Billige flybilletter til Portugal

Populære byer at besøge i Portugal

Billigste flyrejser til Portugal

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 218 kr. for en enkeltbillet og 450 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
easyJet
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
SATA International-Azores Airlines S.A.
easyJet
SATA International-Azores Airlines S.A.
SATA International-Azores Airlines S.A.

Fly til Portugal

Du kan finde flyrejser til Portugal fra enten Billund eller København. Med afgang fra København er rejsen direkte, mens der er i visse tilfælde er en mellemlanding på turen, hvis du vælger at flyve fra Billund, afhængigt af hvor du rejser hen i Portugal. Du kan også benytte dig af biludlejning i Portugal, hvis du vil besøge flere af landets smukke byer under din ferie. Du kan for eksempel finde flybilletter til Portugal og besøge hovedstaden Lissabon, der ligger fantastisk placeret ved Tajo-floden og Atlanterhavet. Lissabon er en meget gammel by med mange historiske bygninger, blandt andet Saõ Jorge-borgen på toppen af en af Lissabons syv høje. Samtidig er det også en helt moderne europæisk storby med en overflod af natklubber, barer, restauranter og indkøbsgader. Med en ferie i Portugal har du dermed mulighed for lidt af det hele. En anden mulighed er at flyve til byen Porto længere nordpå, som også ligger ved kysten. Med det store udvalg af billige hoteller i Portugal har du hænderne fri til at udforske både byen og omgivelserne i dit helt eget tempo. Porto er måske mest kendt for sin produktion af portvin, men byen har meget mere at byde på. Oplev den middelalderlige havnebydel Ribeira og den imponerende forhenværende børs Palácio de Bolsa, bygget til at imponere europæiske investorer. Med direkte fly til Portugal fra Danmark tager turen lige knap fire timer. Lissabon Humberto Delgado Lufthavn ligger ni kilometer uden for centrum, mens Francisco de Sá Carneiro Lufthavn ligger ca. ni kilometer nord for Porto.

Oplev Lissabon med billige fly til Portugal

Når du lander i Lissabons lufthavn, kan du både benytte offentlig transport eller tage en taxi, hvis rejsen skal være lidt mere nem og bekvem. Metroens røde linje fragter dig fra lufthavnen til udkanten af Lissabons centrum, og her kan du skifte til en af de andre linjer for at komme frem til dit hotel i midtbyen. Lissabon er et godt sted at begynde, hvis du er rejst med fly til Portugal. Her er et væld af spændende seværdigheder. Tag en tur med de charmerende gamle sporvogne, som kører op og ned ad de stejle gader, og smag de berømte kager på konditoriet Pastéis de Belém.

Find flybilletter til Portugal, og hold ferie i Porto

Du kan også finde billige flybilletter til Portugal og besøge landets andenstørste by. Portos internationale lufthavn er beliggende omkring 11 kilometer nord for Porto. Der findes et særdeles udbygget transportnetværk, hvilket du fint kan udnytte. Den nemmeste måde at komme ind til byen på, er med metroen. Ellers tager turen ca. 20-30 minutter i taxa, og alternativerne er bus eller udlejningsbil. Porto ligger i Douro-dalen og er kendt for sin fantastiske atmosfære og bygningsværker fra verdenskendte arkitekter som blandt andet Gustave Eiffels Dona Maria-bro, Nicolau Nasonis Clérigos-tårn og Álvaro Siza Vieiras museum Serralves, som fremviser moderne kunstudstillinger. Når du trænger til en pause mellem de mange indtryk, byder byens mange restauranter og mindre spisesteder på et væld af internationale og klassiske portugisiske retter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Portugal?
Det kunne ikke være lettere med Expedia. Angiv dine rejsedatoer og din destination, og tryk på “Søg”-knappen. Klik derefter på “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker” i venstre side af din skærm. Sidste trin: Book din fleksible og billige flybillet til Portugal.
Hvilke flyselskaber flyver til Portugal?
Find din kuffert frem, og vælg mellem disse store flyselskaber, der har flyrejser til eller i nærheden af Portugal:

  • TAP Portugal - 56 flyrejser til eller i nærheden af Portugal hver måned, herunder 56 flyrejser til Lissabon (LIS-Humberto Delgado) per måned.
  • Ryanair - 17 flyrejser til eller i nærheden af Portugal hver måned, herunder 17 flyrejser til Porto (OPO-Dr. Francisco de Sá Carneiro) per måned.
  • Norwegian Air International - 17 flyrejser til eller i nærheden af Portugal hver måned, herunder 8 flyrejser til Faro (FAO-Faro Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Portugal?
En af de nemmeste måder at hitte billige billetter til Portugal på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik på “Fleksible datoer” i toppen af søgeresultaterne. Her får du vist de bedste priser for nærliggende datoer. Den laveste pris for en flyrejse til Portugal i løbet af de sidste syv dage var 450 kr.. Hvis du booker i god tid, kan du som regel få et endnu større tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Portugal?
Du kunne have fået fingrene i en returflybillet Portugal for mellem 450 kr. og 755 kr. i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet fra Lissabon (LIS) var den laveste pris i samme periode kun 218 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Portugal?
Dit udgangspunkt, budget og flyselskabet er med til at bestemme, hvilke af disse større lufthavne i Portugal du flyver til:

  • Lissabon (LIS-Humberto Delgado) - 6729 fly per måned.
  • Porto (OPO-Dr. Francisco de Sá Carneiro) - 2908 fly per måned.
  • Faro (FAO-Faro Intl.) - 2656 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Portugal?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på en flybillet mellem 450 kr. og 755 kr.. Tjek vores prisvenlige tilbud til Portugal, book din rejse, og pak kufferten!
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Portugal?
Du kan ofte finde billige flybilletter til Portugal i Marts. Husk på, at det i Danmark er dyrest at købe billetter om sommeren eller omkring højtider som påske og jul.
Hvad er de bedste oplevelser i Portugal?

  • Propfyldt med energi og kultur – Lissabon Distrikt er det ideelle sted at begynde dit eventyr i Portugal. Kig nærmere på store seværdigheder som São Jorges Slot, shop løs i forretningerne, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af destinationens lækre restauranter. Det er helt op til dig!
  • Når du vælger, hvad du skal have med på dit eventyr, bør du huske på, at Lissabon Distrikt har middelhavsklima. For at få en forestilling om hvad du kan forvente, kan du kigge nærmere på den lokale vejrudsigt, inden du drager afsted.
  • Hvis du er i humør til at udforske mere af denne region, kan du leje en en udlejningsbil og fortsætte til Braga. Denne by ligger omtrent 320 km nord for Lissabon Distrikt og rummer også flere interessante attraktioner, heriblandt D. Diogo de Sousa Museum.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Portugal på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Portugal.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Portugal med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Portugal. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Portugal!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Portugal under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Portugal tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Portugal, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Portugal

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal