Billige flybilletter til Malta

Populære byer at besøge i Malta

Billigste flyrejser til Malta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 673 kr. for en enkeltbillet og 1.119 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Air Serbia
Lufthansa
Brussels Airlines
Austrian Airlines

Rejse til Malta

Expedia tilbyder flyrejser til Malta, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Malta eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Malta på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu øget fleksibilitet. Vores praktiske kundeservice vil hjælpe dig med at finde et svar på de fleste forespørgsler relateret til ændringer af din flyrejse. Det er også værd at læse dit foretrukne luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden du booker din flyrejse!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Malta?
Hos Expedia har vi fundet vores indre gymnast frem for at kunne give dig de mest fleksible flybilletter, der findes. Klik blot på feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor “Fleksible ændringspolitikker” for at finde den perfekte flyrejse til Malta.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Malta under COVID-19?
COVID-19 har ændret på, hvordan verden fungerer, på virkelig mange måder, herunder vores tilgang til at rejse. De følgende tips vil hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer og gøre dig klar til din rejse til Malta:

  • Læs reglerne og restriktionerne for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation kan du muligvis ikke rejse, så husk at tjekke på forhånd.
  • Når du går gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt for at kontrollere din identitet. Rejsende, som nægter at bære mundbind, kan blive pålagt sanktioner og eskorteret ud af terminalen.
  • For at undgå potentiel smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til sikkerhedspersonalet.
  • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i din håndbagage. Den må ikke fylde mere end 350 ml, og du skal tage den op fra din kuffert eller taske, så den kan blive kontrolleret.
  • Tøm dine lommer for personlige ejendele såsom din pung, dine nøgler og din telefon, og placer dem i din håndbagage i stedet for en bakke. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
  • Tag dine madvarer op før sikkerhedskontrollen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at lufthavnspersonalet skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Malta?
Ryanair har flyrejser til eller i nærheden af Malta, herunder 8 af slagsen, der lander i Luqa (MLA-Malta International Airport) hver måned. Bestem dine feriedatoer, og sørg for at booke din flybillet i god tid for at få den bedste handel.
Hvor finder jeg billige billetter til Malta?
En af de bedste måder at score billige billetter til Malta på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her kan du se de laveste priser for nærliggende datoer. Den laveste pris for en flyrejse til Malta i løbet af de sidste syv dage var 1.119 kr.. Hvis du sørger for at være ude i god tid, kan du typisk få endnu større besparelser.
Hvor meget koster en flyrejse til Malta?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returflybillet til Malta så lidt som 1.119 kr., mens maksimalprisen var 1.774 kr.. Enkeltbilletter fra Oslo (OSL) i den samme periode kostede bare 673 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Malta?
Pak en taske, og flyv til Luqa (MLA-Malta International Airport), der er den førende lufthavn i Malta. Book plads på et af de 1669 fly, der ankommer til denne destination hver eneste måned.
Hvor meget koster en flybillet til Malta?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen for flybilletter til Malta mellem 1.119 kr. og 1.774 kr.. Priserne stiger typisk, jo længere du venter, så søg efter et godt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Malta?
Book din billet i November for at nyde godt af prisvenlige flyrejser til Malta. Sommermånederne og højtiderne er generelt de dyreste tidspunkter at købe billetter på.
Hvad er de bedste oplevelser i Malta?

  • Propfyldt med energi og liv – Valletta er et fremragende sted at begynde dit eventyr i Malta. Kig nærmere på populære seværdigheder som Fort Saint Elmo, shop løs i butikkerne, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af destinationens skønne restauranter. Du bestemmer selv!
  • Når du prøver at finde ud af, hvad du skal have med på dit eventyr, bør du være opmærksom på, at Valletta har middelhavsklima. For at få en forestilling om hvad du kan forvente under opholdet, kan du kigge nærmere på den lokale vejrudsigt, inden du drager afsted.
  • Vælg Zabbar som næste stop. Denne by ligger omtrent 4 km sydøst for Valletta og huser Fort Leonardo, der er en af byens mest populære seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Malta på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Malta.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Malta med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Malta. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Malta!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Malta under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Malta tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Malta, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Malta

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa