Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Storbyferie i Madrid

Madrid er en af de mest populære byer i Europa på grund af dens livlige atmosfære, fascinerende historie, berømte museer og fantastiske arkitektur.

Madrid er Spaniens smarte, kosmopolitiske og festglade hovedstad. Når du har nydt de store parker, de moderne faciliteter, de udendørs cafeer og al den udendørs kunst, kan du gå indenfor for at beundre byens paladser og kirker. Det moderne Madrid er vigtigt for Europa, både handelsmæssigt og politisk, men det er den gamle spanske kultur, der tager det meste af opmærksomheden i byens gader med de storslåede bygninger, museer og gallerier.


Du kunne bruge dage på at udforske nogle af verdens vigtigste kunstmuseer. Besøg Prado-museet (Museo Nacional del Prado) for at se værker af store kunstnere som Goya og Velázquez, eller læg turen forbi Thyssen-Bornemisza-museet (Museo Thyssen-Bornemisza) for at se en samling af malerier fra mange århundreder. Hvis du er i Madrid på et weekendophold, er en gåtur gennem gallerierne i Reina Sofía-museet (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía) et absolut must. Her kan du beundre værker af de helt store spanske mestre som Picasso og Dalí.

Nyd frokosten på torvet i byens centrum, Plaza Mayor fra det 18. århundrede, eller få en rundvisning på Rådhuset (Casa del Ayuntamiento).

Kongen residerer i udkanten af byen, men besøgende kan komme ind i Kongepaladset (Palacio Real) i byens centrum for at se de rigt udsmykkede værelser og den imponerende samling af kunstværker. Gå heller ikke glip af Almudena-katedralen (Santa María la Real de La Almudena), der ligger lige i nærheden: Det tog mere end hundrede år at bygge den.

Det ikoniske Puerta de Alcalá udsmykker et hjørne af El Retiro (El Parque de Retiro), som er et imponerende grønt område med arkitektoniske perler, haver og små søer. Casa de Campo er en endnu større bypark. Besøg Naturhistorisk Museum (Museo Nacional de Ciencias Naturales) for at lære om den lokale flora og fauna.

I Las Ventas er der tyrefægtning om søndagen. Hvis denne gamle spanske tradition ikke har din interesse, kan du i stedet se en fodboldkamp eller besøge loppemarkedet El Rastro.

Om aftenen kan du besøge Puerta del Sol, der er omgivet af nogle af Madrids bedste "tabernas" og natklubber. I Spanien er der tradition for at spise meget sent, så hvis du vil møde spanierne, skal du først komme hen mod midnat. Hvis du vil prøve de lokale specialiteter, skal du bestille tapas eller paella med en forfriskende sangria eller den lokale vin.


Madrid er en af de mest livlige storbyer i Europa, og der er ingen tvivl om, at du nok skal blive forelsket i denne solrige by.


Guide til at udforske Madrid


Bedste hoteltilbud i Madrid

Se alle 1.511 hoteller i Madrid
670 DKK
Novotel Madrid Center

Novotel Madrid Center

O'donnell 53, Madrid
4,4
ud af 5 (baseret på 418 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Salamanca, kun 2 km fra Casa Arabe, Las Ventas og El Retiro Park. Derudover ligger Prado Museum og Thyssen-Bornemisza Museum ca. 3 km derfra.

420 DKK
Axor Feria

Axor Feria

Calle Campezo 4, Madrid
4,3
ud af 5 (baseret på 1.800 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i San Blas-Canillejas, kun 10 km fra Madrid Congrescenter, Aquópolis og Ciudad Real Madrid. Derudover ligger Prado Museum og Las Ventas ca. 15 km derfra.

476 DKK
Maydrit Hotel

Maydrit Hotel

Piragua 1, Madrid
4,5
ud af 5 (baseret på 1.225 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Barajas, mindre end 3 km fra El Capricho Park, Plenilunio Indkøbscenter og Olivar de la Hinojosa Golfklub. Derudover ligger Wanda Metropolitano Stadion og Madrid Congrescenter ca. 5 km derfra.

457 DKK
Axor Barajas

Axor Barajas

Calle campezo 4, Madrid
4,4
ud af 5 (baseret på 1.484 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i San Blas-Canillejas, kun 10 km fra Madrid Congrescenter, Aquópolis og Ciudad Real Madrid. Derudover ligger Prado Museum og Las Ventas ca. 15 km derfra.

396 DKK
Hotel Exe Plaza

Hotel Exe Plaza

Paseo De La Castellana 191, Madrid
4,2
ud af 5 (baseret på 471 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Plaza Castilla, kun 2 km fra Cuatro Torres Business Area og Santiago Bernabeu Stadion. Derudover ligger Cristal Tårn og Den Britiske Ambassade ca. 2 km derfra.

256 DKK
Travelodge Madrid Alcalá

Travelodge Madrid Alcalá

Calle Santa Leonor 34, Madrid
3,8
ud af 5 (baseret på 557 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Arturo Soria, kun 5 km fra Museum for Tyrefægtning, Madrid Congrescenter og Las Ventas. Derudover ligger Fundacion Juan March og Casa Arabe ca. 5 km derfra.

457 DKK
Crowne Plaza Madrid Airport

Crowne Plaza Madrid Airport

Calle de Lola Flores, 1, Madrid
4,3
ud af 5 (baseret på 1.498 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i San Blas-Canillejas, kun 10 km fra Aquópolis, Madrid Congrescenter og Golf Negralejo. Derudover ligger Las Ventas og Parque Europa ca. 15 km derfra.

779 DKK
Gran Vía Capital

Gran Vía Capital

Gran Via 48, Madrid
4,6
ud af 5 (baseret på 521 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i Gran Via, kun 10 minutters gang fra Teatro Rialto, Plaza Mayor og Plaza de España. Derudover ligger Kongeslottet og Almudena Katedral 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.