Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Ferier i Island

På denne østat, der ligger mellem Nordatlanten og Ishavet, kan du se nogle af de største gletsjere, mest kraftfulde vandfald og mest vidtstrakte nationalparker i Europa.

Reserver en ferie eller et weekendophold i Island, der er kendt som ”landet af is og ild”, og som har nogle af Europas mest fantastiske naturområder. På trods af øens barske natur, der inkluderer både vulkaner og gletjsere, har Island været beboet siden det 9. århundrede. Under dit weekendophold i Island kan du se frem til gåture på gletsjere, ren afslapning i de varme kilder og nogle spændende seværdigheder, hvor du kan lære mere om Islands barske historie.

Omkring 11% af Island er dækket af gletsjere, så det er med andre ord et must at udforske de store ismasser og det terræn, de har været med til at forme. Du kan f.eks. tage ud at vandre i Nationalparken Vatnajökull, som bl.a. omfatter Islands største gletsjer. Der udbydes rundvisninger til gletsjerne, der desuden er afbrudt af forskellige vulkaner. Islands højeste punkt, Hvannadalshnúkur, ligger også i parken. Sætter du kursen mod parkens nordlige område, kan du se et af Europas mest kraftfulde vandfald, Dettifoss.

Hvis du trænger til at få varmen, kan du besøge en af Islands flere hundrede varme kilder, der inkluderer både naturlige og menneskeskabte kilder. Den mest populære er Den Blå Lagune, der ligger sydvest for Reykjavik, og som er omringet af vulkanske klipper. Tager du vestpå herfra, når du til halvøen Reykjanes, der er fyldt med lavafalter. Efter at have udforsket det vulkanske område, kan du tage nordpå til nationalparken Snaefellsjökull, der ligger på endnu en halvø. Her finder du en af verdens mest berømte vulkaner, som optræder i Jules Vernes science fiction-roman Rejsen til Jordens Indre.

Selvom Islands terræn stadig er under udformning, er det et af de ældst beboede områder i den vestlige verden. Besøger du Þingvellir Nationalpark, kan du se det område, hvor en af Europas ældste folkeforsamlinger, Altinget, blev grundlagt i 930 e.Kr. Fortsætter du turen ind i den nordvestlige region Dalir, når du til fødestedet for Leif den Lykkelige, der siges at være den første Europæer, som ankom til Nordamerika. Du kan desuden se en statue af Leif den Lykkelige foran Hallgrimskirkja i Reykjavik.

Island er tyndt befolket, og halvdelen af landets indbyggere bor i Reykjavik. Landets vejnet er dog yderst veludviklet, og du kan se store dele af landet ved at følge ringvejen Hringvegur. Den strækker sig rundt om øen og forbinder Reykjavik med nogle af landets største seværdigheder. Du kan flyve til Reykjaviks internationale lufthavn på ca. 3,5 time fra København, men der er også mulighed for at tage en færge fra Hirtshals til Seyðisfjörður.


Bedste hoteltilbud i Island

Se alle 2.127 overnatningssteder i Island
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre DKK 1.288
Anmeldelse fra 20. jan. 2020
Se oplysninger
 
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

Smidjustigur 4, Reykjavik
   
  4,7 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Super fedt og nyt hotel med super god og varieret morgenmad. Hotellet ligger meget centralt - i en sidegade til hovedgade, hvorfor der også kan forekomme lidt larm fredag og lørdag aften såfremt man bor på de nedre etager.

  Grand Hotel Reykjavik DKK 885
  Anmeldelse fra 27. feb. 2020
  Se oplysninger
   
  Grand Hotel Reykjavik

  Grand Hotel Reykjavik

  Sigtun 38, Reykjavik
    
   4,3 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Ligger rigtig godt placeret, lidt uden for byen, især hvis man har ejen bil. Kunne godt have brugt en rundvisning af hotellet, eller i det mindste få at hvide hvor man fik morgenmad henne, da det var første gang jeg var der. Men fik bare værelseskortet, og at vide at der var en elevator -så skulle ...

   Fosshotel Glacier Lagoon DKK 924
   Anmeldelse fra 20. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Fosshotel Glacier Lagoon

   Fosshotel Glacier Lagoon

     
    4,6 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dejligt hotel med super god restaurant.

    The Retreat at Blue Lagoon Iceland DKK 8.516
    Anmeldelse fra 18. mar. 2020
    Se oplysninger
     
    The Retreat at Blue Lagoon Iceland

    The Retreat at Blue Lagoon Iceland

    Norðurljósavegur 9, Grindavik, Den sydlige halvø
      
     4,8 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Is the best hotel I’ve been! Spectacular, good food, and the blue lagoon that makes it great!

     Hotel Odinsve DKK 838
     Anmeldelse fra 17. feb. 2020
     Se oplysninger
      
     Hotel Odinsve

     Hotel Odinsve

     Odinstorg Thorsgata 1, Reykjavik
       
      4,4 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Fantastisk beliggenhed - 2 min. fra den flotteste del af byen, super hyggeligt hotel og værelse. Masser af sjæl og charme. Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme. Kan varmt anbefales og vi kommer helt sikkert igen.

      Hilton Reykjavik Nordica DKK 866
      Anmeldelse fra 8. mar. 2019
      Se oplysninger
       
      Hilton Reykjavik Nordica

      Hilton Reykjavik Nordica

      Sudurlandsbraut 2, Reykjavik
        
       4,4 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fine fitness faciliteter og god morgenmad

       Hlemmur Square DKK 606
       Anmeldelse fra 6. feb. 2020
       Se oplysninger
        
       Hlemmur Square

       Hlemmur Square

       Laugavegur 105, Reykjavik
         
        4,2 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Høflige og hjælpsomme medarbejdere. Og god morgenmad :)

        Center Hotels Plaza DKK 924
        Anmeldelse fra 7. mar. 2020
        Se oplysninger
         
        Center Hotels Plaza

        Center Hotels Plaza

        Adalstraeti 4, Reykjavik
          
         4,2 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Very kind end helpfull assistance in reception. Perfect location. Shower rather small. Little noicy from neighbour rooms and side street if you are on the ground floor.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.