Biludlejning i Spanien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Spanien

Billeje Spanien

Book biludlejning i Spanien, og glæd dig til Solkystens kilometerlange sandstrande og livlige feriebyer. Du kan også slå dig løs i pulserende storbyer som Barcelona eller Madrid. Eller hvad med et smut til Gibraltar og de nærliggende kulturbyer Sevilla eller Cádiz?

Mulighederne for en uforglemmelig drømmeferie i Spanien er kort sagt uendelige. Booker du samtidig billeje i Spanien, kan du udforske det spændende rejseland på fleksibel og afslappende vis – helt efter dagens humør og vejr. Priserne er transparente, så du behøver ikke at frygte ekstragebyrer, og der er ingen skjulte omkostninger. Brændstofpolitikken er ligeledes overskuelig og fair. Tilkøb evt. billejen som del af en pakkerejse, da der ofte er penge at spare.

Budget-biludlejning i Spanien

Er du på udkig efter billig billeje i Spanien, er det altid en god ide at booke i så god tid som muligt. Samtidig kan du ofte nedbringe prisen ved at booke billejen som en del af en samlet pakke. Dette er særlig praktisk, hvis du også skal bruge flybilletter til Spanien i forbindelse med ferien. Har du også brug for indkvartering, kan du med fordel booke dit hotel i Spanien i samme ombæring. Herudover er det som regel billigere, hvis du ikke lægger dig fast på en bestemt model på forhånd, men blot definerer ønsket størrelse, antal døre og andre grundlæggende kendetegn.

På udkig efter en fleksibel og afslappet ferieform? Lej en bil i Spanien

Spanien er et fascinerende rejseland, der byder på enestående oplevelser inden for snart sagt alle kategorier. Det giver derfor god mening at booke billeje i Spanien, da du så har de bedste forudsætninger for at opleve og se så meget som muligt. Særligt børnefamilier kan have stor glæde af at flyve til Spanien og leje bil i lufthavnen, da den lange køretur fra Danmark til Sydeuropa ikke ligefrem er en behagelig start på jeres ferie i Spanien. Desuden kan du vælge at opgradere feriebilen til en større og mere komfortabel model, end du har stående derhjemme. Større bagagerum, klimaanlæg og mere benplads er alle pluspunkter, der gør tiden i bilen langt mere behagelig for både chauffør og passagerer.

Apropos børnefamilier er Andalusien og Solkysten et oplagt valg. Her venter kilometervis af paradisiske sandstrande med rolige strømforhold og varme havtemperaturer. Du kan dog sagtens kombinere strandferien med kultur og kulinariske glæder. I hovedbyen Málaga kan de historie- og kulturinteresserede gå på opdagelse på byens Picasso-museum og blandt mange historiske bygninger, mens den efterfølgende sult kan stilles i det rustikke spanske middelhavskøkken ledsaget af lokale kvalitetsvine. Har du booket en udlejningsbil i Spanien, kan du samtidig udforske det spændende område langs kysten og længere inde i landet. Besøg f.eks. Sierra Nevada-bjergene, Gibraltar-klippen eller spændende kulturbyer som Granada og Sevilla.

Bade- og kulturferie kan også i den grad kombineres i Barcelona, der byder på dejlige middelhavsstrande i gåafstand fra centrum i kombination med kulturhistoriske mesterværker som katedralen La Sagrada Familia og Picasso-museet med over 3.000 originale værker. Om aftenen kan du slappe af på ramblaen, Barcelonas livlige midtpunkt og bindeled mellem den nye og gamle bydel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Spanien?
Det er intet problem! Hvis du afbestiller din forudbetalte reservation minimum seks timer forud for afhentning af bilen, kan du være kvalificeret til at få alle pengene tilbage. Det er en fordel at gennemlæse bilens afbestillingspolitik, da der er nogle undtagelser. Klik videre til vores kundeservice, hvis du er i tvivl om noget.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Spanien?
Hvis du ønsker at spare penge på benzinen, mens du kører rundt i Spanien, så er det umuligt at slå en minibil. Disse smarte biler beviser, at det ikke er størrelsen, men gørelsen, der tæller, især når du er på jagt efter en parkeringsplads. Kør rundt i byens gader uden besvær – ingen grund til panik over parallelparkering. Foretrækker du en bil med mere benplads? Der er masser af plads i vores køretøjer af typen mellemstor, stor eller premium.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Spanien hos Expedia?
Tjek bedømmelser fra andre kunder, vælg din foretrukne biltype, og sammenlign priser fra de mest populære varemærker. Expedia gør det til en leg at finde det bedste tilbud på din udlejningsbil. Saml din reservation af billeje i Spanien med et hotel eller en flyrejse, og kør ud i det blå med endnu flere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Spanien?
Reglerne i Spanien kræver, at førere skal være fyldt 21 år for at leje en bil. Unge førere bliver dog pålagt et ekstra gebyr og visse restriktioner af udvalget. Mange udbydere opkræver et dagligt gebyr for unge førere udover prisen for billeje. Dette gebyr dækker en højere risiko for ulykker eller skader. Selvom mange bilklasser (såsom kompakte biler og mellemstore biler) udlejes til unge førere, omfatter udvalget normalt ikke premium- og luksusmodeller.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Spanien?
Det er enkelt at leje en bil i Spanien. Som regel skal du bare bruge et gyldigt kørekort og et kreditkort i samme navn. Når du har fundet den perfekte bil, bør du tjekke vilkår og betingelser for lejeaftalen, så du kender til eventuelle andre krav inden afhentningstidspunktet.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Spanien?
Ja, og du kan helt sikkert finde din ideelle bil på vores side med tilbud på langtidsleje af biler. Du skal blot indtaste dine oplysninger for at finde gode tilbud fra et udvalg af førende selskaber.
Hvor finder jeg billeje i Spanien, hvis jeg er under 25 år?
Om du kan leje et køretøj i Spanien, hvis du er under 25 år, afhænger ofte af, hvilket biludlejningsfirma du vælger. Nogle selskaber opkræver et gebyr for bilister mellem 21 og 24 år, alt imens andre muligvis ikke har yderligere omkostninger for denne aldersgruppe. Sørg for at gennemgå vilkårene og betingelserne for dit foretrukne biludlejningsfirma for at slippe for unødvendige gebyrer ved afhentning af bilen.

Oplev nye steder med Expedia