Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Laugardalslaug

Islands største geotermiske poolkompleks er et godt sted at holde sig i form eller at slappe af med de lokale.

Laugardalslaug består af tre pools med varierende temperaturer. Den første er en udendørs pool i olympisk størrelse med otte baner, hvor man kan træne. Den anden er en indendørs pool også i olympisk størrelse med ti baner og en køligere temperatur, ideelt når der skal svømmes langt. Den sidste er både den mindste og den varmeste og er perfekt til børn eller til voksne, der gerne vil slappe af.

De fire varme bade på stedet er meget populære og har temperaturer på omkring 42 grader. Det største boblebad har plads til 50 personer. Oplev Reykjaviks sociale side ved de offentlige pools, hvor du kan opleve folk snakke, spille skak, holde møder eller blot slappe af efter en lang dag. Har du lyst til ekstra afslapning kan du booke en massage på forhånd.

Et nyt varmt bad med saltvand, den første af sin slags i Island, blev bygget i 2012. Det kolde vand kommer ind fra havet og varmes op til 40 grader. Der findes desuden et boblebad, et dampbad og en 86 meter lang, snoet vandrutsjebane, så der er masser af underholdning for børn i alle aldre. Inden i rutsjebanen oplever man skiftevist blinkende diskolys og områder, hvor der er helt mørkt.

Poolen har veludstyrede omklædningsfaciliteter og udlejning af håndklæder og badedragter. Det er vigtigt, at du følger pooletiketten og vasker dig med sæbe, inden du hopper i. Når du er færdig med at nyde poolen, kan du få en forfriskning i caféen på stedet, hvor du kan bestille en af Reykjaviks kendte hotdogs.

Poolen ligger i Laugardalur-dalen, et stort rekreativt område med rig mulighed for spændende aktiviteter. Oplev den botaniske have og se de forskellige arter af arktiske blomster. Den Zoologiske Have og Familieparken ligger desuden i nærheden og har en fantastisk legeplads, der kan benyttes året rundt. Lej en cykel for at benytte dalens løbe- og cykelstier, eller tag skøjterne på og spring ud på den indendørs isskøjtebane. Der er masser af aktiviteter til at fylde en hel dag! 

Laugardalslaug er åben hver dag indtil sent om aftenen. Der er kun en kort bustur eller 20 minutters gang fra centrum af byen.


Guide til at udforske Laugardalslaugs geotermiske pool


Bedste hoteltilbud i Laugardalslaugs geotermiske pool

Se alle 765 overnatningssteder i nærheden af Laugardalslaugs geotermiske pool
Hotel Odinsve DKK 583
Hotel Odinsve

Hotel Odinsve

Odinstorg Thorsgata 1, Reykjavik
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Centrum, kun 5 minutters gang fra Ásgrimur Jónsson-samlingen, Laugavegur og Hallgrimskirkja. Derudover ligger Reykjaviks Rådhus og Harpa 10 minutter derfra.

  Reykjavik Lights by Keahotels DKK 730
  Reykjavik Lights by Keahotels

  Reykjavik Lights by Keahotels

  Sudurlandsbraut 12, Reykjavik
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Laugardalur, kun 10 minutters gang fra Asmundarsafn og Laugavegur. Derudover ligger Laugardalslaugs geotermiske pool og Hallgrimskirkja ca. 3 km derfra.

   Hilton Reykjavik Nordica DKK 864
   Hilton Reykjavik Nordica

   Hilton Reykjavik Nordica

   Sudurlandsbraut 2, Reykjavik
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med spa ligger i Háaleiti, kun 15 minutters gang fra Laugavegur og Laugardalslaugs geotermiske pool. Derudover ligger Reykjaviks Rådhus og Hallgrimskirkja ca. 3 km derfra.

    Hotel Cabin DKK 394
    Hotel Cabin

    Hotel Cabin

    Borgartuni 32, Reykjavik
      
     2.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Hlíðar, kun 10 minutters gang fra Höfdi Hus, Laugavegur og Laugardalslaugs geotermiske pool. Derudover ligger Reykjaviks Rådhus og Reykjavik Havn ca. 3 km derfra.

     Grand Hotel Reykjavik DKK 752
     Grand Hotel Reykjavik

     Grand Hotel Reykjavik

     Sigtun 28, Reykjavik
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med spa ligger i Laugardalur, kun 10 minutters gang fra Asmundarsafn og Laugavegur. Derudover ligger Laugardalslaugs geotermiske pool og Hallgrimskirkja ca. 3 km derfra.

      Reykjavík City HI Hostel
      Reykjavík City HI Hostel

      Reykjavík City HI Hostel

      Sundlaugavegur 34, Reykjavik
        
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hostel ligger i Laugardalur, kun 10 minutters gang fra Laugardalsvöllur (nationalstadion) og Laugardalslaugs geotermiske pool. Derudover ligger Laugavegur og Reykjaviks Rådhus ca. 5 km derfra.

       Lækur Hostel
       Lækur Hostel

       Lækur Hostel

       Laugarnesvegi 74a, Reykjavik
         
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hostel ligger i Laugardalur, kun 10 minutters gang fra Laugardalslaugs geotermiske pool og Sigurjon Olafsson Museum. Derudover ligger Laugavegur og Harpa ca. 3 km derfra.

        Lækur Guesthouse DKK 386
        Lækur Guesthouse

        Lækur Guesthouse

        Hrisateigur 47, Reykjavik
          
         2.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette gæstehus ligger i Laugardalur, kun 15 minutters gang fra Laugardalslaugs geotermiske pool og Laugavegur. Derudover ligger Hallgrimskirkja og Harpa ca. 3 km derfra.