Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Madrid

Billeje i Madrid

Madrid er Spaniens hovedstad, og denne centrale metropol er et yndet rejsemål for turister fra resten af Europa. De tiltrækkes af det behagelige klima, de mange kulturelle tilbud, de gode shoppemuligheder og de spændende kulinariske oplevelser, som det spanske køkken kan byde på, f.eks. uimodståelige tapas og krydret paella.

Hvis du rejser på ferie i Madrid, kan du sagtens få flere dage til at gå med at udforske den centrale del af byen med interessante museer, frodige parker og enestående plazas med flot arkitektur. Du kan også vælge at leje en bil og udforske området uden for byen, hvor du kan besøge en vinbonde eller gå en tur i en olivenlund.

Lej en bil i lufthavnen

Madrids lufthavn hedder Aeropuerto Madrid Barajas, og den ligger 12 km nordøst for byens centrum. Lufthavnens biludlejningsfirmaer har kontorer i T1-terminalen ved ankomsthallen foran bagageafhentningsområdet samt i T4-terminalen. Hvis du er på udkig efter billig biludlejning i Madrid, kan det være en god idé at gå online og leje en bil inden afrejsen fra Danmark, da der kan være penge at spare ved at bestille på forhånd. Så kan du også i ro og mag vælge, hvilken model og størrelse du vil leje.

Skal du til byen på forretningsrejse, kan det være en fordel at leje en bil i Madrid, så du hurtigt og nemt kan komme rundt til møder og på kundebesøg. Der er f.eks. kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen til et af byens største kongrescentre Feria de Madrid. Hvis du rejser til Madrid på golfferie, og du har lejet en bil i lufthavnen, kan du hurtigt transportere alt dit golfudstyr videre, f.eks. til Club de Campo Villa de Madrid, der muligvis er Europas største sportsklub med over 10.000 medlemmer.

Leje af bil i Madrid centrum

Hvis du ikke har lejet en bil i lufthavnen eller ankommer med tog til byen, findes der flere biludlejningskontorer i midtbyen. Der ligger en del i området omkring Plaza de España, der er lige i nærheden af metro- og lokaltogsstationen Príncipe Pío. Ankommer du til hovedbanegården Estación de Atocha, kan du også hurtigt finde billig billeje i Madrid lige i nærheden, f.eks. på Ronda de Atocha. Vær opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads i Madrid, og de lokale parkerer gerne i anden og tredje position på gaden.

Benyt dig af muligheden for at komme lidt uden for byen. Du kan f.eks. besøge det berømte vindistrikt Ribera del Duero, der ligger ca. 2 timers kørsel fra Madrid. Her kan du se, hvordan vinen bliver til, lige fra druerne plukkes, til det færdige produkt er kommet på flaske. Der er naturligvis mulighed for at få smagsprøver, og flere vingårde byder også på tapas eller et let måltid. Hvis du er kulturelt interesseret, kan du køre en tur til det arkitektoniske mesterværk El Escorial godt 45 km nordvest for Madrid. Klosteret er på UNESCOs verdensarvsliste og en af de mest besøgte seværdigheder i Spanien. Gør holdt undervejs i landsbyen Las Rozas, hvor du kan shoppe designervarer til favorable priser.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Madrid

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Madrid?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Madrid.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Madrid?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Madrid er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Madrid?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Madrid?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Madrid

Udforsk Madrid med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!