Biludlejning i Kroatien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Kroatien

Gode tilbud på udlejningsbiler i Kroatien

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Kroatien
Se alle udlejningsbiler

Lej en bil i Kroatien, og oplev seværdigheder og flot natur

Kroatien skaber de helt ideelle betingelser for en gennemført rejse med sin fantastiske grønne natur, smukke bjergområder samt de dejlige strande og søer med indbydende krystalklart vand. Hvis I overvejer en rejse til Kroatien, er det et oplagt valg at leje en bil, så I har mulighed for at tage på rundtur til diverse seværdigheder og udforske det smukke Kroatien på egen hånd.

Uanset om I planlægger en bilferie med hele familien eller en romantisk ferie for to, har I mulighed for at finde en udlejningsbil, der matcher jeres behov og budget. Biludlejning i Kroatien er generelt nemt og ligetil og kan arrangeres i lufthavnen såvel som i de større byer.

Billeje i Kroatien – mange muligheder

Der er gode muligheder for at finde budget-biludlejning i Kroatien med udlejningsbiler i alle prisklasser. Desuden har biludlejningsfirmaerne en fair brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I henter bilen med fuld tank ved ankomst og efterfølgende afleverer den med fuld tank igen. Afhængigt af om I ønsker at leje en økonomibil med lavt benzinforbrug, en luksusbil eller en helt tredje løsning, har I derfor rig mulighed for at finde en god udlejningsbil til konkurrencedygtige priser, uanset hvad jeres præferencer for billeje i Kroatien måtte være.

Udlejningsbilerne er generelt udstyret med det nyeste tilbehør og sikkerhedsfunktioner, så I altid er sikret en komfortabel og sikker køretur. Hvis I reserverer udlejningsbil på forhånd, undgår I ventetid og kan hurtigt komme af sted for at udforske det billedskønne Kroatien.

Biludlejning i lufthavnen

For at I kan nyde jeres ferie mest muligt og undgå spildtid er det en fordel at reservere jeres udlejningsbil på forhånd, så alt I skal gøre ved ankomst er at hente nøglerne til bilen og tage på opdagelse. Når I rejser med fly til Kroatien, er det også oplagt at leje en bil allerede i lufthavnen. Lufthavnene har generelt et stort udbud af biludlejningsfirmaer, så I får ikke nogle problemer med at finde biludlejning. I kan f.eks. leje bil i Zagreb Lufthavn, der ligger en halv times kørsel fra hovedstaden, eller i Split Lufthavn, hvis jeres ferie i Kroatien byder på oplevelser ved Adriaterhavet.

Kombinér storbyferie og strand med en udlejningsbil i Kroatien

I kan muligvis også leje en bil på jeres hotel i Kroatien, der kan tjene som base for mange spændende oplevelser i landet. I kan blandt andet tage på en tur op til en af de smukke hyggelige landsbyer i bjergene, køre til en af de fantastiske strande langs kysten ud til Adriaterhavet eller til et af de mange kildeudspring med vandfald. Hvis I er på ferie i hovedstaden Zagreb, kan I også vælge at leje bil i en enkelt dag og køre ud til vandet eller måske endda til nogle af de omkringliggende østeuropæiske lande – det tager f.eks. kun lige omkring to timer at køre til Sloveniens hovedstad Ljubljana, der ligger ca. 140 kilometer fra Zagreb.

Ofte stillede spørgsmål