Biludlejning i Portugal

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Portugal

Få fantastiske oplevelser med billeje i Portugal

Portugal byder på spændende og historiske byer, frodige grønne landskaber og dejlige strande ved Atlanterhavet – alt sammen krydret med et fantastisk middelhavsklima. Hvis I planlægger en rejse til Portugal, kan det være en fordel at leje en bil, så I har mulighed for at komme på rundtur til de mange seværdigheder og udforske det billedskønne Portugal på egen hånd.

Biludlejning i Portugal giver på denne måde stor frihed, hvor I blandt andet har mulighed for at tage på ture i det prægtige bjerglandskab med vandløb i frodige omgivelser, besøge spændende storbyer som f.eks. Lissabon, Porto eller Faro samt hyggelige, små landsbyer, der byder på portugisisk charme og kulinariske oplevelser.

Biludlejning i Portugal

Med billeje i Portugal vil I også have mere frihed til at tage på opdagelse i det flotte grønne landskab, besøge smukke uforstyrrede strande langs den billedskønne kystlinje eller udforske en af de dejlige øer. Uanset hvilken type ferie, I planlægger, findes der en udlejningsbil, der passer til jeres behov og budget. Der er også gode muligheder for at finde budget-biludlejning i Portugal til en god pris.

De forskellige biludlejningsfirmaer har en fair brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I modtager bilen med en fuld tank benzin og ligeledes afleverer bilen med fuld tank ved afrejse. Der findes diverse typer af udlejningsbiler, I kan vælge imellem, alt lige fra en økonomibil med lavt benzinforbrug til luksusløsninger. Portugal er et populært rejseland, så der er rig mulighed for at finde en god udlejningsbil til konkurrencedygtige priser.

Biludlejning i lufthavnen

For at gøre jeres rejse til Portugal så behagelig og ukompliceret som muligt, er det ofte en fordel at reservere udlejningsbil på forhånd, så I ved ankomst ikke skal gøre andet end at tage på opdagelse. Det er ikke noget problem at finde biludlejning i Portugals mange lufthavne – har I flybilletter til Portugal til store lufthavne som Lissabon Humberto Delgado Lufthavn eller Francisco de Sá Carneiro Lufthavn i Porto, er der især et stort udvalg af biludlejningsfirmaer. På den måde kan I også hurtigt komme ud af lufthavnen og frem til jeres endelige destination uden at være afhængige af offentlig transport.

Udlejningsbilerne har generelt det nyeste tilbehør og sikkerhedsfunktioner, så I altid er sikret en komfortabel og sikker køretur. Hvis I reserverer udlejningsbil på forhånd, undgår I ventetid og kan hurtigt komme ud og udforske det smukke Portugal.

Tag på dagsture med udlejningsbil i Portugal

Hvis I kun ønsker at benytte billeje i Portugal på en del af turen, har I også mulighed for at leje en bil ved ankomst til jeres hotel i Portugal eller på et senere tidspunkt. På den måde kan jeres hotel fungere som base under ferien, og herfra kan I både besøge andre portugisiske byer, opleve historiske slotte i bjergene eller tage en tur ud til kysten, hvor I blandt andet kan bade og surfe ved Atlanterhavet. På mange af hotellerne er der desuden mulighed for at parkere gratis som en del af faciliteterne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Portugal?
Når du afbestiller minimum seks timer forud for afhentning, er mange forudbetalte reservationer kvalificeret til fuld refusion. Det er dog ikke alle reservationer, der giver denne mulighed, så det er vigtigt, at du læser afbestillingspolitikken. Kig på din rejseplan, eller klik ind på vores kundeservice for at få flere oplysninger.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Portugal?
Trafikerede gader og snævre p-pladser er ingen udfordring for en økonomibil, der er den mest efterspurgte type lejebil i Portugal. Kom på plads bag rattet i en af disse biler, hvor du let og ubesværet kan klare trafikken. Disse små økonomibiler har slagkraft, fordi de er til at betale, er driftssikre og kommer langt på literen. Men Portugal kan udforskes i nærmest alle slags udlejningsbiler. Du kan blandt andet vælge kompakte og premiumbiler samt SUV’er.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Portugal hos Expedia?
Du kan finde de bedste tilbud på billeje hos Expedia. Uanset om du foretrækker en stor eller lille bil, kan du helt sikkert finde dit perfekte match hos et af de biludlejningsfirmaer i Portugal. Vores særlige tilbud, loyalitetsprogrammer og medlemspriser hjælper dig med at få mest muligt for pengene. Hvis du vil opnå endnu flere besparelser, kan du samle dine reservationer i en pakkerejse. Føj en flyrejse eller et hotel til din reservation af billeje, og få adgang til store rabatter!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Portugal hos Expedia?
Tjek vores omfattende udvalg af udlejningsbiler, læs bedømmelser fra kunder, og sammenlign priser fra populære varemærker inden for billeje. Med kun et par klik kan Expedia hjælpe dig med at få det bedste tilbud på din billeje. Skal du også booke et hotel eller en flyrejse? Saml dine reservationer i Portugal, og opnå endnu flere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Portugal?
Reglerne for udlejningsbiler i Portugal kræver, at førere skal være minimum 18. Er du en ung fører? Så gælder der muligvis tillægsgebyrer og restriktioner. Mange selskaber opkræver et gebyr for unge førere, som føjes til prisen for billeje. Derudover er der som regel restriktioner for, hvilke biltyper unge førere kan vælge. Aldersgrænser kan være forskellige alt efter biludlejningsfirmaet, så tjek, inden du gennemfører reservationen.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Portugal?
Du skal være forberedt på at fremvise et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn ved skranken. Inden afhentningstidspunktet bør du tjekke hos din valgte leverandør, om der er andre krav. Du kan eksempelvis også skulle vise forsikringsdokumentation.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Portugal?
Det kan du, og det bedste er, at udbydere ofte tilbyder en lavere pris, jo længere du lejer. Udforsk vores tilbud på langtidsleje af biler i Portugal, og kør afsted med en fantastisk pris.
Hvor finder jeg billeje i Portugal, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikkerne varierer alt efter biludlejningsfirmaet, så du er nødt til at undersøge reglerne nærmere. Har du fundet en leverandør i Portugal, som tilbyder billeje til førere under 25 år? Genialt! Bare vær opmærksom på, at der ofte er ekstra omkostninger for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du er interesseret i, omfatter alle de nødvendige oplysninger.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Portugal?
Vælg først, hvilken type bil du vil leje, og tjek biludlejningsfirmaets vilkår og betingelser for billejeforsikring omhyggeligt igennem for at se, om dine behov er dækket af forsikringen.

Oplev nye steder med Expedia