Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

MadridSpanien

Madrid er en af de mest populære byer i Europa på grund af dens livlige atmosfære, fascinerende historie, berømte museer og fantastiske arkitektur.

Madrid er Spaniens smarte, kosmopolitiske og festglade hovedstad. Når du har nydt de store parker, de moderne faciliteter, de udendørs cafeer og al den udendørs kunst, kan du gå indenfor for at beundre byens paladser og kirker. Det moderne Madrid er vigtigt for Europa, både handelsmæssigt og politisk, men det er den gamle spanske kultur, der tager det meste af opmærksomheden i byens gader med de storslåede bygninger, museer og gallerier.


Du kunne bruge dage på at udforske nogle af verdens vigtigste kunstmuseer. Besøg Prado-museet (Museo Nacional del Prado) for at se værker af store kunstnere som Goya og Velázquez, eller læg turen forbi Thyssen-Bornemisza-museet (Museo Thyssen-Bornemisza) for at se en samling af malerier fra mange århundreder. Hvis du er i Madrid på et weekendophold, er en gåtur gennem gallerierne i Reina Sofía-museet (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía) et absolut must. Her kan du beundre værker af de helt store spanske mestre som Picasso og Dalí.

Nyd frokosten på torvet i byens centrum, Plaza Mayor fra det 18. århundrede, eller få en rundvisning på Rådhuset (Casa del Ayuntamiento).

Kongen residerer i udkanten af byen, men besøgende kan komme ind i Kongepaladset (Palacio Real) i byens centrum for at se de rigt udsmykkede værelser og den imponerende samling af kunstværker. Gå heller ikke glip af Almudena-katedralen (Santa María la Real de La Almudena), der ligger lige i nærheden: Det tog mere end hundrede år at bygge den.

Det ikoniske Puerta de Alcalá udsmykker et hjørne af El Retiro (El Parque de Retiro), som er et imponerende grønt område med arkitektoniske perler, haver og små søer. Casa de Campo er en endnu større bypark. Besøg Naturhistorisk Museum (Museo Nacional de Ciencias Naturales) for at lære om den lokale flora og fauna.

I Las Ventas er der tyrefægtning om søndagen. Hvis denne gamle spanske tradition ikke har din interesse, kan du i stedet se en fodboldkamp eller besøge loppemarkedet El Rastro.

Om aftenen kan du besøge Puerta del Sol, der er omgivet af nogle af Madrids bedste "tabernas" og natklubber. I Spanien er der tradition for at spise meget sent, så hvis du vil møde spanierne, skal du først komme hen mod midnat. Hvis du vil prøve de lokale specialiteter, skal du bestille tapas eller paella med en forfriskende sangria eller den lokale vin.


Madrid er en af de mest livlige storbyer i Europa, og der er ingen tvivl om, at du nok skal blive forelsket i denne solrige by.

Her kan du overnatte i Madrid

Centro, Madrid, Madridregionen, Spanien

Centro

4.5/5Wonderful!(38 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Centro, som er kendt for sine fascinerede museer og sine anerkendte kunstgallerier. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Puerta del Sol og Plaza Mayor, ligesom du kan hoppe på metroen fra Sol Metrostation eller Gran Via Metrostation for at se mere af byen.

Centro
Reina Sofia Musuem som viser en plads eller et torv og moderne arkitektur såvel som en stor gruppe mennesker

Atocha

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, mens du lærer Atocha at kende, og sørg endelig for at opleve de interessante museer. Du kan hoppe på metroen fra Delicias Metrostation eller Palos de la Frontera Metrostation for at se mere af området.

Atocha
Salamanca, Madrid, Madridregionen, Spanien

Salamanca

4/5Very Good!(6 anmeldelser af området)

Rejsende er vilde med Salamanca på grund af de populære butikker, og du kan se mere af Madrid ved at hoppe på metroen fra Lista Metrostation eller Manuel Becerra Metrostation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Paseo del Prado og WiZink Center.

Salamanca
Chueca som viser en plads eller et torv, en by og et hus

Chueca

4/5Very Good!(1 anmeldelse af området)

Hvis du tilbringer noget tid i Chueca, kan du se seværdigheder som Paseo de la Castellana og Teatro Infanta Isabel. Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Chueca Metrostation for at se mere af byen.

Chueca
Barajas, Madrid, Madridregionen, Spanien

Barajas

4.5/5Wonderful!(4 anmeldelser af området)

Brug noget tid på at opleve de mange spisemuligheder i Barajas, besøg populære seværdigheder som Ciudad Real Madrid, og tag metroen fra Barajas Metrostation eller Aeropuerto T1-T2-T3 Metrostation for at se mere af området.

Barajas
Sorolla Museum

Chamberi

4.5/5Wonderful!(5 anmeldelser af området)

Rejsende tager til Chamberi på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Canal Metrostation eller Alonso Cano Metrostation, og besøg populære seværdigheder som Paseo de la Castellana.

Chamberi

Mest populære hoteller i Madrid

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
NH Madrid Barajas Airport
NH Madrid Barajas Airport
3 out of 5
Calle de Catamaran, 1, Madrid, Madrid
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 470 pr. nat

Dette hotel ligger i Barajas, kun 3 km fra IFEMA, Wanda Metropolitano Stadion og Plenilunio Indkøbscenter. Derudover ligger IFEMA – Feria de Madrid og Ciudad ...

4.3/5Excellent! (976 anmeldelser)
Dejlig base for vores besøg i Madrid

"Fint hotel tæt på lufthavnen. Stor lækker morgenmads buffet og god restaurant. Ligger ca. 200 m fra metrostation og herfra tager det ca. 30 Minutter til Madrid centrum. Lille og "lav" pool, men i fin stand. Hele hotellet virker velholdt, rent og pænt. Hotellet ligger i roligt kvarter med lejligheder ..."…"

Anmeldelse fra 7. sep. 2019

NH Madrid Barajas Airport
Hotel Riu Plaza España
Hotel Riu Plaza España
4 out of 5
C/ Gran Via, 84, Madrid
Prisen er DKK 708 pr. nat

Dette hotel ligger i Centro, kun få skridt fra Plaza de España - Princesa, Gran Via Street og Teatro Coliseum. Derudover ligger Palacio Real de Madrid og Lope ...

4.6/5Wonderful! (774 anmeldelser)

"Ja. Det eneste jeg kan huske der var lidt kaos ved elevatorerne omkring morgenmaden"…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

Hotel Riu Plaza España
Novotel Madrid Center
Novotel Madrid Center
4 out of 5
O'donnell 53, Madrid, Madrid

Dette hotel ligger i Salamanca, kun 10 minutters gang fra WiZink Center og Alcalá Ny Teater. Derudover ligger El Retiro Park og Paseo del Prado ca. 2 km derfra. ...

4.5/5Wonderful! (1,880 anmeldelser)
Velfungerende og internationalt

"Dejligt, internationalt hotel, alt velfungerede og i flot stand. Venligt personale. Herlig morgenmadsbuffet og super solterrasse på taget med lille pool. Vi havde værelse med egen terrasse, det kan anbefales! Fin beliggenhed med shopping og spisesteder i lokalområdet. Nemt at komme ind til centrum ..."…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2019

Novotel Madrid Center

Populære steder at besøge i Madrid

Plaza Mayor
Billede af Plaza Mayor

Plaza Mayor

4/5(33 anmeldelser)

Denne plads er blevet brugt til alt fra markeder og fejring af store begivenheder til tyrefægtning og henrettelser. I dag er der gøglere, kunstnere og butikker.

Prado Museum
Billede af Prado Museum

Prado Museum

4/5(26 anmeldelser)

Dette kunstmuseum kan konkurrere med Louvre og British National Gallery. Her kan du opleve noget af det bedste kunst, som Europa har at byde på.

Santiago Bernabeu Stadion
Billede af Santiago Bernabeu Stadion

Santiago Bernabeu Stadion

4.5/5(14 anmeldelser)

Gå til et event i Santiago Bernabeu Stadion under dit ophold i Madrid. Dette livlige sted er vellidt for sine museer og sine teatre, som begge er noget, du kan opleve.

Parque Warner Madrid
Billede af Parque Warner Madrid

Parque Warner Madrid

4/5(5 anmeldelser)

Nyd de sjove forlystelser i Parque Warner Madrid, og forstå, hvorfor andre rejsende er vilde med denne forlystelsespark i San Martin de la Vega. Nyd udvalget af charmerende caféer, mens du er i området.

Gran Via Street
Billede af Gran Via Street

Gran Via Street

4/5(25 anmeldelser)

Gran Via er Madrids kendte butiksgade med modebutikker og internationale mærkevareudsalg, et sprudlende natteliv og et imponerende udvalg af arkitektur fra begyndelsen af 1900-tallet. 

Puerta del Sol
Billede af Puerta del Sol

Puerta del Sol

4/5(24 anmeldelser)

Stå lige midt i Madrid, og oplev byens summen, hvor tusindvis af mennesker mødes inden en tur i byen, en demonstration eller en byrundvisning.

De mest populære oplevelser i Madrid

Rundvisning på Real Madrid Bernabeu – billet med åben dato (kun billet)
Billede af Rundvisning på Real Madrid Bernabeu – billet med åben dato (kun billet)

Rundvisning på Real Madrid Bernabeu – billet med åben dato (kun billet)

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 186
pr. voksen
Heldagstur til Toledo og Segovia med entré til Alcazar
Billede af Heldagstur til Toledo og Segovia med entré til Alcazar

Heldagstur til Toledo og Segovia med entré til Alcazar

Anbefales af 94% af rejsende
DKK 514
pr. voksen
Rundvisning af Avila og Segovia med frokostopgradering
Billede af Rundvisning af Avila og Segovia med frokostopgradering

Rundvisning af Avila og Segovia med frokostopgradering

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 358
pr. voksen
Spring-køen-over-adgang til Prado-museet med rundvisning
Billede af Spring-køen-over-adgang til Prado-museet med rundvisning

Spring-køen-over-adgang til Prado-museet med rundvisning

Anbefales af 74% af rejsende
DKK 283
pr. voksen
Flamencoshow på Cardamomo Tablao
Billede af Flamencoshow på Cardamomo Tablao

Flamencoshow på Cardamomo Tablao

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 291
pr. voksen
Flamencoforestilling på Corral de la Moreria
Billede af Flamencoforestilling på Corral de la Moreria

Flamencoforestilling på Corral de la Moreria

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 372
pr. voksen

Madrid – anmeldelser

4.4

Populær destination

5 - Fremragende
28
5 - Fremragende 47.45762711864407%
4 - God
27
4 - God 45.76271186440678%
3 - Okay
3
3 - Okay 5.084745762711864%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 1.694915254237288%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

9. mar. 2020

Endnu et besøg værd gerne samme hotel

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

11. feb. 2020

Det er bare en rigtig fed by, den har alt

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

30. nov. 2019

Skal helt sikker tilbage

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. nov. 2019

Hyggelig by med en masse gode spisesteder til rimelige priser. Venlige og hjælpsom lokalbefolkning. Kan være lidt overvældende med mennesker på hovedgader og strøg.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

5. aug. 2019

Jeg synes godt om Madrid. En lækker by med forskellige seværdigheder. Jeg havde en fantastisk tur til Madrid. Dét er ikke sidste gang jeg besøger Madrid. I will be back.

5/5 - Fremragende

Heidi

22. jul. 2019

Skøn by, dejligt at de ting vi gerne ville se lå i gå afstand

Byer i nærheden af Madrid

Andre steder som Madrid