Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Storbyferie i Madrid

Madrid er en af de mest populære byer i Europa på grund af dens livlige atmosfære, fascinerende historie, berømte museer og fantastiske arkitektur.

Madrid er Spaniens smarte, kosmopolitiske og festglade hovedstad. Når du har nydt de store parker, de moderne faciliteter, de udendørs cafeer og al den udendørs kunst, kan du gå indenfor for at beundre byens paladser og kirker. Det moderne Madrid er vigtigt for Europa, både handelsmæssigt og politisk, men det er den gamle spanske kultur, der tager det meste af opmærksomheden i byens gader med de storslåede bygninger, museer og gallerier.


Du kunne bruge dage på at udforske nogle af verdens vigtigste kunstmuseer. Besøg Prado-museet (Museo Nacional del Prado) for at se værker af store kunstnere som Goya og Velázquez, eller læg turen forbi Thyssen-Bornemisza-museet (Museo Thyssen-Bornemisza) for at se en samling af malerier fra mange århundreder. Hvis du er i Madrid på et weekendophold, er en gåtur gennem gallerierne i Reina Sofía-museet (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía) et absolut must. Her kan du beundre værker af de helt store spanske mestre som Picasso og Dalí.

Nyd frokosten på torvet i byens centrum, Plaza Mayor fra det 18. århundrede, eller få en rundvisning på Rådhuset (Casa del Ayuntamiento).

Kongen residerer i udkanten af byen, men besøgende kan komme ind i Kongepaladset (Palacio Real) i byens centrum for at se de rigt udsmykkede værelser og den imponerende samling af kunstværker. Gå heller ikke glip af Almudena-katedralen (Santa María la Real de La Almudena), der ligger lige i nærheden: Det tog mere end hundrede år at bygge den.

Det ikoniske Puerta de Alcalá udsmykker et hjørne af El Retiro (El Parque de Retiro), som er et imponerende grønt område med arkitektoniske perler, haver og små søer. Casa de Campo er en endnu større bypark. Besøg Naturhistorisk Museum (Museo Nacional de Ciencias Naturales) for at lære om den lokale flora og fauna.

I Las Ventas er der tyrefægtning om søndagen. Hvis denne gamle spanske tradition ikke har din interesse, kan du i stedet se en fodboldkamp eller besøge loppemarkedet El Rastro.

Om aftenen kan du besøge Puerta del Sol, der er omgivet af nogle af Madrids bedste "tabernas" og natklubber. I Spanien er der tradition for at spise meget sent, så hvis du vil møde spanierne, skal du først komme hen mod midnat. Hvis du vil prøve de lokale specialiteter, skal du bestille tapas eller paella med en forfriskende sangria eller den lokale vin.


Madrid er en af de mest livlige storbyer i Europa, og der er ingen tvivl om, at du nok skal blive forelsket i denne solrige by.

Overnatningssteder i Madrid

I landets hovedstad er der 670 indkvarteringsmuligheder. Tag et kig på Expedias side over hoteller i Madrid for at få de bedste tilbud.

Rejsende med et svagt punkt for de god ting i livet vil med garanti synes godt om Hotel Villa Magna, der ligger på Paseo de la Castellana 22, eller Hotel Ritz, på Plaza de la Lealtad 5. Hotel Francisco I, beliggende på Calle Arenal, 15, og Artrip, på Artrip, er to alternativer, der er værd at udforske, hvis du gerne vil spare lidt penge.

Prado Museum ligger i Madrid, så en anden mulighed er at overnatte i gåafstand fra denne populære seværdighed. The Westin Palace, Madrid ligger for eksempel kun 0,3 km derfra. AC Palacio Del Retiro, Autograph Collection, der ligger ca. 0,5 km derfra, er ligeledes et populært valg.


Guide til at udforske Madrid


Bedste hoteltilbud i Madrid

Se alle 1.678 hoteller i Madrid
Gran Vía Capital

Gran Vía Capital

Gran Via 48, Madrid
4,6
ud af 5 (baseret på 602 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette lejlighedskompleks ligger i Gran Via, kun 10 minutters gang fra Plaza de Callao, Plaza de España og Plaza Mayor. Derudover ligger Kongeslottet og Plaza de Cibeles 15 minutter derfra.

Hotel Regina

Hotel Regina

Alcala 19, Madrid
4,2
ud af 5 (baseret på 4.290 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Gran Via, kun få skridt fra La Equitativa-bygningen, Casino de Madrid og Las Calatravas-kirken. Derudover ligger San Fernandos Kongelige Kunstakademi og Real Casa de la Aduana 5 minutter derfra.

Hotel Atlantico Madrid

Hotel Atlantico Madrid

Gran Via 38, Madrid
4,6
ud af 5 (baseret på 6.913 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Gran Via, kun 10 minutters gang fra Teatro Rialto, Plaza Mayor og Plaza de España. Derudover ligger Kongeslottet og Almudena Katedral 15 minutter derfra.

Hotel Emperador

Hotel Emperador

Gran Via 53, Madrid
4,1
ud af 5 (baseret på 1.920 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Gran Via, kun 5 minutters gang fra Teatro Rialto og Plaza de España. Derudover ligger Plaza Mayor og Kongeslottet 15 minutter derfra.

Maydrit Hotel

Maydrit Hotel

Piragua 1, Madrid
4,5
ud af 5 (baseret på 1.291 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Alameda de Osuna, mindre end 3 km fra El Capricho Park, Plenilunio Indkøbscenter og Olivar de la Hinojosa Golfklub. Derudover ligger Wanda Metropolitano Stadion og Madrid Congrescenter ca. 5 km derfra.

Novotel Madrid Center

Novotel Madrid Center

O'donnell 53, Madrid
4,4
ud af 5 (baseret på 526 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Salamanca, kun 2 km fra Casa Arabe, Las Ventas og El Retiro Park. Derudover ligger Prado Museum og Thyssen-Bornemisza Museum ca. 3 km derfra.

Avant Torrejon

Avant Torrejon

Avenida de las Estaciones, 20, Torrejon de Ardoz
4,1
ud af 5 (baseret på 427 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Torrejón de Ardoz, kun 2,8 km fra Parque Europa og ca. 10 km fra Aquópolis og Golf Negralejo. Derudover ligger ABC Serrano og Parque de Berlin ca. 20 km derfra.

Agumar Hotel

Agumar Hotel

Paseo Reina Cristina 7, Madrid
4,0
ud af 5 (baseret på 1.458 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Pacífico, kun 15 minutters gang fra La Neomudejar og Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Derudover ligger Prado Museum og El Retiro Park ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.