Biludlejning i Kroatien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Kroatien

Lej en bil i Kroatien, og oplev seværdigheder og flot natur

Kroatien skaber de helt ideelle betingelser for en gennemført rejse med sin fantastiske grønne natur, smukke bjergområder samt de dejlige strande og søer med indbydende krystalklart vand. Hvis I overvejer en rejse til Kroatien, er det et oplagt valg at leje en bil, så I har mulighed for at tage på rundtur til diverse seværdigheder og udforske det smukke Kroatien på egen hånd.

Uanset om I planlægger en bilferie med hele familien eller en romantisk ferie for to, har I mulighed for at finde en udlejningsbil, der matcher jeres behov og budget. Biludlejning i Kroatien er generelt nemt og ligetil og kan arrangeres i lufthavnen såvel som i de større byer.

Billeje i Kroatien – mange muligheder

Der er gode muligheder for at finde budget-biludlejning i Kroatien med udlejningsbiler i alle prisklasser. Desuden har biludlejningsfirmaerne en fair brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I henter bilen med fuld tank ved ankomst og efterfølgende afleverer den med fuld tank igen. Afhængigt af om I ønsker at leje en økonomibil med lavt benzinforbrug, en luksusbil eller en helt tredje løsning, har I derfor rig mulighed for at finde en god udlejningsbil til konkurrencedygtige priser, uanset hvad jeres præferencer for billeje i Kroatien måtte være.

Udlejningsbilerne er generelt udstyret med det nyeste tilbehør og sikkerhedsfunktioner, så I altid er sikret en komfortabel og sikker køretur. Hvis I reserverer udlejningsbil på forhånd, undgår I ventetid og kan hurtigt komme af sted for at udforske det billedskønne Kroatien.

Biludlejning i lufthavnen

For at I kan nyde jeres ferie mest muligt og undgå spildtid er det en fordel at reservere jeres udlejningsbil på forhånd, så alt I skal gøre ved ankomst er at hente nøglerne til bilen og tage på opdagelse. Når I rejser med fly til Kroatien, er det også oplagt at leje en bil allerede i lufthavnen. Lufthavnene har generelt et stort udbud af biludlejningsfirmaer, så I får ikke nogle problemer med at finde biludlejning. I kan f.eks. leje bil i Zagreb Lufthavn, der ligger en halv times kørsel fra hovedstaden, eller i Split Lufthavn, hvis jeres ferie i Kroatien byder på oplevelser ved Adriaterhavet.

Kombinér storbyferie og strand med en udlejningsbil i Kroatien

I kan muligvis også leje en bil på jeres hotel i Kroatien, der kan tjene som base for mange spændende oplevelser i landet. I kan blandt andet tage på en tur op til en af de smukke hyggelige landsbyer i bjergene, køre til en af de fantastiske strande langs kysten ud til Adriaterhavet eller til et af de mange kildeudspring med vandfald. Hvis I er på ferie i hovedstaden Zagreb, kan I også vælge at leje bil i en enkelt dag og køre ud til vandet eller måske endda til nogle af de omkringliggende østeuropæiske lande – det tager f.eks. kun lige omkring to timer at køre til Sloveniens hovedstad Ljubljana, der ligger ca. 140 kilometer fra Zagreb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Kroatien?
Hvis du har brug for at ændre dine planer, er næsten alle forudbetalte reservationer kvalificeret til refusion. Du skal bare give os besked mere end seks timer inden det planlagte afhentningstidspunkt. Dobbelttjek bilens lejeaftale for undtagelser. Din rejseplan indeholder mere information, eller du kan gå videre til vores kundeservice for at få hjælp døgnet rundt.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Kroatien?
Hvis du drager mod en travl storby, er det bedre at tænke småt – som en bil i økonomistørrelse. Denne udlejningsbil er den mest populære type i Kroatien og er nem at køre i gennem fyldte gader og parkere på snævre p-pladser, ligesom en økonomibil kører langt på literen. Men der er ikke noget, der forhindrer dig i at tænke stort heller! Kig på vores mellemstore eller store biler, hvis du gerne vil have mere plads. Du kan også få endnu mere luksus med en premiumbil.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Kroatien hos Expedia?
Expedia gør det let som en leg at sammenligne priser, tilbud og biludlejningsfirmaer samt tjekke anmeldelser fra andre kunder. Saml din reservation af billeje i Kroatien med en flyrejse eller et hotel, og opnå endnu større besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Kroatien?
Bilister i alderen 18 år og derover kan tage på farten i Kroatien i en udlejningsbil. Hvis du er en ung fører, pålægges der et tillægsgebyr. Du kan som regel kun vælge blandt nogle få biltyper såsom kompakte biler og mellemstore biler, og det kan også være nødvendigt at tilkøbe en omfattende forsikring. Indtast altid den korrekte alder på den primære fører af bilen, når du booker, så du kan se, om der gælder særlige restriktioner.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Kroatien?
Du skal bruge et gyldigt kørekort og et kreditkort i samme navn. Vil du fravælge biludlejningsfirmaets forsikring? Så skal du muligvis også have dokumentation for en anden forsikring. Reglerne kan være forskellige alt efter leverandøren, så sørg for at læse lejebetingelserne grundigt.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Kroatien?
Ja, og det bedste er, at leverandører ofte tilbyder en lavere pris, jo længere du lejer. Søg blandt vores tilbud på langtidsleje af biler i Kroatien, og tag ud i det blå med en fantastisk pris.
Hvor finder jeg billeje i Kroatien, hvis jeg er under 25 år?
Om du kan leje et køretøj i Kroatien, hvis du er under 25, afhænger ofte af, hvilket selskab du vælger. Nogle leverandører opkræver et tillægsgebyr for førere mellem 21 og 24 år, selvom andre selskaber muligvis ikke har ekstra omkostninger for denne aldersgruppe. Det er en god idé at læse vilkårene og betingelserne for dit specifikke biludlejningsfirma for at slippe for uventede omkostninger ved afhentning.

Oplev nye steder med Expedia