Biludlejning i Portugal

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Portugal

Gode tilbud på udlejningsbiler i Portugal

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Portugal
Se alle udlejningsbiler

Få fantastiske oplevelser med billeje i Portugal

Portugal byder på spændende og historiske byer, frodige grønne landskaber og dejlige strande ved Atlanterhavet – alt sammen krydret med et fantastisk middelhavsklima. Hvis I planlægger en rejse til Portugal, kan det være en fordel at leje en bil, så I har mulighed for at komme på rundtur til de mange seværdigheder og udforske det billedskønne Portugal på egen hånd.

Biludlejning i Portugal giver på denne måde stor frihed, hvor I blandt andet har mulighed for at tage på ture i det prægtige bjerglandskab med vandløb i frodige omgivelser, besøge spændende storbyer som f.eks. Lissabon, Porto eller Faro samt hyggelige, små landsbyer, der byder på portugisisk charme og kulinariske oplevelser.

Biludlejning i Portugal

Med billeje i Portugal vil I også have mere frihed til at tage på opdagelse i det flotte grønne landskab, besøge smukke uforstyrrede strande langs den billedskønne kystlinje eller udforske en af de dejlige øer. Uanset hvilken type ferie, I planlægger, findes der en udlejningsbil, der passer til jeres behov og budget. Der er også gode muligheder for at finde budget-biludlejning i Portugal til en god pris.

De forskellige biludlejningsfirmaer har en fair brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I modtager bilen med en fuld tank benzin og ligeledes afleverer bilen med fuld tank ved afrejse. Der findes diverse typer af udlejningsbiler, I kan vælge imellem, alt lige fra en økonomibil med lavt benzinforbrug til luksusløsninger. Portugal er et populært rejseland, så der er rig mulighed for at finde en god udlejningsbil til konkurrencedygtige priser.

Biludlejning i lufthavnen

For at gøre jeres rejse til Portugal så behagelig og ukompliceret som muligt, er det ofte en fordel at reservere udlejningsbil på forhånd, så I ved ankomst ikke skal gøre andet end at tage på opdagelse. Det er ikke noget problem at finde biludlejning i Portugals mange lufthavne – har I flybilletter til Portugal til store lufthavne som Lissabon Humberto Delgado Lufthavn eller Francisco de Sá Carneiro Lufthavn i Porto, er der især et stort udvalg af biludlejningsfirmaer. På den måde kan I også hurtigt komme ud af lufthavnen og frem til jeres endelige destination uden at være afhængige af offentlig transport.

Udlejningsbilerne har generelt det nyeste tilbehør og sikkerhedsfunktioner, så I altid er sikret en komfortabel og sikker køretur. Hvis I reserverer udlejningsbil på forhånd, undgår I ventetid og kan hurtigt komme ud og udforske det smukke Portugal.

Tag på dagsture med udlejningsbil i Portugal

Hvis I kun ønsker at benytte billeje i Portugal på en del af turen, har I også mulighed for at leje en bil ved ankomst til jeres hotel i Portugal eller på et senere tidspunkt. På den måde kan jeres hotel fungere som base under ferien, og herfra kan I både besøge andre portugisiske byer, opleve historiske slotte i bjergene eller tage en tur ud til kysten, hvor I blandt andet kan bade og surfe ved Atlanterhavet. På mange af hotellerne er der desuden mulighed for at parkere gratis som en del af faciliteterne.

Ofte stillede spørgsmål