Biludlejning i Kroatien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Kroatien

Lej en bil i Kroatien, og oplev seværdigheder og flot natur

Kroatien skaber de helt ideelle betingelser for en gennemført rejse med sin fantastiske grønne natur, smukke bjergområder samt de dejlige strande og søer med indbydende krystalklart vand. Hvis I overvejer en rejse til Kroatien, er det et oplagt valg at leje en bil, så I har mulighed for at tage på rundtur til diverse seværdigheder og udforske det smukke Kroatien på egen hånd.

Uanset om I planlægger en bilferie med hele familien eller en romantisk ferie for to, har I mulighed for at finde en udlejningsbil, der matcher jeres behov og budget. Biludlejning i Kroatien er generelt nemt og ligetil og kan arrangeres i lufthavnen såvel som i de større byer.

Billeje i Kroatien – mange muligheder

Der er gode muligheder for at finde budget-biludlejning i Kroatien med udlejningsbiler i alle prisklasser. Desuden har biludlejningsfirmaerne en fair brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I henter bilen med fuld tank ved ankomst og efterfølgende afleverer den med fuld tank igen. Afhængigt af om I ønsker at leje en økonomibil med lavt benzinforbrug, en luksusbil eller en helt tredje løsning, har I derfor rig mulighed for at finde en god udlejningsbil til konkurrencedygtige priser, uanset hvad jeres præferencer for billeje i Kroatien måtte være.

Udlejningsbilerne er generelt udstyret med det nyeste tilbehør og sikkerhedsfunktioner, så I altid er sikret en komfortabel og sikker køretur. Hvis I reserverer udlejningsbil på forhånd, undgår I ventetid og kan hurtigt komme af sted for at udforske det billedskønne Kroatien.

Biludlejning i lufthavnen

For at I kan nyde jeres ferie mest muligt og undgå spildtid er det en fordel at reservere jeres udlejningsbil på forhånd, så alt I skal gøre ved ankomst er at hente nøglerne til bilen og tage på opdagelse. Når I rejser med fly til Kroatien, er det også oplagt at leje en bil allerede i lufthavnen. Lufthavnene har generelt et stort udbud af biludlejningsfirmaer, så I får ikke nogle problemer med at finde biludlejning. I kan f.eks. leje bil i Zagreb Lufthavn, der ligger en halv times kørsel fra hovedstaden, eller i Split Lufthavn, hvis jeres ferie i Kroatien byder på oplevelser ved Adriaterhavet.

Kombinér storbyferie og strand med en udlejningsbil i Kroatien

I kan muligvis også leje en bil på jeres hotel i Kroatien, der kan tjene som base for mange spændende oplevelser i landet. I kan blandt andet tage på en tur op til en af de smukke hyggelige landsbyer i bjergene, køre til en af de fantastiske strande langs kysten ud til Adriaterhavet eller til et af de mange kildeudspring med vandfald. Hvis I er på ferie i hovedstaden Zagreb, kan I også vælge at leje bil i en enkelt dag og køre ud til vandet eller måske endda til nogle af de omkringliggende østeuropæiske lande – det tager f.eks. kun lige omkring to timer at køre til Sloveniens hovedstad Ljubljana, der ligger ca. 140 kilometer fra Zagreb.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Kroatien?
Når du afbestiller minimum seks timer før afhentningstidspunktet, er langt de fleste forudbetalte reservationer kvalificeret til refusion. Det er dog ikke alle reservationer, der giver denne mulighed, så det er vigtigt, at du forstår afbestillingspolitikken. Kig på din reservationsbekræftelse, eller besøg vores kundeservice for at få flere oplysninger.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Kroatien?
Størstedelen af besøgende går efter økonomibiler i Kroatien. Bilister er glade for disse biler, fordi de er til at betale og kører langt på literen. Desuden gør størrelsen dem ideelle til at køre i byer, hvor der er meget trafik i gaderne, og det kan være lidt vanskeligt at parkere. Men der er andre muligheder. Du kan også finde store, mellemstore og standardbiler. Hvad end du bliver i Kroatien eller tager videre, har vi en bil, der passer til dine behov.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Kroatien hos Expedia?
Expedia er det bedste sted at booke en udlejningsbil. Med biludlejningsfirmaer i Kroatien at vælge imellem arbejder vi hårdt på at give dig enestående tilbud. Opnå besparelser med vores eksklusive tilbud og medlemspriser, og optjen fordele med hver reservation, du foretager. Du kan endda spare endnu mere, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse til Kroatien. Billeje, ferieboliger, hoteller, flyrejser, oplevelser og udflugter: Expedia har alt, hvad du behøver, samlet på ét sted.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Kroatien hos Expedia?
Søg blandt vores store udvalg af udlejningsbiler, læs anmeldelser, og sammenlign priser fra førende biludlejningsfirmaer. Med blot et par klik kan Expedia hjælpe dig med at få det bedste tilbud på din billeje. Skal du også booke overnatning eller flyrejser? Kombiner dine reservationer i Kroatien, og spar endnu mere.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Kroatien?
Reglerne for billeje i Kroatien kræver, at førere skal være minimum 18. Er du en ung fører? Så er der muligvis gebyrer og restriktioner. Biludlejningsfirmaer opkræver et ekstra gebyr for unge bilister, som føjes til prisen for udlejningsbilen. Derudover er der normalt også restriktioner for, hvilke bilklasser unge førere kan vælge blandt. Aldersgrænser kan variere fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma, så tjek, inden du gennemfører reservationen.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Kroatien?
I de fleste tilfælde skal du bare bruge et kørekort og et kreditkort i samme navn, når du henter din udlejningsbil. Du skal muligvis også kunne bevise, at du har en forsikring, hvis du fravælger at købe biludlejningsfirmaets forsikring. Reglerne varierer ofte fra leverandør til leverandør, så det er altid en god idé at tjekke det med småt.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Kroatien?
Det kan du, og de gode nyheder er, at selskaber ofte tilbyder en lavere pris, jo længere du lejer. Tjek vores tilbud på langtidsleje af biler i Kroatien, og kør afsted med en fantastisk pris.
Hvor finder jeg billeje i Kroatien, hvis jeg er under 25 år?
Du bør tjekke aldersgrænsen hos de biludlejningsfirmaer i Kroatien, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, bør du være opmærksom på, at nogle selskaber vil opkræve yderligere tillægsgebyrer. Det er mest praktisk, hvis du har kendskab til dem på forhånd, så du kan budgettere derefter. Alle selskaber har deres egne regler for unge førere, så det er bedst at undersøge dem forinden.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Kroatien?
Billejeforsikringer er ofte vidt forskellige på grund af en række forhold som eksempelvis førerens alder og bilklassen. Det er klogt at tjekke udbyderens vilkår og betingelser omhyggeligt, før du gennemfører reservationen.

Oplev nye steder med Expedia