COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Madrid
Rejseguide

Almudena Cathedral

Madrid er en af de mest populære byer i Europa på grund af dens livlige atmosfære, fascinerende historie, berømte museer og fantastiske arkitektur.

Madrid er Spaniens smarte, kosmopolitiske og festglade hovedstad. Når du har nydt de store parker, de moderne faciliteter, de udendørs cafeer og al den udendørs kunst, kan du gå indenfor for at beundre byens paladser og kirker. Det moderne Madrid er vigtigt for Europa, både handelsmæssigt og politisk, men det er den gamle spanske kultur, der tager det meste af opmærksomheden i byens gader med de storslåede bygninger, museer og gallerier.


Du kunne bruge dage på at udforske nogle af verdens vigtigste kunstmuseer. Besøg Prado-museet (Museo Nacional del Prado) for at se værker af store kunstnere som Goya og Velázquez, eller læg turen forbi Thyssen-Bornemisza-museet (Museo Thyssen-Bornemisza) for at se en samling af malerier fra mange århundreder. Hvis du er i Madrid på et weekendophold, er en gåtur gennem gallerierne i Reina Sofía-museet (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía) et absolut must. Her kan du beundre værker af de helt store spanske mestre som Picasso og Dalí.

Nyd frokosten på torvet i byens centrum, Plaza Mayor fra det 18. århundrede, eller få en rundvisning på Rådhuset (Casa del Ayuntamiento).

Kongen residerer i udkanten af byen, men besøgende kan komme ind i Kongepaladset (Palacio Real) i byens centrum for at se de rigt udsmykkede værelser og den imponerende samling af kunstværker. Gå heller ikke glip af Almudena-katedralen (Santa María la Real de La Almudena), der ligger lige i nærheden: Det tog mere end hundrede år at bygge den.

Det ikoniske Puerta de Alcalá udsmykker et hjørne af El Retiro (El Parque de Retiro), som er et imponerende grønt område med arkitektoniske perler, haver og små søer. Casa de Campo er en endnu større bypark. Besøg Naturhistorisk Museum (Museo Nacional de Ciencias Naturales) for at lære om den lokale flora og fauna.

I Las Ventas er der tyrefægtning om søndagen. Hvis denne gamle spanske tradition ikke har din interesse, kan du i stedet se en fodboldkamp eller besøge loppemarkedet El Rastro.

Om aftenen kan du besøge Puerta del Sol, der er omgivet af nogle af Madrids bedste "tabernas" og natklubber. I Spanien er der tradition for at spise meget sent, så hvis du vil møde spanierne, skal du først komme hen mod midnat. Hvis du vil prøve de lokale specialiteter, skal du bestille tapas eller paella med en forfriskende sangria eller den lokale vin.


Madrid er en af de mest livlige storbyer i Europa, og der er ingen tvivl om, at du nok skal blive forelsket i denne solrige by.

Hvor kan jeg overnatte i Madrid

Hotel Riu Plaza España
Hotel Riu Plaza España
4 out of 5
C/ Gran Via, 84, Madrid
Prisen er DKK 810 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette hotel ligger i Centro, kun få skridt fra Calle de la Princesa, Gran Via Street og Teatro Coliseum. Derudover ligger Palacio Real de Madrid og Lope de Vega ...
4.5/5Wonderful! (1,054 anmeldelser)
Super hotel til rimelige penge.
"Super godt hotel. Selv i coronatider er morgenmaden perfekt. Parkeringen er dog meget dyr, men det er generelt for parkering i dette område. Havde terrasse på 10. Sal, dette kan godt anbefales."

Anmeldelse fra 18. jul. 2020

Hotel Riu Plaza España
Hotel Regina
Hotel Regina
3 out of 5
Alcala 19, Madrid, Madrid
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 494 pr. nat fra 30. maj til 30. maj
Dette hotel ligger i Centro, kun 5 minutters gang fra Gran Via Street og Puerta del Sol. Derudover ligger Plaza de Cibeles og Plaza Mayor 10 minutter derfra. ...
4.5/5Wonderful! (1,595 anmeldelser)
Ganske fin oplevelse
"Rigtig flot hotel og virkelig imødekommende personale. Sengen var en smule hård mit vedkommende, så jeg lagde et håndklæde under mig og så gik det. Da vi valgte at spise i hotellets restaurant, men fik at vide der intet bord var til os, så derfor fik vi muligheden for at sidde ved baren. Dette ville ..."

Anmeldelse fra 15. nov. 2019

Hotel Regina
H10 Puerta de Alcalá
H10 Puerta de Alcalá
4 out of 5
Alcala, 66, Madrid, Madrid
Prisen er DKK 657 pr. nat fra 24. maj til 24. maj
Dette hotel ligger i Salamanca, kun 5 minutters gang fra El Retiro Park og Alcalá Ny Teater. Derudover ligger Paseo de la Castellana og Puerta de Alcala 10 minutter ...
4.5/5Wonderful! (372 anmeldelser)
"Lovely rooms, Nice and friendly staff. Tiny pool, but super nice rooftop terrace."

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

H10 Puerta de Alcalá
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Gran View Apartments
Gran View Apartments
4 out of 5
C/ Gran Vía 48, Madrid, Madrid
Prisen er DKK 1.041 pr. nat fra 18. maj til 18. maj
Dette lejlighedshotel ligger i Centro, kun få skridt fra Plaza de Callao, Gran Via Street og Teatro Rialto. Derudover ligger Teatro Lara og Lope de Vega Teater ...
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)
"La terraza del piso y la habitación una pasada"

Anmeldelse fra 2. maj 2021

Gran View Apartments
Luxury Suites
Luxury Suites
4 out of 5
Alcala 57, Madrid, Madrid
Prisen er DKK 803 pr. nat fra 24. maj til 24. maj
Dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter ligger i Salamanca kun få skridt fra Plaza de Cibeles og Paseo del Prado. Derudover ligger El Retiro Park og Puerta ...
4.6/5Exceptional! (398 anmeldelser)
Beliggenhed
"Fantastisk beliggenhed, god morgenmad og glimrende service."

Anmeldelse fra 20. aug. 2017

Luxury Suites
SmartRental Collection Gran Via Centric
SmartRental Collection Gran Via Centric
3.5 out of 5
Gran vía 42, Madrid
Prisen er DKK 553 pr. nat fra 24. maj til 24. maj
Dette lejlighedshotel ligger i Centro, kun 10 minutters gang fra Gran Via Street og Plaza Mayor. Derudover ligger Palacio Real de Madrid og El Retiro Park ca. ...
4.7/5Exceptional! (245 anmeldelser)
"Excellent property and great location. The property is undergoing some renovations and under new management. I arrived on the first day of the new management and they were very professional but did have a mi or issue with the renovation on my floor. I’m confident this was a one time issue."

Anmeldelse fra 4. feb. 2021

SmartRental Collection Gran Via Centric
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Madrid

De mest populære oplevelser i Madrid

Madrid – anmeldelser

4.4

Populær destination

5 - Fremragende
28
5 - Fremragende 47.45762711864407%
4 - God
27
4 - God 45.76271186440678%
3 - Okay
3
3 - Okay 5.084745762711864%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 1.694915254237288%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

9. mar. 2020

Endnu et besøg værd gerne samme hotel

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

11. feb. 2020

Det er bare en rigtig fed by, den har alt

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

30. nov. 2019

Skal helt sikker tilbage

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. nov. 2019

Hyggelig by med en masse gode spisesteder til rimelige priser. Venlige og hjælpsom lokalbefolkning. Kan være lidt overvældende med mennesker på hovedgader og strøg.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

5. aug. 2019

Jeg synes godt om Madrid. En lækker by med forskellige seværdigheder. Jeg havde en fantastisk tur til Madrid. Dét er ikke sidste gang jeg besøger Madrid. I will be back.

5/5 - Fremragende

Heidi

22. jul. 2019

Skøn by, dejligt at de ting vi gerne ville se lå i gå afstand

Byer i nærheden af Madrid