Biludlejning i Portugal

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Portugal

Få fantastiske oplevelser med billeje i Portugal

Portugal byder på spændende og historiske byer, frodige grønne landskaber og dejlige strande ved Atlanterhavet – alt sammen krydret med et fantastisk middelhavsklima. Hvis I planlægger en rejse til Portugal, kan det være en fordel at leje en bil, så I har mulighed for at komme på rundtur til de mange seværdigheder og udforske det billedskønne Portugal på egen hånd.

Biludlejning i Portugal giver på denne måde stor frihed, hvor I blandt andet har mulighed for at tage på ture i det prægtige bjerglandskab med vandløb i frodige omgivelser, besøge spændende storbyer som f.eks. Lissabon, Porto eller Faro samt hyggelige, små landsbyer, der byder på portugisisk charme og kulinariske oplevelser.

Biludlejning i Portugal

Med billeje i Portugal vil I også have mere frihed til at tage på opdagelse i det flotte grønne landskab, besøge smukke uforstyrrede strande langs den billedskønne kystlinje eller udforske en af de dejlige øer. Uanset hvilken type ferie, I planlægger, findes der en udlejningsbil, der passer til jeres behov og budget. Der er også gode muligheder for at finde budget-biludlejning i Portugal til en god pris.

De forskellige biludlejningsfirmaer har en fair brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I modtager bilen med en fuld tank benzin og ligeledes afleverer bilen med fuld tank ved afrejse. Der findes diverse typer af udlejningsbiler, I kan vælge imellem, alt lige fra en økonomibil med lavt benzinforbrug til luksusløsninger. Portugal er et populært rejseland, så der er rig mulighed for at finde en god udlejningsbil til konkurrencedygtige priser.

Biludlejning i lufthavnen

For at gøre jeres rejse til Portugal så behagelig og ukompliceret som muligt, er det ofte en fordel at reservere udlejningsbil på forhånd, så I ved ankomst ikke skal gøre andet end at tage på opdagelse. Det er ikke noget problem at finde biludlejning i Portugals mange lufthavne – har I flybilletter til Portugal til store lufthavne som Lissabon Humberto Delgado Lufthavn eller Francisco de Sá Carneiro Lufthavn i Porto, er der især et stort udvalg af biludlejningsfirmaer. På den måde kan I også hurtigt komme ud af lufthavnen og frem til jeres endelige destination uden at være afhængige af offentlig transport.

Udlejningsbilerne har generelt det nyeste tilbehør og sikkerhedsfunktioner, så I altid er sikret en komfortabel og sikker køretur. Hvis I reserverer udlejningsbil på forhånd, undgår I ventetid og kan hurtigt komme ud og udforske det smukke Portugal.

Tag på dagsture med udlejningsbil i Portugal

Hvis I kun ønsker at benytte billeje i Portugal på en del af turen, har I også mulighed for at leje en bil ved ankomst til jeres hotel i Portugal eller på et senere tidspunkt. På den måde kan jeres hotel fungere som base under ferien, og herfra kan I både besøge andre portugisiske byer, opleve historiske slotte i bjergene eller tage en tur ud til kysten, hvor I blandt andet kan bade og surfe ved Atlanterhavet. På mange af hotellerne er der desuden mulighed for at parkere gratis som en del af faciliteterne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Portugal?
Du kan være helt rolig. Du bør modtage fuld refusion, hvis du afbestiller minimum seks timer inden afhentningstidspunktet. Din rejseplan indeholder flere detaljer, og du kan også besøge vores kundeservice. Det er dog ikke alle reservationer, hvor refusion er en mulighed, så det er en god idé at gennemgå lejeaftalen.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Portugal?
Størstedelen af besøgende går efter biler i økonomiklassen i Portugal. Bilister er glade for disse biler, fordi de kører langt på literen og er til at betale. Desuden gør størrelsen dem ideelle til at komme rundt i byer, hvor der er meget trafik i gaderne, og det kan være en udfordring at parkere. Men der er flere valgmuligheder. Du kan også finde kompakte og store biler samt SUV’er. Hvad enten du bliver i Portugal eller kører videre, så har vi en bil, der passer dig.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Portugal hos Expedia?
Tjek bedømmelser fra andre kunder, vælg dit foretrukne køretøj, og sammenlign priser fra de mest populære varemærker. Expedia gør det nemt at få fingrene i den bedste pris på din udlejningsbil. Saml din reservation af billeje i Portugal med flyrejser eller overnatning, og få en god start på din rejse med ekstra besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Portugal?
I Portugal er minimumsalderen normalt 18 år. Mange selskaber opkræver ekstra gebyrer for unge førere, som kan variere afhængigt af destinationen. Lejeaftalen for unge førere kan udelukke visse køretøjer, såsom store SUV-biler, og kræver en omfattende forsikring. Husk at læse det med småt, inden du tager din endelige beslutning.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Portugal?
Du skal være forberedt på at fremvise dit kørekort og et kreditkort i dit navn på biludlejningskontoret. Inden afhentningstidspunktet bør du tjekke hos dit foretrukne biludlejningsfirma, om der er yderligere krav. Du kan eksempelvis også skulle vise forsikringsdokumentation.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Portugal?
Uanset om du planlægger at besøge Portugal i en længere periode eller udforske omgivelserne, kan du finde langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine rejsedatoer samt afhentnings- og afleveringssteder, og så hjælper vi dig med at finde de bedste tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Portugal, hvis jeg er under 25 år?
Hvorvidt du kan leje et køretøj i Portugal, hvis du er under 25 år, afhænger ofte af, hvilken udbyder du vælger. Nogle leverandører opkræver et tillægsgebyr for førere mellem 21 og 24 år, mens andre udbydere muligvis ikke har ekstra omkostninger for denne aldersgruppe. Det er en god idé at gennemlæse vilkårene og betingelserne for dit specifikke biludlejningsfirma for at undgå uventede gebyrer ved afhentning af bilen.

Oplev nye steder med Expedia