Rejser til Kroatien

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Kroatien

De bedste tilbud på fly + hotel i Kroatien

Boutique Hotel Mali Raj
Deluxe Ploech
Modena Maris Apartments
Apartment Dreamy
Preelook Apartments and Rooms

Mest populære hoteller i Kroatien

Hotel Esplanade Zagreb
Hotel Esplanade Zagreb
5 out of 5
Mihanoviceva 1, Zagreb, 10000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.227, kr pr. nat fra 27. apr. til 28. apr.
1.227, kr
pr. nat
27. apr. – 28. apr.
9,4/10 Exceptional! (1.002 anmeldelser)
Skønt luksushotel
"Virkelig skønt luksushotel. Hvis jeg nogensinde kommer til Zagreb igen, skal jeg helt sikker bo på dette hotel. Restauranterne på stedet var virkelig gode og ikke overdrevet dyre, på trods af Michelin-stjerne. Morgenmaden var overdådig. Alt på hotellet var perfekt!"

Anmeldelse fra 2. aug. 2022

Hotel Esplanade Zagreb
Amfora Hvar Grand Beach Resort
Amfora Hvar Grand Beach Resort
4 out of 5
Ulica biskupa Jurja Dubokovica 5, Hvar, 21450
Prisen er 981, kr pr. nat fra 22. apr. til 23. apr.
981, kr
pr. nat
22. apr. – 23. apr.
8,4/10 Very Good! (1.000 anmeldelser)
Godt ophold med små mangler
"God service i receptionen, der sørgede for vores bagage fra havnen til hotellet og retur. God modtagelse i receptionen. Værelserne var rene, men en smule små. Vi havde halvpension, som var af rimelig kvalitet - vi havde forventet en lidt bedre kvalitet og varierende aftensmad. God swimmingpool, men ..."

Anmeldelse fra 16. aug. 2021

Amfora Hvar Grand Beach Resort
Cornaro Hotel
Cornaro Hotel
5 out of 5
Sinjska ulica 6, Ulica kralja Tomislava 9, Split, 21 000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.469, kr pr. nat fra 1. apr. til 2. apr.
1.469, kr
pr. nat
1. apr. – 2. apr.
9,4/10 Exceptional! (679 anmeldelser)
"fantastisk hotel"

Anmeldelse fra 11. aug. 2020

Cornaro Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Kroatien?
Det er bare om at holde dig klar, for en ferie til Kroatien starter fra bare 3,371. kr. Når du samler flyrejse, hotel og udlejningsbil i én pakkerejse, kan du lande de laveste priser.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Kroatien?
Hvis du har booket en pakkerejse til Kroatien, kan du ændre eller afbestille den, men det kan medføre et gebyr i nogle tilfælde. Du kan måske afbestille og ombooke uden beregning, hvis du har erhvervet dig pakkerejsen i de sidste 24 timer. Hvis der er gået længere end det, kan du blive opkrævet et gebyr af hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet. Hvis situationen pludselig ændrer sig for dig, bør vores kundeserviceportal være det første sted, du søger efter oplysninger.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Kroatien?
At sammenstrikke en pakkerejse til Kroatien hos Expedia er den nemmeste måde at spare penge på. Bestil din rejse med det samme, så du kan se, hvor nemt det er at opnå store besparelser. Hos Expedia tilbyder vi adgang til 500+ flypartnere og 1.000.000+ steder at overnatte på verdensplan. Med sådan et omfattende udvalg at vælge fra er det ikke vanskeligt at finde din ideelle rejse.
Hvor skal jeg overnatte i Kroatien?
Hvis du vil se berømte seværdigheder såsom Sponza-paladset og Rector-paladset, så er Dubrovnik det helt rigtige sted. Mange rejsende er også vilde med Pula, der tæller Pula Arena og Augustus-templet. Hvis du er i Kroatien i længere tid, kan du måske besøge begge byer?
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Kroatien?
Hvad angår overnatningssteder i Crikvenica, er GUEST HOUSE VILLA DAGMAR og Hotel International to velbesøgte muligheder. Hvis du også lægger vejen forbi Dubrovnik, står KUCA ZA ODMOR ISABELLA og Lejlighed Tenega - Studiolejlighed med byudsigt klar til at byde dig velkommen.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Kroatien?
Rejsende kan i reglen søge efter internationale flybilletter på Expedia op til et år inden afrejse. Booker du i sidste øjeblik? Hvis du har heldet med dig, er det stadig muligt at få fingrene i en billig billet et par uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Kroatien på Expedia?
Flyrejser, hoteller og en pålidelig bil til din roadtrip. Det er nemt at kombinere din perfekte pakkerejse og få adgang til gode rabatter. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje nogle oplevelser og aktiviteter og få endnu flere besparelser. Når det kommer til at organisere din tur til Kroatien, er det helt op til dig!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Kroatien?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Kroatien, er det nemt at planlægge din ferie. Og ikke nok med det – du får gode rabatter, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en udflugt.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Kroatien hos Expedia?
Jep. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge blandt overalt i verden. Med så stort et udvalg bliver det nemt at finde det perfekte flyselskab, der kan få dig til Kroatien.

Populære steder at besøge