniens nok mest berømte kunstner, og de udstillede værker illustrerer udviklingen i hans kunstneriske virke livet igennem. 

Mens du er i landet, er det også oplagt at prøve at leve dig ind i spaniernes passion for at tilbringe så stor en del af tilværelsen som muligt udendørs. Du kan f.eks. deltage i en bakkevandring gennem Picos de Europa Nationalpark. En anden mulighed er at stå på ski i Pyrenæerne eller i bjergkæden Sierra Nevada, der knejser over Granada. Vil du hellere have to hjul under dig end to brædder på fødderne, kan du cykle en tur gennem landskabet langs de mere end 1600 kilometer tidligere jernbaneruter, der er kendt som Via Verde

Jo længere sydpå, du kommer i Spanien, jo varmere er der. Mange resorter på Spaniens sydlige kyster tager derfor imod solhungrende feriegæster året rundt. Bedst kendt er nok Costa Blanca og Costa del Sol med deres indbydende strande. Selv om det er tilladt at være nøgen på spanske strande, mener mange, der foretrækker adams- og evakostumet, at det frie liv nydes bedst på stranden Vera Playa, hvor landets første naturisthotel ligger. 

Hvis du foretrækker at nyde naturen ved at dyrke vandsportsaktiviteter, skal du søge mod Tarifa på Atlanterhavskysten. Den kraftige vind året rundt gør stedet perfekt til wind- og kitesurfing. Tarifa er samtidig det sted i Spanien, der er tættest på Afrika. Så mens du er her, bør du udnytte muligheden for at sejle en tur med færgen til Tanger i Marokko – det tager kun 35 minutter. 

Spaniernes kalender er fyldt med festivaler og højtider, så der skulle være gode muligheder for at få dine rejseplaner til at falde sammen med en af disse begivenheder. I ugen før påske kan du opleve, hvordan den ugelange religiøse højtid Semana Santa (den hellige uge) fejres i Sevilla, i juni har du mulighed for at overvære festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i en by langs kysten, og hvis du er i Barcelona i september, kan du deltage i byens største gadefest, La Mercè.


Guide til at udforske Spanien


Bedste hoteltilbud i Spanien

Se alle 85.285 overnatningssteder i Spanien
Barcelona Airport Hotel DKK 822
Anmeldelse fra 9. aug. 2018
Se oplysninger
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  It is located qute far from anything in the middle of an industrial district, Close to the Airport though but Taxi's still charge yo 15euro. 20 euro and you are in the center of town. The restaurant was good, not great and fair priced. We stayed as a part of a stopover before going onwards, and for ...

  Hotel Playasol Mare Nostrum DKK 969
  Anmeldelse fra 3. aug. 2016
  Se oplysninger
   
  Hotel Playasol Mare Nostrum

  Hotel Playasol Mare Nostrum

  Avda. Pedro Matutes Noguera, s/n, Ibiza By, Ibiza
    
   3,5 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   rigtig god oplevelse på hotellet, stort udvalg i mad, og stort udvalg i all inklusive. folk var flinke og poolen var skøn..

   Hotel Barcelona Princess DKK 920
   Anmeldelse fra 13. mar. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Barcelona Princess

   Hotel Barcelona Princess

   Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
     
    4,3 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dårligt træning center med dårlige løbebånd.

    Hotel Regina DKK 635
    Anmeldelse fra 7. jun. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Regina

    Hotel Regina

    Alcala 19, Madrid, Madrid
      
     4,3 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Ligger godt i forhold til shopping og seværdigheder og spise steder

     Eurostars Grand Marina DKK 1.197
     Anmeldelse fra 21. maj 2019
     Se oplysninger
      
     Eurostars Grand Marina

     Eurostars Grand Marina

     Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
       
      4,3 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      God beliggenhed. Dejlig udendørs terrasse med liggestole og servering. Ok fitnesscenter, dog ikke ret mange maskiner. Utrolig lille pool. Der er en del larm fra havnen. Interiør og værelser er af ældre stil.

      The Gates Diagonal Barcelona DKK 859
      Anmeldelse fra 10. okt. 2018
      Se oplysninger
       
      The Gates Diagonal Barcelona

      The Gates Diagonal Barcelona

      Avinguda Diagonal 205, Barcelona, Barcelona
        
       4,4 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Great hotel, just could not sleep because I could hear the other guests having sex, and talk ingen, and laughing. They were not having a loud party so I did not complain.

       W Barcelona DKK 2.357
       Anmeldelse fra 4. sep. 2018
       Se oplysninger
        
       W Barcelona

       W Barcelona

       Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
         
        4,4 ud af 5
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Super

        Hard Rock Hotel Ibiza DKK 2.539
        Anmeldelse fra 13. aug. 2018
        Se oplysninger
         
        Hard Rock Hotel Ibiza

        Hard Rock Hotel Ibiza

        Carretera Playa d en Bossa, Sant Jordi de ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
          
         4,4 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         En speciel og enestående hotel oase ... Mange ting en anelse anderledes end på andre gode hoteller, men alt gennemtænkt og udført på et ganske særligt niveau

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.