Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Madrid

Se alle udlejningsbiler i Madrid

Biludlejning gennem Expedia i Madrid

Billeje i Madrid

Madrid er Spaniens hovedstad, og denne centrale metropol er et yndet rejsemål for turister fra resten af Europa. De tiltrækkes af det behagelige klima, de mange kulturelle tilbud, de gode shoppemuligheder og de spændende kulinariske oplevelser, som det spanske køkken kan byde på, f.eks. uimodståelige tapas og krydret paella.

Hvis du rejser på ferie i Madrid, kan du sagtens få flere dage til at gå med at udforske den centrale del af byen med interessante museer, frodige parker og enestående plazas med flot arkitektur. Du kan også vælge at leje en bil og udforske området uden for byen, hvor du kan besøge en vinbonde eller gå en tur i en olivenlund.

Lej en bil i lufthavnen

Madrids lufthavn hedder Aeropuerto Madrid Barajas, og den ligger 12 km nordøst for byens centrum. Lufthavnens biludlejningsfirmaer har kontorer i T1-terminalen ved ankomsthallen foran bagageafhentningsområdet samt i T4-terminalen. Hvis du er på udkig efter billig biludlejning i Madrid, kan det være en god idé at gå online og leje en bil inden afrejsen fra Danmark, da der kan være penge at spare ved at bestille på forhånd. Så kan du også i ro og mag vælge, hvilken model og størrelse du vil leje.

Skal du til byen på forretningsrejse, kan det være en fordel at leje en bil i Madrid, så du hurtigt og nemt kan komme rundt til møder og på kundebesøg. Der er f.eks. kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen til et af byens største kongrescentre Feria de Madrid. Hvis du rejser til Madrid på golfferie, og du har lejet en bil i lufthavnen, kan du hurtigt transportere alt dit golfudstyr videre, f.eks. til Club de Campo Villa de Madrid, der muligvis er Europas største sportsklub med over 10.000 medlemmer.

Leje af bil i Madrid centrum

Hvis du ikke har lejet en bil i lufthavnen eller ankommer med tog til byen, findes der flere biludlejningskontorer i midtbyen. Der ligger en del i området omkring Plaza de España, der er lige i nærheden af metro- og lokaltogsstationen Príncipe Pío. Ankommer du til hovedbanegården Estación de Atocha, kan du også hurtigt finde billig billeje i Madrid lige i nærheden, f.eks. på Ronda de Atocha. Vær opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads i Madrid, og de lokale parkerer gerne i anden og tredje position på gaden.

Benyt dig af muligheden for at komme lidt uden for byen. Du kan f.eks. besøge det berømte vindistrikt Ribera del Duero, der ligger ca. 2 timers kørsel fra Madrid. Her kan du se, hvordan vinen bliver til, lige fra druerne plukkes, til det færdige produkt er kommet på flaske. Der er naturligvis mulighed for at få smagsprøver, og flere vingårde byder også på tapas eller et let måltid. Hvis du er kulturelt interesseret, kan du køre en tur til det arkitektoniske mesterværk El Escorial godt 45 km nordvest for Madrid. Klosteret er på UNESCOs verdensarvsliste og en af de mest besøgte seværdigheder i Spanien. Gør holdt undervejs i landsbyen Las Rozas, hvor du kan shoppe designervarer til favorable priser.

Udforsk Madrid

Udforsk Madrid med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!