Biludlejning i Asien

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Asien

Billeje Asien

Asien er et fantastisk spændende hjørne af verden, så det kan være svært at begrænse sig til bare en enkelt by eller et enkelt område. Her er det oplagt at booke biludlejning i Asien og på den måde udforske den spændende verdensdel nærmere, gerne i en terrængående lejebil med klimaanlæg.

Når du går i gang med at planlægge turen til f.eks. Thailand eller Sri Lanka, er billeje i Asien måske ikke umiddelbart det mest oplagte punkt på listen. Ikke desto mindre er det en effektiv måde at sikre dig, at du får oplevet så meget som muligt på ferien til Fjernøsten. Priserne og benzinafregningen er altid fair, og der er ingen skjulte omkostninger.

Budget biludlejning i Asien

Prisniveauet i Asien varierer enormt. I mange lande vil det være en smal sag af finde en billig udlejningsbil, mens du i dyrere lande som f.eks. Singapore og Japan med fordel kan undersøge markedet en smule, inden du booker den første og bedste bil. Her kan du evt. overveje at booke udlejningsbilen sammen med dine flybilletter til Asien. Har du bestemt ruten på forhånd, kan du også booke dine forskellige hoteller i Asien i samme ombæring. Det resulterer ofte i en fornuftig pris at samle hele rejsen ét sted, så pakkerejser til Asien er værd at overveje. Herudover er det dejligt at slippe for at skulle sammenligne udlejningstilbud og priser, når først du står i tropevarmen på bestemmelsesstedet og bare vil i gang med ferien.

Oplev det fascinerende Fjernøsten – lej en bil i Asien

Den offentlige trafik i visse dele af Asien kræver en god portion tilvænning, og her kan det virkelig være guld værd blot at kunne sætte sig ind i sin egen udlejningsbil, komplet med klimaanlæg og garanterede siddepladser til alle. Det er oplagt at arrangere din billeje i Asien allerede i ankomstlufthavnen. Har du planer om at køre langt, evt. over landegrænser, skal du dog på forhånd sikre dig, at dette er tilladt. Samtidig må du normalt påregne et gebyr, hvis du afleverer bilen et andet sted end udgangspunktet. Dette kan du undersøge i ro og mag hjemmefra. I det hele taget er det en fordel at booke din udlejningsbil i Asien på forhånd, da du så har god tid til at overveje de forskellige muligheder i forhold til dine behov og dit budget.

Når beslutningen om biludlejning i Asien er taget, mangler du kun den perfekte destination. Her kan du f.eks. overveje ruten gennem det smukke Hải Vân-pas i Vietnam, der slanger sig afsted mellem bjergene og kysten. Du kan også tage til det eksotiske Japan og udforske området omkring det berømte bjerg Fuji. Et andet populært asiatisk roadtrip er en rundtur på paradisøen Phuket i Thailand. Går turen til Indonesien, kan du udforske Bali via kystvejen fra Amlapura til Amed. I Indien kan du køre ad de såkaldte national highways, bl.a. National Highway 17, der snor sig smukt igennem Anaimalai Hills og Palni Hills, eller National Highway 8, der går fra Delhi til Jaipur. Undervejs kan du bl.a. opleve vandpaladset Jal Mahal midt i søen Man Sagar.