Island har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Island 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Island med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Island. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Island

Søg efter de bedste steder og områder i Island, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Island

Mest populære hoteller i Island

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
4 out of 5
Smidjustigur 4, Reykjavik
4.7/5Exceptional! (730 anmeldelser)

"Very nice and clean hotel located well in the city centre of Reykjavík"…"

Anmeldelse fra 15. jul. 2020

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
Grand Hotel Reykjavik
Grand Hotel Reykjavik
4 out of 5
Sigtun 38, Reykjavik
Prisen er DKK 789 pr. nat fra 24. okt. til 25. okt.
4.3/5Excellent! (957 anmeldelser)
Lækkert hotel

"Lækkert hotel, har boet her flere gange. Ikke i gåafstand til centrum men nemt med bil. Flotte værelser og god morgenmad"…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2020

Grand Hotel Reykjavik
The Retreat at Blue Lagoon Iceland
The Retreat at Blue Lagoon Iceland
5 out of 5
Norðurljósavegur 9, Grindavik, Den sydlige halvø
Prisen er DKK 8.156 pr. nat fra 17. nov. til 18. nov.
4.8/5Exceptional! (72 anmeldelser)

"Is the best hotel I’ve been! Spectacular, good food, and the blue lagoon that makes it great!"…"

Anmeldelse fra 18. mar. 2020

The Retreat at Blue Lagoon Iceland
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferier i Island

På denne østat, der ligger mellem Nordatlanten og Ishavet, kan du se nogle af de største gletsjere, mest kraftfulde vandfald og mest vidtstrakte nationalparker i Europa. Reserver en ferie eller et weekendophold i Island, der er kendt som ”landet af is og ild”, og som har nogle af Europas mest fantastiske naturområder. På trods af øens barske natur, der inkluderer både vulkaner og gletjsere, har Island været beboet siden det 9. århundrede. Under dit weekendophold i Island kan du se frem til gåture på gletsjere, ren afslapning i de varme kilder og nogle spændende seværdigheder, hvor du kan lære mere om Islands barske historie.

Omkring 11% af Island er dækket af gletsjere, så det er med andre ord et must at udforske de store ismasser og det terræn, de har været med til at forme. Du kan f.eks. tage ud at vandre i Nationalparken Vatnajökull, som bl.a. omfatter Islands største gletsjer. Der udbydes rundvisninger til gletsjerne, der desuden er afbrudt af forskellige vulkaner. Islands højeste punkt, Hvannadalshnúkur, ligger også i parken. Sætter du kursen mod parkens nordlige område, kan du se et af Europas mest kraftfulde vandfald, Dettifoss.

Hvis du trænger til at få varmen, kan du besøge en af Islands flere hundrede varme kilder, der inkluderer både naturlige og menneskeskabte kilder. Den mest populære er Den Blå Lagune, der ligger sydvest for Reykjavik, og som er omringet af vulkanske klipper. Tager du vestpå herfra, når du til halvøen Reykjanes, der er fyldt med lavafalter. Efter at have udforsket det vulkanske område, kan du tage nordpå til nationalparken Snaefellsjökull, der ligger på endnu en halvø. Her finder du en af verdens mest berømte vulkaner, som optræder i Jules Vernes science fiction-roman Rejsen til Jordens Indre.

Selvom Islands terræn stadig er under udformning, er det et af de ældst beboede områder i den vestlige verden. Besøger du Þingvellir Nationalpark, kan du se det område, hvor en af Europas ældste folkeforsamlinger, Altinget, blev grundlagt i 930 e.Kr. Fortsætter du turen ind i den nordvestlige region Dalir, når du til fødestedet for Leif den Lykkelige, der siges at være den første Europæer, som ankom til Nordamerika. Du kan desuden se en statue af Leif den Lykkelige foran Hallgrimskirkja i Reykjavik.

Island er tyndt befolket, og halvdelen af landets indbyggere bor i Reykjavik. Landets vejnet er dog yderst veludviklet, og du kan se store dele af landet ved at følge ringvejen Hringvegur. Den strækker sig rundt om øen og forbinder Reykjavik med nogle af landets største seværdigheder. Du kan flyve til Reykjaviks internationale lufthavn på ca. 3,5 time fra København, men der er også mulighed for at tage en færge fra Hirtshals til Seyðisfjörður.