Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Spanien

Spanien er et land med meget forskelligartede landskaber fra Pyrenæernes tinder til solbeskinnede strande og områder, der minder om en ørken. Nyd naturen, se eklektisk arkitektur, smag på regionale retter, eller lad dig rive med af stemningen under en af landets mange festivaler.

Spaniens 17 regioner byder på et varierende udvalg af flot natur, spændende friluftsaktiviteter og lækre strande med en hyggelig stemning. Dertil kommer masser af spændende byer, så du kan nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold i det fri. Når du rejser gennem landet, kan du opleve maleriske landsbyer med hvidkalkede huse på toppen af en bakke, besøge mauriske fæstninger og romanske kirker og beundre en af verdens fineste kunstsamlinger.

En rundtur til en række spanske byer vil svare til en rejse gennem arkitekturens historie. Når du spadserer gennem Barcelonas gotiske kvarter, kan du f.eks. beundre Gaudis karakteristiske bygninger. En af dem er den spektakulære Sagrada Familia. Det er en ufærdig kirke med en yderside, der ser ud, som om den er dryppet af stearin. I Granada kan du se det mauriske fæstningspalads Alhambra og tage en afslappende tur gennem Generalifes velduftende haver. Og hvis du er i Sevilla, kan du udforske Plaza de España. Mens du er i byen, kan du benytte dig af lejligheden til at se et flamencoshow i kvarteret Triana, som er et af de steder, hvor denne særegne type folkemusik og dans siges at være opstået.

Hvis du holder af kultur, vil du have det som et barn i en slikbutik over de mange museer og kunstgallerier, som landet har at byde på. Perlen i Bilbaos kunstverden er Guggenheim-museet, der er opført i futuristisk arkitektur med titaniumtag. Du kan beundre værker af Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internationalt anerkendte samlinger på Prado Museum, der ligger i landets hovedstad, Madrid. Picasso Museum i Barcelona er dedikeret til Spaniens nok mest berømte kunstner, og de udstillede værker illustrerer udviklingen i hans kunstneriske virke livet igennem. 

Mens du er i landet, er det også oplagt at prøve at leve dig ind i spaniernes passion for at tilbringe så stor en del af tilværelsen som muligt udendørs. Du kan f.eks. deltage i en bakkevandring gennem Picos de Europa Nationalpark. En anden mulighed er at stå på ski i Pyrenæerne eller i bjergkæden Sierra Nevada, der knejser over Granada. Vil du hellere have to hjul under dig end to brædder på fødderne, kan du cykle en tur gennem landskabet langs de mere end 1600 kilometer tidligere jernbaneruter, der er kendt som Via Verde

Jo længere sydpå, du kommer i Spanien, jo varmere er der. Mange resorter på Spaniens sydlige kyster tager derfor imod solhungrende feriegæster året rundt. Bedst kendt er nok Costa Blanca og Costa del Sol med deres indbydende strande. Selv om det er tilladt at være nøgen på spanske strande, mener mange, der foretrækker adams- og evakostumet, at det frie liv nydes bedst på stranden Vera Playa, hvor landets første naturisthotel ligger. 

Hvis du foretrækker at nyde naturen ved at dyrke vandsportsaktiviteter, skal du søge mod Tarifa på Atlanterhavskysten. Den kraftige vind året rundt gør stedet perfekt til wind- og kitesurfing. Tarifa er samtidig det sted i Spanien, der er tættest på Afrika. Så mens du er her, bør du udnytte muligheden for at sejle en tur med færgen til Tanger i Marokko – det tager kun 35 minutter. 

Spaniernes kalender er fyldt med festivaler og højtider, så der skulle være gode muligheder for at få dine rejseplaner til at falde sammen med en af disse begivenheder. I ugen før påske kan du opleve, hvordan den ugelange religiøse højtid Semana Santa (den hellige uge) fejres i Sevilla, i juni har du mulighed for at overvære festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i en by langs kysten, og hvis du er i Barcelona i september, kan du deltage i byens største gadefest, La Mercè.


Guide til at udforske Spanien


Bedste hoteltilbud i Spanien

Se alle 114.511 overnatningssteder i Spanien
Hotel Riu Plaza España DKK 814
Anmeldelse fra 6. jan. 2020
Se oplysninger
 
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4,5 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Ja. Det eneste jeg kan huske der var lidt kaos ved elevatorerne omkring morgenmaden

  Barcelona Airport Hotel DKK 601
  Anmeldelse fra 19. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Barcelona Airport Hotel

  Barcelona Airport Hotel

  Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
    
   4,1 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   God service, gratis shuttlebusser fra lufthavn og meget rimelig pris på shuttlebus til havnen Sengen for hård efter min smag, men vi er alle forskellige og ingen steder kan have senge der passer til alle. Fine muligheder for mad Helt bestemt et sted jeg kunne finde på at bo igen hvis jeg kom til ...

   Hotel Barcelona Universal DKK 565
   Anmeldelse fra 17. okt. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Barcelona Universal

   Hotel Barcelona Universal

   Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
     
    4,4 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Helt perfekt beliggenhed med metro lige uden for døren. Facaden ser lidt trist ud, men indenfor er der pænt og hyggeligt. God plads på værelset med masser af skabsplads! Skøn morgenbuffet - om søndagen var der livemusik i morgenmadsrestauranten. Det var meget meget hyggeligt. Venligt og hjælpsomt ...

    Hotel SB Plaza Europa DKK 516
    Anmeldelse fra 12. sep. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel SB Plaza Europa

    Hotel SB Plaza Europa

    Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
      
     4,3 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Flot, rent hotel, der ligger meget tæt på metro samt bus, og et stenkast væk fra et indkøbscenter. Rigtig sødt personale over all, rengøring rigtig fint, intet at sætte fingeren på. Lækker morgenmads buffet.

     Hotel Colón Barcelona DKK 934
     Anmeldelse fra 27. dec. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Colón Barcelona

     Hotel Colón Barcelona

     Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
       
      4,5 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Venligt personale. Super service i wellness afdelingen. God morgenmad.

      Hotel Nuevo Madrid DKK 368
      Anmeldelse fra 17. jan. 2020
      Se oplysninger
       
      Hotel Nuevo Madrid

      Hotel Nuevo Madrid

      C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
        
       4,2 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Lækker indbydende lobby god elevator og venlig høflig service

       H10 Madison DKK 942
       Anmeldelse fra 22. apr. 2019
       Se oplysninger
        
       H10 Madison

       H10 Madison

       C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
         
        4,8 ud af 5
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Sødt imødekommende personale og på stort set alle punkter ydede de en lidt større insats end normalt.

        Melia Madrid Princesa DKK 956
        Anmeldelse fra 22. apr. 2019
        Se oplysninger
         
        Melia Madrid Princesa

        Melia Madrid Princesa

        Princesa 27, Madrid, Madrid
          
         4,4 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hote kan ikke betegnes som et 5 stjernet hotel, max 3,5. Hotellet er slidt, man kan tydeligt høre naboerne samt larm fra gaden inde på værelset. De tilbyder familieværelser, men familier kan ikke bruge poolen mv.

         De bedste tilbud på fly + hotel i Spanien

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.