Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Portugal

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly til Portugal

Du kan finde flyrejser til Portugal fra enten Billund eller København. Med afgang fra København er rejsen direkte, mens der er i visse tilfælde er en mellemlanding på turen, hvis du vælger at flyve fra Billund, afhængigt af hvor du rejser hen i Portugal. Du kan også benytte dig af biludlejning i Portugal, hvis du vil besøge flere af landets smukke byer under din ferie. Du kan for eksempel finde flybilletter til Portugal og besøge hovedstaden Lissabon, der ligger fantastisk placeret ved Tajo-floden og Atlanterhavet. Lissabon er en meget gammel by med mange historiske bygninger, blandt andet Saõ Jorge-borgen på toppen af en af Lissabons syv høje. Samtidig er det også en helt moderne europæisk storby med en overflod af natklubber, barer, restauranter og indkøbsgader. Med en ferie i Portugal har du dermed mulighed for lidt af det hele. En anden mulighed er at flyve til byen Porto længere nordpå, som også ligger ved kysten. Med det store udvalg af billige hoteller i Portugal har du hænderne fri til at udforske både byen og omgivelserne i dit helt eget tempo. Porto er måske mest kendt for sin produktion af portvin, men byen har meget mere at byde på. Oplev den middelalderlige havnebydel Ribeira og den imponerende forhenværende børs Palácio de Bolsa, bygget til at imponere europæiske investorer. Med direkte fly til Portugal fra Danmark tager turen lige knap fire timer. Lissabon Humberto Delgado Lufthavn ligger ni kilometer uden for centrum, mens Francisco de Sá Carneiro Lufthavn ligger ca. ni kilometer nord for Porto.

Oplev Lissabon med billige fly til Portugal

Når du lander i Lissabons lufthavn, kan du både benytte offentlig transport eller tage en taxi, hvis rejsen skal være lidt mere nem og bekvem. Metroens røde linje fragter dig fra lufthavnen til udkanten af Lissabons centrum, og her kan du skifte til en af de andre linjer for at komme frem til dit hotel i midtbyen. Lissabon er et godt sted at begynde, hvis du er rejst med fly til Portugal. Her er et væld af spændende seværdigheder. Tag en tur med de charmerende gamle sporvogne, som kører op og ned ad de stejle gader, og smag de berømte kager på konditoriet Pastéis de Belém.

Find flybilletter til Portugal, og hold ferie i Porto

Du kan også finde billige flybilletter til Portugal og besøge landets andenstørste by. Portos internationale lufthavn er beliggende omkring 11 kilometer nord for Porto. Der findes et særdeles udbygget transportnetværk, hvilket du fint kan udnytte. Den nemmeste måde at komme ind til byen på, er med metroen. Ellers tager turen ca. 20-30 minutter i taxa, og alternativerne er bus eller udlejningsbil. Porto ligger i Douro-dalen og er kendt for sin fantastiske atmosfære og bygningsværker fra verdenskendte arkitekter som blandt andet Gustave Eiffels Dona Maria-bro, Nicolau Nasonis Clérigos-tårn og Álvaro Siza Vieiras museum Serralves, som fremviser moderne kunstudstillinger. Når du trænger til en pause mellem de mange indtryk, byder byens mange restauranter og mindre spisesteder på et væld af internationale og klassiske portugisiske retter.